Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

HERKESE GÜNAYDINNNLAR EFEEEEM....

banum yediğin içtiğin senin olsun cancağızım sen (tartıda)gördüklerini anlat...(uzaktan gelenlere böyle bişey denirdi eskiden)
şaka bi yana doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim cnm..çocuklarda eğlenmiştir.sen biraz yorulmuşsundur ama olsun çocuklar için herşeye değer...

ocd cnm geçen ben aynı durumdaydım.oğlum senin oğlun kadar falandı.neler yapardı burayada yazıyordum hatta aradaşlar gülüyorlardı kendim kahvaltı ettiriyordum onu ettiriyordum ebruya yetişelim diye.platesimi yapmaya başladıktan 15-20 dk sonra altını kirletiyordu ve o halde gelip yüzümün üstüne poposunu dayıyordu.dehh dedim deeeh yüzümün üstünde atcılık oynuyordu.valla tüm gün genzimde o kokuyla dolaşıyordum ebru derin nefes al dedikçe ben baygınlık geçirecek gibi oluyordum saçlarım tutam tutam elinde kalıyordu.lastiğime topuma el koyuyordu,kanepenin üstünden kaburgalarıma uçarak atlıyordu eşşek sıpasıüff daha neler neler...ona rağmen bir sabah sektirmeden yaptım.şimdi hiç askıntı olmuyor ama ebru çıkmıyor ama yinede yapıyorum.bakalım uyanabilirsem yarın sabah 8:30 deniycem burcu hocayla.

ama ayağımı çok fena sakatladım dün spor ayakkabısı ayağımdayken ayağım yan döndü.şimdi hiç basamıyorum üzerine.eşim baktı akşam ,bişey yok yumuşak doku zedelenmiştir dedi ama hiç basamaz oldum.kitlendi gibi ayağım tarak kemiğimi yukarı kaldıramıyorumtopallıyorum.

banum o çayı deneyin bakalım.eğer işinize yarasa normal hayatımızdada herkese tavsiye ederiz.pekte zorlayacak şeyler yok zaten içinde.öyle içilmeyecek cinsten bişey değil gibi...o kadar şey denediniz bunuda bi deneyin.belki bir kaç kg vermeye yardımcı olur .(inşllah)

bende akşama tam buğday unlu gözlemeler yapçam kendime ıspanaklı eşime kıymalı ve patatesli...ve bu hafta sonu değil daha sonraki hafta sonu bir çoğunu tanımadığım koca bir misafir ordusu ağırlayacağım.(eşimin başhekimi,doktor arkadaşları ve eşleri)zaten klasik şeyler pek yapmam ama çok değişik şeyler yapmak istiyorum.neler yapsam acaba?bir kaç tarifim hazır aklımda,ama kalabalık olacağından çeşidi çok tutacağım 9-10 çeşit gibi.off şimdiden düşünmeye başladım.herkesin pek bilmediği tarifleriniz varsa paylaşın arkadaşlar fikir olsun...

Zilim bu bebeler bi alem ilgi hep onlarda olacak
e 1 sene yaptın sonuç ne peki? de eccik de iştaha geleyim

tünaydınnnnnnnnnn
detoks yaparken türk kahvesi içebiliyormuyuz önce onu sorayım:):44::44::44:

sabahtan çocuklaırn pediatride kont. vardı yıılda 1 oraya gittilll kan verdik idrar verdikk.
zilim tartılmadım vallahi korkumdan çünkkü gece 2 de bile yeidm yani
hemşire komşum nöbetten çıktı gel dedim gece gece oturak azcık kaşlşındık yani
veee onunlada yeidm bişiylerr...

