Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

valla bi bozulduya işte diyet öle gidiyor yani
ama korkıuyorum dahada kilo almaktan neler yediigmi sıralasam şok geçiririsniz önümüzd ebirde bayram var

banum ipin ucunu bi kaçırınca nasılsa kilo aldım yiyeyim gitsin diyor insan.bende kiloluyken öyleydim.
şimdi alt belleğime öyle bir yer etmişki yemeğe kalksam psikolojim rahat bırakmıyor,yiyemiyorum.
en basitinden bi örnek vereyim: bu akşam misafirim vardı yemekliydi üstelik.saat 3,5 muydu neydi haber verdiklerinde .yorgun olduğum için yarın akşam alacaktım ama eşimi kıramadım kabul ettim istemeyerekte olsa..

apar topar hazırlandım.balık sofrası kurdum artık o saaten sonra yemek çeşitleri yetişmez yada istediğim gibi olmaz diye.salata ve meze çeşisidini bol tuttum.balıklarıda fırında yaptım.fırında kızarttım yani.

paçanga ve sigara böreği yaptım ara sıcak olarakta.o kadar canım istemesine rağmen yarım paçanga yedim.sigara böreği hiç yemedim.ve ikiside fırında kızarmıştı yağda değil.

yemekten sonra tatlı servisi yaptım.etimek tatlısı yapmıştım üzerine bitter eritip dökmüştüm tadına bakmadım.tatlıyı çok sevmiyorum zaten.sonra çerez çay meyve vs..derken gece bitti.az önce gittiler.ve ben sadece 1 kepçe tarhana çorbası ve 10 tane falan hamsiyle salatayla kapadım geceyi..4-5 tanede fındık yedim o kadar...

halbuki aklımda kaldı sıcacık paçangalar hamur manyağıyım zaten .kilo aldırmıycak bişey olsa erman kuzu gibi kafam büyüyene kadar yerim yani...

aahhhh ahhhh...walla erkek olarak gelmek varmış dünyaya...hazır sofraya kurul..patlayana kadar ye...ne oram çıktı buram çıktı derdi var.ne görünti kaygısı..ne estetik kaygısı....allahım biz kadınlar niye böyleyiz yarabbimm

iki öğün sağlam yemek yesek 1 kg alıyoruz yaa..eşimle misafirleri (erkek olanları)görseniz....börekkleri lüp lüp yutttular.ben yutkundum onlar yerken...adaletmi bu yaaa.bizim her yerimiz yağ dokusu,onların kas...bizim yağlar zamanla sarkıyor onların kaslar her daim sıkı...üfff....

ocd cnm hiç sorma az evvel misafirlerin ardından duşa girdim.duşta hüngür hüngür ağladım cnm..
çok küçük ve kreşte itip kakacaklar.dünde bugünde öyle oldu.benim saf oğlumda onu sevdiklerini sanıp itip kakanlara sarılıyor..bakalım tayin dilekçem bi gelsin anasınıfı yada kreşi olan bi okul varsa içlerinde neresi ve hangi okul olursa yazacağım artık.düşündükçe uykularım kaçıyor....

günaydın kimsecikler yok vallahi yaaa
havada bir garip canı sıkılıyor insanınnn
zilim bu kadar üzülme diycem ama üzülmeden olmuyor eger çocugun çok ezilecegini düşünüyorsan eve bi
yardımcı tutabilirisn mutlaka güvenecegin biri vardır çevrende yada bulunurr

biraz önce yarım armut,yarım elma,1 madalin ,4yk nar ,2 cevizi meyve salatası yaptım
birazda tarçın serptim üstünee ve yeidm tıkadı beni
artık dur demem laızm bu gidişe yoksam 70 olcam vallahi ya çokk sinir bozucuu

c.teisde çoruma gdiiyoruz çarşamba dönücez,perşembede montiye başalyım diyorum

karatay diyeti bana agır geldi hergün fınfık ceviz kahvaltıda birde ekmek yememek kötü yani
w.wde hesaplamakla ugraşamıycam bi müddet monti deneyim diyorum

bünyeminn montiyi unuttugunu ve işe yarayacagını düşünüyorum ne dersiniz?

ahh banum ahhh...
ne güzel olur yesek yesek incecik kalsak dimi cnm..öyle olsa ben 7/24 hamur çamur ne bulursam yerim valla...
ama malesef gözümüzün kaldığı her şeye yemeğe kalkıncada kilolar alıp başını gidiyor.:18:

bence monti sende eskisi kadar etki göstermez gibi geliyor bana..uzun zamandır yaptığından dolayı.vücudu şaşırtmak için başka bişey yapman lazım gibi geliyor içimden...

