Günaydın ablam.vuuuuuuu süper bel ve göbekden 3 cm gitmiş olması.basen kalabilir.ben şahsen basenli kadınların daha seksi göründüğüne inanıyorum :)))
kendini parçalayan smile yokmu :84:
ya ben mi bu nazar duasını yanlış okuyorum. hey Allahım ya bu defada buzdolabına toslayıp kaşını ve yanağını morarttı.çok feci oldu.buzda koydurtmuyor oynamak istiyor aldı elimden
:))))))))))))))))) Ömürsün canım. Sen nasılsın? B12 vitamini lityum kullandıgım için bende de sık sık eksilir. Benexol kullanıyorum günde 1 kez geçiyor. Bir de aşırı c vitmini alımı da B12 yi düşürüyor, aklında olsun.
Şekerim üzerinde nazar boncugu var mı oğluşunun? Banyo yaptrırıken son durulama suyuna tuz ekle biraz. Yatagını da tuzlu suyla sil, hatta evini , mobilyalarını temizlerken de 1 fiske tuz at mutlaka suya öyle sil canım. Kirli manyetik tabakayı temizlemiş olursun (kaya tuzu çok daha iyi) Tuz vücudumuzda oluşan manyetik tabakayı (nazar diyoruz biz) temizliyor. (Ben alternatif tıpçıyım. Uzun yıllar yurt dışında bu branşla ilgilendim) Birde üzeine cevşen tak oğluşunun ve kendinin. O da koruyucu görevi görüyor. Biliyorsun iyi göz de nazar değdirir. Hatta senin bile gözün değebilir ogluşuna. Bak bir de benim sık sık kullandıgım bir yöntem var. Yüzyıllar öncesinden kalma bu yöntem ama çok iyi geliyor, oluşabilecek bir aksilie. Elinin ayası (avuç için) dışarıda kalacak şekilde elini, terini siler gibi alnında gezdir. Hiç bir açıklaması yok ama çok iyi geliyor söylediklerim. Basit şeyler, dene derim. Hııı birde gümüş çok iyidir çocuklarda. Gümüş tüm elementleri kendinde topayan bir madendir ve koruyucu görevi görür. Altın gümüşe nazaran çok agırdır element olarak ve arndırması zordur. Oysa gümüşü tuzlu suda bekletmek topladıgı tüm manyetiği temizler. (Aslında böyle şeylere hiç karışmam ama, birkaç gündür epey üzdü seni oğluşunun başına gelenler.Sana yazmak geldi içimden) Belki işine yarar..
herkese günaydınlar...kendini parçalayan smile yokmu :84:
ya ben mi bu nazar duasını yanlış okuyorum. hey Allahım ya bu defada buzdolabına toslayıp kaşını ve yanağını morarttı.çok feci oldu.buzda koydurtmuyor oynamak istiyor aldı elimden
ben yorgunum ablacığım.çok sinirliyim bugün yine( c vitamini çok aldığımı sanmıyorum.portakal,mandalina,muz vs yemem.nektarin ve elma yerim aklıma geldikçe.
ablam sabah ayağını incitti sonra yanağıyla kaşı morardı.akabinde alnını çarptı en son uyurkende başını çarptı.o bi yerlerini acıttıkca benim canım yanıyor sinirlerim harab oluyor.Allaha şükür acı eşiği yüksekde öyle ağlaması falan yok.
alternatif tıbba inanıyorum bende fakat tuzu hiç duymamıştım sirke derler hep.ama bu dediklerini bugunden itibaren uygulayacağım.bütün nazar bonuklarını ve cevşanları çıkardım şimdi.
karış karış ben meraklıyımdır böyle şeylere.çok teşekkür ederim ablacığım.
herkese günaydınlar...
çok geçmiş olsun cnm..
çocuklar tam o aylardayken çok oluyor bu tip kazalar.bende oğlumun doktoru bize oturmaya geldiğinde laf arasında söylemiştim.çok çarpıyor kendini yada görünmez kazalar yaşıyoruz diye.çocuklar hızla büyüdüklerinden kendi ebatlarının farkında olamıyorlar.ergenliktede herkes sakarlaşır o zamanda aynı durum söz konusu demşti.
