Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın kıslar...
gçrdüğünüz gibi kargalar botlarını giymeden ayaktayım spor aşkına...
ama bu saat oldu başlamadı...çeyrek varken açtım tv'yi daha yok.futbol var(((

zaten buçukta bitiyor bu satte başlasa bile en çok 20 dk sürer oda işime yaramaz.ııh tutumadım ben bu trt3'ü..

hıh başladı..du bakiim....

bu ne yaaaa 4 tane bayan birde erkek var zaten dün sabahta görmüştüm.bildiğin evde gezer gibi çorapla geziyorlar.onuda geçtim.isterse atlet ve donuyla yapsın ama işitme engellilere haber bülteni sunuyor sanki..nefes alın ayağınızı kaldırın ve düz bir şekilde geri indirin diyor gayet ciddii ciddi...

3 sabahtır saat kurup kalkıyorum ama bir daha hayatta uykusuz kalmam bu saçma sapan şey yüzünden...

uyuyamamda bu saatten sonra..olan uykuma oldu..
oğlumda uyandı bende (( neyse napalım..bari kahvaltı edelm biz...:(((

Son düzenleme:
o zman oğluşunla sana afiyet olsun :)
bu arada mutlaka 3 öğün yemek ve hergün aynı saatlerdemi yemek gerekio? ben çoğu zaman 2 öğün yiyom acıkmıomki :s

günaydınnnnnnnnn
zilimmm pc ye indirip yapmak kalıyor sanırım geriye yani başlamasa ilerleyen zmanlarda ben öle yapıcam
çok cnm sıkkın ya kayranın yanaklar al al oldu yine ateşimi çıkıyor bi enfeksyonmu var anlayamadım ya
umarım bunun içinde ameliyat gününü ertelemezlerr:26::26::26::26:

bu arada kilom 65.4 geçen hafta kaçtı bilmiyorum bile:44::44:

günaydın güzeller.... hayırlı cumalar olsun .....

banum okadar kusur kadı kızındada olur çig havuçdan okadar korkma . peynirride çogu arkadaşımız yaglı yiyor dene bakalım olmassan son demde yagsız yersin ..
hepimizden ALLAH razı olsun ocdim .bunu demmeniz bana yatiyor .
canım kilo vermek için yapmadıgından arlarda küçük atlılar yemende bi sakınca yok yani aslında sane 2.aşam monti kafi.

yok ocdim satılmıyor benim icadım . 2.yazdıgın gibi çekirdek yerine tarçın dolduruyorum sanada tavsiye ederim bu güne kadar bukadar tok tutan (bikaç saat hatta diger ögünde bile ) şey yemedim ..hurmayla tarçın birleşince kan şekerini çok güzel dengede tutuyor .

bugün cuma dimi tartı günü...

aeben .......23 eylül .2011

başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak )
3.hafta ..............63.000 gr.

eminim 1.aşama monti yapsam daha çok gidecek .buda iyi ama yanlız ölçülerimden okadar memnun deyilim su son günlere proya agırlık verdim sanırım fazla su kaybım var ..:44:

günaydın ablaaa
tarçınlı hurmayı bende deneidm geçenlerde ve begenmiştim
zaten tarçın hastası biri olarak içinde bile yuvarlanabilrim tarçının

banada cvp verin yaaaaaaaaa sora sora bağdat
gündüzleri iyi gidioda akşam tozutuyom ben neyse bu regl haftası böle geçecek sanırım hazırlık evresi gibi olsun bana bari
pazar günü aksilik olmazsa kitabıda bulabilirsem inş alcam
şimdiye kadar burda takip ettiğim yöntemerden en etkilisi bu gibi gözüküo inş bende becerebilirim
çorbalardan şehriye çorbasıda cısss dimee?

ilahi zilim .. canımya banumunda senin pc ler diz üstü. istediginiz yerde yaparsınız .zatten o tvdaki pilatesler canlı deyil habanttdan ha yvden (ebrununkinden bahsetmiyorum tabi)
pc heryere koyup papabilirsin zilim bukadar det etme bence.
benim sorun pc çoçukkların odasında masa üstü pc ve alan dar ondan yapamıyorum . al pcni pilates yaptıgın odaya bi güzel ebrunun sitesine gir yap videolarda çok kaliteli. bakmıştım bi ara.

