tünaydınlar hanımlar....
banum iyi bir başlangıç yaptın cnm hadi hayırlısı devamı da kolayca gelir inşallah tüm fazlalıklar bitene kadar...
ocd cnm insan eşinin hatrı için bi çok şeye katlanıyor,hepimiz aynıyız emin ol..benim kyv. kp yok ama varken bende aynı durumdaydım.kızkardeşi neredeyse 1 yıla yakın bizde kaldı...şimdi ise tanıdığım tanımadığım bilimum akrabaları yaz kış akın akın geliyorlar sağolsunlar..yazın kend yazlığımıza gidemiyoruz basacaklar diye.hep otellerde pinekliyoruz:) geçen yaz eşim çalışıyordu tek gittim oğlumla.o zaman bile baskın basanındır dediler sanırım tüm yazım mutfakta geçti:)
eşleri aldıysak yanında saç kremi bedava yani cnm.istemesende alıyorsun kremi,kepek yapıyor bazen ama napalım
çok yalnızım seni görüyorum aşağıda cnm,sende durumlar nasıl?eşin hala misilleme yapıyormu?
meyvişten haber yok yahu merak ediyorum valla kızı?
aebenim aplam nerelerdesin ,ösledik seni?
ben şincik platese kaçar
haaa banum ebrunun twitterine de plates kardeşiliği sitesinede baktım cnm dün.şey yazıyordu:
ebrunun sertifikası gelmiş,tv8'e mail atın ebrulinin yayına girmesi için.iş sadece bir kanalla anlaşmaya kaldı.isterseniz tv8 ebruyu alır tekrardan gibi bişeyler yazıyordu.bende verdikleri adrese mail attım..bakalım bekliyoruz heyecanla..
harika bir başlangıç yapmışın banum ..dün 69.2 çıkarken bugün 67.9 çıktım demekki bol ödem varmış vucudumda
montiye başladım tabi ama menümü yazmayı unuttum yazayım hemen
sabah
2 elma yeşil çay
kahvaltı
2 dlm kızarmış ekmek
3yk lor
4 zeytin 2 domates
öglen
2 haşlama yumurta
1 dal pırasa
1 kase yogurt( nane ve pul biberli)
akşam
1 tabak kıymalı ıspanak
yogurt( bi kısmı tarçınlı)
2.5 lt su
yeşil çay form çay
artık şöle yapıcam öglen yemegini 2 de akşamda 6-6:30 arası yiycem yani
ikindide ara yapmayım akşam erken yiyim diyorum :26::26::26::26:
merhaba bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum bana bir kaç günlük ayrıntılı yemek listenizi yazarmısınız birde ortalama haftada ne kadar kilo evrdiğinizi benm bebeğim var evde spor yapsam diyete ilave günde 1 saat yeterlimi sizce cevaplarınızı bekliyorum arkdaşlar
merhaba
menüyü ana hatları ile yazayım sana
sabah meyve ile başlıyoruz güne
kahvaltıda 2-3 dlm tb ekmegi
peynir,zeytin mevsim yeşillikleir yiyoruz
öglen
protein,salata,yogurt
akşam
sebze,yogurt salata
yani ana hatları ile yazmaya çalıştım ben yeniden montiye başladım menüleirmi paylaşıyorum
takip edebilrisn oradan kilo verme hızıda tamamen bünyene baglı ama montiye ilk başladıgın da hızla gidiyor kilocuklar
sporda 1 saat yeterli tabiki,bende evde yapmaya başlıycam dışarı çıkmak mümkün degil çünkü
banum kıs derseler okadar uazunmuki benim hatırladıgın 2 saati . ??aben ablam
gerçekten özlemişim diyet yapmayı yahu
az kaldı 70 e gelmeme ama umarım biraz daha ödem vardır vucudumdada gider hepsi
montiden sonuç alırsam eger 57 ye gelene kadar monti yapmak istiyorum
ama yarın kursum başlıyor ya hafta sonu zor olcak benim için
kursta nasıl monti yapıcam bilmiyorum....
