napanız bacılar nasılsınız? girip okuyorum ama yazacak vakit kalmıyor.akşamlarıda örgü örmeye başladım hiç giremiyorum neredeyse.
geçen haftanın sıkıntılarıda bi nebze geçti bende.bir süre tv gazete vs bakmamak psikolojime iyi gelecek.
z,ilim ubrunun sitesinde yakında plates başlıyor yazıyor .inşallah ... canlı olup o saatte başına geçmeyince yapılmıyor yav ...bende yalnızlıktan ev temizliğine sardım bu gün..
eşim nöbetçisabahta o mesaiye giderken o kadar çok tangır tungur yaptıki sabahın 7'sinde ayağa kalktım.bi traş olana kadar banyo dolabındaki oje,parfüm şişesi vs..ne varsa yıktı döktü..uykum kaçmasın diye ses etmedim.birde öylece bırakıp kaçmış aradığımdada yeniden ses çıkartmıyım diye toplamadım dedi
birde saatleri geri almamışız aslında 6'damı uyanmış oldum
sonrada uyuyamadım kalktım güzelce kahvaltımı ettim,platesimi yaptım.zaten platesten sonra bana bir enerji geliyorki sormayın...deli kuvveti de diyebiliriz
2 katı süpürüp çekpas yapması 1 saat bile sürmedi o hızla..oda yetmedi çamaşır suyuyla banyo wc işine giriştim.nevresimleri değiştirdim.bazaların altınnı düzenledim.(oğlumun ve bizimkini)yemek yaptım-makineyi boşalttım,aynaları sildim,toz aldım...ohh be ..dünya varmış..ev temiz olunca gönül rahatlığıyla oturuyorum.diğer türlü diken üstünde oluyorum..oğlumla pudig yaptık az evvelde...soğusun yediricem paşama..
pestilim çıktı ama evim miss olduğu için ruhum rahat
ahhh ebru aaahh..sensiz platesin tadı hiç olmuyor be şekerim...madurum....yetiş gayri....
aeben ablacım sizlerle sohbet etmeyi çok özledim foruma pek takılmıyorum artık sırf bizden birilerini görürüm belki diye bu topiğe girmiştim iyi oldu sen buradaymışsın..Nasılsın görüşmeyeli herşey yolunda mı? Ben de pilatesin tv de canlı yayına başlamasını bekleyenlerdenim en kısa zamanda başlar umarım..Öpüyorum görüşmek üzere
geçmiş mazida kaldı balack'ım önümüze bakalım ..sen istedikden sonra tekrar başarmaman mümkünmü?ablacım buradan uzak kalmak bana epey pahalıya patladı aslında kilo aldım maalesef montiye devam etmeyip..Ama çok yoğun bir koşuşturma içindeydim bu yoğunluk düzenimi çok bozdu..ARtık kendime biraz daha dikkat etmem gerektiğinin bilinci ile devam edeceğim..
hoşgeldin banum evinede, bizlerede ...selam iyi gecelerrrrr herkese ben geldim efem....
artık evimdeyim çok şükür bitti gitti kötü günlerr
aben ablacım beni ordada yanız bırakmadı sagolsun
zilimmm sneinde selamlarını aldım tatlışımmmm
çok özlemişimsizlerriiiiii
ne örüyorsun ocdim .?..
selam iyi gecelerrrrr herkese ben geldim efem....
artık evimdeyim çok şükür bitti gitti kötü günlerr
aben ablacım beni ordada yanız bırakmadı sagolsun
zilimmm sneinde selamlarını aldım tatlışımmmm
çok özlemişimsizlerriiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?