vuuuuuuuu boya bak maşallah
(( gelişimini engellemediği sürece gerçi problem yok ama anne olunca insan takıyor herşeye.sabahları uyanınca bi tatlı kaşığı pekmez yada bal yedir.kahvaltısına ceviz ekle masumum.yavas yavas iştahı artar.
boyunu bilmiyorum seninkinin ama benim oğlan bana zayıf gibi geliyor onun ölçüleriyle gözümde canlandırınca çok ince geldi birrden 11.5 kg
hoşgeldin canım
anasına bak kızını al
öznurcummm
bal,pekmez,ceviz,fındık,tahin pekmez hergün menümüzde var yiyor aslınd aama kilo almıyor dönem dönemd eiştahsızlık yaşıyoruz
aben abla sneind eidign polen bal karışımı almıştım geçen hafta
hoşgeldin songül .. tam kızmın boyundasın sanırım yaşında yakın . oda 1.63 .....52 kilo onunda bi 2 kilosu fazla gibi (duymasın zaten takıntılı anası gibi.)
günlügüne yazdım canım bişiler . burdanda yardımcı olurz..
vuuuuuuuu boya bak maşallah
(( gelişimini engellemediği sürece gerçi problem yok ama anne olunca insan takıyor herşeye.sabahları uyanınca bi tatlı kaşığı pekmez yada bal yedir.kahvaltısına ceviz ekle masumum.yavas yavas iştahı artar.
boyunu bilmiyorum seninkinin ama benim oğlan bana zayıf gibi geliyor onun ölçüleriyle gözümde canlandırınca çok ince geldi birrden 11.5 kg
hoşgeldin canım
anasına bak kızını al
ay ocdim niye yanlış anlayım ..ay yanlış anlama sakın aebenciğim anası gibi takıntılı dediğinden anasına bak kızını al dedim
songullüm sana bu diyeti yap diyen olmadı fıstık .çok sağolun :) ayıptır söylemesi ben bu diyeti pek anladım sayılmaz ama size destek olup öğrenmeye çalışırım :) belli listelere uyamıyorum çünkü öğrenci hayatında zor oluyor biraz :) bende dikkatli yemeye çalışıcam :)
bence morelini bozmasına izin vermeyin takıntı yaparsa daha çok kilo alır :)
bende bendeGünaydın deyip kaçıyorum.
ablam senin kafan baya karışmış ...Günaydın kızlar
Aeben, ocd sizi kk da kb rejimi sayfalarında gördüm araştırma yaparken. Önce başlamış sonra vaz geçmişsiniz herhal.Oradaki sayfaları okudukça, bazı arkadaşların dukan diyetine kayığını görüyorum.Ayrıca bende olan listelerle ordan bir arkadaşın önerdiği besinler.com daki kb üniteleri hiç tutmuyo( o listeyi inceleyince herşeyin fazla fazla ünitesi oldugu gözüküyor bu da moralimi bozdu. Mesela 100 gr ( bir ficandan az fazla süt)4,5 ünite gözüküyor.Bendeki listede ise 1 lt inek sütü 24 gözüküyo, daha neler neler. Kafam karıştı sütsüz nescafeyi içtim bekliyorum Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın. Ürünlerin üzerindeki kb degerini baz alsam yanlış mı olur aca? Çünkü dün imarkette nceledim bazı ürünleri, her markanın kb değeri farklı yazıyor. Bunlar ne derece güvenilir sence aeben? Ben bu diyeti deniycem 15 gün demiştim zaten dün. Neden vaz geçtiğinizi merak ettim, yazaranız sevinirim. Bir fikrim olur diye istiyorum..Kb topiğini 1500 lere kadar böküm bölüm okudum baya kaf karıştı.Dukan mı, kb mi anlayamadım. Hala da okuyorum ama gittikçe karmaşıklaşıyo, kafam allak bullak oldu Motide kilom takıldı. kb ile de aynı şeyi yaşamak istemiyom. Ebru Akın ın blogu çok motive etmişti, millet acaip kilo vermiş litenin o hali ile bile.Ama Blog 2008 yılına ait, bu yüzden o ünite değerleri değişime uğramıştır diye düşünüyorm. Aeben takıldım canım, önerine ve bilgine ihtiyacım var. Dün başka diyete geçecem diye diyeti bozdum, hemen kilo ve ölçülerim artmış.(( Böyle devam edersem 4 ayda verdiğim tüm kiloyu geri alacam (((
gününüz aydın olsun hatunlarr...
