Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydınlar kısçelerim...

aebenim hiç sorma aplacım yaa,dün gece yatmadan buradan okudum bu sabah saatimi kurdum ,eşimede işe gitmeden evvel trt3'ü ayarlada öyle git diye tenbihledim.kalktığımda hazır olsun diye.ayarlamış sağolsun ama uayndığımda saat 9:30'du.normalde her sabah eşimden önce uyanan ben bu sabah kaldıramadım kendimi yataktan.dün doğalgazı açtım akşamda kısmayı unutmuşum ev fırın olmuş resmen yatağa yapışıp kalmışım.kaç günün yorgunluğuda vardı sanırım biraz...artık yarın sabah bir daha deniycem.google'da arattırdım herhangi bir video vs..bişeyler varmı dye ama yok.yani en azından bi görseydim diye baktım ama yokmuş.bakalım artık uyanabilirsem yarın sabah bakacağım..ahhh ebru nasıl madur ettin bizi bir bilsen....
maduruz da maduruzzzz,çok maduruz MADURUZ!!!!(buraya ağlayan smiley koyacaktım ama kaldırmışlar)

banum hıh şöyle bakiim haber vermeden gitme,fena yaparım bak sonra...(burayada öpen smiley koyduğumu farzedin)

titto ve sulak hoşgeldiniz arkadaşlar.hayırlı olsun montininiz..tez zamanda sonuç almanız dileğiyle...

montig aplaaa,hakikatten nerelerdesin yaw...?

bende bu aralar hiç yürüyemiyorum malesef.yürüyüş yolumu kazmışlar..2 aydır öyle ...birde eşim hep geç geliyor sayılır akşamları havada erken kararmaya başladı.yürüyüş arkadaşımda taşındı uzağa..çocuklada olmuyor ama acaip geriyor bu beni..alışmışım her gün 7 km yürümeye...şimdi oğlumu çıkarayım azıcık dolaşalım geliriz...

Selammmmmmm,
Kızlar ben montiye tekrar başladım 63.5 kg şu an.bakalım uzun bş süre tartılmayayım diyorum :))
bu arada modem bozulmuştu giremedim.ayy nasıl özlemişim yaw
smilelar nirde bilen var mı ?

herkese günaydınlar efeeem...

bu smiley'ların yarısı nerde yahu..?bi gün tamamı kayboluyor bi gün yarısı:))9

ocd cnm hoşgeldin tekrar aramıza...oğluşun yazsın bırak okuyalım bzde..benim oğlumunda geçen yıl oğlunun olduğu aylarda buraya yazmışlığı vardır eski sayfalarda:))
aynı harf ve rakamlara takır tukur defalarca basıp kendini alkışlıyordu...şimdide ben sayfaları okurken gördüğü smileylerin yaptıklarını yapıyor.alkışlayanı görünce alkışlıyor,kızan görünce kızıyor vs..

bu arada ben bu sabah yine uykumdan fedakarlık edip plates için uyandım açtım tv'yi 8:30'da ama bitiyordu .esnemeleri yapıyorlardı.sanırım 8'de falan çıkıyor buçukta değil.yarın sabah çansımı bi kez daha deniycem bakalım uyanabilirsem

biz daha kalabalıktık yahu ne oldu hatunlara?nerelere kaçtılar...herkes kilo verdi mezunmu oldu yoksa:44:

ay maşallah şu sendeki spor azmi bende olsa kesin manken gibi olacağım.ne kadar tembelim yaaa :))
aslında tembellik değil bu düşük şeker beni yorgun yapıyordu ama yeme düzenimi değiştirdiğimden beri daha enerjiğim.
oğluşunun parmaklarını yerim ben çok sevimli oluyor bu bebeler :))
hatunlar sonbahar sendromuna kapıldı sanırım kimsecikler yok yahu

günaydın kızlaaarrrrrr
yaw dün sabah ve öğle iyi gittimde daha ilk günden akşam çiğ köfte yedim ayranla o bişey diilde dürüm yani poffff
bide bulgur yasaklar arasında değil dimi onu soracaktım size?

