Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

zilimmmm tatlı izlim benimmm çok sagol tatlışımm
şimdilik bitti gibi görünüyor kontrollere gidiyoruz
ameliyat degilde sonrası çok sıkıntılı geçti cnm 6 gece bi sondanın başını bekledik
çekmemesi gerekiyordu sondayı
birde pipiyi dikmişler diktikleri ipide sondaya baglamışlar
allahımm 6 gece o iple sondanın başını bekleidk p.tesi taburcu olduk
çarşambada denizi sünnet ettirdik 1 hafta annemde kaldım döndüm evime
evv şuan dandini ama yapmaya halimde yokkkkk

bayram bitisn monti yapıcam çok özleidm diyet yapmayıı

ahhh canım benim yaaa..annelik zor meslekmiş walla...şu an zamanı geri alma şansım olsa ergenlik döneminde anneme çektirdiklerimi geri alırım valla.kök söktürüyordum zavallı anneciğime..

bazen dile getiriyorum annemle konuşurken,garibim ben hiç hatırlamıyorum diyor..hatırlamazmı

insan evladı için nelere katlanıyoır düşününce,ama hiç biri gözünde kalmıyor..yeterki yawrum iyi olsun diye düşünmekten başka ne isteği olabilirki bir annenin....

sünnetten sonra sıkıntı yaşadınızmı baum diğer oğluşta?bende çiş olayını öğrenince yapmak istiyorum ama doktorumuz 5 yaşından önce yapmayalım dedi:26:

birde banum dün aebenime söyledim hatta,birde karatayı mı denesen acaba cnm sen?ordada kilo veriyorlar okudum biraz.hatta hemen her gün bakıyorum diyebilirim.ablam da onu yapıyormuş.vermiş kilo.

benim yapabileceğim bi diyet değil,kilo verdiğim dönemde olsaydım yapamazdım karatayı ben.meyvesiz duramıyorum çünki.yemeksiz ekmeksiz dururumda meyvesiz ıı ıhh

düşün taşın karar seniin ama denemediğin bi diyet olduğu için vücut ilk etapta şaşırıp kilo kaybeder gibime geliyor.
aebenimde w.w yapıyor bi haftadır falan sanırım.onuda yapabilirsin ...karar senin tatlım.ama burdan kopma...
sanki kapı kpmşum gibisiniz valla,göremeyince merak ediyorum yeminle....

Zilim ben pazara çıkınca Doğuhan"ı muz ve simitle kandırıyorum.kendisinin lego haricinde oyuncaklarla pek arası yok şimdilik
Arabasız mı çıkıyorsunuz siz?
Bugün senden aldığım gazla yazlıkları kaldırdım,evi süpürdüm, beş çeşit yemek yaptım Allah dan oğlum rahat durdu.bu aralar sinirlerim sakin b12 vitamini aldığımdan sanırım.ben sakin olunca bebem de sakin oluyor.

ahhh tatlışım bende snei çok seviyorumm tabisi az mı oldu 2 yıldır hergün görüşüyoruz kuzum
bak şimdi kafam karıştı bu diyet mevzunda ama bende karatay yapabilecegimi sanmıyorum:26::26::26: sabah azda olsa ekmek yemek istiyorum birde meyve olayı var tabi oda kötü sanırım yemiyorlar meyve hiç
aben abladamı karatay diyeti yapıyor anlayamadım

bende montiye tekrar döndügümde sonuç alabilecegimi düşündüm
çünkü uzun zmandır herşeyden yedim bol şeker ve kh aldım bünyeme birde montiyi bırakalı 1 yıl oldu neredeyse kalan 10 kiloyuda sıkı bir diyetle atarım diye düşündüm ama kafamda karışmadı degil şimdi

fakat her sabah 1 çaybardagı ceviz yemek bana göre degil

Günaydın,
yüzümün sol tarafı ağrıyor oğluşumda hasta yine.bu ne yaaaaa ilaç deposuna döndü ev
bebemi uyutayım diye bekliyorum resmen zaman geçiriyorum. ütü ve az bi çamaşır var yıkayıp kurutayım.belki pilatesde yaparım.

geçmiş olsun cnmmm
bu arada ebrudan haber varmı ne zman başlıyor plates

geçmiş olsun cnmmm
bu arada ebrudan haber varmı ne zman başlıyor plates

sağol canım benim.
yok canım ya takip ediyorum sürekli twitter,face ve kendi sayfasından ama bi gelişme yok.f.sante dergisinde bu ay için düz karın diye bi kitapcığı var onu alacağım çıktığımda.