spor yapmam lazım o yüzden açtım pcyi .call pilates ne bulursam yapayım bide düş alayım sonra gelirim .
gitmeden mesajlarada cevap yazayımbirikmasinler .:)
ay ocdim niye yanlış anlayım ..ben öyle hemen alına biride deyilim ki niye üzüldün .:)
hatun kişi ne yaşda olursa olsun kilosuna takıntılıdır ...daha o neki küçük kızım minyatür bi manken gibi cadıama o bile arada bacagına bakıp anne ne kalın bacaklarım var diyor .. dedesi adını süslü pakize koydu ..
üstelik kızlarım bana çeksin daha ne isterim .. bunu nbi iltifat kabul ederim ..
songullüm sana bu diyeti yap diyen olmadı fıstık .genel anlamda yardımcı oluruz sanada . şu an ben bile 1.aşama monti yapmıyoruz .
kızıma tabiki demiyorumbi 2 kilo verdiye çok hoşda bi fizigi var .şimdiki kıslar zatten takıntılı kiloya . ben ancak aman kızım kilon vs yok fıstık gibisin diyorum
bende bende
Günaydın kızlar
Aeben, ocd sizi kk da kb rejimi sayfalarında gördüm araştırma yaparken. Önce başlamış sonra vaz geçmişsiniz herhal.Oradaki sayfaları okudukça, bazı arkadaşların dukan diyetine kayığını görüyorum.Ayrıca bende olan listelerle ordan bir arkadaşın önerdiği besinler.com daki kb üniteleri hiç tutmuyo( o listeyi inceleyince herşeyin fazla fazla ünitesi oldugu gözüküyor bu da moralimi bozdu. Mesela 100 gr ( bir ficandan az fazla süt)4,5 ünite gözüküyor.Bendeki listede ise 1 lt inek sütü 24 gözüküyo, daha neler neler. Kafam karıştı sütsüz nescafeyi içtim bekliyorum Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın. Ürünlerin üzerindeki kb degerini baz alsam yanlış mı olur aca? Çünkü dün imarkette nceledim bazı ürünleri, her markanın kb değeri farklı yazıyor. Bunlar ne derece güvenilir sence aeben? Ben bu diyeti deniycem 15 gün demiştim zaten dün. Neden vaz geçtiğinizi merak ettim, yazaranız sevinirim. Bir fikrim olur diye istiyorum..Kb topiğini 1500 lere kadar böküm bölüm okudum baya kaf karıştı.Dukan mı, kb mi anlayamadım. Hala da okuyorum ama gittikçe karmaşıklaşıyo, kafam allak bullak oldu Motide kilom takıldı. kb ile de aynı şeyi yaşamak istemiyom. Ebru Akın ın blogu çok motive etmişti, millet acaip kilo vermiş litenin o hali ile bile.Ama Blog 2008 yılına ait, bu yüzden o ünite değerleri değişime uğramıştır diye düşünüyorm. Aeben takıldım canım, önerine ve bilgine ihtiyacım var. Dün başka diyete geçecem diye diyeti bozdum, hemen kilo ve ölçülerim artmış.(( Böyle devam edersem 4 ayda verdiğim tüm kiloyu geri alacam (((
Banum kolay gelsin .
Bende guya spor yapacaktım . 1.2 vido indirdim lessi ablamın . Callin videosuda hiç iyi deyil gösteri gibi . Eski videosunuda bulamadım hiçbir yerde yok .bi yabancı sitede buldurm indireyim derken ne indirdim onuda bilmiyorum gooleyi karıştırdım başka bisayfadan açılmaya başladu gol. çıldırmak üzereyim kaybetigim zamanamı yoksa neti allak bulak ettim onamı yanayım bebeler bana kızacak vallahi.:78:
Bide bugün o kul kaydımı yenilemey gidicem erdinden kzımı dersanaeye götürücem vs vs . Anlıuycanız yine otomatiger bagladım .