Selam kızlarrrrrr......

ben yine yeniden aranıza gelmek istiyorummm...Çünkü bu böyle gitmiyorr...Hep tmm diyorum bu sefer verdimm sonra bir bakmışım salmışım kendimi ve yine almaya başlamışımmm...Bu sefer çok değil sadece +3,5 kilo ile tekrar başlayacağımmm...

Kızlar bu arada 6 yılı devirdik evlilk sürecinde..Ve bebek için tekrar tedaviye baişladıkk...O yüzdende sağlıklı beslenmem lazımm...
en azından regl olup hamile kalana kadr monti yapabilirim...

off çok şişim bu araadda...Öyle böyle değill...

günaydın tittocum..
bulgur ilk etap için önerilmiyor cnm gl indexi yüksek olduğundan.dürümün lavaşınıda sayarsak hepten ceza sahasına girmişsin .. ama olsun zararın neresinden dönersen kardır ..bu gün hiç bir şey olmamış gibi yeniden başla cnm...

neslihanııııım cnm nerelerdesin sen yahu?
iki üç gün evvel bile yazdım buraya kıslar neslihandan haber alan varmı gelmiyor ne zamandır diye?

bu sayfalardan ayrılanlar ortak noktası kilo almak cnm..monti yapsanda yapmasanda kal burda...en azından o içindeki diyet yapma ateşi sönmüyor.ister istemez dikkat ediyorsun yerken..montiye sıkıca sarıl bir kaç hafta,zaten sende çok kısa sürede etki gösteriyordu hatırlarsan..önce şu fazlalıklardan kurtul sonrada gelsin bebiş...

geçen buraya yazacaktım unuttum yine.senbebiş yazınca aklıma geldi..

benimle yürüyüşe gelen bir arkadaşım vardı onunda bebişi olmuyordu.pko'luydu.8 yıldır olmamıştı.şu an 3,5 aylık gebe
oda monti ile 14 küsur kilo verdi geçen yıl.her gün yürüdük.çoğu zaman sırf beni kıramamk için geldiğini biliyordum.bende sırf onu yürütebilmek için çağırıyordum yoksa tek başımada yürürüyordum eşim işten gelince. ve her gün bu gün ne yedin diye soruyordum.çok iradeli değildi normalde.ve okuldada durmadan atıştırırdı tenefüslerde.her tenefüs illa onu görüyordum atıştıracakmı diye.oda benden sıkılıp yiyemiyordu.bir nevii zorla yaptırdım montiyi ona ama şimdi dua ediyor ...sen olmasan hayatta başaramazdım bende hiç irade yok diyor.ve gebe olduğunu eşinden önce ilk benle paylaştı ağladık tel.de

inşallah neslihanım sende ver şu fazlalıkları cnm.bebiş için ilk adımı senin atman lazım doktordan önce...sık biraz dişini cnm.bu güne yediklerine say.(bu kilo vermeye çalışan herkes için geçerli,kendime de hep bunu söyledim kilo verme sürecimde.nasılsa zamanında çok yedim diyordum gözüm kalmasın diye)
kilo verme yolunda çekilen çile kutsaldır kıslar...bu günlük bu kadar gaz yeter

ayy walla böle ilgilenip moral verionuz yaa insan motive oluo aslında ben çok uzun zamandır ekmek yemiorum bi tabak yemeklede doyarım 2 3 çeşit yiyemem ama yanlış beslenme sanırım kilo vermem durmuştu bigün bodoslama öküz gibi yedim ertesi gün normale döndüm aynen bugün yeniden yola devam biraz önce mercimek çorbası içtim accukda yoğurt yedim yine yanlış yapmadım inş ? işte kitabı alana kadar size sora sora öğrencem canlar

