iyi akşamlar ....
yine inciler döktürmüşün ablam ...
ablam bencede kademali geç elindeki prolar birince (artık ne kadar dayanırsın sırf proya bilmem ) direk montiye geçersen zatten kilon artar . gün gün korb. kat menüne .en azından kilo almanın önüne geçmiş olursun ...anladıgım kadarıyla pro diyetinde ölçü olrak pek incelme olmamış .ablam sabredip monti yapıp ayda 1 kilo vermeye razı olcaksınki bu senin durumunda bence iyi bir sonuç .
evet ablam ilk katacagın sebze olmalı bikaçgün sonra meyve . enson kademede ekmekgi kat .
ablam k.k dArkadaşım bu diteti yapmak zoraki mesaj ve zaman konusundaki tecrübeni yansıtıyor ....seneler önce puan sistemi vardı sonra meyve vs .hepsi kalktı ama çiçek isimleri kalkmadı .. ha oraya istersen kendin bişiler yazabilirsin .kontrol panalindendi sanırım .
sagolasın ablam her daim isteriz bilgilerinden ...
tuz konusunun nazara iyi geldigini biliyorum hatta bizde eskiler çoçuga tuz çevirilerdi hemende fark ederdi kendim yaşadım biliyorum . ocdim iri tuzlar var bilirsin . avcuna koy çocugun kafasından yani üzerinden .felak ve nas surelerini okuyarak dolandır tuzu .. sonra o tuzu ocakda yak çıtır çıtır eder .zamanında kızım küçük toplum içine girdik nasıl aglıyor hiç bişi yokken anlatamam . görümcem hemen bu dedigimi yaptı iananamadım çoçuk anında sustu .
kıs songul ne yapıcam derken ? cadı 1 kiloya yakın vermişin 1 haftada . ee daha ne istiyorn . tebrikler bu arada ...:76:
yagdan kayvetme asıl kilo verme ölçülerdedir bi kaçgün baskül aynısın desede aldanma . böyle devam ...
süper ablam bak dün boşuna yakınmışsın .süper süper...:)
bencede :))
geçmiş olsun ocdim .eskilerin bi lafi var çoçuk düşe kalka büyür derler .. kalıcı bişi olmasın(allah korusun ) gerisi iyileşir .
Rica ederim canım. Aklınıza takılan birşey olursa sorun, bilgim dahilindeyse yanıtlarım. Şamanlar ve uzakdoğudaki bazı kabileler çocuk doğdugunda iri tuza yatırıp onunla ovarlar, pigmentleri manyetik etkileşimlere kaplı olsun diye. Bizde de tuz gezdirilir haklısın. Ama ten tuzla temas edince boşaltım çok daha çabuk oluyor. Birde cocuk düşüp bir yerini incittiginde, şişirdiğnde hiç panik yapmadan ekmek içi ile şekeri çiğneyip yapıştırın. Hemen alıyor şişlik ve morarmayı. Ayıca evde bir fincan zetinyağına koyduğunuz tuzla vücudunuzu (çocuklarında)masaj yapar gibi ovun. Hem b.sayarlardan, cep telefonlarından vs. yüklendiğimiz statik veya manyetik yükü temizliyor, masaj yapyor, selülitleri gideriyor, cildi gençleştirip güzelletirip, nemlendiriyor. Ama bu dediğimi sabunlandıktan sonra yapıp, bol su ile durulanıp çıkın. Krem sümeye de gerek kalmaz, hem ruhen, hem bedenen arıınırsınız.Ve olumsuzlukları paratoner gibi çekmezsiniz, hele ki korumasız olan yavrularınız için. Zaten dikkat ederseniz bir şeyi uzun süre saklamak istediğimize de tuzlarız..Tuzun yararları saymakla bitmez.....
