Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

Sagol canım. Evet 1 ila 3 cm inceldi en fazla. Bu diyet oldukça zor. Et seven belki uzun yapar ama ben zorlandım. Sebzelerin meyvenin sütün yogurdun kb.leri o kadar yüksek ki; aç kalmamak adına yiyemiyordum Elma 16 kb, Dolmalık biber tanesi 4 kb, marul 4 yaprak 2 kb gibi.40 üniteyi geçmeyecen birde. Yavaştan sebzeye dönmeye başladım bu gün. Hayırlısı bakalım. Montıde ayda 1 kiloya razıyım abencim. İlk ay 1,5 - 2 gitti sonra ayda yarım bile gitmedi. 4 ayı geçti diyetteyim. Neyse hiç değilse sağlıklı bir diyet mont. Aksini söyleyen haltetmiş. Ben denedim gördüm, içimde kalmadı en azından. 1,5 kg yide verdim ama götüremeyecem daha fazla saglıgım bozluyor.

Hıı tahmin etmiştim ama emin olamadım. Teşekkür ederim canım

iyi akşamlarrr hepinizeeee
geçmişe dalamadım herkeisn keyfi iyidir umaırm ben anneme gitmiştimm
2 gün kaldım geldim hastane işleird ebelli degil halaa
bugün ekosu vardı kayranın kardiyolojide öptt hepiniziiiiiii

Süpersiniz bunların hepsini not alıyorum kesinlikle yapacagım.

ivet kızlar.dr hipoglisemi olduğumu söyledi.demir ve b12 vitamini verip yanımda üzüm bulundurmam gerektiğini söyledi.
günahına girmeyeyim ama ilgili bir dr değildi.
aebenim sen bu konuda deneyimlisin ne yapmam lazım nasıl besleneyim.yardımcı olabilir misin ?

Günaydın hatunlar .. kısları dersaneye yoladım tosunda tv bakıyor eşimde rahaysız uyuyor kalmakadı henüz . fırsat bu dedim size bakayım ..

geçmiş olsun öncelikle odc.canım hipoya en iyi gelen beslenme monti beslenmesidir yani gl endeksine yönelik beslenme ...

kan şekerini yükseltecek ne yersen bilki o hızla kan şekerin düşer .ve hipoglisemi yaşarsın ..onun için montide cıs olan şeyleri mümkün mertebe yemeyeceksin .
yanlız dikkatimi çeken senin açılık şekerinde oldukça düşük . dr. beslenme şekli vs konusunda bi öneride bulunmadımı ?endokrin bölümü iyi olan bir hs. gitmeni tavsiye ederim .

aslında insan kendi dr.dur derim hep . mesela kendini bilirsin aç kaldıgından hipo durumun ne ?bayılacak gibi oluyormusun yada yada ellerin titriyormu ..? bendede odukça düşük deger ama bu olayları pek yaşamam .özelikle şeker hastalarının hipoları çok tehlikeli benim eski bir komşum vardı kaç kere gördüm krizlerini çok fena oluyor .

kendimede izlediklerim; çok açıktıgımda ne yerim bilmiyorum .doymam bi türlü cıs şeyler yedigimde uylku hali alır halsiz olurum tüm gün esner dururum . birde dr. bana her iki saatte birbişilier yemem gerekdigini söylemişti hatta benim diyetim ona göreydi 8 ögün .:44:
ama şunu fark ettim monti tarzı beslendigimde bukadar ögün yapmadanda (tabi grektiginde ara yaparak vucud belli ediyor zaten .)dengede oldugumu gördüm ..
bunun sebebi monti beslenmesinde gl dalgalanma ölmadıgından hipo yaşamıyorsun .

hoşgeldin banum . hayırlıyla etlet hs. işlerini inşalllah
zilim bak banuyu döv senden izin almadan anasına gitmiş ..

nazlım neden sulu yemek yok mönülerinde . ? iş yerinde bişi çıkmıyormu .akşamları yine sporamı gidiyorsunda evde yemek yemiyorsun .? .

6 EKİM PERŞEMBE ...

9.00
3 dl ekmek .peynir tere..dom bib sal .
1 zeytin az mermelad.

