kitabı bulamadımyarın kısmet olursa bi daha bakıncam :/
montig apla hoşgeldin,hangi diyeti yapıyorsun aplam?ne güzel gitmeye başlamış kilolar...
banuş nerdesin kıııı?diyarda yok bak?huuuu diyaaaar nerelerdesin cnm?
allahım senden sual olunmaz ama neden bazı kulların yerken biz bi lokma ile kilo alan cinsteniz:26:
kızlar varya kardeşimin eşi (gelinimiz) sabah kahvaltısında tam bir ekmek ve bir koca simit yedi.ablamla ikimiz ağlayacak hale geldik valla.ve bir buçuk saat sonra koskoca bir dilim pastayla bir ekler yedi.ablamla ben bir simidi ikiye bölüp yedik hiç ekmek yemedik.bir ekleride ikiye böldük pasta hiç yemedik.dün gecede yatarken 2 mu bir bardak süt ve 2 dilim tost ekmeğine alta çikolata üste fındık ezmesi sürmüş yiyiyor.bir gördüm ağlıycam artık.biz kilo almayalım diye yarı aç gezerken ve 2 öğün fazla kaçırsak bir kilo alırken gelinimiz ağırlığınca şey yediği halde kilo veriyor.hasta falanda değil.eşi(kardeşim)askeri hastanede yüzbaşı doktor.kaç kere bakmışlar bağırsağında kurt-parazit vs.. varmı diye.sapasağlam.
gelinimizde asker ama spor faaliyetlerine katılmıyor.yani yediğini yakacak derecede hareket etmiyor.
ama yediklerini görseniz ben bakarken doydum.evlerinde kremalı pasta hiç eksik olmuyormuş.kardeşim bende ona ayak uydurmaya kalktım 90 kilo oldum bir ara diyor.eşi 54 kilo ben onun yaediğinin yarısını yesen duba olurum.allahım öyle olmak için bir formül bilen yokmu allahını seven söylesin kıslar..
ben pilavın tadını unuttum.pastayı yılda bir ya yerim ya yemem.valla nasıl bünyeleri var milletin imrendim yeminle..
tünaydın kıslar....
banummm cnmmmannelik ne zor şey değilmi... bizde misafir varken oğlum kapıya parmağını sıkıştırmış gözyaşları boncuk boncuk damlıyor.valla tutamadım kendimi ağladım.birde kırılmış olabilir diye ortalığı alevlendiriverdim 2 dk.da.. eşim bakıyor kırık değil yumuşak doku zedelenmesi bu diyor.adama işini ben öğreteceğim yaa aklım sıra..kırığa benziyor sen nereden bileceksin dedim gülümsedi..kardeşim baktı yok bu kırık falan değil dedi..ikiside dr.ama ikna olamadım oğlum çok ağlayınca sonradan utandım da yaptığımdan
insanın çocuğu söz konusu olunca akan sular duruyor.senin bu tedirginliğinde son derece normal cnm.ama hiç sorunsuz atlacaksın bak gör.çocukların ağrı eşikleri bize oranla çok yüksek.çocukların yaşadığı ateşi büyükler kaldıramazmış dr'lar diyor bunu.rabbim onlara dayanma gücünü daha fazla vermiş.oğlunda kolayca atlacak inşallah buu durumu..şansınıza havada buz kesti bir anda:26: sonbaharı yaşamadan kış oldu.kombiyi sonuna kadar çektim ama ev hala serin gibi.nasıl bir hava bu?kendime sonbaharlık iki ceket almıştım etiketiyle kaldılar valla.kışlıkları çıkarttım.yazlıkları az evvel attım makineye kaldıracağım.allah dışarda kalanlara yardım etsin..
ocd cnm sen yiyip almışsın,bizim gelinimiz yiyip almayanlardan..acaip sinir bozucu bi şey...keşke bizde öyle olsak..yarım kavanoz nutella yiyiyor sabahları.insan bi gram alır yaw...
herkes iyidir umarım...bol kilo vermeli hafta olsun inşallah herkese...
saggol ablam .... iyiyim şükür kalmadı geçn senki kadar rahatsızlıgım ..Aebencim çok geçmiş olsun canım. Topiğin tamamını okumadıgımdan tam anlayamdım ne oldugunu.Sanırım bana bahsettiğin rahatsızlık. İyiin inşallah dimi, bir yaramazlık yok yani? Ben bu arada yeni diyete bir haftada 1 kg vermişim onu sana yazayım dedim. Haber ver dedin ya:) Biliyorsun, benim gibi zor kilo veren biri için muhteşem bir başarı, inşallah böyle devam eder. Bir iyiliği daha oldu bu yeme şeklinin, her gün muntazam tuvalete çıkıyor olmam. Eskiden birazcık çıkardım genelde o da bir haftada..Yani şimdilik iyi gidiyor diyeyim. Lütfen durumundan beni de haberdar et. Ocd cim sen nasılsın şekercim:)
allah kavuştursun zilim ......slm kıslar..
