Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öznurcummm
bal,pekmez,ceviz,fındık,tahin pekmez hergün menümüzde var yiyor aslınd aama kilo almıyor dönem dönemd eiştahsızlık yaşıyoruz

aben abla sneind eidign polen bal karışımı almıştım geçen hafta

desene geleceğin Çorum"lu pehlivanlarını yetiştiriyoruz.
bende aynen sabah bunları yedirmeye çalışıyorum ama bu aralar sanırım 2 yaş sendromunda herşeyi bana karşı çocuğun inadına tükürüyor
boyu kaç cm senin oğluşların ?

çok sağolun :) ayıptır söylemesi ben bu diyeti pek anladım sayılmaz ama size destek olup öğrenmeye çalışırım :) belli listelere uyamıyorum çünkü öğrenci hayatında zor oluyor biraz :) bende dikkatli yemeye çalışıcam :)
bence morelini bozmasına izin vermeyin takıntı yaparsa daha çok kilo alır :)

gününüz aydın olsun hatunlarr...
spor yapmam lazım o yüzden açtım pcyi .call pilates ne bulursam yapayım bide düş alayım sonra gelirim .
gitmeden mesajlarada cevap yazayımbirikmasinler .:)

ay yanlış anlama sakın aebenciğim anası gibi takıntılı dediğinden anasına bak kızını al dedim
ay ocdim niye yanlış anlayım .. ben öyle hemen alına biride deyilim ki niye üzüldün .:)
hatun kişi ne yaşda olursa olsun kilosuna takıntılıdır ...daha o neki küçük kızım minyatür bi manken gibi cadı ama o bile arada bacagına bakıp anne ne kalın bacaklarım var diyor ..dedesi adını süslü pakize koydu ..
üstelik kızlarım bana çeksin daha ne isterim .. bunu nbi iltifat kabul ederim ..
songullüm sana bu diyeti yap diyen olmadı fıstık . genel anlamda yardımcı oluruz sanada . şu an ben bile 1.aşama monti yapmıyoruz .

kızıma tabiki demiyorumbi 2 kilo verdiye çok hoşda bi fizigi var . şimdiki kıslar zatten takıntılı kiloya . ben ancak aman kızım kilon vs yok fıstık gibisin diyorum

Günaydın deyip kaçıyorum.
bende bende

Günaydın kızlar
Aeben, ocd sizi kk da kb rejimi sayfalarında gördüm araştırma yaparken. Önce başlamış sonra vaz geçmişsiniz herhal. Ben bu diyeti deniycem 15 gün demiştim zaten dün. Neden vaz geçtiğinizi merak ettim, yazaranız sevinirim. Bir fikrim olur diye istiyorum..

günaydınnnn efemmmm
songül hoşgeldin
boy 163 ve 50 kilo olmak istyorsun çok zayıf olmazmısın yahuu
ben 162 yim 5 olsam öpüp başıma koycam yani:))

aben ablaa
selam nasılsın sanada günaydınn sabah wc ye çıkamadım yaaa
çok rahatsız ediyor beniii tartılsamdaa sonuçç
alamıycaktım wc yüzündennn gece bekunis içicemm
form çay içmiştim ama etkilemedi sanırımm