çocuklardada durum farksızmış.ve etrafındaki tehlikelerin farkında değiller.oğlumda fır fır yürüteciyle dolaşırdı dar yerlerden geçemeyince yürüteci kaldırıp geçmeye kalkardı yürüteç kafasının üstüne kapaklandı 2 kez.beşiğinde ayaklarının altına yastıkları yığmış bacağının tekini dışarı atmaya çalışırken 90 cm yükseklikten kafa üstü düşmüştü.o an elektrik çarpmış gibi olmuştu vücudum.o kadar panik yapmış ve aptallaşmışımki 15 aylık çocuğuma beyninde bişey varmı yokmu anlamak için bu kaç dedim elimi gösterekadını bile söyleyemeyen çocuğa elimle 2 yapıp bu kaç diyorum.düşün o anki halimi.şu an aklıma geldikçe gülesim geliyor kendime ve aptallığıma.ama çocuklar insanda akıl bırakmıyor.
okulda öğrencilerime kızınca (adı ne olursa olsun çocuğun) emirhan kes artık diye bağırdım kaç sefer.(emirhan oğlumun adı)
ismi o kadar pelesenk olmuşki dilime eşime bile 6.kattan emirhan diye seslendiğim oluyor.artık balatayı sıyırdımmı ne
gerçekten şu an en iyi günlerin.yollarda koşmaya başlayınca dur'dan çüş'ten anlamıyorlar.kör gibi kaçıyorlar.evvelki gün markette kasiyer kız abla senin nasıl bu kadar ince kaldığını şimdi anladım dedi.genelde o markete gidiyoruz oğlumla yakın diye.dur durak bilmiyor.market içinde kaçmaca kovalamaca oynuyoruz.
ordan çıktık parka gittik,bir çocuğu getirmiş bakıcısı vardı kadın öyle derin bir "kızım allah sana kolaylık versin" dedi.düşün işte halimi...nasıl zıpçıktı bi veletle uğraşıyorum.ama hep banuyu aklıma getirip teselli oluyorum valla.ya 2 tane olsaydı ne yapardım diye.ben ailemden de uzaktayım.yardımcı olacak kimsede yok yani..artık ne yapardım bilmiyorum 2 tane olsaydı.
tabi bu dönemleri geçince 2'si bi arada büyümüş olacaklar ne 2.gebelikle nede tekrardan uykusuz geceler,çiş-kaka derdi vs.. ile uğraşmak yok ikiz olunca ama rabbim ne takdir ederse o oluyor...allah sağlık versin yawrularımıza yeterki...
montig aplam sen protein diyetinin etkisini şimdi görmüşsün anladığım kadarıyle...devam mı?tamam mı? nasıl devam etmeyi düşünüyorsun aplam?herkese olduğu gibi sanada bir kez daha şiddetle platesi tavsiye edeceğim valla birhafta yap değişikliği görünce bırakamayacaksın bak,zilim dediydi diyeceksin...banuda geçen yıl zorla başlamıştı ama farkları görünce yapmadan duramaz oldu...
genbe destan gibi uzun oldu walla.ben kaçar..halı sileceğim
Canım b12 sinir bozuklugu, yorgunluk, eklem agrıları vs yapar. Çok geçmiş olsun. Tuzu dene bak (hatta deniz suyu kullananlar bile var, duymuşsundur) çok iyi gelecek. Hadi yeri geldi söyliim, ben aynı zamanda reiki master im ama uygulamıyorum. Uzak doğud almıştım eğitimini. ne günlerdi:)
Zilicim selam. Benim belimde disk kayması var ve yürüyüşten başka spor yasak. Aslında dr. ameliyat demişti ama alternatif tıpla kurtardım sükür. Artık dikkatli yaşmak zorundayım. Platesi yaptım biliyorum ama her seferinde belimden doğrulamaz hale geliyorum. İnan evde elektrk süpürgesine 1 boru daha ekledik eğilmeyeyim diye. Yasak çünkü. Yürüyüşle davam ediyorum şimdilik. Kb yi uzun süre yapamam ben canım ama bir hafta daha sabredeceğim (birdolu malzeme aldım) sonra kademeli olarak (kilo almamak için) montiye geçiş yapacagım inşallah..Sana kolay gelsin canım. Sevgilerherkese günaydınlar...
montig aplam sen protein diyetinin etkisini şimdi görmüşsün anladığım kadarıyle...devam mı?tamam mı? nasıl devam etmeyi düşünüyorsun aplam?herkese olduğu gibi sanada bir kez daha şiddetle platesi tavsiye edeceğim valla birhafta yap değişikliği görünce bırakamayacaksın bak,zilim dediydi diyeceksin...banuda geçen yıl zorla başlamıştı ama farkları görünce yapmadan duramaz oldu...
genbe destan gibi uzun oldu walla.ben kaçar..halı sileceğim
ablam bu işlerle ilgilenenler zor kilo veriyor biliyorsun değil mi ? kullandığın zaman kendini kapaman gerekiyormuş.
neden kullanmıyorsun ki? hamileyken yaptırmıştım ben çok iyi gelmişti.
