Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın herkese diycem ama kimse yok yine..

banum cnm inşallah hayırlısı ile sorunsuzca atlatırsınız cnm oğlunun ameliyat işini...deniz için bişey demedilermi?onu yapacaklarmı yapmkayacaklarmı konuştunuzmu cnm?sen hiç sıkma kendini rahat olmaya çalışki yawrularında tedirginlik yaşamasın...allah verir kolayını inşallah.denize bakacak biride var nasılsa...ferah tut içini tatlım...

topiğe neden kimse gelmiyor artık yaw...herkesinmi bi işi var.?banum sende haftaya olmassan ben kendim yazar kendim okurum artık

kızlar yaklaşık 2 aydır 64de takılıp kalmışdım sonunda 63e düştüm ama çok kaçamak yapıyorum sinir oluyorum kendime yapmayım bu son dıyorum yıne yapıyorum.

aeben abla ben kına kıyafetımı taçtan 350tlye almışdım o zman orası çok pahalıydı ve sadece abıye üzerineydi sanırım orası demi? şimdi abıyelerde mı indirim yapmışlar?

kızlar bu dıyete başladıgımdan bu yana 6kg gitti geriye 5 kg kaldı. platese başlayacagım cd aldım ama daha lastık top falan almadım. bu arada reglim olmadı bu ay reglim oldugundada kılomda düşme olur dıye düşünuyorum

slm arkadaşlar öncelikle kilo veren herkezi tebrik ediorum dile kolay 2600 küsür sayfa hepsini okumam mümkün değil bu diyeti uygulamak için ille kitabı okumak şartmı ? şöyle biriniz ayrıntılı ayrıntılı bi anlatıverseniz :26: çünkü ben hemen başlamak istiorum yiteeeerrr yaaaa bi alıom bi veriom gıdım gıdım veriom zaten verdiğimide heeeelllppppppppp :84:

bir de örnek menüde kahvaltıda ekmek ve peynir verilmiş her öğünde mutlaka bir süt ürünü tüketilecek deniyor ama bi yandan protein ve karbonhidrat aynı öğünde yenmicek deniyo kafam karıştı :44:

bir de örnek menüde kahvaltıda ekmek ve peynir verilmiş her öğünde mutlaka bir süt ürünü tüketilecek deniyor ama bi yandan protein ve karbonhidrat aynı öğünde yenmicek deniyo kafam karıştı :44:

Selam İlk birkaç sayafyı okursanız, orada hem diyetin mantıgı, hem de yiyeceklerin listesi veriliyor. Daha net olur sizin için. Takıldıgınız konularda ise arkadaşlara yazarsanız bilgi verirler. Karbon - pro karışmayacak derken etlerle karbonlar karışmayacak. Süt yogurt her ikisinde de joker. Sebzeler her ikisiyle de yeniyor . Ptetes mısır muz üzüm gibi şeyler asaklar arasında. Zaten baştan okursanız birkaç sayfayı anlarsınız....

Son düzenleme:

ben vejetaryenim zaten et konusu sorun olmıcak ve cvp için çok tşkrler :)

herkese merhaba kk de bu ilk mesajım oyüzden acemiyim kusuruma bakmayın uzun zamandır sizleri takip ediyorum ve çok seviyorum şimdiye kadar yazmayada pek fırsatım olmadı 7 yaşında bir kızım ve 1 yaşında bebeğim var emziriyorum bu yüzden iştahım yerinde birinin okuma yazma çalışmaları diğerinin diş çıkarma dönemi çok yorucu günler geçiriyorum amaher akşam buraya girip okumak beni dinlendiriyor yazın 1 ay kadar monti yapıp 5 kg verdim şu an yapamıyorum kendimi hazır hisettiğimde tekrar başlıycam bir 5 kg daha var ama tekrar diyete başlamak çok zor geliyor ve kilolar daha zor gidiyor nasıl olacak bilmiyorum belki farklı diyetler denemeliyim
bende 3 yıdır ebru ile pilates yapıyorum oyüzden sürekli takipteyim 2 gündür trt 3 de 8 15 de haydi spora programı pilates yapılıyor annem görmüş hemen beni aradı açtım henüz yapamadım ama başlıycam ebru kadar olmasada obaşlayana kadar iş görür pilates severlere duyuyrmak istedim

selamm iyi akşamlarrr
zilimm cnm beli oldu şükür tarihmiz ama zor günle rbizi beklemiyordur umarm
allahtan annem varda denizde aklım kalmayak ama işte onlar iki kardeşten daha baglılar birbirlerinne
çok üzülcekler eminim zaten denizie göstericem kayrayı hastanede oldugunu yattıgını filanki
çocuk travva yaşamasın şimdi birde

neler yiyorum nelerrr kendimee şaşıyorum sanırım bende bayram sonu montiye başlıycmm
amaa yaglı peynir yemeyi düşünüyorum umarımm kilo vermemi etkilemez bu benim
midem ve göbegim çıkmaya başaldı yine isnir oluyorum

bu kış kalan kilolları vericem inşş

günaydınnn
anneme gidiyorum perşembe akşamı dönerim öpt hepicinizi:)))

aben abla ben bu kadar aradan sonra montiye başlasam sonuç alabilirmiyim=?

kayfaltımı yazıorum kızlar bakın bakem yanlış var mı_?

