Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

walla kilomda eksi yerine artı oldu ama sölemesi ayıp bugün regl oldum çok fena şişim gebe gibi bide sancım vr :/

walla kilomda eksi yerine artı oldu ama sölemesi ayıp bugün regl oldum çok fena şişim gebe gibi bide sancım vr :/

geçmiş olsun . reglde artı normal . bende bugün regl oldum aynı durumdayım yani.

hayırlı cumalar efem ....
ayrıca günaydın ...

bu hafta 900 gr artıdayım .. 63 900 gr.

reglin 2.günü bugün... sanırım onun şişligi ya deyilse ölçülerim aynı ....

Günaydın kızlarrrr...
Çok kötü bir hafta geçirdimmm...Ayrıca çok yoğun olduğum için giremedim..
bu hafta çok stresliydi bebek için dr. falan gittim geldim vs.. Tahliler yaptırdım..
Dr. gidicem diyede çok stres yaptım sanırım çok heyecanlandım ve migrenim tuttu sürekli öğürüyorum ve yediklerimi çıkarıyorum afedersiniz. İşlerde çok yoğun çok üsütme geliniyor.. Böyle oluncada migrenim coştu...Bugün daha iyiymmmm çok şükür neyse ki.....Montiyi tam yapamadım bu yüzdennn...Hayatımda ilk defa migreni öğürerek atlattımmm...Neyseki çok sürmedi..Dr. bütnü tahlilerimi baktım hepsi çok iyiymiş..Ve tedaviye başladık.Klomeni aldım bugün başlıyorum hayırlısı ile..Rabbim yormadan çok aratmadan bebeğimizi gönderir inşallhh...26.28.31 ekimde randevuyuda verdi dr.Yumurtlama takibine başladık çok şükür..
Benim şuanda tek sorunum yum. büyümemesi ve rahim şeklim...Başka da bir derdimi yok çok şükür...Eşimde p.tesi gidiyor spermiyog. Yaptırma bir o kaldı.. O tahlilide verdik mi inşallah temiz çıkar da çabalarımız daha kolay olur...

Kızlar eskiyi çok müsait olamadığım için pek okuyamadım...Müsait olduğumda okuyacam..Evdede modem bozuldu...Evdende giremiyorum modem alna kadar...Bugünüde atlatımm geleceğim artıkkk..
Bugünde işyerindekilere sinir oldummm ondan çok gerildim..Bu mesajı yazarken oldu bişilerrr...ya insanına göre davrananlardan nefret ediyorum... Herkese Hayırlı Cumalarrr...Rabbim dualarımızı kabul eylesinnn...Aminnnn...

Şehitlerimizede ayrı olarak çok canım yandı..Rabbim nur içinde yatırsın...
O ŞEREFSİZLERİNDEE HEPSİNİN KÖKÜNÜ KURUTSUN İNŞALLHHHH...

canım inşallah en kısa zamanda hayırlısı ile bebeğin olacağı haberini duyurursun bizlere.

slm kıslar...

benimde hiç tadım yok,ne tv izleyesim nede gazete okuyasım var..evler almıyor sanki beni..içimde bişey şişip patlıyor gibi oluyorum.burayada girip kimsenin tadını kaçırmiim diye bişeyler yazmıyorum.gelip bakıyorum arada banumdan haber varmı diye ama kimsede pek girip yazmıyor(

neslişim inşallah eşininde tahlil sonuçları tertemiz çıkarda en kısa sürede tedavinizin sonucunu alırsınız cnm.tüm dualarım seninle cnm..rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah..

herkesin cuması mübarek duaları kabul olsun..vatanımızı bölmeye çalışan beyinsizleride rabbim kahretsin..kötü emellerine geçit vermesin.tez zamanda hezimete uğrasınlar inşallah...

ŞEHİTLER ÖLMEZ ,VATAN BÖLÜNMEZ

amin amin neslişim ...tüm duaların için ....

zilim tv izleme benim gibi yoksa burnumun direginin sızısı hiç bitmiyor . neyseki tv izlemeye vakit bulamıyorum ...

banum hastenede canım bi süre daha yatacak kayra tam iyileşsin öyle çıkacak .. ikizlerin öbürüde hasneye gelip gidiyormuş annannesiyle .

tünaydın ve iyi hafta sonları herkese...
topiğe kimse uğramıyor artık hayırdır kıslar?montiden mi koptunuz?titto,ocd,montig apla,nesliş ve diğer herkes?
monti yapmasanızda gelin muhabbete yahu...canım sıkılıyor walla....banuşumda yok(

aebenim ararsan banuma çok slm söyle bizdende aplam..

Canım benimmm, naber
Ben başka bir topikte oldugumdan fazla uğramıyorum ama yüreğim hep sizinle inanın. Şu anda uyguladıgım monti benzeri ama daha farklı bir yeme şekliyle 8 ekimden beri 2 kg verdim çok şükür. İnşallah böyle devam eder. Aebene ocd ye masumm a ve herkeze kucak dolusu sevgiler ..