banukum cnm aebenim weight wachers diye bi diyet yapıyor.montiye benziyormuş genel hatlarıyla..detaylarını hiç bilemiyorum ama kendiside yazar zaten.
karataycılar çok tatlı meyve yemiyorlar yalnış bilmiyorsam eğer.sbaahları aynı monticiler gibi kuru meyveler ve çerez yiyiyorlar.ama ekmek hiç yok tatlım.onun yerine kuruyemiş yiyiyorlar sabahları.ve yumurtalı kahvaltı yapıyorlar.ablamda yapmış bu diyetten vermişte kilo ama ben zayıflayacak olsam yapamazdım.çünki herşeyden vazgeçerima ama meyveden ııh

ocd canımm...yaza sende göreceksin bak şu an zaptedebildiğin oğlun bir fırtına olacak benimde oğlum 6 ay önce falan elimi bırakmazdı .arabayla çıkartırdım hep.ama 4 aydır falan arabayı bırak elimi zor tutuyor.arabayı çatıya kaldırdık.hele dün artık çığrından çıktı .hiç tanımadığım birinin deposuna daldım onun yüzünden pazardan dönerken markete uğradım.yumurta istedi(çikolata yumurtalardan)marketten çıktık yumurtayı aç dedi ,açarken güle güle bir kaçışı varki görmeniz lazım. aklı sıra bana oyanlacak bi iş verip kendisi voltayı alacak sıpa.kör gibi daldı bi müstakil evin bahçesine.araba garajımı depomu artık nedir bilemiycem evin girişinde solda bi yere dalıverdi.allahım bi elimde yumurta,bi elimde çantam.poşetlerimi marketin önünde bırakıp fırladım.birde saklamış zor çıkarttım.kendimi bi tane vurmamak için zor tuttum.ama nereye kadar dayanıcam bilmiyorum.çok zorluyor sabrımı dışarı çıkınca.evde hiç öyle değil yaa..:26:

bu sabah oğluma kreş baktım.anlaştık sayılır.bayram sonu başlıycak nasipse..bende ondan bir hafta sonra okuluma başlıycam.kreşte müdire hanımı beklerken bi çocuk çarptı gözüme.oğlumun katılacağı sınıfta.annesi bir hafta önce yazdırmış 3 yaşında bi erkek çocuğu.iki gözü iki çeşme sessiz sessiz nasıl ağlıyordu görseniz.öğretmeni eline bi mendil vermiş silip duruyor gözyaşlarını..

neyseki oğlum sınıfın kapısını açmamla içeri dalıp beni unutması bir oldu.eve çeke çeke zor getirdim.okul malzemelerini aldık.(ayakkabı,faaliyet önlüğü vs..)inşallah başka bir sıkıntı yaşamayız.sabahın ayazında bırakacağım oğlumu oraya.bu günde kızın biri yüzü tırmalamış zaten...üfff valla saçlarımın içinde sivilceler çıktı yaw sıkıntıdan...

banuuu bu arada platesten haber yok cnm ,kendim yapıyorum her gün bende oğlumu uyutunca.dur hazır oğlum uyurken yapıvereyim hemen....

iyi akşamlar fıstık hayunlarr..

tümgün okuldaydım rehberlik toplantısı için .her hafta salı okulluyum .
ben yokum kaynatmışsınız ..

geçmiş olsun ocdim . kuzum her hasta oldugunuzda ilaç almayın ...
kociş hayatının hatasını yapıp kendine ve oğluşa bayramlık al dedi
ne varki bu işler hep bana bakar . 3 çoçuk canım çıkıyor bazan dolaş dur .. .

oğlan yine seni ne hallere sokmuş zilim .. hep diyorum büyüdügünde hatırlamayacaksın bu hallerini.

banum kafan karışmasın ... bayramdan sonra montiye başla bencede.. ama w.w. de bi oku derim . ben bayramdan sonra montiyle w.w. puananı brleştirip yapmayı düşünüyorum . çünki .w.w de istedigim sonucu aldım sayılmaz. 10 gün daha erken ama benim bünyem durdu sanırım tepki vermiyor fazla . w.w. en azından azda olsa canının çektigini yiyebiliryorsun .
. w.w montig ablamda çok işe yaradı denemene deger bence 1.2. hafta sende yap sonuca bak derim .. karatay ben yapamam sanırım . aynı monti gibi yasaklı hatta daha yasaklı . yasaga uysam monti yaparım zati.

Son düzenleme:
güle güle giysin inşallah ...

amanın ben geliyorum kimse yok ben gidiyorum herkes burada
w.w yi biliyorum biizm topikten bir arkadaş yapıyordu
ama hesaplşaması zor olmuyormu

valla ben gözümü kararttım monti için durum çokk vaimbend edurmak yok yemeye devam
kilomda 67 oldu bu arada reglim yakın etkisi varmı bilemiyorum ama
bende bakayım bi w.w ye ablamm

zilim
ayy gözümdecanlandın okurken yaww ne snein ogluşun bu hali benimkiler allahtan sışarda adam gibi duruyorlar koşsalar vay halime biri saga biri solaa
kreş içinde hayırlısı olsun cnm sıkma canını bak ne güsel bu yaşa getiridn kendin
vallahi ben seneye çalışmazsam yarım gün vericme dayanamıyoruma rtık

