düşündüğüm menü yarın için
kalkınca 1yeşil elma
kahvaltı 2 dilim ekmek 5-6 adet zeytin yaada zeytin ezmesi alırım domates salatalık
öğlen 1 adet yumurtadn omlet yoğurt salata
akşam ya sebze yeemeği yada nohut yaparım.yanında yoğurt ve salata.gece meyve yatmadan doğru bir menü olmuşmu bu her ortama uyan bir diyet umarım sonuç alırım
tabi canım yorunlarız ...
banum bende yaglı yiyorum yaglı drken yag opranı .% 20 cıvarlarında ilk başlarda böyle deneyelim bakalım baktık ıh onuda keseriz .. yiyebiliyorsan tabi aknaz daha iyi .ama şuanda peynrirmi kesmek istemiyorum
kıs niye gelmedinki zatii . tabi kendim yaptım bide güzel yaparımki bu konuda alçak gönüllü olamıycam .
banum yaglı peynir gl endeksi yüksetmez ne kadar yaglı olursa olsun prolerin gl endeksi 35 dir ... önemli olan onlarla beraber yenen karbonlar . ekmek yemedigin kahvaltıda yaglı peynir yiyebilirsin .bunu daha evvelde yazmıştım .
bak karyatda ne yapıyorlar tereyag serbest ama yanında gl endeksi hafif yüksek gida bile yok .. karatay montinin gl bakımından daha sıkısı . bide ekmek yerine gl endeksi düşük olan kuruyemiş var farkı bu ...
ah ablam ben ekmekle yiyorum yaglı peyniri
dediign gibi biraz böle deneyim olmadı onuda kesicem
dediigm krem peyirleride ekmek yemediigm zmanlarda yerim
bi gün yemek kısmet olur inşş baklavacıklarını
Bu arada masum sen 90 dan düşmüşsün bu arada neler uyguladın maşallah iyi vermişsin ben ondanda çokum çünkü
s.d. cım eger kilon fazla ve daha önce çok diyet deneyimin yoksa bu beslenmede baya başarılı olursun ...
diyete başlamadan kilonu ve ölçülerini not al canım . bazan baskül inmesede incelip yagdan verdigimiz çok olur ..
meyve karnın açkken sabah kahvaltı öncesi yada yemeklerden en az 3 saat sonra .
sabah protein var canım ama yagsız .(perynir yogurt süt .. )bimin %2.5 yaglı peynriri var uygun montiye .
diyet reçeller bol tatlandırcı dolu yemeni yavsiye etmeme ama marmeladlar yenebilir kendinyapabilirsin kolay .tarif veririz .
eti tüketiyoruz canım istersen hemde iki ögündede yanlız akşma kırmızı et pek olmasın beyaz et olur .. yumurtada et proteinindendir .
omletinde yag kulanabilirsin aşırıya kaçmadan tabi zeytin yag . doymuş yaglardan uzakdur .
evet ekmek sadece sabah ..
sebzen hem akşam hem öylen yenebilir etli etsiz fark etmez.. yagda salçada kulanabilirsin tabi .
baklagiller hafdada 3 akşam yenebilir sebze yerine hatta tavsiyedir . yanlız etsiz olmalı ve çok az yaglı . karbonhidratlarla mümkün oldugunca yag yenmemeli .
yatmadan önce yagsız omak kaydıyle süt içebilirsin ama ben meyveyi öneririm . şeker yemedigimizden vucud şekeri meyveden almalı ..
bir önemli ayrıntıda yemek arlarının en az 3.4 sat olması biri hazmetmeden diger ögün yok .özelikle pro ve karbon ögünlerinin arası en az4 saat olmalı ..
şunu unutmamalısın g
n buyu bol protein şart canım güzel kilo vermek için ....
et .süt .yogurt .yumurta ... tabi bunlar az yaglı ve yagsız olmalı ...
s.d.34 eğer diyetine sebat edersen gerçekten verirsin cnm..bende senle aynı kilodaydım.9 yıldır 57-58 arasıyım hep..isteyince olur...ama hareket etmek şart cnm..evdede yapılabilecek bir sürü spor var.bunlardan en güzeli ve en verim alınanı plates.ilk başlarda sıkılırsın belki ama vücudundaki değişimleri gördükçe asla vazgeçemessin cnm..
burdaki herkes az çok bunu tecrübe etti...
ben verdiğim kiloyu ve görüntümü yıllardır koruyorum,herkesin yapabileceği bişey..sakın göözün korkmasın..ama mutlaka diyetini sporla birleştir cnm..daha abuk sonuç alman için bu şart çünki...
benimde küçük çocuğum var.kışın evden çıkamıyorum.okula giderkende arabayla gitmek zorunda kalıyorum.yakın değil çünki.ama evde oğlumu uyutunca işi gücü bırakıp platesimi yapıyorum.o kadar kilo vermeme rağmen sarkan gevşeyen yerm yok wallahi.beni kilo verdikten sonra tanıyanlar inanmıyor zaten.önceki resimlerimi görenler ablanmı bu diyorlar...
kısa bir yol değil çıktığın yol ama yaza kadar en az bir 15-20 kg verirsin eğer ciddi ciddi yaparsan diyetini...plateside eklersen çok daha ince görünürsün zaten...
s.d.34 hoşgeldin aramıza cnm..ilk sayfayı okursan ben bu diyetle 40 kg verdiğimi yazmıştım..
İSTERSEN verirsin ve bir daha almassın...ama hangi diyet olursa olsun kilo verme işim bitti ben eskisi gibi ne bulursam yiyeyim hiç hareket etmeyeyim dersen aynen geri gelir verdiklerin..bu tüm diyetler için geçerli...
beslenme alışkanlığını değiiştirmelisin...
montide yasak olan çok şey yok...yapılması kolay bi diyet...sadece biraz sabır ve dirayet istiyor hepsi bu cnm...
burdaki herkes seve seve yardımcı olur sana cnm..sen yemeden önce meülerin paylaşki yalnışların olursa düzeltelim...
sabahları yumurta yemek istersen ekmek yemessin 2 yumurta yersin.yarınki öğle menünde de 1 yumurta yetmesse 2 yumurtadan omlet yap cnm..
bu diyet için unonun tam buğdayı olur halk ekmeği bilmiyorum ben içine bak şeker yoksa oda olur..aebenimn dediği gibi bimin köy ekmeği de uyar...
yağsız peynir bim-carrefour ve migrosun lıght peynrleri kullanılıyor...
yoğurt ve sütüde yarımm yağlı kulllanırsın cnm...
aklıma gelenler bende yazarım burdan cnm...
hadi işin rastgele dyelim...
meyviş iyiyse sorun yok aebenim...ne zamandır görmüyorumda ondan merak ettim aplam.ben burdan başka takımlara falan girmiyorum..ondan görmemişimdir...iyi olsunda....
neslişte yok piyasada?
yarın benim için zor olacakk nasıll düzenliycem saatleir bilmiyorum
hazırlanmak için sabah erken kalkıcam 7:30 da meyve yerim diyorum 9 dada sıkı bir kahvaltı edersem
beni baya tutar diye tahmin ediyorum arada eve gelicem zaten
onuda evde yesem yani annemlerde uygun yemek olmazsa diye yanımda ceviz filan götürcem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?