Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilim nerlerdesin ? kaç gündür yoksun merak ettim ..

günaydın ..
hu hatunlar monti yapmasınızda merhabanızdamı yok ..

pazartesi mönüm ... montiye uymayan yerler kırmızılı

2 dl kız. ekmek .
peynir
domates salatlık
acı sos

tavuk köftesi
salata
100gr yogurt .y.y.

yr.elma ve ayva

5 ymkş. kuru fasulye
domates.
2 kş leblebi.

2..5 lt su .
karışık çaylarr.
akşam yarım saat dışarda olucam yürürüm .

salı'nın mönüsü ..

3 dl kız ekmek .
peynir
dom .sala. maydo.
3.yş zeytin

1 elma mandalina

hamsi ızg.
domates salatalık
acı bib turşusu
2 kş yogurt y.y

2 çt kavun
.yr.elma .

karnı bahar hş.
pattes hş 1 tn .
2 kş yogurt

4 çt prynir . 3 yş zeytin

1 sat normal yürüyüş ..
2.5. lt su
. yeşil çay .

Son düzenleme:
herkese günaydın ....

aebenim pazar günü sabah annemin rahatsızlandığını habr aldık yola çıktık aplam.akşam döndük..haber veremedim apar topar çıkınca..şimdi iyi şükür..
banumun oğluşunun iyi olmasına sevindim.benim oğlumda azıcık daha büyüsede sünnet ettirsek,bebek ettirecektik doktorumuz büyüsün şimdi bez var çok zorlanırsınız demişti.bende küçükken olması taraftarıyım.bakalım hayırlısı...

ÜLKEMİZİN ÜZERİNDE KARA BULUTLAR DOLAŞIYOR HAKİKATTEN.NEYE ÜZÜLECEĞİMİZİ ŞAŞIRDIK.BİR ŞEHİT,BİR DEPREM,VE TEKRAR ŞEHİT HABERLERİYLE YÜREĞİMİZDEKİ YANGIN DURMADAN ÖRSELENİYOR.İNŞALLAH TEZ ZAMANDA SELAMETE KAVUŞTURUR MEVLAM ÜLKEMİZİ,MİLLETİMİZİ...

neslişim monti yapmasan gel kuzum,bak aebenimde başka bir diyeti deniyormuş,ben hiç diyet yapmıyorum,herkes başka bişeyler denesede aynı sona açılan yoldayız.gel ara sıra ,özletme kendini...

aebenim aplam ayşeceylin vardı hatırlarsan.o vandamıydı?aklıma takıldı?

hoşgeldin zilim . bugün pilates yaparkende aklımdaydın nerde bu hatun bizi habersiz bıakmaz demişdim kendi kendime ...
annecine geçmiş olsun nedir rahaysızlıgı zilim inşallah önemli bişi yoktur .

banum gelir bikaç güna kadar....

ayşem van'damıydı bakayım bir mesajlarına .?

türkiyemizde nazar var zilim nazar. rabbım beterinden korusun inşallah ....

sağolasın aplam..
annemin tansiyonu ve kalbinde seninkine benzer bir sorun var..(kapakçıkta aralık varmış)her şeye fazla üzülen bir yapısı var.çok etkileniyor canım annem herşeyden..kardeşimde doğuda görev yapıyor benim.eşide tabii..ve ablamın eşini görevlendirmeyle doğuya gönderdiler.hepsiniayrı düşünüp takıyor işte.yaşı çok değil 53 daha.emeklisi geldi ama emeklide olmuyor evde sıkılırım diyor.iş stresi,çocukların dşüncesi hırpalayıp duruyor işte kendini..kalbi sıkıştırmış.her sabah günlük konuşuruz.aradım ne babam ne annem cvp vermedi.telefonları bile almamışlar telaştankomşuyu aradım o söyleyince.evden nasıl çıktık bilemedim.yolda kurguladım durdum..

