yazmayı unutmuşum yine ...
banum güle güle giy ciclerini cnm..
ama ben neden görmedim.nerde fotocuklar?
Ocdcim geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.
Aebencim senin de eşine geçmiş olsun.
Masummcum elbisen güle güle giy. Resimlerine baktım ama göremedim
ben albüme resim eklemiyorum abla
80-89 topigindeyim aynı zmanda dün oraya eklemiştim aben abla orada görmüş
ama albüme ekleyim siler için
Hemen bakayım istedim. İşte ben diye bir albüm var ama içinde resim yok......
Çok güzelllll, fazla kilolu da değilsin ayrıca:)
evet ya sorma şimdi bende kıslarla kızılaydan geliyorum banum bi magza bulduk baya indirim var izmir cd.de TAC.. DİYE HEMEN GİRİŞİNDE YENİ RENK DERSANESİNİN KARŞISINDA . GİTBİ BAK DERİM .ablamm elbisemide begenmişsin nasıl yakışmışmı
tabi bira zişi var elbisenin altı filan kesilcekk
birde fotoyu resmen yatarken çekti özgür güsel çıkmadı o sebeptenn
bu ara biraz fazlaca alışveirşyapıyorum ama indirimdeydi dayanamadım aldım
hatta 3 elbise aldım
AH ZİLİM AH SEN NE BURCUSUN BAKİMM BAŞAKMI ? HA DUR SEN BENİM HERÜFÜN BURCUNDASIN İKİZLER . SİZİ GİDİ TİTİZLER SİZİ .tünaydınlar efenim...
ocd geçmiş olsun cnm...:94:
banum gel bakiim sen buraya......ben sana ne dedim hııı söle bakiiim sen benden izin almadan nerelere gittin bakimmm... bi daha gidecekmisin hııı
şaka bi yana çocuklarla telef oldun valla banum..allah sağlık versin hepsine inşallah...ösledima ma seni...bi daha bu kadan ayrı kalayalım kısss
aebenim aplammmmseninde eşine geçmiş olsun...:94:
bende sabahın 8:30'undan bu yana paraladım kendimi walla.şu umutsuz ev kadınlarında bennu yıldırımların canlandırdığı bi karakter varya durmadan ev temizleyen walla iyice onun gibi oldum..otomatiğe bağladım kendimi..
ve ellerimin hali içler acısı oldu.egzama oldum wallahi.eldivende takmaya üşendim bişey olmaz diye.ama ellerim insan içine çıkacak gibi değil. akşama artık oje sürüp bişeye benzetmeye çalışırım.ikramlarım 8 çeşidi hazır.(üç tanesi dondurucuda pişirlmek üzre bekliyor) birinide yarın sabahtan yapacağım.akşamda baza ve koltukların altlarını sildim.yeminle bittim yaaa.büyük ev mi aammmmmmaaan allah korusun.insan kılığından çıktım..
oğlum uyurken platesimi yapayım bari...yemek bile yiyemedim yorgunluktan valla ısladım sütle müsliyi yedim gtti...
ev kadınlığından nefret ediyorum.okulda 2 tane arkadaşım küflünün teki (kendileri söylüyorlar küflü olduklarını)valla özeniyorum yaa onlara.bende küflü olmak istiyorum.arkadaşlar takılıyor artık onlara temizleyin bi gün evinizide oturmaya gelicez diye..ay valla gelin ama restoranda ağırlayalım biz sizi bizim evin halini biliyorsunuz diyorlar.(bekar ikisi aynı evde kalıyor) psişik oldum iyice hep planlı yaşamaktan yaaavalla akşam uyuyamadım,dön sağa dön sola,onumu yapsam bunumu yapsam derken...
ekleyemeidm ya siz nasıl ekliyorsunuz?
Günaydın hatunlar .. kısları dersaneye yoladım tosunda tv bakıyor eşimde rahaysız uyuyor kalmakadı henüz . fırsat bu dedim size bakayım ..
geçmiş olsun öncelikle odc.canım hipoya en iyi gelen beslenme monti beslenmesidir yani gl endeksine yönelik beslenme ...
kan şekerini yükseltecek ne yersen bilki o hızla kan şekerin düşer .ve hipoglisemi yaşarsın ..onun için montide cıs olan şeyleri mümkün mertebe yemeyeceksin .
yanlız dikkatimi çeken senin açılık şekerinde oldukça düşük . dr. beslenme şekli vs konusunda bi öneride bulunmadımı ?endokrin bölümü iyi olan bir hs. gitmeni tavsiye ederim .
aslında insan kendi dr.dur derim hep . mesela kendini bilirsin aç kaldıgından hipo durumun ne ?bayılacak gibi oluyormusun yada yada ellerin titriyormu ..? bendede odukça düşük deger ama bu olayları pek yaşamam .özelikle şeker hastalarının hipoları çok tehlikeli benim eski bir komşum vardı kaç kere gördüm krizlerini çok fena oluyor .
kendimede izlediklerim; çok açıktıgımda ne yerim bilmiyorum .doymam bi türlücıs şeyler yedigimde uylku hali alır halsiz olurum tüm gün esner dururum . birde dr. bana her iki saatte birbişilier yemem gerekdigini söylemişti hatta benim diyetim ona göreydi 8 ögün .:44:
ama şunu fark ettim monti tarzı beslendigimde bukadar ögün yapmadanda (tabi grektiginde ara yaparak vucud belli ediyor zaten .)dengede oldugumu gördüm ..
bunun sebebi monti beslenmesinde gl dalgalanma ölmadıgından hipo yaşamıyorsun .
dr sağolsun hiçbişey demedi :) sordum diyetisyene gideyimmi ne yapmam lazım ne yiyeyim içeyim diye "verdiğim vitaminleri al 1 ay sonra tekrar gel" dedi.tabiki tekrar kendisine gitmeyeceğim.görümcemin patronu dahiliye uzmanı ve diyetisyen ondan rica edeceğim bi baksın diye.1 ay sonra da başka dr gideceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?