Canım zaten kapalıyım yıllardır, çünkü burcum yengeç, yıldızım çok düşük. Kendimi temizlemede çok zorlanıyorum. Bu yüzden bıraktım..Yakın çevremekiler dışında kimse bilmez, sadece Allah rızası için bildiklerimi paylaşırım ama uygulamam kimseye. Bu gün sana denk geldi...
sagolasın ablam her daim isteriz bilgilerinden ...Şekerim üzerinde nazar boncugu var mı oğluşunun? Banyo yaptrırıken son durulama suyuna tuz ekle biraz. Yatagını da tuzlu suyla sil, hatta evini , mobilyalarını temizlerken de 1 fiske tuz at mutlaka suya öyle sil canım. Kirli manyetik tabakayı temizlemiş olursun (kaya tuzu çok daha iyi) Tuz vücudumuzda oluşan manyetik tabakayı (nazar diyoruz biz) temizliyor. (Ben alternatif tıpçıyım. Uzun yıllar yurt dışında bu branşla ilgilendim) Birde üzeine cevşen tak oğluşunun ve kendinin. O da koruyucu görevi görüyor. Biliyorsun iyi göz de nazar değdirir. Hatta senin bile gözün değebilir ogluşuna. Bak bir de benim sık sık kullandıgım bir yöntem var. Yüzyıllar öncesinden kalma bu yöntem ama çok iyi geliyor, oluşabilecek bir aksilie. Elinin ayası (avuç için) dışarıda kalacak şekilde elini, terini siler gibi alnında gezdir. Hiç bir açıklaması yok ama çok iyi geliyor söylediklerim. Basit şeyler, dene derim. Hııı birde gümüş çok iyidir çocuklarda. Gümüş tüm elementleri kendinde topayan bir madendir ve koruyucu görevi görür. Altın gümüşe nazaran çok agırdır element olarak ve arndırması zordur. Oysa gümüşü tuzlu suda bekletmek topladıgı tüm manyetiği temizler. (Aslında böyle şeylere hiç karışmam ama, birkaç gündür epey üzdü seni oğluşunun başına gelenler.Sana yazmak geldi içimden) Belki işine yarar..
kıs songul ne yapıcam derken ? cadı 1 kiloya yakın vermişin 1 haftada . ee daha ne istiyorn . tebrikler bu arada ...:76:günaydın kızlar bazı ailevi meseleler yüzünden 3 gündür giremedim diyetimde sabıttı ama neyse ben kilo bildirimimi yapıyım
geçen perşembe=58
bugün=57.1
şu 3 gün baya sabıttım.aeben abla napıcam şimi ben ...
ama bide ölçümlerimi yaptım baya fark var ben yanlış ölçtüm sanırım neyse...
Kızlar günaydın 71,5 kg olmuşum. 29.09 dan beri 1,5 kg gitmiş gözüküyor....Ölçülerde: mide 0, bel 3, göbek 3, basen 1, bacak 1 cm incelmiş.
bencede :))Günaydın ablam.vuuuuuuu süper bel ve göbekden 3 cm gitmiş olması.basen kalabilir.ben şahsen basenli kadınların daha seksi göründüğüne inanıyorum :)))
geçmiş olsun ocdim .eskilerin bi lafi var çoçuk düşe kalka büyür derler .. kalıcı bişi olmasın(allah korusun ) gerisi iyileşir .kendini parçalayan smile yokmu :84:
sagolasın ablam her daim isteriz bilgilerinden ...
tuz konusunun nazara iyi geldigini biliyorum hatta bizde eskiler çoçuga tuz çevirilerdi hemende fark ederdi kendim yaşadım biliyorum . ocdim iri tuzlar var bilirsin . avcuna koy çocugun kafasından yani üzerinden .felak ve nas surelerini okuyarak dolandır tuzu .. sonra o tuzu ocakda yak çıtır çıtır eder .zamanında kızım küçük toplum içine girdik nasıl aglıyor hiç bişi yokken anlatamam . görümcem hemen bu dedigimi yaptı iananamadım çoçuk anında sustu .
