hurma ..hurma ..hurma ....amanınnn sen emziriyordun dimi . avcunu yala barı gögüslerin şişmesın ocdim .(şaka deyil gerçek diyorum ).
yok canım niye olsun . liste yapmıyorum herkes kendini biliyor haflaık tutsun benim gibi..Canım çekiyor.Annemler gelsinde bi çıkayım bizim Eminönü baharatcısına
e ben tartılmıyorum artık bi propleaam olar mı ki ?
ay valla yaladım ama bişey farketmiyorki
evet yaw resmen 19 ayı devirdik emzirme konusunda.kimse benden bu istikrarı beklemiyordu
ay valla yaladım ama bişey farketmiyorki
evet yaw resmen 19 ayı devirdik emzirme konusunda.kimse benden bu istikrarı beklemiyordu
özgeee
ben 25 aylıkları kestigimde kendim kestimm salya sümükm agladım keserkende
onlar çok zorlanmadılar ama ben çok acı çektim snaki ayrılıyormuşuz gibi hissettim
sonraları alıştım tabi ama keşke 2.5 yaşına kadar emzirseydim dedim pişman oldum
kestigimin 3. günü vericektim gerii ama annem engel oldu
TİTtOm ANLAMIŞSIN fafat GL ENDEKS 1.AŞAMDA 35 CANIM 50 DEYİL dikattt . çok nadir( tb ekmegi gibi) gl endeksi 35 geçen gıdalar yiyoruz . gl endeksi 50 olan gıdalar yenmiyor canım ..hmm ben bu 3 öğün kuralına uymuodum demekki ondan zaman zaman yediğim halde nasıl kilo veriorum demelerim ve kuş kadar accuk beslendiğim halde nie kilo veremiorum sorularının cevabıymış :)10.30 yedim demkki 14.30 da yicem öğle yemeğimi ve 18.30 gibi de akşam yemeği şu ahir ömrümde neler öğreniorumo zaman anladıklarımı yazıom:
kesinlikle öğün atlanmıcak
süt ürünleri joker
diğer prolarla karbonlar aynı öğün içinde tüketilmicek (ki ben vejetaryenim bunu süt ürünleri ve yumurtayla telafi edicem)
sabah kahvaltıda tam buğday ekmeği
yasak yiyecekleri biliom zati bunun dışında gi 50 ve altındaki yiyecekler tercih edilecek
anlamışmıyım? eksiğim varsa tamamlayın lütfen
inşallah ya.. vallahi olmuyor pilatessiz ..zilimmm cnm sana güsel habelerim var bak az sabret ebru tweter a yazmış
ankaradan sertifkamı bekliyorum en kısa mznada başlıycaz dmeiş
hadi bakalımmm hayırlısıı
bi maşalahda benden banu ..ikisini 25 ay boyunca nazıl emzirdin.
maşallah
zilim..31 mayısı yaptım geçenlerde(karın günüydü) ertesi gün karın kasların çok fena idi ..banuuuuuummmm valla ağzın bal baklava yesin cnm yaaa...
yada diyettesin sen yemesin yemesin...hurma yesin tarçınlı tarçınlı
valla sabahtan bile aklımda twiterine bakacaktım ebrunun.hadi artık başlasın yahu...canlı olunca disiplene oluyor insan..az evvel oğlumu uyuttuğum gibi oturup yaptım platesimi kan ter içinde kalana kadar..
indirdiklerimin hepsi plates plus günlerine ait.aşağısı kesmiyor artık zaten beni..ebru yen bi yerde başlarsa hemen bu kadar hızlı yapmaz ilk bir ay falan o bile bana az gelir diye düşünüyorum bazen ama o 5 tekrar yaparsa ben 8 tekrar yapar açığı kapatırım:)
walla artık başlasın yaa ..imanımız gevredividanım rahat bıraksa yapmıycam valla.ama yapmayınca sanki dua okumadan yatmış uyuyakalmış gibi hissediyorum kendimi.tüm gün vicdan yapıyorum.iyi kötü her gün yaptım yinede..ama artık gelsin şu sertifika..ebruda en başta alsaymış ya yahu..maden yapacaksın bu işi.hazırla tüm evraklarınıda öyle başla ama dimi..
iyi akşamlar fıstık ahtunlar dr. gittim kontrole kardiyolok hocama . kalp zarındaki su biraz daha azalmış şükürler olsun ..
