aaaaa aben ablam buradamısın umarım görürsün yazdıklarımıı
ben bol bol karbon ve şeker aldım bünyeme p.tesiye kadar pro yapıp montiye öylemi geçsem ne tavsiye edersin ablam?
saggolun laceyim ..günaydın ,mutlu ve sağlıkla dolu sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmenizi dilerim
aebenciğim nerelerdesin ,bizim topiğimize de uğramıyorsun artık
Tüm monticilerin bayramını kutlarım.Aeben nerelerdesin, merak diyorum seni.:26:. Sevgiler
tünaydınlar efenimmm....
bayram geçti,kilocuklar gelmiş herkese bir rehavettir çökmüş gidiyor...
aynı rehavet bendede mevcut malesef.gripte üstüne tuz biber oldu.zordan yaptım evimin işini bile...hep yatasım var ama yattıkçada işten güçten soğuyor insan.oğlumuda uyuttum bir güç gelsede platesimi yapsam ne iyi ollacak...
banum yeniden hayırlısı olsun montin cnmcım...oğluşlar iyimi,sünnet sonrası durumları?
ocd yok ortalarda nerelerde acep?
montide kafeinli kahve yasak banum..kafeinsizine izin var az olmak kaydıyle...
tam nedeni aklımda değil cnm.çok uzun zaman önce aebenim yazmıştı girince yine yazar...ama ya gl indeksi yüksektir yada insülin salgılatıyordur fazladan...başka ne sebeb olabilirki dyete aykırı olan?
migrosta kafensiz kahve görmüştüm ben..başka büyük marketlerdede var...az yağlı süt ekleyerek yaparsın olur cnm...
banum diyetin yanında mutlaka platesini yap cnm...hem daha çabuk toparlanırsın hemde hızlı gider kilolar...
ocd cnm senin bayramın nasıl geçti,kilolar ne durumda?
montide kafeinli kahve yasak banum..kafeinsizine izin var az olmak kaydıyle...
tam nedeni aklımda değil cnm.çok uzun zaman önce aebenim yazmıştı girince yine yazar...ama ya gl indeksi yüksektir yada insülin salgılatıyordur fazladan...başka ne sebeb olabilirki dyete aykırı olan?
migrosta kafensiz kahve görmüştüm ben..başka büyük marketlerdede var...az yağlı süt ekleyerek yaparsın olur cnm...
banum diyetin yanında mutlaka platesini yap cnm...hem daha çabuk toparlanırsın hemde hızlı gider kilolar...
ocd cnm senin bayramın nasıl geçti,kilolar ne durumda?
bayram yorucuydu işte her zamanki gibi.oğluşda pek bi hırçınlaştı.
:))))))) kilomu dedin bayeamın ilk günü 4 porsiyon baklava yedim.sanırım 1 kg kadar oluyor.3.günü ise 1 kg kendi yaptığım kabak tatlısını bi güzel yedim.4.gün ise mantı.bayramdan şu zamana kadar tatlı tüketimim had safhada.regl yaklaşınca bünyem delirdi resmen.şu an 64 kg olarak sizlere yazıyorum :) regl bitiminde montiye başlamayı düşünüyorum.
Kayınvalidem geldi 4 ay bende.yemek yapmam artık oh be 4 ay rahatım.sağolsun oğluşada bakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor.bense yemek yapma derdim olmadığı için öyle bir telaş yapmıyorum oğluşu uyuttuğumda.mesela bugün kuaföre gittim :)
çok güzel yemekler yapar ve genelde sebze yemekleri olur.4 ay boyunca gönül rahatlığı ile monti yapabilirim.
günaydın öznurcum
seninki kilo degildir ödemdir cnm ya 2 günde gider kendisi
1 kilo baklavayı nasıl yeidn kız bu arada ben çok sevmem ya korkunç geldi 1 kilo baklava
bu arada kv ile anlaşıyorsun dimek yani benim kv degil 4 ay 4 gün kalacak olsa stres olurdum yani
Günaydın canım.baklava ağır değildi annem ve bi komşusu beraber yapmışlar çok lezzetliydi
kv ile anlaşamıyoruz normalde ama bi ben değil kimse anlaşamıyor :) fakat özünde iyi bir kadındır.annesinin vefatından sonra böyle değişmiş.ne derse evet anne diyorum bende.iki günlük dünya gönlü olsun ne yapalım.kocam ve oğlumun kayınvalideme ihtiyacı var.e Allah razı olsun banada yardımı dokunuyor.daha ne olsun değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?