temizlik var bugü salon tarafını yapaym yarındaa kalan kısımlarıı

bugün rüyamda ebruyu gördüm atv de başlıyormuş fialn nasıl mutlu oluyorumm

Günaydın kızlar
Aeben, ocd sizi kk da kb rejimi sayfalarında gördüm araştırma yaparken. Önce başlamış sonra vaz geçmişsiniz herhal.Oradaki sayfaları okudukça, bazı arkadaşların dukan diyetine kayığını görüyorum.Ayrıca bende olan listelerle ordan bir arkadaşın önerdiği besinler.com daki kb üniteleri hiç tutmuyo( o listeyi inceleyince herşeyin fazla fazla ünitesi oldugu gözüküyor bu da moralimi bozdu. Mesela 100 gr ( bir ficandan az fazla süt)4,5 ünite gözüküyor.Bendeki listede ise 1 lt inek sütü 24 gözüküyo, daha neler neler. Kafam karıştı sütsüz nescafeyi içtim bekliyorum Lütfen bildiklerinizi benimle paylaşın. Ürünlerin üzerindeki kb degerini baz alsam yanlış mı olur aca? Çünkü dün imarkette nceledim bazı ürünleri, her markanın kb değeri farklı yazıyor. Bunlar ne derece güvenilir sence aeben? Ben bu diyeti deniycem 15 gün demiştim zaten dün. Neden vaz geçtiğinizi merak ettim, yazaranız sevinirim. Bir fikrim olur diye istiyorum..Kb topiğini 1500 lere kadar böküm bölüm okudum baya kaf karıştı.Dukan mı, kb mi anlayamadım. Hala da okuyorum ama gittikçe karmaşıklaşıyo, kafam allak bullak oldu Motide kilom takıldı. kb ile de aynı şeyi yaşamak istemiyom. Ebru Akın ın blogu çok motive etmişti, millet acaip kilo vermiş litenin o hali ile bile.Ama Blog 2008 yılına ait, bu yüzden o ünite değerleri değişime uğramıştır diye düşünüyorm. Aeben takıldım canım, önerine ve bilgine ihtiyacım var. Dün başka diyete geçecem diye diyeti bozdum, hemen kilo ve ölçülerim artmış.(( Böyle devam edersem 4 ayda verdiğim tüm kiloyu geri alacam(((

Son düzenleme:
ablam senin kafan baya karışmış ...
senin durumunda (yanı dr.ve ilaçların .artı dr.karbonhidrat al dedigi için aBlam bence karbon diyeti san göre deyil .hep dedigim gibi saglık herşeyden önemli .kilonu takıntı haline getirdin sanırım
durmaları hepimiz yaşıyoruz bazanda anlamsız kilo artışlarını bunu kabullenmek ve kilo vermeyi uzun soluklu olrak düşünmemiz lazım .
netteki envay çeşit diyetleri az çok biliyorum.
hani bi arada yazmıştım 3 çeşit diyet vardır diye .hatırlarsan biri sırf pro ..... biri kalori . ..... . birde gl endekse dayalıydı hahala en saglıklısının kanşekeri dengesiyle alakalı olanından yanayım nedkadar yavaş verdirsede .uzun süre yapıldıgında .ileriye bakıldıgında en başarılısıda bu ..

. ablam zaman seni niye bukadar sıkıyor.biliyorum eski haline hemen dönmek istiyorsun .bunu kim i,stemiyor .. fakat hayat bazan bize sabır diyor . .
elbet takılmalar olcakbak... bu durumunda bile 4 kilo verdin bence senin durumundaki biri için bu büyük başarı
her zaman dedigim gibi hangi diyet olursa olsun yanındayız ...
dün sana verdigim listeyi neden denemiyorsun çok etkili bi liste .
onu bunu hesaplamsıın hem . her sitede ayrı yazar karbon miktarları hiç birinede güven olmaz .. neden derrsen her yiyecegin gr aynı olsada içerigi yapımı pişmEsı vs vs bunu etkiler . bu kl hesabındada böyledir ASLA Bİ YİYECEGİN KALORİSİDE KORBON MİKTARIDA TAM HESAPLANAMAZ .
ŞUNUDA EKLEMEM LAZIMKİ BENCE SENDE MONTİ İŞE YARIOYOR KİLO VERDİRMESE BİLE EN AZINDAN KİLONU KOPURYOR BU BİLE BAŞARI SENİN DURUMUNDA ABLAM ... KİLONLA MUTSUZ OLMAK YERİNE KENDİNLE BARIŞ ABLACIM .HAYAT HER DAİM GÜZEL RABBIM BAŞKA SIKINTI VERMESİN ..

Son düzenleme:
Banum kolay gelsin .
Bende guya spor yapacaktım . 1.2 vido indirdim lessi ablamın . Callin videosuda hiç iyi deyil gösteri gibi . Eski videosunuda bulamadım hiçbir yerde yok .bi yabancı sitede buldurm indireyim derken ne indirdim onuda bilmiyorum gooleyi karıştırdım başka bisayfadan açılmaya başladu gol. çıldırmak üzereyim kaybetigim zamanamı yoksa neti allak bulak ettim onamı yanayım bebeler bana kızacak vallahi.:78:

Bide bugün o kul kaydımı yenilemey gidicem erdinden kzımı dersanaeye götürücem vs vs . Anlıuycanız yine otomatiger bagladım .

