Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Ocdcim geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.
Aebencim senin de eşine geçmiş olsun.
Masummcum elbisen güle güle giy. Resimlerine baktım ama göremedim

Son düzenleme:
yazmayı unutmuşum yine ...
banum güle güle giy ciclerini cnm..
ama ben neden görmedim.nerde fotocuklar?

cnm 80-89 topigine eklemiştimm
fotoları cnmm
kolay gelsin bu arada sne böle deikçe büyük eve geçmekten korkuyorum vallahh

Ocdcim geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.
Aebencim senin de eşine geçmiş olsun.
Masummcum elbisen güle güle giy. Resimlerine baktım ama göremedim

ben albüme resim eklemiyorum abla
80-89 topigindeyim aynı zmanda dün oraya eklemiştim aben abla orada görmüş
ama albüme ekleyim siler için

evet ya sorma şimdi bende kıslarla kızılaydan geliyorum banum bi magza bulduk baya indirim var izmir cd.de TAC.. DİYE HEMEN GİRİŞİNDE YENİ RENK DERSANESİNİN KARŞISINDA . GİTBİ BAK DERİM .
AH ZİLİM AH SEN NE BURCUSUN BAKİMM BAŞAKMI ? HA DUR SEN BENİM HERÜFÜN BURCUNDASIN İKİZLER . SİZİ GİDİ TİTİZLER SİZİ .
ekleyemeidm ya siz nasıl ekliyorsunuz?

KISLAR DİYAR YOK YUİNE CUMADA GELMEMİŞ SANIRIM . ÇOK YANLZIMDA YOK EPEYDİR .
BİRAAZ ZOR OLUYOR BANUM AMA OLUYOR RESİMEKLE SAYFASINIZ SAG ÜST TARAFINDA GÖZAT YERİ VAR ORDAN PC DEN ŞEÇİYORSUN .

eet abla taç mazası çok indirim yapar eskidne çok gideridm ama şimdi fırsat yok
bend ebu elbiseyi 20 liraya aldım..

aebenim ikizlerim aplam...

banum walla evrim geçirdin resmen cnm.banada öyle diyorlardı hep .artık alıştı insanlar,demiyorlar.unutuldu gitti kilolu halim.sanki hep böyleydim..

elbisende züpppeeeer valla bilaaa cnm.yaza bizimde düğünler sünnetler dolu hepside annemin tarafından ,yani birinde giydiğimi diğerinde giyemeyeceğim.ben hiç böyle hesaplı bişeyler bulamıyorum yaaa:84:

aile bütçemizi hezimete uğratıcam bu gidişle...altın diyatlarıda uçmuş gitmiş

dr sağolsun hiçbişey demedi :) sordum diyetisyene gideyimmi ne yapmam lazım ne yiyeyim içeyim diye "verdiğim vitaminleri al 1 ay sonra tekrar gel" dedi.tabiki tekrar kendisine gitmeyeceğim.görümcemin patronu dahiliye uzmanı ve diyetisyen ondan rica edeceğim bi baksın diye.1 ay sonra da başka dr gideceğim.

yazmayı unutmuşum.canım benim ellerim titriyor,nefes darlığı ve sinir yapıyor bende.

pazartesi günü montiye başlıyorum eşimde bana eşlik edecek :)) hipoglisemiyim diye eşlik ediyor he yoksa hayatta yapmaz :)

masumum elbisende sende çok güzelsiniz.
aebenim eşine geçmiş olsun.
zilim yaw şimdi çalışmıyorsun ya ev işlerine sarmış olabilirsin.ellerine neutregina galiba böyle yazılıyordu :) sür.çok iyi geliyor.

günaydın hayırlı haftalar olsun hepimize.

günaydın aplam
sonbahar artık iyice hissetiyor kendinii ankaradaa
valla cnm sıkkın bugün yaa keyfim yok
ameliyat işindende haber yok
hala kb gitmiş hastaneye olacaksa olsun olmayacaksa oyalamayın bizi demek için

umarım bi ses çıkar bugün

yazlıkları kaldırıp kışlıkları çıkartmam lazım
evi bi temizlememm lazım ama totomu kaldırmaya halim yok.......