2 tane kayısı kıvamında haşlanmış yumurta
köy peyniri
4-5 zeytin
1 domates
kırmızı biber turşusu (hani közlenmiş falan oluo ya )
4-5 tanede küçük mantar (yağsız tavada)

gözüm açmış zaar çatladım resmen ehehehhehe sölemesi ayıptır regl olcam bu hafta ondan sanırsam iştahım açık fenaaaaaa

hee bide sabah kalkınca şekersiz kahvemi içtim kahvesiz güne başlayamıorum tek şeker atıodum normalde bugün şekersiz içtim şimdide biberiye eklenmiş yeşil çayımı içecem

Son düzenleme:
tünaydın hatunlar .. dün giremedim misafirim vardı ...

kayranın ameiyat günü belli oldu haftaya salı günü olucak
umarım tek seferde çözeriz işii
çabumak kurtulsun yavrum inşallah ...

ivit kajumum ..
sendemi ankarasın ??
4o tl bile abiye gördüm . benim pek işim olmaz abiyeyle ama millet harılk harıl deniyordu. etiketleri dikkatimi çekti.

kajum canım top alman illa gerekli deyil ama pilatesde lastık şart canım ona göre al . fakat küçük toplarda baya işe yarıyor . fakat onca para verip pilates topu almana gerrek yok koçukların oyun toplarının yumşakları var anı pilates topu gibi 1 lr.
titro hoşgeldin .. canım bazan seni diye sayfalarında görüyorum .. montiye başlamışsın hayırlı olsun ..şunu hatırlatayım ama kısıtlayıcı diyetler yaptı isen monti ilk haftalarda belki cevap vermez ama eninde sonunda cevap verir .
sorularını monti ablam cevaplamış .bu konuda 1.sayfa oldukca bilgilendirici . direk soruların olursada cevaplayan mutlaka olur .
ablamında dedigi gibi por karbom karışmayacak derrken etle ekmekden bahsediliyor süt yogurt peynir her ögün kulanıla bilir fakat yagları doymuş yag oldugundan mümkün oldugu kadar yagsız kulanman lazım ..
ablam bugünlerde az yazıyorsun. neden ?? alışmışım sabah girince seni görmeye bizi sensiz bırakma .:)
ben vejetaryenim zaten et konusu sorun olmıcak ve cvp için çok tşkrler :)
bak budurum seni bi,raz zorlar montide pro olmalı . bunun için diger prolara agırlık verebilirsin ... baklagilerdede yüksek pro oldugu unutulmamalı ..

merhaba sulak . seni görüyorum bazan aşagıda . bu zaman kadar yazmadıgın içinde üzüldüm bak bizi bunca zamandır okudugun için tanıyor olmalısın .. her daim beklerim yazılarını ...
bebişsini,de güle güle büyüt . 1 ayda montide 5 kilo iyi dir demekki senin bünyende baya işe yarıyor .:)
bakalım o kanala ama o saatlerim çoçukları okula yollamakla geçiyor .

güzel bir kahvaltı olmuş titto hemde doyurucu afiyet olsun . regl dönemlerinde benimde iştahım baya açiliır

günaydınnn
anneme gidiyorum perşembe akşamı dönerim öpt hepicinizi:)))

aben abla ben bu kadar aradan sonra montiye başlasam sonuç alabilirmiyim=?
bence demende yarar var banum nede olsa karışık beslendik bayadır montiyi unuttu bünyen ..bence eninde sonunda sonuç alırsın ...
kayranın ameliyat işi geçsin beraber başlayalım .

inşallah banum ...

banum çoçuklar baya büyüdü konuşup anlatmaya çalışki şimdiden hazırlasın kendini...

KAJUM canım tebrik etmeyi unutmusşum kırmışsın zincirlerini.. demekki kaçamakların olmasa kilon ne olcaktı .:))

ZİLİM bu pilates işi kötü oldu bir türlü yürüyüşden başka spor yapamıyorum . iyce tembelleştim...

benim diyet 2 gündür iyi fakat hafta sonu kaçamaklarım oldu o yüzden bi artıp bi eksiliyorum işi biraz daha sıkı tutmalıyım en azından hafta sonları ...

pazartesi mönüm ..
1.aşama monti yapmadıgımı belirteyim .

kahvaltı .
1.5 hş yumurta.. 1 kase yulafla süt .

ara.
1 elma .

öglen .
1 palamut .domates .
salatalık .tere.

ara.
yr.elma 1 kş yogurt .

akşam .
1 tb patlıcan domates.
1 kş yogurt 3 ceviz ..

ara 1 kş mantı (ne alaka dimi aşim çig olmuş diyince test için yedim hiçde çig deyildi hıh .)

11ekim salı mönüsü .

1 kase yulafla süt . peynir ..

ara .3 taze ceviz yr elma.

öglen .
6 köfte (ekmeksiz)domates.ş salatalık..
5 ceviz daha (taze cevize daynamıyorum .)

ara 1 parça peynir.

akşam . 1 köfta .yr.tb patlıcan.
2 kş yogurt ..

ara
1 tarçınlı hurma az peynir (sanırım peynir delisi oldum )

karışık çay
1 saat yürüyüş .
2 tl su .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…