o zman oğluşunla sana afiyet olsun :)
bu arada mutlaka 3 öğün yemek ve hergün aynı saatlerdemi yemek gerekio? ben çoğu zaman 2 öğün yiyom acıkmıomki :s
tittocum gabliba montiyi tam anlamadın .. canım 3 ögün şart ögün atlamak yok montinin ana kurallarından aç olmasan bile ögünleri kaçrmamalısın ve çok uzun süre açkalmamalısın kan şekerini düşürmemen lazım .aynı saat kuralı yok canım gün böyu kendine göre ayarlarsın .ama 3 ögün kuralı var hafifde yesen ögün atlama .

ah ah ankaranın havası çarptı herkesi banumbirden degişti . inşallah hasta olmaz..
geçen haftada öyle bişiyidi sanırım banum iyi en azından kilon artmıyor bari peki ölçülerin ne durumda??

banum cd varsa daha iyi kuzum daha ne arıyonuz pilatesi diye .biliyorum canlısı gibi olmayor ama yapabilirsinzi bu durumdada ...
bu arada pilates cd lerini kopyala banum bende isterem şu günlerde kızlaya çok iniyorum pat diye buluşuruz belkim ..
günaydın ablaaa
tarçınlı hurmayı bende deneidm geçenlerde ve begenmiştim
zaten tarçın hastası biri olarak içinde bile yuvarlanabilrim tarçının
günaydın banum

titom gündüz iyi gidiyor akşam tozutuyon niyemi gündüz ögün atladıgından ve az yediginden büyük ihtimak yada sabah ekmek yemediginden . hani mönülerin bakimm .

şehriye cıs canım ..
evet monti etkilidir vede karnın doyar .hele hiç yapmamız ve diyetle pek alakan yoksa ozaman dahada işe yarar...
kitapdan çok buraya takıl inana daha iyi çözümler bulursun fakat montinin mantıgını anlamak için kitabıda okumanı tavsiye ederim ....

Canım çekiyor.Annemler gelsinde bi çıkayım bizim Eminönü baharatcısına

e ben tartılmıyorum artık bi propleaam olar mı ki ?

masumum 30 dk da bi ölçsene ateşini yavrunun.kız ben çatlarım he kışın elimde ateşölçerle geziyorum

evet bütün olarak henüz kavrayamadım sık sık soru sorarark sıkmıorum sizi inş ama bu regl haftası iice bilgilenip bide kitabı aldımmı inş iyi bi başlangıç yapacam.
peki öğün araları kaç saat olmalı hani atlamıcaz ya ve ben sabah kalkar kalkmaz kahve içerim hemen yiyemem hmm ha bide 3. öğün geç saatlere kaldı dielim 9 gibi fln olabilio mu ayhh kitabı alana kadar bezdircem sizi heral veee cvp için tşkr

canım bende sabahları kahve içmeden kahvaltı edemeyenlerdenim.fekat benim kahvem sade ve yarım çay kaşığı kahve koyarım.akabinde hemen kahvaltı ederim.
regl dönemini hafif atlatman için tarçın tavsiye ederim.yeşil çayla kullanıyorum ben eskisi gibi tatlı istemiyor canım o dönemde.
akşam mümkün olduğunca 20:00 den önce yemeğini yersen daha iyi tabi.

titto sağol cnm,erken kalkan yol alır misali kahvaltı ettik,evi topladık sildik süpürdük(sadece alt katı)
az sonra oğlumu gezdirmeye çıkaracağım,havalar iyice soğuyana kadar ne gezdirsek kardır...

banum ateşi çıkmaz inşallah kuzuşun cnm.çocuklar hasta olacağına biz olalım valla..bana çocuk hastalığı dedilermi valla enseme bir kova buz boşaltılıyor sanki..son günlerde üşütme vs.. gibi bi durum yaşandımı cnm?havalarda bi öyle bi böyle aldatıyor insanı.çocuklarda çok nanemolla oluyor bu mevsimde...sen iyisimi onlara vitamin türü bişey ver cnm...bende tahin pekmez yaptım tahini bol pekmezi az.çikolata diye sabahları 2-3 kez emmeği bandırıp veriyorum oğluma.portakal falan çıksın sabah kahvaltılarını havuç-portakalsuyuna tatlandırmak ve pekmezdeki demiri c vitamini dahada açığa çıkartıyor diye pekmezle tatlandırıp vericem her sabah.(tabii içerse)

daha bişeyler yazacaktım ama yine unuttum.alzeymer mı oldum ne

Öncelikle herkese günaydınlar.....

az değil mi canım? bunu akşam yesende öğle için daha tok tutucu birşeyler yesen olmazmı ?
ayol ben öğle yemeğinde bunları yesem 1 saat sonra midem kazınır

Ay valla dün sadece salata yedim ve inan çok geldi...Ben bu aralar regl olacağım için çok şişimm..CÇok istesemde yiyemiyorumm...