TİTtOm ANLAMIŞSIN fafat GL ENDEKS 1.AŞAMDA 35 CANIM 50 DEYİL dikattt . çok nadir( tb ekmegi gibi) gl endeksi 35 geçen gıdalar yiyoruz . gl endeksi 50 olan gıdalar yenmiyor canım ..birde ekmek ve baklagillerin yanında yumurta yenmiyor neden dersen yumurta oldukça doymuş yaglı .haftada bikaç kere ekmekli kahvaltı yerine bol yumurtalı kahvaltı yapabilirsin ...
birde mönülerini istiyorummmm
inşallah ya.. vallahi olmuyor pilatessiz ..
bi maşalahda benden banu ..
zilim..31 mayısı yaptım geçenlerde(karın günüydü) ertesi gün karın kasların çok fena idi ..oysaki eskiden hiçhissetmiyordum .sürekli yaparken.
ocdm kalp bir zarla korunuyormuş hatta 2 zarla . o zarların arsında sıvı bulunuyor fakat peri kardit hastalarında (benim gibi) bu su iltihaplı oluyor ve artıyormuş sıvı artıncada kalbi sıkıştırıyor . şükür o durumları atlattım sıvı az kaldı .ama okadar testte ragmen sebebini bulamadı doktorum .(çok iyibi dr. hacetepe pro. den .)kalp zarı neden su topluyor ki? geçmiş olsun canım benim.
2.kitabı al (kadına özel montıgnac ergenlikden menopoza.)1.kitap çok karışık.günaydın canlarım :) evet anladım gi 50 yok 35 olcak 1. aşamaama bnm tek dayanamadığım makarna offff od bu hafta regl olayı sıkıntıları var bi atlatayım tam oturcak bugün kitaba bakcam inş bulurum bide 2 kitap varmış hangisini alsamki ?
bi yardım daha istiorum bu kilo cetvelini yapıorum ama yanlış yerimi copy ediorum nedir profile ekleyemiorum yanlış format diip duruo daha önce nasıl yapıodum bilmiorum hatırlamıorum :s
bişey daha sorcam evde hiçbişey kalmamış bugün alışveriş günü biraz sonra mantarlı omlet yapcam yağsız tavada öğlene kadar tutarmı bilmiorum öğlenede mercimek çorbası yapmayı düşnüüorum şimdi sorum şu:
sabah ekmek yemediğim için öğlen yesem oluomu çorbayla tabiki tam buğday ekmeği?
iyi akşamlar hatunlar ....
tümgün yine dışardaydın ugrayamadım . şimdide rica minnet yazıyorum .çocuklardan .
ocdm kalp bir zarla korunuyormuş hatta 2 zarla . o zarların arsında sıvı bulunuyor fakat peri kardit hastalarında (benim gibi) bu su iltihaplı oluyor ve artıyormuş sıvı artıncada kalbi sıkıştırıyor . şükür o durumları atlattım sıvı az kaldı .ama okadar testte ragmen sebebini bulamadı doktorum .(çok iyibi dr. hacetepe pro. den .)
2.kitabı al (kadına özel montıgnac ergenlikden menopoza.)1.kitap çok karışık.
eger sadece mercimek yiyceksen ve sabah ekmek yemediysen 1.2. dl yemende bi sakınca yok tittom .
makarna derken montide sadece az pişmiş spagetti var oda haftada 1 ancak .. titom pro ihtiyocını karşılamak için süt ürünlerine yönlen madem et yemiyorsun ...