dünden beri giremedim,kardeşim ve aplam süpriz yaptılar geldiler.az evvelde yolcu ettik...keyifli ve çok çabuk geçen 1 gün'cük bir görüşmeydi.oğlumu çok özlemişler dünyanın yolunu kalkıp gelmişler.bu gece yoldalar sabahta hiç uyumadan işe gidecek hepsi..
aebenim çok sevindim aplam suyun azalmasına..inşallah zamanla tamamı kaybolur ...rabbim tüm hastalara acil şifasını versin...
montig apla hoşgeldin,hangi diyeti yapıyorsun aplam?ne güzel gitmeye başlamış kilolar...
banuş nerdesin kıııı?diyarda yok bak?huuuu diyaaaar nerelerdesin cnm?
allahım senden sual olunmaz ama neden bazı kulların yerken biz bi lokma ile kilo alan cinsteniz:26:
kızlar varya kardeşimin eşi (gelinimiz) sabah kahvaltısında tam bir ekmek ve bir koca simit yedi.ablamla ikimiz ağlayacak hale geldik valla.ve bir buçuk saat sonra koskoca bir dilim pastayla bir ekler yedi.ablamla ben bir simidi ikiye bölüp yedik hiç ekmek yemedik.bir ekleride ikiye böldük pasta hiç yemedik.dün gecede yatarken 2 mu bir bardak süt ve 2 dilim tost ekmeğine alta çikolata üste fındık ezmesi sürmüş yiyiyor.bir gördüm ağlıycam artık.biz kilo almayalım diye yarı aç gezerken ve 2 öğün fazla kaçırsak bir kilo alırken gelinimiz ağırlığınca şey yediği halde kilo veriyor.hasta falanda değil.eşi(kardeşim)askeri hastanede yüzbaşı doktor.kaç kere bakmışlar bağırsağında kurt-parazit vs.. varmı diye.sapasağlam.
gelinimizde asker ama spor faaliyetlerine katılmıyor.yani yediğini yakacak derecede hareket etmiyor.
ama yediklerini görseniz ben bakarken doydum.evlerinde kremalı pasta hiç eksik olmuyormuş.kardeşim bende ona ayak uydurmaya kalktım 90 kilo oldum bir ara diyor.eşi 54 kilo ben onun yaediğinin yarısını yesen duba olurum.allahım öyle olmak için bir formül bilen yokmu allahını seven söylesin kıslar..
ben pilavın tadını unuttum.pastayı yılda bir ya yerim ya yemem.valla nasıl bünyeleri var milletin imrendim yeminle..
banum buda geçecek inşallah .....zilimm
buralardayım cnm ben de pek keyfim yok
ameliyat günü gldi çattı sayılır:2::2::2:
yarın sabah hastaneye gidip muaynesi ve yatışı yapılcak
ama hastanede kalmıycaz salı sabahta gidicez vallahi düşünmemeye çalışıyorum
onu ameliyata gönderirken filan yaşayacklarımı düşününcee fena oluyorum
allah büyük dert vermeisn tabi ama herkeisn derdi kendine büyük misali
titocum kşitabı aklına takma canım inan burdaki bilgilerle dahda aydınlanırsın ...kitabı bulamadımyarın kısmet olursa bi daha bakıncam :/
ablam evet montiyi sık yaptıkça etkisi azalıyor fakat öyle 3 le 5 kere sınırlaması yok . bu tüm beslenme şelikleri için geçerli aslında.. bünye zamanla o beslenmeye alışıp eskisi kadar tepki vermiyor bu dogru ..Canımcım Allaah kavuşursun tez zamanda misafirlerine tekrar.
Ben weigh watchers diyetini yapıyorum. Aslında diyet değil, monti gibi bir yeme şekli. Herşeyi yiyebiliyorsun ama puanı göre. Benim erkek kardeşim ve gelinde aynı. Maşallah ne yerse yesin kilo almıyorlar, ama seninki kadar değil.
Dün kışlıklarımı çıkartırken uzun zamandır aradıgım bir defterim geçti elime. geçen sene monti yapmışım ve 4 günde 2 kilo vermişim, hayretler içinde kaldım...Zaten motiyi 3 kezden fazla yaparsan kilo veremiyorsun artık. Benim 3.ü de geçti. Eh birde aldıgım ilaçları eklersek kilo veremeyişim motide belli oldu. Sevgiler canım
tebrikler ablam ..Sagol canım.8 gün oldu başlayalı 1,5 kg vermişim. Ölçülerimde 1-2 cm eksilmiş. Sevgiller
inşallah nesliş rabbım hayırlı evlatler versin... inşallah .Günaydın Montinin Güzel Hatunlarıı....
Bugün tam anlamıyla montide 1. günümmm...
Menülerimide yazmaya başlarım artıkkk...
Kızlar bu arada çok heyecanlıyımmmm..Çünkü dün gece REGL oldummm...
Dr. 3. veya 5. günü gel demişti..Bebek için çalışmalarada başlayacam bu arada..
Çünkü ertelemek istemiyoruzzz...Adetlerim zaten 45-50 günde 1 kere geliyorr...
