mesele ne kadar yediğin değil canım.mesele neden yediğini bulmak.neden yediğini düşünüyorsun?
mesela ben abur cuburları yemekle vakit kaybetmemek için yerim.valla masumum kusura bakma ben bunu kendimede yapıyorum sinir olayım hırslanayım diye Gisele Bundchen"in resimlerine açıp bakıyorum.sende aç bak.aramızda ne fark var diye düşün bi. o manken deme bana :)
ahh banum ahhh...
ne güzel olur yesek yesek incecik kalsak dimi cnm..öyle olsa ben 7/24 hamur çamur ne bulursam yerim valla...
ama malesef gözümüzün kaldığı her şeye yemeğe kalkıncada kilolar alıp başını gidiyor.:18:
bence monti sende eskisi kadar etki göstermez gibi geliyor bana..uzun zamandır yaptığından dolayı.vücudu şaşırtmak için başka bişey yapman lazım gibi geliyor içimden...
birde çoruma gidince nasılsa ipin ucu kaçtı diye fazla abartma yeme işini cnm...gelince acısını sen çekersin yine...
hatta gidene kadar şu aebenimin protein ağırlıklı listesini uygulsanmı 2-3 gün kadar?bnde bilemedim ne desem nasıl akıl versem...hoş şu sıralar kendime yetmiyor kendi aklım.kreşe gide gele ambale oldu beynim...
ama zilim ben 1 yıldır monti yapmıyorum nerdeysee
montiyi bırakalı baya olduu
napcam ben ya herşey etkisiz hale geldi bünyemde
banum zaten herşeyi sıra sıra denemekten oluyor tatlım.her yaptığımız şeyden kısa sürede etki göstermesini bekliyoruz ve olmayınca başka bişey deniyoruz..vücut birine alışamadan diğerine geçiyor.ve sanırım kendini bi nevii korumaya alıyor.hiç verememeye başlıyor.bayram dönüşü montiye dönünce etki görürsün inşallah cnm.sen uzun zamandır monti yapmadığın için hemen gösterir belki.olmassa başka şeyler düşünürüz o zaman....
Banuşum bende inceliyorum bayağı bi zamandır,merakla ve ilgiyle takip ediyorum karatay topiğini cnm.
walla ben kuruyemiş manyağıyım cnm.karatayda kuruyemiş bolca var.o kısmı bana uyarda ekmeksiz kahvaltıyı sevmiyorum ben.yani yumurtaya acıka sürüp yiyememki.yada labne sürüp yenmez yani.o kısımlar bozardı beni gbime geliyor.ordaki arkadaşlar sabah sıkı ediyorlar kahvaltılarını.yani onların kahvaltıda yedikleri bir bardak ceviz yada fındık,fıstık vs.. 2-3 yumurta,domates,salatalık, biber,süt,meyve,10-15 zeytin yeşillik falan bayağı bi fazla zaten.birde yumurta ve süt çok tok tutuyor.ramazanda ben bir tek yumurta ve bir bardak sütle tüm gün duruyorum.karatay kahvaltısıda tok tutucu bi kahvaltı.ve şeker içerikli bişey olmadığından insülin direnci oluşmuyor cnm.acıkırsan öğeln yenebiliyor zaten.ama evde olan bir bayan sabah 10 gibi bu kahvaltıyı etse zaten akşam yemeğine(saat 6-7) kadar acıkmaz cnm.akşmada yemekte sıkıca doyurunca karnını sabaha kadar tutar zaten insanı.karatayda da pirinç,bulgur,pişmiş havuç,un vs..yok cnm.z.yağı ve tereyağ var.pastırmalı yumurta bile var yani..yağda kısıtlama yok.
benim ablam da yapıyor karatayı.76 kiloydu.68'e düşmüş.4 ayda...geçen bana geldiler bi incelmişki sorma...boyuda uzun olunca filinta gibi olmuş.175 cm boyu.yaza kadar 60 olucam diyor.hiç aç kalmamış.o 3 öğün yiyiyormuş.birde hareketsiz bi işi var.öğretmen.hareket etmeyide sevmez.wc'ye bile arabayla gidecek cinsten,:))
ona rağmen vermiş yani.her sabahta 3 yumurta yiyiyormuş.1 aydır 2'ye düştüm dedi.eskiden kiloluyken doğru dürüst yemek yemezdi.şimdi çok daha fazlasını yiyiyor ama zayıflıyorda..:26:
bende ondan meraklandım da okuyorum cnm.mantığını anlamak için...ama bana yapabilirmiydin desen :26:
walla :26:de zaten diyet yapacak modda cesarette kalmamış zaten.o sebeple tutuyorum boğazımı.almayayımda vermeyede uğraşmiim diye...
ocd cnm iyi çocukla alışverişe gidebilmişsin cnm..insanın aklına gelmeyecek şeyleri başına getiriyor bu weletler..
ve her geçen gün yaramazlıklarına yaramazlık ekleyerek büyüyorlar..zor günler bizi bekliyor..yandık ki ne yandık...
bende yarın öğleden sonra yokum arkadaşlar..eşim bayram iznine çıkıyor.nöbet falanda yazmamışlar bayrama.kktc'ye gidiceğiz nasipse..bu gün öğleden sonra belli oldu.son bir tatil yapıp işe güce kaldığımız yerden non-stop start vereceğim artık..
yarın valiz hazırlığı vs..derken giremessem hepinize şimdiden iyi bayramlar arkadaşlar....
evet zilimm yahu yaglar serbest anlamadım gitti ben
diyetin mantıgını ablanda az vermiş sanki 4 ayda 8 kilo
normal diyetlede giderdi sankim bi okadar
ay valla kafam karıştı ne yapıcam bilemedimm
umarım montiden sonuç alabilirimm
iyi yolculuklar cnm bu arada bende valiz hazırlıycam yarın için
günaydın arkadaşlarımmm
sizleri çok özledim umarım hepiniz iyisinirdir...
işler çok yoğun olduğundan girip yazamıyorum ama diyet başarı öykülerini girip okuyorum ki şevk gelsin die :) ben hala kilo veremedim aşırı yemek yemiyorum kahvaltım monti öğlen normal ama az salata yoğurt ve montiye uygun olamayan çorba ve yemek yiyorum mecburenakşamda geç saate kalmadan hafif birşeyler montiye uygun ama böyle olunca kilo verilmiyor vericem dedikçe alıyorum
kıyafetlerim olmuyor kendimden nefret etmeye başladım dışarı bile çıkamıyorum kendime kızgınlıktan çok çirkinleştim fotoğraf çektiremiyorum eski halime dönmeye başladığım için kendimden uzaklaştım artık
Günaydınnnnnnnn,
Monti abla WW bölümünde bi kaç soru sormuştum gördün mü ?
Canımcım hepsini yanıtladım sanırım. Gözden açmış olmaması lazım. :26:Eğer öyleyse yeniden soruver canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?