süper ablam bak dün boşuna yakınmışsın .süper süper...:)
bencede :))
yine inciler döktürmüşün ablam ...Rica ederim canım. Aklınıza takılan birşey olursa sorun, bilgim dahilindeyse yanıtlarım. Şamanlar ve uzakdoğudaki bazı kabileler çocuk doğdugunda iri tuza yatırıp onunla ovarlar, pigmentleri manyetik etkileşimlere kaplı olsun diye. Bizde de tuz gezdirilir haklısın. Ama ten tuzla temas edince boşaltım çok daha çabuk oluyor. Birde cocuk düşüp bir yerini incittiginde, şişirdiğnde hiç panik yapmadan ekmek içi ile şekeri çiğneyip yapıştırın. Hemen alıyor şişlik ve morarmayı. Ayıca evde bir fincan zetinyağına koyduğunuz tuzla vücudunuzu (çocuklarında)masaj yapar gibi ovun. Hem b.sayarlardan, cep telefonlarından vs. yüklendiğimiz statik veya manyetik yükü temizliyor, masaj yapyor, selülitleri gideriyor, cildi gençleştirip güzelletirip, nemlendiriyor. Ama bu dediğimi sabunlandıktan sonra yapıp, bol su ile durulanıp çıkın. Krem sümeye de gerek kalmaz, hem ruhen, hem bedenen arıınırsınız.Ve olumsuzlukları paratoner gibi çekmezsiniz, hele ki korumasız olan yavrularınız için. Zaten dikkat ederseniz bir şeyi uzun süre saklamak istediğimize de tuzlarız..Tuzun yararları saymakla bitmez.....
Ocd cim senin dediğin sirke ile silme işi güya büyüye iyi gelirmiş ama ben inanmam. Çok gerekli olursa dış kapının eşiğini sirkeli su ile silersin olur biter:)
ablam bencede kademali geç elindeki prolar birince (artık ne kadar dayanırsın sırf proya bilmem ) direk montiye geçersen zatten kilon artar . gün gün korb. kat menüne .en azından kilo almanın önüne geçmiş olursun ...anladıgım kadarıyla pro diyetinde ölçü olrak pek incelme olmamış .ablam sabredip monti yapıp ayda 1 kilo vermeye razı olcaksınki bu senin durumunda bence iyi bir sonuç .Şekercim ben en geç cumaya montiye geçmeyi düşünüyorum. (Biraz alışverş yaptıım kb için) onları bitireyim bari. Bu diyet beni ve midemi zorlamaya başladı. Devamlı pro benim yaşımda biri için tehlikeli olabilir diye düşünüyorum. Bu hafta iki kez kendimi sandalda ayakta gibi hissettim, kötü oldum. Rengim falan da atmış. 1,5 kg gitti gibi gözüküyor ama zaten montiden ayrıldıgımda da 72 idim, bir gün yedim geçiş yapıyorum diye o gün 73 oldum. Yani giden 1 kilo o. Birde topiğe yazmıştım 71 gözüküyom ama emin değilim diye hatırlarsan. Yani verdiğim kg.lar monti ile olanlar.Sizden ayrılıp bu diyete başlarken mide 87 idi 84 e düştü, bugün tekrar 87 oldu. (Acaip şişim zaten) Bel 92den 86 ya düştü şimdi 89. Göbek 96 idi 93 oldu . Basen 104 ten 103 e inmiş. Bacak 58 den 57 ye. Kuzenime önden yandan arkadan resim çektirdim yine hiç fark yok((((
Sözün kısası montiye dönüş yaparken vermiş gibi gözüküğüm kiloları almamak içi kademeli olarak başlamam gerekecek sanırım dimi? Etten yumurtadan bööööööö geldi bu yüzden sebze ve süt ile dönüşe başlayayım diyorum. Bu seferde karbonhidat yüklemesi olurda şişermiyim ne diyon? Fikrine ihtiyacım var canım....
Ya kızlar bişi sorcam. Nicklerimizin altında çiçek isimleri var. Benim önce papatya idi, sonra Nilüfer oldu. Şimdide Nergis olmuş. Ne anlama eliyo bunlar? Aradım kk da ama bulamadım. Bir fikri olan varmı?
tebrikler nazlım 5li rakamları tekrar görmüşsün ...herkese hayırlı cumalar kilom 59,7 çıktı sabah tartıldığımda
dün yediklerimide yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık + yeşil biber
5 adet zeytin
öğlen
1 avuç ceviz
1 kutu light süt
1 adet salatalık
ara
1 adet nektarin
akşam
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?