kurs anneme yakın sabah 10 da kursta olucma kahvaltımı yapmış olurum büyük ihtimalle
öglende arada eve gelirim diye düşünüyorum
zaten ilk hafta katılayımda daha sonra düşünmüyorum derslere girmeyi
alor güzelim tam bugday ekmegi içerigini oku şeker olmasın .. bim in köy ekmegide uygun ..kızlar şu ekmek işini anlamadım uno yada halk ekmeğinin tam buğdayı olurmu
evet havalar soğugu bebeğim var ev geniş evde yürürüm ve spor yaparım:) cevabın için sağol cnm ben anladıklarımı yazıyım sana hemen bir yorum yaparsın:)
meyve ne zaman yenilceğini anladım sabah protein yok ekmek zeytin yeşillik var az olmak kaydı ile diyet reçeller tükete bilirmiyiz?
öğlen protein yanlız eti fazla tüketmiyoruz yağsız omlet yada melemen olur yanında yoğurt mevsim salatası ekmk akşam ve öğlende yok
akşam sebze yemeği kıymalı kıymasız salça ve yağ ola biliryormu birde baklagilde oluyor sanırım mercimek nohut fasulye barbunya .yatmadan önce meyve süt ala biliyoruz doğrumudr canım
selam yemegi ocaga koydum bebelerden vakit çalıp gene geldim ....
banum kıs derseler okadar uazunmuki benim hatırladıgın 2 saati . ??
banum ilk gün gün iyi ödem etmışsın ... sen monti yapmayalı baya oldu bünyen unutmuştur cevep veecegine eminim zatten an fazla 2 kere yapmışsındır .benimki kadar alışkın deyil bünyem...
ben anladımki gl endekse dikkat etmeden ben kilo veremiyorum adı ne olursa olsun .:26:
he bu arada küüçççük bi ayrıntı bende bugün başladım hadi hayırlı olsun .hemen iştahımı düzenledi tatlıyı kesince . bu şeker dengesi ne önemli bişi ya ....
alor güzelim tam bugday ekmegi içerigini oku şeker olmasın .. bim in köy ekmegide uygun ..
meyve karnın açkken sabah kahvaltı öncesi yada yemeklerden en az 3 saat sonra .
sabah protein var canım ama yagsız .(perynir yogurt süt .. )bimin %2.5 yaglı peynriri var uygun montiye .
diyet reçeller bol tatlandırcı dolu yemeni yavsiye etmeme ama marmeladlar yenebilir kendinyapabilirsin kolay .tarif veririz .
eti tüketiyoruz canım istersen hemde iki ögündede yanlız akşma kırmızı et pek olmasın beyaz et olur .. yumurtada et proteinindendir .
omletinde yag kulanabilirsin aşırıya kaçmadan tabi zeytin yag . doymuş yaglardan uzakdur .
evet ekmek sadece sabah ..
sebzen hem akşam hem öylen yenebilir etli etsiz fark etmez.. yagda salçada kulanabilirsin tabi .
baklagiller hafdada 3 akşam yenebilir sebze yerine hatta tavsiyedir . yanlız etsiz olmalı ve çok az yaglı . karbonhidratlarla mümkün oldugunca yag yenmemeli .
yatmadan önce yagsız omak kaydıyle süt içebilirsin ama ben meyveyi öneririm . şeker yemedigimizden vucud şekeri meyveden almalı ..
bir önemli ayrıntıda yemek arlarının en az 3.4 sat olması biri hazmetmeden diger ögün yok .özelikle pro ve karbon ögünlerinin arası en az4 saat olmalı ..