öyle işte aplam...çok şükür kriz falan değilmiş korkudan içim nasıl hop ettiyse sanki içimde bir şeyler havada asılı kaldı.ünv.'de sınava girerken böyle olurdum.3-4 gün midem yerine oturamaz yiyp içemezdim.şu andada öyleyim...

onla geçmiş olsun zilim ...
annalar işte hepsi yavruları konu oldumu telaşe etmemeleri mümkünmü ...kendimizden pay biçelim .

günaydın kızlaarrr
ziligurti çok geçmiş olsun cnm acil şifalar dilerim

bana gelince anam 5gün 5kilo maceram 3 gün sürdü :26: tansiyon yerlerde sürününce ama 1.5 kiloyuda götürdü tabi normale dönünce sudan kayıp geri gelmezse bakcez artık sizlerd nasıl gidio vrmı gelişme?

hoşgeldin tittocum ..kıs bi daldan bi dala atlıyon cadı ..okudum 5.gün diyetini.:)
canım tek tip beslenme çok zor bünye için ..aman dikkat kilo derken saglıgımızdan olmayalım .
şok diyetlerden sonra birazı mutlaka gelir .bir hafta kadarda bünye durur yani anlıycan normal diyetlerle aynı kiloyu verdirir .ama biz hatunlar baskülde pat diye inice çok hoşumuza gider.

benden iyilik ne olsun yavaşdan gidiyor bakalım .. eh benim bünye için normal yene .

titocum hangi diyeti yaparsan yap bekleriz canım .burda yazan herkes monti yapmak zorunda deyil .

[B]26 ekim çarşambanın mönüsü ...

3 dl kız ekmek ..
peynir..
domates .
maydonoz .
biber...
4 yeşil zeytin .

1 hurma .
menemen .
cacık ..

1 kase hoşaf (şekersiz.)

bol salata . az yaglı .
3 dl ekmek .
1 kş kuru fasulye .
bib tuzrşuşu .

2 etsiz çig köfte .
bol aysberkele .

akşam biraz fala oldu ama puanlarımı aşmadım şükür ...
toplamda yaklaşık .19 puan

40 dk pilates (nihayet başladım ) bi alkış kendime .
20 dk mizikle dans.. bi alkış daha ..
1 saatde yürüyüş ....

2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ..

[/B]

Son düzenleme:
Herkese merhabaaaaaaaa ....
çooook uzun bir süre sonunda hem evime geldim hemde sizlerin arasına döndüm
Tatil ve düğün maceramız sona ermiştir...kilo olarak 2 kg aldım sanırım tam emin değilim yarın tartılcam.ama kg değişikliğim pek olmadı koştırmaktan.neyse yeniden monti diyetime ve tüm kızlara merhabalaaaaaar

hoşgeldin minem ...

bende bu kız çok zayıfladı montiyle buhar oldu uçtu demiştim ..
nerden baksan 2 aydır yuoksun 2 kilo bişi deyil 1 haftada verirsin sen .

tekrar hoşgeldin .

bugün cuma kilomu bildireyim ..kaplumbaga hızıyla ilerliyorum nasılbir bünyem var ya.. kaç hafta ugraş hatta aylar, 2 kilo ver yarın bayramın 3 gününde hepsini al . bazan avazım kıçtıgı kadar bagırmak istiyorum . benim niye normal bir bünyem yokkkk:84::84::84::84::95:..

aeben .......23 eylül .2011

başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak ).
3.hafta ............. 63 000 gr.
4.hafta ............. 63 900 gr . (regl haftası )
5.hafta ............. 63.500 gr.