birde çoruma gidince nasılsa ipin ucu kaçtı diye fazla abartma yeme işini cnm...gelince acısını sen çekersin yine...

hatta gidene kadar şu aebenimin protein ağırlıklı listesini uygulsanmı 2-3 gün kadar?bnde bilemedim ne desem nasıl akıl versem...hoş şu sıralar kendime yetmiyor kendi aklım.kreşe gide gele ambale oldu beynim...

ama zilim ben 1 yıldır monti yapmıyorum nerdeysee
montiyi bırakalı baya olduu

napcam ben ya herşey etkisiz hale geldi bünyemde

ama zilim ben 1 yıldır monti yapmıyorum nerdeysee
montiyi bırakalı baya olduu

napcam ben ya herşey etkisiz hale geldi bünyemde

banum zaten herşeyi sıra sıra denemekten oluyor tatlım.her yaptığımız şeyden kısa sürede etki göstermesini bekliyoruz ve olmayınca başka bişey deniyoruz..vücut birine alışamadan diğerine geçiyor.ve sanırım kendini bi nevii korumaya alıyor.hiç verememeye başlıyor.bayram dönüşü montiye dönünce etki görürsün inşallah cnm.sen uzun zamandır monti yapmadığın için hemen gösterir belki.olmassa başka şeyler düşünürüz o zaman....

şimdi karatayı filan inceliyorumda zilim
meyve sabah kahvaltıda yiyorlar sanırım
birde ceviz filan nereye kadar yenirki insan sıkılır ya hani 3-5 günlük kürler halinde olsa yenirde belki nebilim
sürekli yapılamaz gibi geliyor

valla monti ye çok heveslendim etki gösterir diyede ümit ediyorum
yaklaşık 1 yıldır yapmıyorum monti birde şuan yaglı,şekerli,kh beslendigim için
montiye çabuk tepki verir bünyemd iye düşünmüştüm
abencik gels ebi yorumu olur kesinn

dönüşte birşeye karar veirp başlıycam artık 57 kilo olmak istiyorummmmmmmm

zilimmmm
cnm şimdi karatayı okuyorumda send eoradasın görüdm
oradan yazmak istemeidm aralarında çok az yiyenler var iki ögün filannn
anladım doyuyorlar mı acaba gerçekten
yada metaları filan durmuyormu acaba

ceket 1 tl, ayakkabı 3 tl,Doğuhan ile alışveriş yapmak paha biçilemez :))
abbooowwwwwww oğluşa bi ceket denetmek tam 10 dk mı aldı..ondan önce basbas bağırıyordum. ay serseri askılığı almış ağzına sokmuş yanağının kenarından çıkaramıyor çekme oğlum çekme ağzın yırtılacak diye bağırıyorum inatla çekiyor ağzına batacak diye korkudan bağırıyorum ben bu arada.he bu esnada kendileri kucağımda yani. ayyyyyyy yarabbim aklımı yitirecektim.sonra ayakkabı deneyecek sıpa sokmuyor ayağını ben bi yandan satış temsilcisi bi yandan sokamadık ayağını içine daha neler neler
oğluşun bugünkü kudurukluklarını yazsam buradan Bağdat"a yol olurdu.

Banuşum bende inceliyorum bayağı bi zamandır,merakla ve ilgiyle takip ediyorum karatay topiğini cnm.
walla ben kuruyemiş manyağıyım cnm.karatayda kuruyemiş bolca var.o kısmı bana uyarda ekmeksiz kahvaltıyı sevmiyorum ben.yani yumurtaya acıka sürüp yiyememki.yada labne sürüp yenmez yani.o kısımlar bozardı beni gbime geliyor.ordaki arkadaşlar sabah sıkı ediyorlar kahvaltılarını.yani onların kahvaltıda yedikleri bir bardak ceviz yada fındık,fıstık vs.. 2-3 yumurta,domates,salatalık, biber,süt,meyve,10-15 zeytin yeşillik falan bayağı bi fazla zaten.birde yumurta ve süt çok tok tutuyor.ramazanda ben bir tek yumurta ve bir bardak sütle tüm gün duruyorum.karatay kahvaltısıda tok tutucu bi kahvaltı.ve şeker içerikli bişey olmadığından insülin direnci oluşmuyor cnm.acıkırsan öğeln yenebiliyor zaten.ama evde olan bir bayan sabah 10 gibi bu kahvaltıyı etse zaten akşam yemeğine(saat 6-7) kadar acıkmaz cnm.akşmada yemekte sıkıca doyurunca karnını sabaha kadar tutar zaten insanı.karatayda da pirinç,bulgur,pişmiş havuç,un vs..yok cnm.z.yağı ve tereyağ var.pastırmalı yumurta bile var yani..yağda kısıtlama yok.

