banum okadar kusur kadı kızındada olur çig havuçdan okadar korkma . peynirride çogu arkadaşımız yaglı yiyor dene bakalım olmassan son demde yagsız yersin ..selam .......
iyi akşamlarrr annemlerdenn geldim hemencik bakıveriyim dedimm sizee
neslihancım
hoşgeldin cnmmm umarım güzel sonuçlar alırsın tedavidee
vee emin olkii isteyince veririsinnn cnm hep birikte başlayalımmm
ziimm zilimmm
dayak yememek için söedim şekerim bu kez gittigimii
ama şu ameiyat omadann ne gittigim yer nede yeidigm yemek içtigim su keyif vermiyor bana
olsada bitseee
birde platese ebru başlayacak ama bence bayram sonrası yada yıbaşında başlayabilir
bendee başlamak istiyorum en kısa zmanda çünkü platesten aldıgım
performansı hiç bi sprodan almadım ben
2. dvd si ile başlıycam
aben ablaa
düşündümde ben herşeyden az az yiyim dersem olmuyorya ben beceremiyorum yada benim sıkı sıkıya diyet yapmamm lazımm çünkü olmuyor .zaten kışın diyet yapmak hatta monti yapmak ddaha kolay
ama peynirimii yaglı yiycemm yani az yaglı ve havuç ta yerim sanırım biraz monticik olcek benimkisi:44::44::44::44:
hepimizden ALLAH razı olsun ocdim .bunu demmeniz bana yatiyor .farketmezmi aebenciğim.sayende hipoglisemi olduğumu öğrendim Allah razı olsun canım.montide çok güzel dengeliyorum.bu aksam reçel yedim canım çekti ama etkilemedi.monti yapmasam resmen yamulurdum.bu arada ben montiyi zayıflamak için yapmıyorum artık.sağlıklı olmak ve dengeli beslenmek için yapıyorum.birde şu sporu katabilsem yaşamıma süper olacak.
tarçınlı hurma nasıl oluyor? dışarıdamı satılıyor yoksa biz mi hurmanın üzerine tarçın serpiyoruz?
ilahi zilim .. canımya banumunda senin pc ler diz üstü. istediginiz yerde yaparsınız .zatten o tvdaki pilatesler canlı deyil habanttdan ha yvden (ebrununkinden bahsetmiyorum tabi)günaydın kıslar...
gçrdüğünüz gibi kargalar botlarını giymeden ayaktayım spor aşkına...
ama bu saat oldu başlamadı...çeyrek varken açtım tv'yi daha yok.futbol var(((
zaten buçukta bitiyor bu satte başlasa bile en çok 20 dk sürer oda işime yaramaz.ııh tutumadım ben bu trt3'ü..
hıh başladı..du bakiim....
bu ne yaaaa4 tane bayan birde erkek var zaten dün sabahta görmüştüm.bildiğin evde gezer gibi çorapla geziyorlar.onuda geçtim.isterse atlet ve donuyla yapsın ama işitme engellilere haber bülteni sunuyor sanki..nefes alın ayağınızı kaldırın ve düz bir şekilde geri indirin diyor gayet ciddii ciddi...
3 sabahtır saat kurup kalkıyorum ama bir daha hayatta uykusuz kalmam bu saçma sapan şey yüzünden...
uyuyamamda bu saatten sonra..olan uykuma oldu..
oğlumda uyandı bende(( neyse napalım..bari kahvaltı edelm biz...: (((
tittocum gabliba montiyi tam anlamadın .. canım 3 ögün şart ögün atlamak yok montinin ana kurallarından aç olmasan bile ögünleri kaçrmamalısın ve çok uzun süre açkalmamalısın kan şekerini düşürmemen lazım .aynı saat kuralı yok canım gün böyu kendine göre ayarlarsın .ama 3 ögün kuralı var hafifde yesen ögün atlama .o zman oğluşunla sana afiyet olsun :)
bu arada mutlaka 3 öğün yemek ve hergün aynı saatlerdemi yemek gerekio? ben çoğu zaman 2 öğün yiyom acıkmıomki :s
günaydınnnnnnnnn
zilimmm pc ye indirip yapmak kalıyor sanırım geriye yani başlamasa ilerleyen zmanlarda ben öle yapıcam
çok cnm sıkkın ya kayranın yanaklar al al oldu yine ateşimi çıkıyor bi enfeksyonmu var anlayamadım ya
umarım bunun içinde ameliyat gününü ertelemezlerr:26::26::26::26:
bu arada kilom 65.4 geçen hafta kaçtı bilmiyorum bile:44::44:
günaydın banumgünaydın ablaaa
tarçınlı hurmayı bende deneidm geçenlerde ve begenmiştim
zaten tarçın hastası biri olarak içinde bile yuvarlanabilrim tarçının
banada cvp verin yaaaaaaaaasora sora bağdat
gündüzleri iyi gidioda akşam tozutuyom benneyse bu regl haftası böle geçecek sanırım hazırlık evresi gibi olsun bana bari
pazar günü aksilik olmazsa kitabıda bulabilirsem inş alcam
şimdiye kadar burda takip ettiğim yöntemerden en etkilisi bu gibi gözüküo inş bende becerebilirim
çorbalardan şehriye çorbasıda cısss dimee?