Aebencim çok geçmiş olsun canım. Topiğin tamamını okumadıgımdan tam anlayamdım ne oldugunu.Sanırım bana bahsettiğin rahatsızlık. İyiin inşallah dimi, bir yaramazlık yok yani? Ben bu arada yeni diyete bir haftada 1 kg vermişim onu sana yazayım dedim. Haber ver dedin ya:) Biliyorsun, benim gibi zor kilo veren biri için muhteşem bir başarı, inşallah böyle devam eder. Bir iyiliği daha oldu bu yeme şeklinin, her gün muntazam tuvalete çıkıyor olmam. Eskiden birazcık çıkardım genelde o da bir haftada..Yani şimdilik iyi gidiyor diyeyim. Lütfen durumundan beni de haberdar et. Ocd cim sen nasılsın şekercim:)
slm kıslar..
dünden beri giremedim,kardeşim ve aplam süpriz yaptılar geldiler.az evvelde yolcu ettik...keyifli ve çok çabuk geçen 1 gün'cük bir görüşmeydi.oğlumu çok özlemişler dünyanın yolunu kalkıp gelmişler.bu gece yoldalar sabahta hiç uyumadan işe gidecek hepsi..
aebenim çok sevindim aplam suyun azalmasına..inşallah zamanla tamamı kaybolur ...rabbim tüm hastalara acil şifasını versin...
montig apla hoşgeldin,hangi diyeti yapıyorsun aplam?ne güzel gitmeye başlamış kilolar...
banuş nerdesin kıııı?diyarda yok bak?huuuu diyaaaar nerelerdesin cnm?
allahım senden sual olunmaz ama neden bazı kulların yerken biz bi lokma ile kilo alan cinsteniz:26:
kızlar varya kardeşimin eşi (gelinimiz) sabah kahvaltısında tam bir ekmek ve bir koca simit yedi.ablamla ikimiz ağlayacak hale geldik valla.ve bir buçuk saat sonra koskoca bir dilim pastayla bir ekler yedi.ablamla ben bir simidi ikiye bölüp yedik hiç ekmek yemedik.bir ekleride ikiye böldük pasta hiç yemedik.dün gecede yatarken 2 mu bir bardak süt ve 2 dilim tost ekmeğine alta çikolata üste fındık ezmesi sürmüş yiyiyor.bir gördüm ağlıycam artık.biz kilo almayalım diye yarı aç gezerken ve 2 öğün fazla kaçırsak bir kilo alırken gelinimiz ağırlığınca şey yediği halde kilo veriyor.hasta falanda değil.eşi(kardeşim)askeri hastanede yüzbaşı doktor.kaç kere bakmışlar bağırsağında kurt-parazit vs.. varmı diye.sapasağlam.
gelinimizde asker ama spor faaliyetlerine katılmıyor.yani yediğini yakacak derecede hareket etmiyor.
ama yediklerini görseniz ben bakarken doydum.evlerinde kremalı pasta hiç eksik olmuyormuş.kardeşim bende ona ayak uydurmaya kalktım 90 kilo oldum bir ara diyor.eşi 54 kilo ben onun yaediğinin yarısını yesen duba olurum.allahım öyle olmak için bir formül bilen yokmu allahını seven söylesin kıslar..
ben pilavın tadını unuttum.pastayı yılda bir ya yerim ya yemem.valla nasıl bünyeleri var milletin imrendim yeminle..
zilimm
buralardayım cnm ben de pek keyfim yok
ameliyat günü gldi çattı sayılır:2::2::2:
yarın sabah hastaneye gidip muaynesi ve yatışı yapılcak
ama hastanede kalmıycaz salı sabahta gidicez vallahi düşünmemeye çalışıyorum
onu ameliyata gönderirken filan yaşayacklarımı düşününcee fena oluyorum
allah büyük dert vermeisn tabi ama herkeisn derdi kendine büyük misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?