2 gün detoks paklar beni cancazımm . o çay tarifini de deniycem
cnm ama cumadan sonra çünkü şimdi detoks yapıyorum ya anlayamam ne kadar etkili oldugunu...

diyarcım
iş bulmuşsun snaırım buranın şartları nasıl peki?
halk oyunlarınada devam yanii

aben abladan incilerr var yine tarçınlı hurmaa cuma günü deneyimmm

öznurcum
başlamışsın platese herkes başlaömış ne güselll ben temilige giriştimm
temizlik bitsin hastane işleir başlıycak bi müddett ara vericme spora sanırım

amaaa içimden bir sess yaza 58 kilooo giricegimi söylüyorr

başladım Allah"a şükür devamı gelir inşallah

arkadaşında hoşgelmiş ocdim ..

diyarım mönünde güzel ama akşam az olmuş halk oyunlarına gitmeden en azından biraz kuruyemiş ye .. aç aç hoplama ..

tamam ablam işe getiriyorum kuru incir gün kurusu zaten öğlen öncesi arada yaptığım gibi yerim fındıkla filan miktarı ölçülü olacak şekilde.

banum sen kesin 58 le girersin çünkü azıcık yol kaldı ve benim gibi geri sarmadın. bende yaza 65 kiloyu hedefledim kendime :) içimden bir ses olucak diyor ..
burdaki şartlar daha iyi yolu daha uzun ama mesaiyok en azından birde cumartesi günleride 5 haftada bir gidicem o yüzden haftasonu denilen şeye vakıf olucam :) bence daha iyi bakalım hayırlısı neler olucak.şimcik spora yazıldım pazartesi başlıyabilicem düğünümüz vardı yurtdışındna kuzenlerde geldiler haftasonuna kadar gezdiricem onları cumartesi özgür olucam. başlarım hemen. haftanın 2 günü plates var spora ona katılırım diğer günler yürüyüş filan yaparım diyetle beraber ayda 3 kg gitse harika diye düşünüyorum. çarşambalarıda halkoyunları var o da hareketli güzel olucak bu kış hep birlikteyiz:)

ablam uzun yazdım ama kalbim sevinçle dolu buradayım tekrar ben sizsiz walla birşey beceremem yaaa

bu arada benim yazamadığım yeni arkadaşlarımız var hepsine birden bi dolu öpücük gönderiyorum ne kadar kalabalık o kadar güzel motivasyon :)

öğlen yemeğimide yedim tavuğu fazla getirmiştim evden bol yedim canım tatlı bile çekmiyor düzene girdi hemen .. şekerim çıktı 2 ayda tekrar kilodan ve çikolata yemekten

banum detox'tayken içebilirsin bence türk kahvesi .günde 1 kahveden hiç bişey olmaz.hatta vücudu uyarmak için nescafeden çok daha iyi bir seçenek olduğunu söylüyor diyetisyenler.en azından işlenmemiş.

ocd cnm geçen kıştan beri hep yazdım cnm burda,ve tüm herkesi platese başlatmak için elimden geleni yaptım.vücudumda inanılmaz değişiklikler oldu.bunu ben dahil çevremdeki beni az gören yada her gün gören herkes farketti ve inanamadı.
ben yıllardır spor yapıyordum zaten,liseden beri yani.lisede ve ünv.'de hentbol ve valeybol takımlarındaydım.sonrasındada 6 yıl düzenli olarak salona gittim cnm.jimnastik,step-aerobic ne aklına gelirse yaptım yani.kna ter içinde kalana kadar.ve her gün yürüdüm 7 km.ama inan plates kadar hiç birinde etki göremedim.iç bacaklarım onca spora rağmen istediğim gibi sert deildi.özellikle kilo verme sürecim bittikten sonra.kollarımda aynı şekilde tabi.çünki yaptığım tüm bu sporlar aynen futbolcular gibi düz kaslarımı kısaltıp kalınlaştırmaktan başka bi işe yaramamıştı.kilom az olduğu halde kalın bacak yapım vardı.zaten basenliydim oldum olası.bu yaptığım sporlarla (o kadar zayıflayıp 48 bedenlerden 38-40 bedenlere inmeme rağmen) belden altımla belden üstüm arasında gözle görülür bir beden farkı vardı.omzum dar göğsüm küçüktür çünki.armut tipliydim yani kısacası.

