Sagol canım yaaa valla sizler olmanız ben çoktan salmıştım kendimi. İyi ki varsınız....Tünaydın,
Monti ablam istikrarına hayran oldum.
Şekercimen iyi hissediyorum ama dr. 15 gün deniyelim dedi. Fazla eksilme yokmuş ama kontrol ama olacakmış, sabredecem artıkmontig abla aebeniminde dediği gibi diyet yapmassan ilaçlar sayesinde dahada artabilir kilon.kendini iyi hissediyorsan ilacın dozunu arttırmasan bişey olurmu?
Ben istersen başarcagına inanıyorum:)
yok ablam ben tembelim.
ya ben akşama doğru kendimi enerjik hissediyorum.yani sanki yeni uyanıyormuşum gibime geliyor.bi tuhafım yıllardır böyle.bi dr mı gitsem acaba.
aslında kendimde hipoglisemiden şüphelenmiyor değilim hani
2 gündür kh çıkutra düşştüm sanki sürekli karbonlu bişeyler yiyorumm
ve şunu anladım karbon insanı hemen kalınlaştırıyor mide ve göbek çıkıveriyor hemen
Olabilir canım, bir test yaptırsana..Belkide vitamin takviyesi gerekiyordur.
Mevsim değişikliğinden etkilenmiş olabilisin. Uzmanlar da uyarıyor, sonbahar kilo aldırır diye.Keten tohumu yemeyi dnesene. karbon ihtiyacını dengeleyebilir.
Bende şimdi misafirlere kakaolu, yaban mersinli, muzlu kurabiye ve patatesli, deretotlu poğaça yaptım. Yemeden nasıl dayanacam bilmem, yıllardır da yapmıyordum.:26::96:
Öznur canım geldim araştırmaya herkese merhaba
62 lere düşmüş çıtır hatun olmuşsun maşallah
bende sizi özledim tatlım görüşelim inşallah
gitgide şişiyorum bu işe dur demem lazım 68 hatta 69 u görüyorum bazen çok moralim bozuluyor haliyle
Şekercim bir siteye rastladım Ebru Akın karbonhidrat diyeti diye ben 15 gün (ilaç fazlalıgım) süresince deneyeyim diyorum. Şimdi diyecenki bana dr. karbonhidrasız besleniyon dedi. Ama bunda simit ekmek vs var. Proteinerin (tereyag z.yag da dahil) 0 ünite. Meyve yok, yani kısıtlı (bende meyve cavarıyım biliyon) bir 10 gün denemeyi düşünüyorum. Sen mutlaka duymuşsundur ama hatun sırf bu diyet için sayfa açmış bir yüzlece yorum ve deneyenlerin de yorumları var. Okudukça yapılabilir geldi bana.(yagsız bir tabak makarna+850-900 gr. kilo oldu bana yaw) Belki daha kolay iner şu inatçı kilolar....Ne dersin?
kıslaaaaar az evvel VARAN-1'den bahsettim....
şimdi sıkı durun VARAN2 geliyor
ebrudan başka plates yapan varmı diğer kanallarda diye bir araştırdım.varmış.ebrunun yerini tutarmı tutmazmı bilmem.ama buldum valla...tatlıses tv'de burcu vurkaç diye bir spor hocası salı-perşembe(8:30-9:30 arası) cumartesi-pazarda (10:00'da) çıkıyormuş...hiç izlemedim nasıldır iyimidir ama en azından kendi başıma yapmaya çalışmaktan iyidir.bi deniycem bakalım.iyiyse hiç değilse haftada 4 kez onunla kalan günlerde kend kendime yaparım.salı perşembe günleri hafta sonunun tekrarlarıymış ama olsun ne yapalım.ebrudan umudu kesmeye başladım ben.o bi kanalla anlaşana kadar burcuyla idare ederiz...
ilgilenenlere,benim gibi yalnız yapmaya sıkılanlara,çalışıp hafta sonu plates yapmak istiyorum diyenlere önemle duyurulur......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?