benim ablam da yapıyor karatayı.76 kiloydu.68'e düşmüş.4 ayda...geçen bana geldiler bi incelmişki sorma...boyuda uzun olunca filinta gibi olmuş.175 cm boyu.yaza kadar 60 olucam diyor.hiç aç kalmamış.o 3 öğün yiyiyormuş.birde hareketsiz bi işi var.öğretmen.hareket etmeyide sevmez.wc'ye bile arabayla gidecek cinsten,:))
ona rağmen vermiş yani.her sabahta 3 yumurta yiyiyormuş.1 aydır 2'ye düştüm dedi.eskiden kiloluyken doğru dürüst yemek yemezdi.şimdi çok daha fazlasını yiyiyor ama zayıflıyorda..:26:

bende ondan meraklandım da okuyorum cnm.mantığını anlamak için...ama bana yapabilirmiydin desen :26:
walla :26:de zaten diyet yapacak modda cesarette kalmamış zaten.o sebeple tutuyorum boğazımı.almayayımda vermeyede uğraşmiim diye...

ocd cnm iyi çocukla alışverişe gidebilmişsin cnm..insanın aklına gelmeyecek şeyleri başına getiriyor bu weletler..

ve her geçen gün yaramazlıklarına yaramazlık ekleyerek büyüyorlar..zor günler bizi bekliyor..yandık ki ne yandık...

bende yarın öğleden sonra yokum arkadaşlar..eşim bayram iznine çıkıyor.nöbet falanda yazmamışlar bayrama.kktc'ye gidiceğiz nasipse..bu gün öğleden sonra belli oldu.son bir tatil yapıp işe güce kaldığımız yerden non-stop start vereceğim artık..
yarın valiz hazırlığı vs..derken giremessem hepinize şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar....

evet zilimm yahu yaglar serbest anlamadım gitti ben
diyetin mantıgını ablanda az vermiş sanki 4 ayda 8 kilo
normal diyetlede giderdi sankim bi okadar
ay valla kafam karıştı ne yapıcam bilemedimm
umarım montiden sonuç alabilirimm

iyi yolculuklar cnm bu arada bende valiz hazırlıycam yarın için

canım ben nereye gidersem oğlumda oraya gider.çok zorunlu durumlarda bir başkasına bırakırımki o da annem olur.huzursuz oluyorum oğlumsuz.çocuk bağımlı bi ebevenynim sanırım.aşmam gerek ama henüz hazır değilim bu duruma.
ohhh sefanız olsun iyi tatiller umarım dinlenebilirsin.

ben bu defa gitmiyorum Çorum"a.eşim sordu gidelimmi diye kesinlikle hayıır çok yoruluyorum dedim.evdeyiz Allah"ın izniyle.
hayırlı yolculuklar canım.

günaydın arkadaşlarımmm

sizleri çok özledim umarım hepiniz iyisinirdir...

işler çok yoğun olduğundan girip yazamıyorum ama diyet başarı öykülerini girip okuyorum ki şevk gelsin die :) ben hala kilo veremedim aşırı yemek yemiyorum kahvaltım monti öğlen normal ama az salata yoğurt ve montiye uygun olamayan çorba ve yemek yiyorum mecburen akşamda geç saate kalmadan hafif birşeyler montiye uygun ama böyle olunca kilo verilmiyor vericem dedikçe alıyorum
kıyafetlerim olmuyor kendimden nefret etmeye başladım dışarı bile çıkamıyorum kendime kızgınlıktan çok çirkinleştim fotoğraf çektiremiyorum eski halime dönmeye başladığım için kendimden uzaklaştım artık

ıhhhhhhhhh bilmezmiyim kendini böyle hissetmek nasıl
az sabret ve bi diyete başla canım.hayat kendine kızarak geçmiyor heleki kilolu olarak hiiiiiiiççççççç geçmiyor.Zayıfladıkdan sonra eşime eğer kilolu kalsaydım kendimi intihar ederdim diyip dalga geçiyordum.Kilolu olmakdan nefret ediyorum.