12.00
1 elma ..

13.00
hamsi ızgara.salata 1 avuç kuruyemiş
az peynir ve turşu .

18 30.
menemen 2 dl ekmek ..2 kş yogurt .
az üzüm .1 merçimek köftesi.

21 00
yr.br süt .

2 lt su 1 kupa karışık çay .
spor yok
kendimi hantal hisediyorum spora şidetle başlamam lazım ..

7 EKİM CUMA'NIN MÖNÜSÜ .

7 30.
1 şeftali.

8 30.
2 dl ekmek .peynir . menemen.
domates .salatalık. tere .

11.00 1 çkş. bal .

13 30.
tav.but hş . yeşilik ..
2 kş yogurt .
1 avuç ç.fıstıgı ..

17 30.
2 dl ekmek. üzüm.
kavun .peynir..(son günlerde yedigim en leziz ögün ).

22 00
. yr.muz .az üzüm .
(aslında yemiycektim misafirre eşilik etmek zorunda kaldım )

çok fazla meyve oldu bu mönüde ..

1 saat tempolu sabah yürüyüşü . yarım saatde akşam .

2 lt su . 1 kupa karışık çay .(yeşil ....5/1 yerde.... form çay )..

Son düzenleme:
günaydın ablammm
evet ya ben izlimden izin almadan gittim saçımdan tutsa haklı vallahii
ne var ne yok iyisin abla inşş geçmişe hiç bakamadımm zamanım yoktuu

bugün tartıldım 900gr artıdayım ama dünyaları yedim resmennn
ha birde regli oldum dün daha sökmedi tam o sebeptende artı olabilir tabü
kilo sabitlemek kolaymış beyaaa

iyilik banum afiyet olsun yediklerin .regl şişkinligi iner ..
Fakat banum dost acı söyler yaptıgın kaçamaklar sonra totonu tırmalar demedi deme .

canım çok geçmiş olsun. çok zor bı rahatsızlık bende de hipoglisemı var. acıkdıgımda çok halsızleşiyorum sinirli oluyorum bayılacak gibi bi his oluyo.. kendını aç bırakmamaya dikkat et

sabah: melemen yedim tam bugady ekmegı ıhlamur ve zeytın

kızlar reglım olmadı yıne yaa geçdi karnın şişdi iyice bugun 35.gün

aeben abla bana verdiğin o gün kurusu kayısılı marmelat tarıfını bı kez daha verrir mısn bı kagıda yazayım o zman aldıgımda yazmamışdım. yapdım çok lezizi oldu

vereyim kajumum fakat tam miktarları unutum göz kararıylede olur ben pek tarife bagımlı kalmamda .
10 .15 kadar gün kuru kayısıları dogra ..hazır yada kendi yaptıgın elma suyula(1.2. br. kadar) pişir .bu karışama istedigin meyveyi katabilirsin . buna elma . hurma (büyük olan .) şeftali .vs vs katabilirsin . tabi onlarıda bu karışımla dograyıp pişir . reçel yap lar var onlardan bi paket katarsan bozulmama ihtimali daha yüksek katmadanda oluyor .(benim geçen senden daha 2 küçük kavanozum var .) hepsini iyce pişirip blendırdan geçir çok katı olursa elma suyu eklersin sen ayarla onları işde.

ben geçen sene trobzon hurması. gün kurusu ve elma suyuyla yapmıştım güzel olmuştu .
evde şeftali var denesem iyi olur fakllı tadları . şu an tam monti yapmadıgımdan kahvaltıda tatlıyı canım çekince kestane balından alıyorum

6.takımdan papatyamın mesajı çok hoşuma gitii sizinlede paylaşmak istedim .tabı kendi payımıda aldım ..

iyilik banum afiyet olsun yediklerin .regl şişkinligi iner ..
Fakat banum dost acı söyler yaptıgın kaçamaklar sonra totonu tırmalar demedi deme .