ve kendimin bile inanamayacağı bir şekilde o yumuşak kollarım taş gibi sertleşti ve pazı oldu.o yumuşak iç bacaklardan eser kalmadı.basen namına bir şey artık yok.popom dimdik ve eskiden (sonraları farkettim tabii)eğri oturuyormuşum o düzeldi.boyum zaten uzundu(180cm) ama o kadar uzun durmuyordu duruşumdan dolayı.o düzeldi.şimdi otururken,yürürken daha dik duruyorum.daha uzun duruyorum.ve çok daha inceyim artık.eskiden bişey yerken gailesini çekerdim hemen kilo yapacak diye.şimdi oda yok,çünki kardiyo içeren bir spor yapıyorum ve bu sayede kiloda almıyorum.yani yediklerim yağa değil kasa dönüşüyor platesten dolayı.gerçekten çok faydasını gördüm.benim voleybol oynadığım yıllardan kalma bir rahatsızlığım vardı.kollarımı bir şeye uanmak için çok kaldırınca yada ters hareket yapınca kürek kemiklerim kitleniyor ve sol omzum havada yada hangi pozisyondaysam o şekilde kalıyordu.ve acıdan gözlerimden yaş geliyordu.yanımda eşim yoksa kimse açamıyordu küreklerimi.bazen evde tek başıma öyle kaldığımda oldu.saatlerce ağladım düşün yani o derece fena bir durumdu.yada oğlum küçükken çocuk katılıyor kollarım kilitlenmiş alamıyorum.kimseyi arayamıyorum acıdan kıvranıyorum

plates sayesinde oda tamamen geçti bir kez bile olmadı ..valla çok etkisini gördüm.uzun yazdım yine ama motivasyon olur umarım..ben bunların hepsini yaşadım gerçekten ve hep yazdım burdanda....ben şimdi oğlum uyurken hemen platesimni yapıp geleyim....

ilaçç aldım uyku yapıyor fenna halede temizlik yapamm lazım
yarın başlarım sanırımmm

ebru twitt attmış en kısa zamanda haber vercem sizlere diye:))))))))))

kayranın kilosu sınırın altında çıktı bugün cnm sıkkın yaw(

SELAM HATUNLAR PAZARA ÇIKICAM ÇIKMADAN PC AÇIK BULDUM SİZE BAKAYIM DEDİM ....

Medine huralarının içerğini okursan gilkoz katkılı oldugu yazıyor. Umarım aynı hurmadan bahsediyoruzdur. Çünkü benim bildiğim diger hurma büyük meyve olanı
ABLAM senin dedigin hurma trabzon hurması büyük domates gibi... diger benim yedigim ise hacdan gelen hani bildigimiz küçük hurmalar ramazanda yediklerimizden . onların içine katacak bişiyokki daldan inmiş hurma glikoz nasıl katılır ?:44:ege rmeyvenin kendi dogal içerisinde varsa bilemem ..:44:
içindeki sesi dinle banum dogrudur ..
kahveyle hiç aramyok banum o yüzden bilmiyorum . zararı olacagını sanmam ama .

diyet modunda gördüm seni diyarım .. yeterki böyle ol nekilolar verirsin ... yeni işinde hayırlı olsun .en azından mesaide iflahın sökülmiycek

çok zayıf görünmüyorlardı banum ..:44:

kayra 11.5 kilo abla düşün yani 3 yaşını bitirdii
amaa yaz dönemi çok zayıfladı iki keez hastalık vee tatilde de beslenmedi dogru düzgün
kış dönemi biraz kilo alır gibime geliyor bakalım:)))

detoks çok zorlamadı beni bu kez ama öglen 2 de okadar çok yeidmkii
yeşil soganlaaa 4 de acıkmadım halde yeidm saat geçmesin diye
ve iştahım neden açıldı buldumm:78::78::78::78: acı ezmee yeidm yeidm iştahımı açtım
ve kh öle birşey ki yeidkçe yediriyor insanaaa yaa hemend egenişletiryor proteinin tam tersii
nasıl kalın görünüyorum yaniii görmeniz lazım
yarınd adetoksluyum anacaımmmmm