Kızlar ya ben sürekli okuyorum ama oğluş 1 haftadır hasta ve tam bir azman olup çıktı.Kök söktürüyor bana resmen.Doğru düzgün yemiyorda.O kadar enerjiyi nereden buluyor bu çocuk anlamıyorum.Ben kilo vermeye devam ediyorum.Ama net kg için sabah tartılmam gerek.

İyi geceler kızlarrr...

Eve modem geldi çok şükürrr...

Öncelikle herkese çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinnn...Amin inşş..En yakın zamanda Rabbimin izni ile Hamileyim demek banada nasip olurr..İnşallahhh....

Vandaki kardeşlerimizi başı sağolsunn..Soğukta yuvasız kalan kardeşlerimizinde Rabbim yar ve yardımcısı olsunnn...Çok zorr çokkk..((
Buügn ağladım izlerkenn...

Ofiste çok yoğun olduğum için giremiyorummm..Girsemde tam yazacakken işim çıkıyorr..Böyle iştee..Ya klomenden doalyımıdır bilmiyorum ama çok ödemim olduu...dün gecede belim tutulduu bel fıtığından ayağımın üzerine basamadımm... Ben ne yapacağımı şaşırdımmm..

Böyle iştee..
Herkese şimdiden hayırlı haftalar olsunn..gidim sabah iş var erken kalakacağımm duş alıp yatayım anca dinlenirim...

Bu hafta monti yapmayacağımm sadece meyva ve sebze ağarlıklı beslenip ödemi atmayı düşünüyorummm...Biraz rahatlayayım montiyle devamm..Ama buradayımm vakit buldukça girip yazacammm...İyi ki varsınızzz...

hayırlı haftalar monti güzelleri...

memleketimizin üstünde nazar var nazar . rabbım daha kötüsünü vermesin inşallah . felaketin biri bitmeden biri geliyor ....

geçmiş olsun nesliş ...
neti evde almana sanindim canım benim ....

inan nesliş bu sayflarda senin bebiş haberlerinide okıycaz. bunu kaç kişiye söyledim şu ana kadar ve şu an hepsininde bebişi var (1 kişi hariç.onunda eşi istemiytor .:26:)
digerleri hep anne oldu darısı hayırlı bir zamanda sanada inşallah .
neslişim şişlik atmak istiyorsan pro sebzeyi dene . sadece meyve sebze biraz saglıksız olur .

geçmiş olsun ocdim ...

zilim kayra bugün taburcu oluyor şükür .
selamını ilettim canım onudan sana selamı var .
.herşey yolundaymış . bikaç günde annesinde kalacaklarmış hafta ortası gelir inşallah ...

zilim hafta sonu yogundum ben giremedim ...
birde bugünlerde ablamın beslenmesine başladım vakit buldugumda o linki okuyorum .

Son düzenleme:
merhaba monti guzelleri keyifler nasil cok kisitli zamanim var bir selam vereyim dedim.evde internet yok telefondan girmekte uyuz ediyor beni bir saatte anca baglaniyor.aebenim bende dun biraz bakabildim monti ablanin diyetine bana uygun geldi bende denemek istiyorum ama önce mantigi iyice kavramam lazim.bu arada monticim emegine saglik cok guzel anlatmissin ve cok ugrasmissin bunlar sana

evet yanlızım banda mantıklı geldi denemek isatedim .malum etrık çok sıkıya gelemiyorum . sıkıldım iyce ..
ablam linkde yardımcı oluyor . yanlızım dene derim .

Son düzenleme:
evet yanlızım banda mantıklı geldi denemek isatedim .malum etrık çok sıkıya gelemiyorum . sıkıldım iyce ..
ablam liskde yardımcı oluyor . yanlızım dene derim .

su internet olsunda tam kendimi ayarliyayim.simdi telefondan okumak zor oluyor insallah haftaya baslicam.en azindan denemek istiyorum insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz

su internet olsunda tam kendimi ayarliyayim.simdi telefondan okumak zor oluyor insallah haftaya baslicam.en azindan denemek istiyorum insallah hepimiz iyi sonuclar aliriz

mantık montiyle aşagı yukarı aynı yanlızım .
monmtiden farkı yag kıstlıyor biraz ve cıslardan tadımlık yiyebiliyorsun . diyeti bozdum piskolaojisi yok o yüzden cazip .birazda hesap kitap işi.

günaydın hatunlar hayırlı sabahlar olsun inşallah ...

nerlerdesiniz kıslar .

Yalnızcım çok teşekkür ederim canım. Sagol ol var ol.. Ne zaman, ne şekilde istersen yardıma hazırım canım. Listeleri yollarım mail adresine, istsen. Bir çıktsını alırsın internet cafeden mesela. Yaşını, boyunu, inmek istediğin kiloyu, günlük aktiviteni (yani hareketliğiini )yazarsın bize, günlük kaç pun beslenmen gerektiğini belirleriz. 1 saat internet kafede 23.sayfadan 31 sayfaya kadar okuduysan mantıgı anlarsın zaten. Takıldıgın konularda da biz düzeltiriz. Yani nasıl istersen canım. Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…