abla aman kaçamak yapayım diye ymiyorum zaten
ortam ona müsait oluyor onu yiyorum mesela dün akşama kadar hastdeydik
geldik annem pide yaptırmış
mecbur yeidm yaniii
şu ara elimde degil

abla aman kaçamak yapayım diye ymiyorum zaten
ortam ona müsait oluyor onu yiyorum mesela dün akşama kadar hastdeydik
geldik annem pide yaptırmış
mecbur yeidm yaniii
şu ara elimde degil

afiyet olsun banum .açıklamaya gerek yok fıstıgım. diyet yapmadıgını biliyorum .yanlzıca abla olarak uyarayım dedim.sonra üzülüyorsun .o zaman bende üzülüyorum
elbisende güzelmiş güle güle kullan .kilonda artık dert edecek kadar deyil . kayranın kalpde sorunuoldugunu bilmiyordum geçmiş olsun . o durum içinde ilerde ameliyat olacakmı yoksa zamanla geçeçek bişimi.?

ayy ablam biliyorum üzülüyorsun tabikii
amaa bu ara böle olsun bakalım ama her yediigm lokma da suçlu
hisediyorum kendimi dün pide yemek filan garip geldi mesela
evdeyken yine dikat ediyorum ama dışarda ıhhh

kayranın kalp sorunu aslında doguştan iki delik vardı biri kapandı biri yavaş kapanıyor kalp kapagına yakın oldugu için
allaha şükür ameliyatlık bir durumu yok
yılda bir kez takiptee

allah büyük dert vermeisn vallahi ya dün 2 aylık minik bir bebek
kalpten ameliyat olcakmış 6 aylık olmadan
hem kalp kapagı büyültülcek hemde delik kapatılacakmış
onu görnce şükrettim halime.......

şükür banum

ablamm elbisemide begenmişsin nasıl yakışmışmı
tabi bira zişi var elbisenin altı filan kesilcekk
birde fotoyu resmen yatarken çekti özgür güsel çıkmadı o sebeptenn

bu ara biraz fazlaca alışveirşyapıyorum ama indirimdeydi dayanamadım aldım
hatta 3 elbise aldım

tünaydınlar efenim...
ocd geçmiş olsun cnm...:94:
banum gel bakiim sen buraya...... ben sana ne dedim hııı söle bakiiim sen benden izin almadan nerelere gittin bakimmm... bi daha gidecekmisin hııı

şaka bi yana çocuklarla telef oldun valla banum..allah sağlık versin hepsine inşallah...ösledima ma seni...bi daha bu kadan ayrı kalayalım kısss

aebenim aplammmm seninde eşine geçmiş olsun...:94:

bende sabahın 8:30'undan bu yana paraladım kendimi walla.şu umutsuz ev kadınlarında bennu yıldırımların canlandırdığı bi karakter varya durmadan ev temizleyen walla iyice onun gibi oldum..otomatiğe bağladım kendimi..
ve ellerimin hali içler acısı oldu.egzama oldum wallahi.eldivende takmaya üşendim bişey olmaz diye.ama ellerim insan içine çıkacak gibi değil. akşama artık oje sürüp bişeye benzetmeye çalışırım.ikramlarım 8 çeşidi hazır.(üç tanesi dondurucuda pişirlmek üzre bekliyor) birinide yarın sabahtan yapacağım.akşamda baza ve koltukların altlarını sildim.yeminle bittim yaaa.büyük ev mi aammmmmmaaan allah korusun.insan kılığından çıktım..

oğlum uyurken platesimi yapayım bari...yemek bile yiyemedim yorgunluktan valla ısladım sütle müsliyi yedim gtti...
ev kadınlığından nefret ediyorum.okulda 2 tane arkadaşım küflünün teki (kendileri söylüyorlar küflü olduklarını)valla özeniyorum yaa onlara.bende küflü olmak istiyorum.arkadaşlar takılıyor artık onlara temizleyin bi gün evinizide oturmaya gelicez diye..ay valla gelin ama restoranda ağırlayalım biz sizi bizim evin halini biliyorsunuz diyorlar.(bekar ikisi aynı evde kalıyor) psişik oldum iyice hep planlı yaşamaktan yaaa valla akşam uyuyamadım,dön sağa dön sola,onumu yapsam bunumu yapsam derken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…