günaydın güzeller.... hayırlı cumalar olsun .....
banum okadar kusur kadı kızındada olur çig havuçdan okadar korkma . peynirride çogu arkadaşımız yaglı yiyor dene bakalım olmassan son demde yagsız yersin ..
hepimizden ALLAH razı olsun ocdim .bunu demmeniz bana yatiyor .
canım kilo vermek için yapmadıgından arlarda küçük atlılar yemende bi sakınca yok yani aslında sane 2.aşam monti kafi.
yok ocdim satılmıyor benim icadım . 2.yazdıgın gibi çekirdek yerine tarçın dolduruyorum sanada tavsiye ederim bu güne kadar bukadar tok tutan (bikaç saat hatta diger ögünde bile ) şey yemedim ..hurmayla tarçın birleşince kan şekerini çok güzel dengede tutuyor .
bugün cuma dimi tartı günü...
aeben .......23 eylül .2011
başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak )
3.hafta ..............63.000 gr.
eminim 1.aşama monti yapsam daha çok gidecek .buda iyi ama yanlız ölçülerimden okadar memnun deyilim su son günlere proya agırlık verdim sanırım fazla su kaybım var ..:44:
evet bütün olarak henüz kavrayamadım sık sık soru sorarark sıkmıorum sizi inş ama bu regl haftası iice bilgilenip bide kitabı aldımmı inş iyi bi başlangıç yapacam.
peki öğün araları kaç saat olmalı hani atlamıcaz ya ve ben sabah kalkar kalkmaz kahve içerim hemen yiyemem hmm ha bide 3. öğün geç saatlere kaldı dielim 9 gibi fln olabilio mu ayhh kitabı alana kadar bezdircem sizi heralveee cvp için tşkr
az değil mi canım? bunu akşam yesende öğle için daha tok tutucu birşeyler yesen olmazmı ?
ayol ben öğle yemeğinde bunları yesem 1 saat sonra midem kazınır
selamlar monti gülleriiiii
yesin onu teyzeleri..
tekrar hoşgeldin montiye ocdim ...
şeker dengesi gerçekden inasını etkiliyor monti yapınca ne kadar fart ediyor dimi..?
tittocum ilkgündemmi saldın .
evet canım bulgur fek yenmiyor montide belki çok darda kalınca az mikdarda yenir ama öyle yedim diycek kadar yemiyoruz ..
neslişim yine yeniden hoşgeldin ..
bencede sen hamile kalana kadar mon tiden ayrılma biliyorsunki monti buyöndende etkili...
eşinle daha nice yıllara canım ..
zilim arkadaşın adına çok sevindim o anki heyacanını hissedebililiyorum...
darısı nesliş ve tüm bebiş isteyenlere..inşallah
titocum yanlışın yok ama eksigim var unutma her ögün yeşilik ye yani salata .
birde mönün tüm gün olarak önemli mesela mercimek karbonhidrat eger sabah kahvaltısındada ekmek yediysen fazla olur . tüm ne yedigin önemli.
ekmek vazgeçilmezdir canım ama sabahları . neden yemiyorsunki?
neslihan bak banuyu gözünün önüne al ondada piko var ama nerdeyse idaal kilosuna geldibak onun bebe özlemide yok . o ve sayısız kişi pikulu yada vs olsada kilo veriyor sen niye vermeyesin bide işin ucunda var
bence bu bile senin cesaretlendirmeli çünki bi amacın var .
neslişim ocdiminde degi gibi biraz azmıolmuş ne ?.mönü olarak iyi (salatanın içindekileri tam bilmiyorum ama )
neslihancım sen yeterki gel cnm,biz hep hazırız yardımcı olmaya ,motive etmeye...
bu akşamda ipin ucunu çok kaçırma sakın.hamura çamura fazla uzanma masada ve salatayı bol tut.yarında tam gaz başlarsın cnm...