günaydınnn
diyarcım nerelerdeisn cnm yineeee sanki hepim
z kilo veriyoruzda bi se kaldın vermeyen bak bend ekilo aldım hemde 68 kilo oldum biliyormusun
ama napalım nasıls averidk yine vericezzz hayatı zindan mı edelim kendimizee
hem biz rahat kilo veren tipler dgeilizki sıkıcaz sıkıcazda ancak öle verebiliriz çünkü hep kilolu bir geçmişimiz var bizim
ee eski kilolarda hemen verilmeiyor biliyorsun gel bayramdan sonra
hep beraber bşlayalım cnm monti yapman şart degil

akşam uçağına kalmışız(
bi yandan iyide oldu harıl harıl koşturmadan işimi bitirebileceğim...oğlumu traş ettirdim,babasıyla gidince durmuyormuş.ben götürdüm durdu:))geldik banyosunu yaptırdım yedrdim içirdim uyuttum..kendimde bişeyler atışıtırıp duş alıcam saç baş vs...
valizlerimizi akşamdan hazırladım.orası zaten sıcak olduğu için yazlık bişeyler koydum.azıcık tuttu valizler...

diyarımm cnmmmm nerelerdesin yahu.....
canım bu iş beyinde bitiyor.eli her yiyecek alışında kendine yazık edeceğini düşün ve mutlaka bırakırsın zaten.ben hep öyle yapardım.kilo verdiğim dönemde iş yerinde arkadaşlar öğle arasında öğretmen odasında uzun masanın etrafına dizilirler browniler,magnumlar,yağlı dönerler,kebaplar,artık aklınıza ne gelirse..lüp lüp götürüyorlardı...içim nasıl giderdi...bazen irademe yenilmiim diye gidip wc'de klozetin kapağını kapayıp onların yemek faslı gidene kadar oturur kitap okurdum..bazende ağlardım

regl öncesi dönemlerde tatlı krizimi önleyemessemde o dönem magnumum lıght olanı vardı.135 kaloriydi bi tanesi.ondan alır küçük 2 ısırık alır hemen çöpe atardım.üstünede gidip arkadaşların küllüğünü boşaltırdım.sanki boşalmassam alacakmışım gibi gelirdi düşün yani o derece istiyordu cnm..

aklınızda kalacak bişey olduğunda sizde bi ısırık alıp yavaş yavaş yiyin kalanınıda hemen yok edin..

birde ben cıss bişeyler yediğimde yada fazla kaçırdığımda(hala öyleyim)hemen kendime ceza extradan spor yaparım..ama kesinlikle yaparım yani..bi daha kaçamak yapacağım zamanda aklıma extradan yapacağım sporu getirirm.mesela 1 saat tempolu yürürüm platesten hariç..

banum sizede hayırlı yolculuklar..çocuklarla zor olmaz umarım yolculuk...sakin dururlar inşallah..güle güle gidin gelin inşallah cnm...

ocd cnm ben geçen yıl çalışmaya başladım cnm o zamana kadarda her gün eşim işten 5'te geldiğinde oğlumu ona bırakıp yürüyüşe giderdim.bu yıl çok çıkamadım.yürüyüş arkadaşım gebe çünki...ve eşim hep geç geldi işten düne kadar.artık erken gelecek sanırım.çıkarım akşam üstleri inşallah...bende 1 saatlik yürüyüşte 2-3 kere arıyorum mutlaka eşimi ama çok güzel bakıyor sağolsun.ailem yanımda yok.uzağız.başka kimseyede bırakamıyorum.mecbur güveniyorum eşime...ama sağolsun gerçekten çok iyi bakar...ve aşırı sabırlı bi insan...(benden 848373737484848 kat daha fazla yani:))
çalışsaydın mecbur bırakacaktın ama şanslısın oğlunun yanındasın..bende doğumdan hemen sonra çalışmaya başlamadığım için kendimi şanslı hissetim.oğlum 18 aylıkken çalışmaya başladım. doğumdan önce hiç izin kullanmadım doğuracağım güne kadar çalıştım.tüm iznimi doğum sonrası kullandım.süt izni ve doğum izni derken bayağı bi evde kaldım.sonrada ücretsiz izin aldım 6 ay falan.sonra başladım işe..akabinde ingiltere işi ve dönüşte atama bekleme olayı derken bayağı işime yaradı..oğlumda 2 yaşına bastı bu arada...az daha kalsam iyiydi ama bayramdan sonra 15 güne kalmaz başlarım herhalde...bakalım hayırlısı....

hepnizi çooook öptüm kıslar..aebenim sende yoksun iş güç gırladır şimdi sende...herkese en güzel bayramlar dileklerimle...ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah.bi gram kilo almadan dönün inşallahhh....

bu arada meyvişi merak ediyorum...haberi olan varmı?

günaydın ,mutlu ve sağlıkla dolu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
aebenciğim nerelerdesin ,bizim topiğimize de uğramıyorsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…