Ha birde dün mönümü akşama yazayım yada fırsatım olursa gün içinde... Dünki mönün her karbon dolu ama fazla zararlı deyi,l .o yüzden bugün pro takılıcam malum yarın cuma ...
Akrebim nerelerdesin kıs.. Bana komşu günlük açmışsın bari ordan bakayım mönülerine buraya yazdıgın yok
Hadi azda olsa lessi ablama takılıp duşumu alıp yogun bir güne sarılayım ..
Çok sevinirim canım zamet olacak....Senin kilo verdigin liste bence en doğrusu olur, çok sagol..
ocdim ben hayatı 30 sundan sonra başlayanlardanım ..yanlış anlayacaksın diye üzülmüştüm ama şimdi sevindim
ablacım ben yapmıştım bu diyeti baya uzun zaman önce ve 16.0 kg vermiştim.vazgeçmemin sebebi öyle kalori hesabıyla uğraşmak istemememdi.
senin e mailin bende var.göndereyim ünite listesini.
ne okulu bu aebenciğim? ay çok meraklıyım
ablam senin kafan baya karışmış ...
senin durumunda (yanı dr.ve ilaçların .artı dr.karbonhidrat al dedigi için aBlam bence karbon diyeti san göre deyil .hep dedigim gibi saglık herşeyden önemli .kilonu takıntı haline getirdin sanırım
durmaları hepimiz yaşıyoruz bazanda anlamsız kilo artışlarını bunu kabullenmek ve kilo vermeyi uzun soluklu olrak düşünmemiz lazım .
netteki envay çeşit diyetleri az çok biliyorum.
hani bi arada yazmıştım 3 çeşit diyet vardır diye .hatırlarsan biri sırf pro ..... biri kalori . ..... . birde gl endekse dayalıydı hahala en saglıklısının kanşekeri dengesiyle alakalı olanından yanayım nedkadar yavaş verdirsede .uzun süre yapıldıgında .ileriye bakıldıgında en başarılısıda bu ..
. ablam zaman seni niye bukadar sıkıyor.biliyorum eski haline hemen dönmek istiyorsun .bunu kim i,stemiyor .. fakat hayat bazan bize sabır diyor . .
elbet takılmalar olcakbak... bu durumunda bile 4 kilo verdin bence senin durumundaki biri için bu büyük başarı
her zaman dedigim gibi hangi diyet olursa olsun yanındayız ...
dün sana verdigim listeyi neden denemiyorsun çok etkili bi liste .
onu bunu hesaplamsıın hem . her sitede ayrı yazar karbon miktarları hiç birinede güven olmaz .. neden derrsen her yiyecegin gr aynı olsada içerigi yapımı pişmEsı vs vs bunu etkiler . bu kl hesabındada böyledir ASLA Bİ YİYECEGİN KALORİSİDE KORBON MİKTARIDA TAM HESAPLANAMAZ .
ŞUNUDA EKLEMEM LAZIMKİ BENCE SENDE MONTİ İŞE YARIOYOR KİLO VERDİRMESE BİLE EN AZINDAN KİLONU KOPURYOR BU BİLE BAŞARI SENİN DURUMUNDA ABLAM ... KİLONLA MUTSUZ OLMAK YERİNE KENDİNLE BARIŞ ABLACIM .HAYAT HER DAİM GÜZEL RABBIM BAŞKA SIKINTI VERMESİN ..
gönderdim ablam.ne zahmeti be yaw iki tuşa dokunuyorum :)
ama ablam bak aklında olsun ben o dönemde günde 6 km koşuyor ayrıca yıldızlar ve gençler antremanına katılıyordum.yani günde 3 antreman yapıyordum.
sırtımda bile kaslar vardı.ne günlerdi heyt beaaaa :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?