Ocd cim senin dediğin sirke ile silme işi güya büyüye iyi gelirmiş ama ben inanmam. Çok gerekli olursa dış kapının eşiğini sirkeli su ile silersin olur biter:)
ivet kızlar.dr hipoglisemi olduğumu söyledi.demir ve b12 vitamini verip yanımda üzüm bulundurmam gerektiğini söyledi.
günahına girmeyeyim ama ilgili bir dr değildi.
aebenim sen bu konuda deneyimlisin ne yapmam lazım nasıl besleneyim.yardımcı olabilir misin ?
hoşgeldin banum . hayırlıyla etlet hs. işlerini inşalllahiyi akşamlarrr hepinizeeee
geçmişe dalamadım herkeisn keyfi iyidir umaırm ben anneme gitmiştimm
2 gün kaldım geldim hastane işleird ebelli degil halaa
bugün ekosu vardı kayranın kardiyolojide öptt hepiniziiiiiii
nazlım neden sulu yemek yok mönülerinde . ? iş yerinde bişi çıkmıyormu .akşamları yine sporamı gidiyorsunda evde yemek yemiyorsun .? .herkese hayırlı cumalar kilom 59,7 çıktı sabah tartıldığımda
dün yediklerimide yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık + yeşil biber
5 adet zeytin
öğlen
1 avuç ceviz
1 kutu light süt
1 adet salatalık
ara
1 adet nektarin
akşam
1 kase yoğurt
1 adet salatalık
[ı]günaydın ablammm
evet ya ben izlimden izin almadan gittim saçımdan tutsa haklı vallahii
Ne var ne yok iyisin abla inşş geçmişe hiç bakamadımm zamanım yoktuu
bugün tartıldım 900gr artıdayım ama dünyaları yedim resmennn
Ha birde regli oldum dün daha sökmedi tam o sebeptende artı olabilir tabü
kilo sabitlemek kolaymış beyaaa
[/ı]
ivet kızlar.dr hipoglisemi olduğumu söyledi.demir ve b12 vitamini verip yanımda üzüm bulundurmam gerektiğini söyledi.
günahına girmeyeyim ama ilgili bir dr değildi.
aebenim sen bu konuda deneyimlisin ne yapmam lazım nasıl besleneyim.yardımcı olabilir misin ?
sabah: melemen yedim tam bugady ekmegı ıhlamur ve zeytın
kızlar reglım olmadı yıne yaa geçdi karnın şişdi iyicebugun 35.gün
aeben abla bana verdiğin o gün kurusu kayısılı marmelat tarıfını bı kez daha verrir mısn bı kagıda yazayım o zman aldıgımda yazmamışdım. yapdım çok lezizi oldu
hata bızım kılo veremememız degıl..hata yııyp osnrada neden veremıyorum dememız..bırırmız için demıyorum hepımız için diyorum..1 bardak kola bışey yapmaz dersek.1 bardak meyve suyundan ne oalcak dersek..akşama karbınhıdratlı yıyıp ,misafırlıkte cok ısrar ettıler kıramadım dıyıp yersek kılo veremeyız.hepımız adam akıllı kılo vermek ıcın cabnbaladıkta veremedıkmı şimdıı..sıksın dışınızı cıddı oalarak bı dıyet yapın bakalım ne degışecekk...
iyilik banum afiyet olsun yediklerin .regl şişkinligi iner ..
Fakat banum dost acı söyler yaptıgın kaçamaklar sonra totonu tırmalar demedi deme .
abla aman kaçamak yapayım diye ymiyorum zaten
ortam ona müsait oluyor onu yiyorum mesela dün akşama kadar hastdeydik
geldik annem pide yaptırmış
mecbur yeidm yaniii
şu ara elimde degil
afiyet olsun banum .açıklamaya gerek yok fıstıgım. diyet yapmadıgını biliyorum .yanlzıca abla olarak uyarayım dedim.sonra üzülüyorsun .o zaman bende üzülüyorum
elbisende güzelmiş güle güle kullan .kilonda artık dert edecek kadar deyil .kayranın kalpde sorunuoldugunu bilmiyordum geçmiş olsun . o durum içinde ilerde ameliyat olacakmı yoksa zamanla geçeçek bişimi.?
şükür banumayy ablam biliyorum üzülüyorsun tabikii
amaa bu ara böle olsun bakalım ama her yediigm lokma da suçlu
hisediyorum kendimi dün pide yemek filan garip geldi mesela
evdeyken yine dikat ediyorum ama dışarda ıhhh
kayranın kalp sorunu aslında doguştan iki delik vardı biri kapandı biri yavaş kapanıyor kalp kapagına yakın oldugu için
allaha şükür ameliyatlık bir durumu yok
yılda bir kez takiptee
allah büyük dert vermeisn vallahi ya dün 2 aylık minik bir bebek
kalpten ameliyat olcakmış 6 aylık olmadan
hem kalp kapagı büyültülcek hemde delik kapatılacakmış
onu görnce şükrettim halime.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?