çok tşekküler zilicimmmm...
daha şimdiden motive etmeye başladğınn için senden allah razı olsun binkereee...
Senin ve aeben ablamın bende çok etkisi oldu zamanındaaa...
Allah ikinizdende razı olsunnn...
Ben zaten öyle kendi kendime yapamıyorummm...
Hemen burası geliyor aklıma ki zaten siz iyi ki varsınızzz...
Yoksa ben ne yapardımmm...
Ayy 8 yıllık evli idi demekki bende pkoluyum hatırlarasann...
İnşallah bu sefer bebeğimize kavuşmadsan montiden ölmek var dönmek yokkk...
Sadece möotiviye ihityacım var çok zorlancam bu seferrr...
biraz mevsimsel de etkisi var biliyorsunuzz sonbaharı hiç yaşamadan direk kışa girdik resmenn...
Psikolojik olarak etkilensek dee azimle bunuda aşarım diye düşünüyorummm...
Böyle işte zilimmmm...Sağol varoll beni sormuşsunnn...
Aslında kk da BİR TOPİKDEYİM BEBEK İSTEYENLER topiğindeyimmm...
Ama buraya nezmndır yazacamm bir motivie olamamıştımmm...
Dedim ki kendi kendime ben yazımmm onlar beni motive ederlerrr dedimmm...
Ve öyle olacakkk...Çok çok sağolunnn...
Kesinlikle şimdiye kadr yediklerimiz yanımıza kar kalsınn...
Gerçi çok değil Ramazan bayramından sonra saldım kendim...
74 görmüştümm...Geçen hafta p.tesi tartıldım 77,5 gördümmm...
sonrada tartılmadım kimbilir belkide şimdi 78-78,5 geliyorumdur çünkü çok şişimmm regli bekliyorummmm...

buügn sabah simit yedimmm bu akşamdA ANNEMLERE davetliyimm annem benim için şimdi hazırlanır ...
Ben bugünü es geçiyorummm...Yarın sabah mübarek günde Cuma günü olarak başlıyorummm...
İnşallahhh bu kilolar gidecekk tedavide de iyi sonuç qalabilmem için heö kilo vermem lazımm
hemde düzenli beslenmem lazımmm....
pkonunn en önemli si de bu değil mi kilo almamak ve iyi düzenli bir beslenme....
ben çok değill 73 olsam ilk aşama o bana yeterrr...
tedaviye bu ay başlayacaz çünkü...
Eşim hiç zaman harcamak istemiyorrr...
Tabii bende....

Ben şimdi şöyle eski sayfalara gideyimmm..Vakit buldukça okuyayımmm...Hem montide hatırlayayımm hem de motive olurummm....

Kızlar Sezar salata + ayran öğlen nasıl olur???

Ben şimdi şöyle eski sayfalara gideyimmm..Vakit buldukça okuyayımmm...Hem montide hatırlayayımm hem de motive olurummm....

az değil mi canım? bunu akşam yesende öğle için daha tok tutucu birşeyler yesen olmazmı ?
ayol ben öğle yemeğinde bunları yesem 1 saat sonra midem kazınır

selamlar monti gülleriiiii

Günaydın,
oğluş kucağımda o da yazmak istiyor teyzelerine :))
yesin onu teyzeleri..
tekrar hoşgeldin montiye ocdim ...
şeker dengesi gerçekden inasını etkiliyor monti yapınca ne kadar fart ediyor dimi..?
tittocum ilkgündemmi saldın .
evet canım bulgur fek yenmiyor montide belki çok darda kalınca az mikdarda yenir ama öyle yedim diycek kadar yemiyoruz ..

neslişim yine yeniden hoşgeldin ..
bencede sen hamile kalana kadar mon tiden ayrılma biliyorsunki monti buyöndende etkili...

eşinle daha nice yıllara canım ..

zilim arkadaşın adına çok sevindim o anki heyacanını hissedebililiyorum...
darısı nesliş ve tüm bebiş isteyenlere..inşallah

titocum yanlışın yok ama eksigim var unutma her ögün yeşilik ye yani salata .
birde mönün tüm gün olarak önemli mesela mercimek karbonhidrat eger sabah kahvaltısındada ekmek yediysen fazla olur . tüm ne yedigin önemli.
ekmek vazgeçilmezdir canım ama sabahları . neden yemiyorsunki?