aebenim senin şu tarçınlı hurma olayına takmış durumdayım.ben tadını çok sevdiğim için yiyiyorum gnde 1-2 sefer 3-4 hurma.ama kan şekerini acaip dengeliyor.hiç acıkmıyorum.kıslar sizde yapın bunu...gerçekten acıktırmıyor öğün aralarında insanı.ben önceden her öğün arası br meyve yerdim şimdi hurma yiyiyorum tarçınlı ve hç aşka meyve vs..yiyesim gelmiyor.ve yemek saatinde acıkmamış oluyorum.ben tarçınkolik olduğum ve hurmayı çook sevdiğim için yiyiyorum ama siz insülin salgılamanızı normale çevirmek için bunu yapın..
selam .......
iyi akşamlarrr annemlerdenn geldim hemencik bakıveriyim dedimm sizee
neslihancım
hoşgeldin cnmmm umarım güzel sonuçlar alırsın tedavidee
vee emin olkii isteyince veririsinnn cnm hep birikte başlayalımmm
:
günaydın kıslar...
zaten buçukta bitiyor bu satte başlasa bile en çok 20 dk sürer oda işime yaramaz.ııh tutumadım ben bu trt3'ü..
bu ne yaaaa4 tane bayan birde erkek var zaten dün sabahta görmüştüm.bildiğin evde gezer gibi çorapla geziyorlar.onuda geçtim.isterse atlet ve donuyla yapsın ama işitme engellilere haber bülteni sunuyor sanki..nefes alın ayağınızı kaldırın ve düz bir şekilde geri indirin diyor gayet ciddii ciddi...
3 sabahtır saat kurup kalkıyorum ama bir daha hayatta uykusuz kalmam bu saçma sapan şey yüzünden...
günaydın kıslar...
Öncelikle herkese günaydınlar.....
Ay valla dün sadece salata yedim ve inan çok geldi...Ben bu aralar regl olacağım için çok şişimm..CÇok istesemde yiyemiyorumm...
Sağol aeben ablacığımmm...Kesinlikle ya buralardan uzak kalmak iyi gelmiyor...
Amin inşallah bende diğerpko lular gibi bebeğime kavuşurm inşallahh...
sezar salata bir daha yememem lazım sanırım çünkü içinde azda olsa mayonez sosu varmışş...Çok az ama var yinede yemememde iyi olur...O salata göbek marullu tavuklu permasan peynirli birşey..Tek tek içindekileri öğrendim ve ben montiye uygun olmayacağını düşünüyorum...
Yok zilimi ipin ucunu kaçırmadımm...Yemek çok yiyemedim zaten..Az çorba +çok az taze fas. +hamsi pilavı yedim..Okadr.. Zaten montiye hafta sonu tam olarak başlayabilirim çünkü alışveriş yapmam lazım..Ne ekmeğim var ne peynirim..İşe gelirken de yolumun üstünde bim de yok..O yüzden şimdi meslea sabah süt + altın ekmek aldım...Bu altın ekmeği yiyebiliyormuyumm içeriğini yaazsam bana bilgi verir misiniz...Bu hurma nasıl yapılıyor..
Başlayalım masumcuğumm...İnşallah güzel sonuçlar alırım inşallah...
afiyet olsunnnnn...
:))) ay ben şuanda ofisteyim anlattıklarını göüzmde canlandırdım
ve şuanda yüzümdeki tebessümü görsennn....
enerji;197,40
protein;5,8 gr.
yağ; 7,5 gr.
karbonhidrat; 27,30 gr.
diyet lif; 3,51 gr.
e vitamini + fosfor + niasin diye birşeyler yazıyorrr...
sizde bu içerikli bir 60 gr.lık halk ekmeğin ürettiği küçük ekmekler yenir mi?
bu arada ofisteyimm
bu mesajı çok zor şartlar altında yazdımmm...
iyiki varsınızzzz....
evet bütün olarak henüz kavrayamadım sık sık soru sorarark sıkmıorum sizi inş ama bu regl haftası iice bilgilenip bide kitabı aldımmı inş iyi bi başlangıç yapacam.
peki öğün araları kaç saat olmalı hani atlamıcaz ya ve ben sabah kalkar kalkmaz kahve içerim hemen yiyemem hmm ha bide 3. öğün geç saatlere kaldı dielim 9 gibi fln olabilio mu ayhh kitabı alana kadar bezdircem sizi heralveee cvp için tşkr
hurma deyip durmayınnnnnnnnn çok canım çekti annemlerde gelmedi daha kurtlandım resmen
çıksam şimdi kapıda kalacaklar.çıksammı acep annem beni hep ekio ders olur devekuşusuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?