O yüzdenn ara vermedennn başlayalım tedavime dedikkk..Belkide 1.scidi tutmayacak
Belki bir engleer çıkacak mücadeleye ara vermek istemedi eşimm..
Kendiside bu hafta gidip tahlil yaptıracak..Daha önceden yaptırmıştı ama aradan
3 sene geçtiği için dr. tekrar istedi...
Rabbim dualarımı kabul eder inşş..Rüyalarımda gördüğüm (her zmn aynı bebek)
Aynı yavruya kavuşurum inşallahhh...AMİNNNN..Kızlar bana dua edin olurmu...
hadi haırlısıyla yatın çıkın banum ...günaydınnn
neslihancımm eşind ebir problem çıkmaz ise klomen le bile hamile kalma şansın yüksek cnm
allah gönlüne göre versinnn cnm inşşş
kimseler yok yine ben buradayımda keyfim yok
yarın sabah yatıyoruz hastaneye
hay allah demek sen nerden bileceksin dedin ..tünaydın kıslar....
banummm cnmmmannelik ne zor şey değilmi... bizde misafir varken oğlum kapıya parmağını sıkıştırmış gözyaşları boncuk boncuk damlıyor.valla tutamadım kendimi ağladım.birde kırılmış olabilir diye ortalığı alevlendiriverdim 2 dk.da.. eşim bakıyor kırık değil yumuşak doku zedelenmesi bu diyor.adama işini ben öğreteceğim yaa aklım sıra..kırığa benziyor sen nereden bileceksin dedim gülümsedi..kardeşim baktı yok bu kırık falan değil dedi..ikiside dr.ama ikna olamadım oğlum çok ağlayınca sonradan utandım da yaptığımdan
insanın çocuğu söz konusu olunca akan sular duruyor.senin bu tedirginliğinde son derece normal cnm.ama hiç sorunsuz atlacaksın bak gör.çocukların ağrı eşikleri bize oranla çok yüksek.çocukların yaşadığı ateşi büyükler kaldıramazmış dr'lar diyor bunu.rabbim onlara dayanma gücünü daha fazla vermiş.oğlunda kolayca atlacak inşallah buu durumu..şansınıza havada buz kesti bir anda:26: sonbaharı yaşamadan kış oldu.kombiyi sonuna kadar çektim ama ev hala serin gibi.nasıl bir hava bu?kendime sonbaharlık iki ceket almıştım etiketiyle kaldılar valla.kışlıkları çıkarttım.yazlıkları az evvel attım makineye kaldıracağım.allah dışarda kalanlara yardım etsin..
ocd cnm sen yiyip almışsın,bizim gelinimiz yiyip almayanlardan..acaip sinir bozucu bi şey...keşke bizde öyle olsak..yarım kavanoz nutella yiyiyor sabahları.insan bi gram alır yaw...
herkes iyidir umarım...bol kilo vermeli hafta olsun inşallah herkese...
yesin tayzesi biisini.yok yawrum ben 10 yıl boyunca yiyiyip yiyip almadım 55 kg dım. sonra kan ilaçları aldım 60 a çıktım. eşimle tanıştım 66.5 oldum ve o kilo ile hamile kaldım.sonuçda aldım tabee :)))))))))
senin oğluşla olan maceraların çok komik yaf.geçen mesela bende oğlana bu kaç dedim biiiiiiiii dedi bana
zilimmm
cnmm benim aynen öle vallahi ya ahglamaktan içim dışıma çıktı günlerdir
allahtan annem varda deniz i çok düşünmüyorum ama ayrı kalıcaklar ya o beni yaralıyor
tek dilegim inş ilkinde tutarda bir daha çekmez yavrum
çok çeşitleri var ya bu hipospadiasın bizimkisi en hafifiymişş
merhabalarr
ben montignacla 6 kilo verdim yaklasık 3 ayda sonra bıraktım evde olduğum için ama yine de dikkat ettim ve kilo almadım. Yarından itibaren tekrar başlıyorum montignaca soruları olan olursa seve seve cevaplarım ben de
slm herkes burda kmsenin dizisi yok sanırım bugün
ütü vardı onu yaptım ben hastanede uzun kalırsam eşim perişan olmasın diye bol bol gömlek pantolon ütüledim
denizin çantasını haızrladımm aglaya aglaya ilk kez ayr ı çanta hazırladım ogluşlara kayraya hazırlamadım bile
ne koyucam bilemiyorum çünkü
vallahi çat diye çatlıycam olsada bitse şu ameliyat bir an öncee
monticiler çogaldıı sankiii bende monti yapmak istiyorum ve umutluyum çünkü herşeyi yediigm için monti ile hızlanabilir vermem diye düşünüyorum şu an yeidkleirmi saysammm şaşar kalırsınız
ama yarındna sonra eminimki bogazımdna lokma geçmeyecekkk
göz yaşlarım bile bogazıma dizilecek çünkü dneiz var ve agladııgm zaman
çok üzülüyorlar çaresiz kalıyorlarr
Canım kaçda ameliyat olacak? Gözüne uyku girmez bu gece ama umarım dinlenebilirsin bu gece.Yarın için enerji toplaman gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?