bu arada ben ehliyet kursuna yazıldım heyoooooooooooo
umaırm sürücü olabilirim tabi cüzdanda küflenmez ehliyet

benn arabasız çıkamamki oraya buraya saldırıyor.el tutma falan hak getire seninki gibi.kucakda bile durmuyor geri atıyor kendini.parka çıktığımızdada ter atıyorum resmen.bende seneye oyun gruplarına mı versem diye düşünüyorum.bide eşim ikinci bebeyi istiyor

sorma aebenim ya alerjisi nezlesi vs derken bi dünya ilaç oldu.he ben kullanıyormuyum tabiki hayır.mümkün mertebe bünye başetsin istiyorum.
alışveriş eziyet olur mu şekerim 7 24 alışveriş yapsam sıkılmam yani

senin adına çok sevindim canım.kadınların araç kullanmasını sonuna kadar destekliyorum.sakın cüzdanda kalsın diye hareket etme.

günaydın,
evimi toplayıp süpürdüm, oğlumu uyuttum hemencecik bi duşun ardından bakayım dedim hatunlar napar :) emme hiçbiriniz uğramamışsınız.
bi iki dikiş dikip çay koyayım.öğleden sonra eşimden yana teyzoşumla alışverişe gideceğiz.
bu aralar lacivert simli göz kalemine taktım azıcık makyaj yapayım :)

banum ocd 'ye katılıyorum cnm.ehliyetini alır almaz sokak aralarında kendini geliştir cnm.yada hafta sonu eşinle çık.
bşka türlü kendine güvenin gelmez tatlım..ben 17 yaşımdaydım babamın zoruyla başladım.ehliyetimi sürmeyii öğrendikten sonra yaşım doluncada ehliyetimi aldım hemen.o gün bu gün kendi işimi kendim görüyorum.

kreş evimize uzak biraz,kışın arabasız gidilmeyecek kadar yani.bu sabahta götürdüm bekledim aldım getirdim.ama kızın biri oğlumun üstüne atlamış birlikte yuvarlanmışlar.oğlumun yanağı ve alnı masanın kenarı çarpmış morarmış.kızlar fena cazgır walla.paraladılar 2 günde çocuğumu:18: benimkde fazla saf gelmiş anne abla beni sevdi diyor kızı öpmek için yaklaştı sanmış

en küçük benim oğlum aralarında diğerleri 3-3,5 yaşlarındalar.bakalım.:26: yarın eşimle birlikte gitmeyii düşünüyorum oda görsün diye.merak ediyor zaten.içime %100 sindi diyemiyorum.hoş 4-4'lük olsada içime sinmeyecek.oğlumu başka birine emanet etmek içimi nasıl acıtıyor anlatamam.sinndirim sistemim bozuldu stresten dünden bu yana..offf darlandım yine...

akşamada misafirim gelecek.yemek vs..hiç elim gitmiyor bir şey yapmaya .modum düşük çünki....

ocd benim yerimede gez toz alışveriş yap.düne kadar bende bi alışveriş canavarıydım.hiç hesapsızca hatta müsrifçe alışveriş yapıyordum.dolabmda etiketi kopmamış bi sürü kıyafetim var modası geçti neredeyse.ama eşim 4 ay önce hastaneden bi dr.arkadaşıyla medikal işine girdi şimdi müsriiflik yapmıyorum.birde oğlanı kreşe verince(yarım günü bile 450 lira) hiç yapamıycam savurganlık artık...iyide olacak sanırım.akıllıca alışveriş yapmayı öğrenirim...

sen anlattıkça ben darlanıyorum nasıl emanet edeceğim bir başkasına :18:
bişey beğenemedim üç beş parça aldım.alt bulamıyorum kendime göre ne etek ne pantalon.obi kemer istiyordum 17.5 TL olunca almadım kendim dikerim daha iyi.1 TL ye kumaş bulmuştum zaten :) alışverişde cimriyimdir ben

selam kızlar çok cnm sıkkın okuyorum yazmak istemiyorum
yedikçe yi
yorum yeme diyorsunuz biliyorum ama elim ayagaım gidiyor işte vallahi çıldırcam bu gidişle görcem 70 i

selam kızlar çok cnm sıkkın okuyorum yazmak istemiyorum
yedikçe yi
yorum yeme diyorsunuz biliyorum ama elim ayagaım gidiyor işte vallahi çıldırcam bu gidişle görcem 70 i

mesele ne kadar yediğin değil canım.mesele neden yediğini bulmak.neden yediğini düşünüyorsun?
mesela ben abur cuburları yemekle vakit kaybetmemek için yerim.valla masumum kusura bakma ben bunu kendimede yapıyorum sinir olayım hırslanayım diye Gisele Bundchen"in resimlerine açıp bakıyorum.sende aç bak.aramızda ne fark var diye düşün bi. o manken deme bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…