Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

canım yarınkimönünü şöyşe düzenle ...
kahvaltına yag oranı az bir süt ürünü ekle bu süt ,yogurt, peynir olabilir .montide her ögün protein var .bu önemli kilo vermek adına ..
öylen yumurtanı 2 yap bence doy ...çünki az 1 yumurta ..
akşamın güzel canım .ama sebze öneririm .unutma baklagil haftada 3 gün fazla deyil ve çok az yaglı etsiz .
balık sevmiyormusun ?? öylende akşamda yiyebilirsin ..
aç kalma porsiyon sıkıntın yok ama tıka pasada yeme tabi. normal nasıl doyuyorrsan öyle ye .

ah ablam ben ekmekle yiyorum yaglı peyniri
dediign gibi biraz böle deneyim olmadı onuda kesicem
dediigm krem peyirleride ekmek yemediigm zmanlarda yerim

bi gün yemek kısmet olur inşş baklavacıklarını

Balık ettende az seviyorum cnm ama öğlene et koymaya çalışcam haftada 2-3 kez ozaman yarınada sebze koyarım cnm baklagil sonraya kalsın

ah ablam ben ekmekle yiyorum yaglı peyniri
dediign gibi biraz böle deneyim olmadı onuda kesicem
dediigm krem peyirleride ekmek yemediigm zmanlarda yerim

bi gün yemek kısmet olur inşş baklavacıklarını

inşallah banum her daim beklerim ....
kıs bende ekmekle yiyorum yaglı peynriri ... hoş daha bugün başladım ama .
birqz böyle takılayım yaglı peynrilere alıştım

hadi bana musade...

Bu arada masum sen 90 dan düşmüşsün bu arada neler uyguladın maşallah iyi vermişsin ben ondanda çokum çünkü

Bu arada masum sen 90 dan düşmüşsün bu arada neler uyguladın maşallah iyi vermişsin ben ondanda çokum çünkü

s.d. cım eger kilon fazla ve daha önce çok diyet deneyimin yoksa bu beslenmede baya başarılı olursun ...
diyete başlamadan kilonu ve ölçülerini not al canım . bazan baskül inmesede incelip yagdan verdigimiz çok olur ..

cnm kilom 97 di :26: daha önc eyazın 1 ay diyet yaptım diyetisyen usulü okadar onun dışında yok deneyimim umarım başarılı olurum 25 aralığa kadar 4-5 kilo versem bari

birde ben ara öğün yapmam sabah meyve akşam meyve hariç sorun olmaz sanırım acıkmıyorum çünkü bukadar kiloyada nasıl acıkmıyorsam:)

selam
bu diyeti çok merak ediyordum
ne güzel açıklamışsın cnm ya ellerine sağlık
bende yapmayı düşünüyorum

s.d.34 eğer diyetine sebat edersen gerçekten verirsin cnm..bende senle aynı kilodaydım.9 yıldır 57-58 arasıyım hep..isteyince olur...ama hareket etmek şart cnm..evdede yapılabilecek bir sürü spor var.bunlardan en güzeli ve en verim alınanı plates.ilk başlarda sıkılırsın belki ama vücudundaki değişimleri gördükçe asla vazgeçemessin cnm..
burdaki herkes az çok bunu tecrübe etti...

ben verdiğim kiloyu ve görüntümü yıllardır koruyorum,herkesin yapabileceği bişey..sakın göözün korkmasın..ama mutlaka diyetini sporla birleştir cnm..daha abuk sonuç alman için bu şart çünki...
benimde küçük çocuğum var.kışın evden çıkamıyorum.okula giderkende arabayla gitmek zorunda kalıyorum.yakın değil çünki.ama evde oğlumu uyutunca işi gücü bırakıp platesimi yapıyorum.o kadar kilo vermeme rağmen sarkan gevşeyen yerm yok wallahi.beni kilo verdikten sonra tanıyanlar inanmıyor zaten.önceki resimlerimi görenler ablanmı bu diyorlar...

kısa bir yol değil çıktığın yol ama yaza kadar en az bir 15-20 kg verirsin eğer ciddi ciddi yaparsan diyetini...plateside eklersen çok daha ince görünürsün zaten...