Son düzenleme:
slm herkese...
aebenim kadınların çoğunun bünyesi aynı aplacım...bende öyleyim...hep dikkat edersem iyi hoş..ama azıcık ipin ucunu kaçırdım mı bittim
bir gün fazla kaçırsam ertesi gün hemen toparlama moduna girmek zorunda kalıyorum.. iradesizlik etsem anında alacağım yani...ve bende ideal kilomdan aşağıda olduğum için zor veriyorum.eskisi gibi değil yani..eskiden çok kiloluyken hafta 1 bazende 1,5 kg verdiğim olurdu.diyetin sonlarına doğru ayda 1 kg vermeye başladım.şimdi diyet modunda değilim ama kilo alsam vermek zor olacak biliyorum.bazen bayramda seyranda 1-2 kg alayım verirken kendimle mücadele ediyorum resmen.zaten az yiyiyorum heptenmi aç durayım diyorum kendii kendme..
sporda yapıyorum ,onu arttıramam.yani kısır döngü oluşuyor.öyle olmaktansa tutuyorum boğazımı...

Banumda gelemedi gitti yaw...ne güzel takılıyordum ona..özledim valla...insanın akrabası gibi oluyor bir zamandan sonra sanalda olsa arkadaşları..iyiki varsınız valla...

bu arada benim okul maceram başlamak üzre...eskiden evde duramayan ben ev hayatına alışmıştım valla..iyiydik böyle ama ....daha resmi yazı olarak elime ulaşmadı ama bakanlıkta çalışan arkadaşım var o aradı.senin iş oldu diye..muhtemel atama görebileceğim okulları saydı ..istediğim bir yer var zaten içlerinde..ama o okulda çalışan öğretmen arkadaş derslerin saatlerinin çok uzun olduğunu ve arada hep boş derslerin olduğunu boş boş okulda akşama beklediğini vs.. söyledi..oğlumuda akşama kadar kreşte tutmak istemiyorum(çok küçük daha...

yine kendi okulumu mu yazsam(güzelsanatlar)oranın dersleri sabah çok erken saatlerde bu yıl son sınıfların(bana son sınıf verilecek) oğlum uyanan kadar evde olacak saatim gelecek neredeyse..(7.45'ten 11:30'a kadar)

offf ne yapsam????:26:
eşimde bir iki yıl idare edelim oğlumuz için o kreşe başlayınca konservatuvara geç diyor.evimede çok uzak konservatuvar.gece yarısı olacak eve gelene kadar..ve 2.öğretime yazma ihtimalleride var o zaten akşam başlıyor.artık eve sabaha karşımı gelirim ne zaman belli değil..:26:

bakalım resmi evrakım bir gelsinde o zamana kadarda detaylı araştırmamı yapayım bende..

onlymine hoşgeldin tekrardan cnm..nerelerdeydin sen?
diyar yok oldu yine?birde çook eski müdavimlerimizden ketum apla vardı aebenim ondan haber ykmu yahu?

zilim ketum a bakıyorum arada bir ama siyete girişi hiç yok .:26:
banum gelir bikaç güne kadar....
evet diyar yine sırra kadem bastı ..

zilim bence eski okulun daha mantıklı görünüyor yine iyi ölçbiç .

diyet konusunda ise benim bünye artık tık diyor zilim az yesem belki olur ama oşekilde ben kilo vermek istemiyorum zaten oburum az yiyemiyorum öyle versem bile hemen geri gelir fazlasıyle. aynen kısır döngü gibi.spora gelince çok yürüyorum şimdiye dek çokdan bagdata varmıştım
bayrama kadar böyle devam edeyim bakalım belki bi mucize olur .

perşembe mönüm .

montiye uymayan yerler kırmızıyle banlanmıştır ..

3 dl kız ekmek ..
köy peniri.
4 yş. zeytin
tere .maydonoz
salatalık

2 hurma tarçınlı
2 susamlı çubuk

karnıbahar hş
1 br yogurt
1 kase hoşaf.(erik şekersiz)

hamsi ız.
salata
1 şeker
1 minik dl sucuk

1 çk kes.balı .

2.5 lt su .

1 saat yürüyüş .[/COLOR]

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…