neslihan bak banuyu gözünün önüne al ondada piko var ama nerdeyse idaal kilosuna geldi bak onun bebe özlemide yok . o ve sayısız kişi pikulu yada vs olsada kilo veriyor sen niye vermeyesin bide işin ucunda var
bence bu bile senin cesaretlendirmeli çünki bi amacın var .

neslişim ocdiminde degi gibi biraz azmıolmuş ne ?.mönü olarak iyi (salatanın içindekileri tam bilmiyorum ama )

MONTIG abla nerdesin ???????????????????????????

neslihancım sen yeterki gel cnm,biz hep hazırız yardımcı olmaya ,motive etmeye...

bu akşamda ipin ucunu çok kaçırma sakın.hamura çamura fazla uzanma masada ve salatayı bol tut.yarında tam gaz başlarsın cnm...

aebenim senin şu tarçınlı hurma olayına takmış durumdayım.ben tadını çok sevdiğim için yiyiyorum gnde 1-2 sefer 3-4 hurma.ama kan şekerini acaip dengeliyor.hiç acıkmıyorum.kıslar sizde yapın bunu...gerçekten acıktırmıyor öğün aralarında insanı.ben önceden her öğün arası br meyve yerdim şimdi hurma yiyiyorum tarçınlı ve hç aşka meyve vs..yiyesim gelmiyor.ve yemek saatinde acıkmamış oluyorum.ben tarçınkolik olduğum ve hurmayı çook sevdiğim için yiyiyorum ama siz insülin salgılamanızı normale çevirmek için bunu yapın..

kakikatten tok tutuyor zlim
Canımmmmmmmmmmmmmm buralardayım. Nasılsın:)

ablam sabah mesajlarına baktım ablam nerelerde diye . yine başka diyarlara dalmışsın ... inşallah sonuç alırsın bizede haberdar et iyi sonuç alırsan .. birde ablam hangi diyet yaparsan yap bizi unutma bak özlüyoruz ...

içeri yeni girdim kızımı dersanden aldım geldim eşimde ıstanbuldaydı . kızılayı turladım bugün nerden baksan 5 saat yürümüşümdür .. alışık oldugumdan artık yürümek beni etkielmiyor . bu ki,loda bişi almayım diyorum ama kredi katrı dürtüyor .

selam .......
iyi akşamlarrr annemlerdenn geldim hemencik bakıveriyim dedimm sizee

neslihancım
hoşgeldin cnmmm umarım güzel sonuçlar alırsın tedavidee
vee emin olkii isteyince veririsinnn cnm hep birikte başlayalımmm

ziimm zilimmm
dayak yememek için söedim şekerim bu kez gittigimii
ama şu ameiyat omadann ne gittigim yer nede yeidigm yemek içtigim su keyif vermiyor bana
olsada bitseee
birde platese ebru başlayacak ama bence bayram sonrası yada yıbaşında başlayabilir
bendee başlamak istiyorum en kısa zmanda çünkü platesten aldıgım
performansı hiç bi sprodan almadım ben
2. dvd si ile başlıycam

aben ablaa
düşündümde ben herşeyden az az yiyim dersem olmuyorya ben beceremiyorum yada benim sıkı sıkıya diyet yapmamm lazımm çünkü olmuyor .zaten kışın diyet yapmak hatta monti yapmak ddaha kolay
ama peynirimii yaglı yiycemm yani az yaglı ve havuç ta yerim sanırım biraz monticik olcek benimkisi:44::44::44::44:

farketmezmi aebenciğim.sayende hipoglisemi olduğumu öğrendim Allah razı olsun canım.montide çok güzel dengeliyorum.bu aksam reçel yedim canım çekti ama etkilemedi.monti yapmasam resmen yamulurdum.bu arada ben montiyi zayıflamak için yapmıyorum artık.sağlıklı olmak ve dengeli beslenmek için yapıyorum.birde şu sporu katabilsem yaşamıma süper olacak.

tarçınlı hurma nasıl oluyor? dışarıdamı satılıyor yoksa biz mi hurmanın üzerine tarçın serpiyoruz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…