üfff yarın anneme gidecek olmam canımı sıkıyor iice yaa
hafta sonu çok zor olacak
keşke hafta içi grubuna katılıp haftada 2 gün gitseydim 2 saatten 4 saat ederdi
sonrada evde çalışırdım

canım sende bu diyetle verdin sanırım yaza kadar 15-20 yeter zaten çok istemiyorum gözüm çokta yok 70 olsam yeter

abbowww :)) hayatım sen o kadar kiloyu ne kadar zamanda verdin?

menümü yazayım

sabah
1 armut 1 mandalina
yeşil çay

kahvaltı
1.5 dlm ekmek
peynir,4 zeytin
2 biber turşusu
1 çk çörek otu
2çk keten tohumu

öglen
kıymalı,peynirli omlet 1 yumurtalı
ayran, bol sirkeli mor lahana

akşam
1 tabak ıspanak kıymalı
yogurt (birazı tarçınlı)

3lt su
bol yeşil çay
form çayı

cnm ben 15-17 ay civarında verdim o kadar kiloyu..tam anlamıyla sabitlemem 17 ayda oldu...çok şükür o gün bu gündürde aynıyım cnm...darısı hepinizn başına olsun inşallah...benim diyetim montinin bir level üstüydü yalnız.pro ile karbo'yu külliyen ayırt etmiştim.montide yine biraz esneklik var bu konuda.doymuş yağlarla karbolar yasak..
birde ben yaz sıcaklarında paso yoğurt yiyyordum.yemek yiyemez olmuştum sıcaktan.o dönem çok sıcak bir bölgedeydik.günde 4 litre falan su içiyordum.tek sıkıntım dondurmaydı:))) onuda geçen burda anlatmıştım magnumun lıght olanı vardı ondan alıp bi ısırık alıp atıyordum çöpe...yada millet ikişer üçer browniyi tabağınba alıp üztüne dondurma koyup yerdi ben küçük bir browninin 4/1'ini ısırıp yutmuyordum.ağzında eriyene kadar tutuyordum resmen.irademle sürekli bir mücadele içindeydim ama galip geldim çok şükür...

o gün bu gündür de bu tür şeyleri hep kısıtlı yiyiyorum.keşke yesem yesemde kilo almasam ama malesef öyle bi bnyem yok(

banum hocalarla anlaş cnm devam mecburiyeti yok.eğer evde çalışabilirim diyorsan gitme cnm.ilk derslere katıl sonra bakarsın duruma göre...bende okul sebebiyle çok katılmamıştım derslere 1-2 sefer deneme sınavına gitmiştim o kadar...direksiyon dersini babam vermişti zaten çok öncesinde...hiç telaş yapma yani geçersin...iki arada çocuklarla biraz zor olacak senin için ama azimlisin yaparsın cnm sen...

Son düzenleme:
zilimmm
bende hafta içine ayarladım tatlım kursu haftada 2 gün 4 er sat gidicem

menüme sabahları çörek otu ve keten tohumu ekledim
acaba form çay içmesem mi?

yarın benim için zor olacakk nasıll düzenliycem saatleir bilmiyorum
hazırlanmak için sabah erken kalkıcam 7:30 da meyve yerim diyorum 9 dada sıkı bir kahvaltı edersem
beni baya tutar diye tahmin ediyorum arada eve gelicem zaten
onuda evde yesem yani annemlerde uygun yemek olmazsa diye yanımda ceviz filan götürcem bakalım

inşallah kolay bir gün olur senin için canım bnm içinde bakalım yarın başlıyorum umarım sonuç alırım sanki diyete gircek gibi görmüyor ilk defa umarım gider kilolar

günaydınlar hazırladım sıkıda bir kahvaltı yaptım kursa gidiyorum
çok yediigm dönemlerde bir daha diyet yapamam bu yeme istedigm hiç durmayacak diye korkuyorudm ama
sanki 3 gün önceki herşeyi yiyip bitiren ben degilim yiyorum 3 saat hatta 4 saat ten önce acıkmıyorum şeker yemedigim içinnn
sevgili montiiiiii bennn emek veriyorum karşılıgını bekliyorum senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…