Ha birde dün mönümü akşama yazayım yada fırsatım olursa gün içinde... Dünki mönün her karbon dolu ama fazla zararlı deyi,l .o yüzden bugün pro takılıcam malum yarın cuma ...

Akrebim nerelerdesin kıs.. Bana komşu günlük açmışsın bari ordan bakayım mönülerine buraya yazdıgın yok

Hadi azda olsa lessi ablama takılıp duşumu alıp yogun bir güne sarılayım ..

yanlış anlayacaksın diye üzülmüştüm ama şimdi sevindim

ablacım ben yapmıştım bu diyeti baya uzun zaman önce ve 16.0 kg vermiştim.vazgeçmemin sebebi öyle kalori hesabıyla uğraşmak istemememdi.
senin e mailin bende var.göndereyim ünite listesini.

ne okulu bu aebenciğim? ay çok meraklıyım

tünaydınlar efeeem....
şincik yine uzun uzun yazıcam.alıntı yapmıyorum(okuyorum okuyorum alıntı yapmayı unutuyorum:)) aklımda tuttuklarıma hemen yazayım...

banum yawrunun kilosu 3 yaşına göre az sayılır ama canı içinde olsun,sağlılı olsun gerisi mühim değil cnm halledilecek şey nasılsa....benim kullandığım şurup tamamen bitkisel bişey zaten cnm..benim oğlumda yazın şiddetli ishal ve kusma oldu salgındı bir ara.2 ay evvel falan.ve ben yokken gizli bir depresyonamı girdiii:44: yoksa yaz diye sıcaklarıdanmı etkilendi tabii birde 2 yaş sendromu dedikleri olayın inadıyla yeme içme işini açlıktan ölmeyecek kadar yapmaya başladı.sadece su(günde tam 2 lt içiyordu şeker hastasımı diye korkkup tahlil bile yaptırdık)kavun karpuz çilek vs..hep sulu şeylerden ve o kadar az yiyiyorduki kahrımdan öldüm ingilterede.anneme ne yedi gün içinde diyorum,kadıncağız sayıyor(1 dilim karpuz,2 dilim kavun,2 lt su vs..)içimden anneme bile kızdım yediremiyor diye.babam artık neler yapacağını şaşırmış zavallım süremediği halde akülü arabalarmı almamışlar,zıplaya zıplaya gezen kocaman atlar,kumandalı araba,vs..aklınıza ne geliyorsa artık.kandırıp yediririz diye ..insanları serseme çevirmiş benim haydut oğlum..geldim aynısını banada yaptı.her öğün ya ben ya o ağladı o derece yani...birde ben geldikten sonra fena halde ishal ve kusma ile bir haftaya yakın hastanelerde geçirdik yaz başında 17.200 gr olan oğlum hepten 15 kg hatta 14.800'lere indi.gelişimi gerilecek diye tırs attım.denemediğim ve yapmadığım hiç bi şey kalmadı.en son geçen burayada yazdığım fer&B multivitamin isimli yeni bir ilaç(aslında ilaç değil biti özleri ve extratları var) aldık eşimin doktor arkadaşının tavsiyesiyle.1 şişe bitirdik yaklaşık 25 günde falan bitti.günde 5 cc yani 1 ölçek ver seninki küçük dedi dr.doktorumuzun oğlu 7 yaşındaymış kendide kullanmış o 5+5 cc günde 2 doz vermiş. ilaca başladıktan 1 hafta sonra yavaş yavaş açıldı iştahı.şu an maşallah diyeyim.hiç zorlanmadan yediriyorum.(tabii yine yemek saati oyunla falan yani benim oğlum zor bi çocuk çünki ama seninkilerde öyle olmaz)

ve oğlum 5 haftada 14.800 gr'dan 16.600gr'a çıktı çok şükür..boyu 103 cm.gözü kapalı kullan derim cnm fer&B Multivitamini.
dişleri biraz karartıyor ama fırçalarsınız geçer...