perşembe akşamı annem gelciek temizlik için
anne gelme ben bi kadın tutayım diyorrummm içine sinmiyomruş yazık günahmış vericegim parayaahoş enimd eiçi
me sinmiyor amaaa neysee anneme çok yüklenmeyim dedim yarın salnon ve odayı temizleyim kalanlarıd abilrikte yaparızzzz artıkın

baya azmış kilosu banum .iştahı yokmu yavrunun ?
ayranda öyleye kadar bende çok yiyorum sonra bagırsaklar dolunca fazla yiyemiyorsun .
zaten dougunluk hissi miğdeden deyil bagırsaklardan geliyor . o yüzden kahvaltıyı iyi edin diyorum sabah doyurun bagırsaklarınızı gün boyu az açıkın .
pro yerkekn yediginiz çogunu zatten onu hazmetmeye yakarsın banum o yüzden kilo verdiriyor

zilim agır misafirlerin varmış . kolaygele fıstık ..netten bak degişik tariflere .

diyarım mucuks aşagıda görüyorum seni ..
özlettin cadı kendini... hele yazılarını çok özledim ..

Son düzenleme:

aslınd aiştahı iyi ama babasına benzemiş yakıyor hemen
birde yaz dönemi hep hastalıkla geçtii üstüne gelemeid bi türlü
şimdi birde ameliyat olcka iyice zayıflıycak

gece besleyim deidmm dr a bebe büskivisi ballı süt vereyim kh çok yüklenme dedi
ama kilo aldıranda onlar yani bird eyemek üstüne tatlı yeidrmekte fayda var sanırım iştahları artıyor sanki
olabilir öle bişiy abla?

zilimmm
cnm sen geçen bi şurup ismi vermiştin snaırım iştah açmak için filan ii diyordun dimi
bend ekayraya alsammı acaba ismi neydi?

denemekde fayda var banum ... canım o kadarda takılma kilosuna ..benim küçük kızda zayıf ama saglıkları yerinde olsun yeter
iştah şurubu deyilde banum ben akdardan almılştım ec. dede vardır .sende 1 şişe yetiyormuş içinde baya şeyler var arı sütü,polen vs. vs. geçmiş gün tam hatırlamıyorum ama baya fayda etmişti hem bagışıklıklarınıda güçlendiriyormuş .ec.yada akdara bi danış derim .

kızlar bende varım 2 ileri 1 geri derken 64 ten 58 e düştüm hedefim ilk 55 sonra 50 bana yardım ederseniz sevinirim :) bu arada boyun 162-163 :)

kızlar bende varım 2 ileri 1 geri derken 64 ten 58 e düştüm hedefim ilk 55 sonra 50 bana yardım ederseniz sevinirim :) bu arada boyun 162-163 :)

hoşgeldin songül .. tam kızmın boyundasın sanırım yaşında yakın . oda 1.63 .....52 kilo onunda bi 2 kilosu fazla gibi (duymasın zaten takıntılı anası gibi.)
günlügüne yazdım canım bişiler . burdanda yardımcı olurz..

vuuuuuuuu boya bak maşallah

(( gelişimini engellemediği sürece gerçi problem yok ama anne olunca insan takıyor herşeye.sabahları uyanınca bi tatlı kaşığı pekmez yada bal yedir.kahvaltısına ceviz ekle masumum.yavas yavas iştahı artar.
boyunu bilmiyorum seninkinin ama benim oğlan bana zayıf gibi geliyor onun ölçüleriyle gözümde canlandırınca çok ince geldi birrden 11.5 kg

hoşgeldin canım

anasına bak kızını al

ay yanlış anlama sakın aebenciğim anası gibi takıntılı dediğinden anasına bak kızını al dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…