Sağol aeben ablacığımmm...Kesinlikle ya buralardan uzak kalmak iyi gelmiyor...
Amin inşallah bende diğerpko lular gibi bebeğime kavuşurm inşallahh...

sezar salata bir daha yememem lazım sanırım çünkü içinde azda olsa mayonez sosu varmışş...Çok az ama var yinede yemememde iyi olur...O salata göbek marullu tavuklu permasan peynirli birşey..Tek tek içindekileri öğrendim ve ben montiye uygun olmayacağını düşünüyorum...

Yok zilimi ipin ucunu kaçırmadımm...Yemek çok yiyemedim zaten..Az çorba +çok az taze fas. +hamsi pilavı yedim..Okadr.. Zaten montiye hafta sonu tam olarak başlayabilirim çünkü alışveriş yapmam lazım..Ne ekmeğim var ne peynirim..İşe gelirken de yolumun üstünde bim de yok..O yüzden şimdi meslea sabah süt + altın ekmek aldım...Bu altın ekmeği yiyebiliyormuyumm içeriğini yaazsam bana bilgi verir misiniz...Bu hurma nasıl yapılıyor..

Başlayalım masumcuğumm...İnşallah güzel sonuçlar alırım inşallah...

afiyet olsunnnnn...
:))) ay ben şuanda ofisteyim anlattıklarını göüzmde canlandırdım
ve şuanda yüzümdeki tebessümü görsennn....

enerji;197,40
protein;5,8 gr.
yağ; 7,5 gr.
karbonhidrat; 27,30 gr.
diyet lif; 3,51 gr.
e vitamini + fosfor + niasin diye birşeyler yazıyorrr...
sizde bu içerikli bir 60 gr.lık halk ekmeğin ürettiği küçük ekmekler yenir mi?

bu arada ofisteyimm
bu mesajı çok zor şartlar altında yazdımmm...

iyiki varsınızzzz....

tebrik ediyorum vallahi de billahide.Allahım pilates aşkını biraz zilimden alıp bana ver noluuuurrrr

hurma deyip durmayınnnnnnnnn çok canım çekti annemlerde gelmedi daha kurtlandım resmen
çıksam şimdi kapıda kalacaklar. çıksammı acep annem beni hep ekio ders olur devekuşusuma

özgecimm
ölçmedim zira artık çokmu azmı anlıyorum ateşii elimle bile baktıgımda
okadar pimpirikli degilim ben yaa sonu gelmiyor onunn çünküü

zilim
tahin pekmezi benimkiler çok sever hatta kendileir istiyor tahin pekmez ver anne diye
ama bi vitamin alıcam hep unutuyorumm
ne yapıcam şaşırdım vallahiii

aben ablam
ölçüler aldı başını gitti biliyorum kh ve şeke rgenişletiyor insanı
inanki okadar özleidm diyet yapmauyı düzneli yemeyi biki çayı içmeyi
ama elim kolum baglı yapamıyorum snaki
ama dönüşümüm muhteşem olcakkk inşş
100 gr artıdayım geçen hftaya göre ben 2 kilo fazla çıkarım diye düşünmüştüm oysaa

şimdi kaçtım ben işler beni bekler

istedigim kadar soru sorabilirsin titcum hiç gocunmayız merak etme buda niye varız senelerdir .yeterki faydalı olalım ....
aslında montide ara pek yok ager acıkırsan ieker sorunun varsa ara yaparsın .ana ögün araları 4.5. saat olmalı . yani yedigin bi ögun hazın olmalıki sonraki ögün yenebilsin ..

hurma deyip durmayınnnnnnnnn çok canım çekti annemlerde gelmedi daha kurtlandım resmen
çıksam şimdi kapıda kalacaklar. çıksammı acep annem beni hep ekio ders olur devekuşusuma

hurma ..hurma ..hurma ....amanınnn sen emziriyordun dimi . avcunu yala barı gögüslerin şişmesın ocdim .(şaka deyil gerçek diyorum ).

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…