ve yeidkçe yiyorum yeidkçe yiyorum bugünden itibaren diyet yapamasamda dikkat edicem artık
yoksaa kaçamaklar totomu tırmalayacak abla dediign gibi

günaydın hatun kadınlar...
banum bende bu sabah dünki yorgunluğumu atınca oğlumun dolabından başladım işe..
daha kendi dolabımızdakileri yıkayıp kaldırıp kışlıkları yerleştirmem lazım.ama 2-3 gün hiç bi iş yapasım yok...
dünki yorgunlumu ancak çıkartıyorum daha.14 kişilik kafilenin 9 'u yemeğe kaldı eşim çok ısrar edince ve yemekli gelmeyeceklerinden dolayı hazırlığım yoktu.zaten 9 çeşit ikramlık hazırlamıştım bi koşuda yarım saatin içinde izmir köfte,çorba,tavuklu pilav,salata,turşu,karışık kızartma yaptım.(tavuklu piavın haşlanmış tavuğu ve tavuk suyu ve izmir köfteninn köftesi dondurucudandı,karışık kızartmada dondurucumun mahsülüydü:) gündüzden kalan tatlımda vardı.akşam yemeğinide hallettim şükür.sonrasında da bulaşık makinesi boşalt yerine yerleştir vırt zırt derken gece yarısını geçirdim.küt yatağa..:97:

havada bi tuhaf dünden beri hiç dinmedi yaaaw yağmur..dinsede azıcık dışarı çıkarsam oğlumu çıldırdı çocuk 2 gündür içerde
ocd dediğin el kremini markette kasanın hemen önünde gördüm geçen gün.10 küsürden 7 lira civarına inmişti hatta.hep alıp beğenmeyip elimde patladığı ve her anneme gidişte poşetle krem taşımaktan bıktığımdan vazgeçmiştim ama alırım bu gün çıkarsam.egzama oldu ellerim.yaşlı kadın eli gibi.bu gün başlasam okula çocuklara kepaze olacağım.temizlikçi kadının elleri benim ellerden iyidir valla.cildim aşırı hassas olduğu için deterjanlar mahvetti...

kıslar kıslarrr...:87:
bu sabah ebru şallı'nın plates kardeşliği sitesinde dolaşırken tesadüfen okudum ..ebrunun ne zaman ve hangi kanalda çıkacağını merak eden platesseverlerinden biri yazmış.karamel tv diye bi kanalda her gün saat 4'te plates varmış.ebru gibi olmuyor ama hiç yoktan iyidir falan gibi bişeylar yazmışlar.çok sevndimn hiç değilse her gün düzenli bir saatte yaparım diye.çok beğenmessem araya ebrudan bişeyler atarım diye düşündümm ve saat 4'te nette izlemek üze açtım hemen. ne platesi kadın sadece esneme benzeri bişeyler yaptı.yarım saate toplasanız ebrunun 5 dk.'da yaptığını ancak yapmıştır.nasıl yavaş nasıl yavaş..
ve hiç ısınma ve beş ana prensip vs..yapmadan paldır küldür başladı bişeyler yapmaya.yani hiç beklediğime değmedi.sonuna kadar bekledim kaç dk sürecek ve sonradan bişeyler yaparmı diye ama ıı ıh

yinede duyurayım sizede..slow olarak yapmak isteyen varsa yapsın...

ahh be eprrrrruuuu madara a-ettin hepiğmizi.valla selülit falan olursam dayanıcam kapına bunu böyle bil

düşük bel giyiyoruz plates yapmassak göbiş ve yanlarım fırlarsa görürsün seeeeenn aza kanaat ette başla artık bi yerde kızım yaaa..hasbinallah

kayranın ameiyat günü belli oldu haftaya salı günü olucak
umarım tek seferde çözeriz işii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…