MONTİG apla hiç takma kilonu kafana ilaç bitince verirsin.okuldan arkadaşımda çok klo almıştı verdi yani..ve herkese olduğu gibi şiddetle platesi tavsiye edeceğim sana vücudunda olacak değişiklikleri gördükçe istesende bırakamacaksın...

kıslar bu arada NESLİHANDAN haber alan yokmu aklıma geldi...bayağıdır yok ortada...

off daha aklımda bişeyler vardı ama gene unuttum alıntı yapmacağınca anca bu kadar oluyor

Çok sevinirim canım zamet olacak....Senin kilo verdigin liste bence en doğrusu olur, çok sagol..

gönderdim ablam.ne zahmeti be yaw iki tuşa dokunuyorum :)
ama ablam bak aklında olsun ben o dönemde günde 6 km koşuyor ayrıca yıldızlar ve gençler antremanına katılıyordum.yani günde 3 antreman yapıyordum.
sırtımda bile kaslar vardı.ne günlerdi heyt beaaaa :))

ocdim ben hayatı 30 sundan sonra başlayanlardanım .. açık lise canım .tutucu bi ailem vardı çok başarılı olmama ragmen ilk okuldan sonra okutmadılar .:78:
bende çocuklarım büyüdükden sonra okula başladım . orta okulu bitirdim şimdi liseye gidiyorum yanı dışardan sınavla . allah izin verirse ün. sınavına bile katılma niyetim var.

Seni o topikte de görünce fikrini almak istemiştim . Acele etmiyorum ama 4,5 ydır monti yapıyorum ayda 1 kilo bile değil verdiğim; ki montide bile fazla yemediğim halde oldu bu. Karbn olayıda sıkıldıkça kemirdiğim salatadan ve sebze yemekten gına gelmişti. Kurubaklagil yaptım haftalarda isr gram bile oynamıyordum haftalarca. İşte bu nedenlerden dolayı, seni ve ocd yi o topikte görünce, ve sen destek veririm diyince neden vaz geçtiğiniz anlamaya çalıştım sadece.

Son düzenleme:

Bu diyette spor fazla önerlmiyor diye biliyordum ben. Öyle yazıyor Ebru Akın blogunda. Bir deneyecem 15 gün kadar. Çok sagol canım hemen bakıyorum listeye, bendeki ile aynımı diye...

zilimmm
ben hemen alıyım cnm yarın bu şurubu fiyatı ne kadardıı ?
hatta çocuklar uyuyanınc abile gidip alırımm
ya nasıl diyim yemek yiyor ama yaramıyor çok hareketli ve dneize görede iştahsız denile bilir
umarım işe yarar bizdedee cnmm
sinir oluyorum her gören aa bu ne kadar zayıf diyorlar
sanki benim elimdeee
ben hemen alayım işleirmi bitirince gidiyim
denizinn kilosudaaa 14 onada vereyim dimi

salon ve odayı temizleidmm
şimdi tencerelerimii bi cifliycem
buz dolabımı temziliycemm
ütü yapıcammmm
yarınd akalanalrı yapıcammm

bu arada hala wc ye çıkamadım yarın istedigim sonucu alamıycamm

dünki mönüm ...

7 30 1 mandalina ..

8: 30 kahvaltı .
2 dl ekmek .(tb.ve kızarmış yiyorum )
peynir .domates. salatalık .tere .

11.00
3 hurma tarçınla .

öglen .13.30 .
1 tb yogurtlu spagetti .1 domates...

16 (.misafirlikde)
yr.elma .. 2 tuzlu kurabiye .
tek şekerli çay .:78:.

akşam .19.00
domates. salatalık .taze biber
.peynir üzüm . 3 dl. ekmek

pazara gitmiştim öyle taze sebzelerdiki (banum bilir ankaranın ayaş sebzelerini.)oturdum bi güzel hepsinden yedim .
.ekmek fazla oldu ama mis gibi yedim afiyet olsun bana .

yr.saat yürüyüş .
pazara gitgel .
1.5 lt su .
1 karışık çay ...

genel olrak karbon agırlıklı bir gün oldu bu mönüyle kilo verilmez tabi. ama aradabir böyle bünyeyei şaşırtmak lazım
...
bugünde pro agırlıklı beslendimmi bi zararı olmaz zannımca .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…