şunu unutmamalısın g
n buyu bol protein şart canım güzel kilo vermek için ....
et .süt .yogurt .yumurta ... tabi bunlar az yaglı ve yagsız olmalı ...
kajumum kıs monti yapmasaNDA GEL BACIM .. BİZ AYLARCA YAPMADIK AMA BURDANDA UZAK KALMADIK ...kızlar ben kendımı saldım yaa motive olup tekrardan başlayamıyorumtam yarın şöyle yapcam dıyorum olmuyo
banum kafeinsiz kahve içilebilir ama normal kahveyede 1 kupa göz yumabiliriz .slm zilimmmm
bizdede gripvar malesef tatil sonrasının klasik hastalıgı
deniz oldu önce sonra kayraya geçti sünnetten kaynaklı bir sıkıntımız yok
evimi özeidm bende vallahi ya hastane,annem,öçorum derken evide kalmayı özledim
sabah kahvaltı ööncesi evimi temiziledim
aldıgım kilocuklarda cabası aslınd açok abartmadım ama bakalım bir kaçgüne giderse
belli olur ödemmi degilmi? hepsinin kilo oldugunu düşünmüyorum ama bakıcaz tabi
zilimm montide kahve içmiyorduk degilmi?türk kahvesi veya nescafe
birde neden içmiyorduk
oh oh ocdim sefan olsun ..kayın validenede sevgiler ..Burdayım canım benim.kayınvalidem geldi bende keyif yapıyorum.oğluş uyudukdan sonra yazacağım.çok öptüm şimdilik.
banum ebrunun sende olan tüğm cd lerini istiyurum yedekde bulundur . buluştugumuzda isterem .. pc ye ne yaptıysam bi indirme programı her indirmede karşıma çıkıyor oda paralı silemedim bi türlü:26:kipaya bakayım ben bi ozman cnm
platesede başlıycam varmı bi haber ebru hatundan peki?
bende 2. dvd yi yapıcam birde yanında lesile abla ile yürüycem
nihayet beim gibi baklava meraklısı birini buldum ..bayram yorucuydu işte her zamanki gibi.oğluşda pek bi hırçınlaştı.
:))))))) kilomu dedin bayeamın ilk günü 4 porsiyon baklava yedim.sanırım 1 kg kadar oluyor.3.günü ise 1 kg kendi yaptığım kabak tatlısını bi güzel yedim.4.gün ise mantı.bayramdan şu zamana kadar tatlı tüketimim had safhada.regl yaklaşınca bünyem delirdi resmen.şu an 64 kg olarak sizlere yazıyorum :) regl bitiminde montiye başlamayı düşünüyorum.
Kayınvalidem geldi 4 ay bende.yemek yapmam artık oh be 4 ay rahatım.sağolsun oğluşada bakmaya çalışıyor ama çok zorlanıyor.bense yemek yapma derdim olmadığı için öyle bir telaş yapmıyorum oğluşu uyuttuğumda.mesela bugün kuaföre gittim :)
çok güzel yemekler yapar ve genelde sebze yemekleri olur.4 ay boyunca gönül rahatlığı ile monti yapabilirim.
zilim meyviş 4.takımda hatta kaptanı ordan okıya bilirsin . özel hatatı az karmaşalıydı sanırım atlattı bayadır bende okumadım ..tünaydınlar hanımlar....
banum iyi bir başlangıç yaptın cnm hadi hayırlısı devamı da kolayca gelir inşallah tüm fazlalıklar bitene kadar...
ocd cnm insan eşinin hatrı için bi çok şeye katlanıyor,hepimiz aynıyız emin ol..benim kyv. kp yok ama varken bende aynı durumdaydım.kızkardeşi neredeyse 1 yıla yakın bizde kaldı...şimdi ise tanıdığım tanımadığım bilimum akrabaları yaz kış akın akın geliyorlar sağolsunlar..yazın kend yazlığımıza gidemiyoruz basacaklar diye.hep otellerde pinekliyoruz:) geçen yaz eşim çalışıyordu tek gittim oğlumla.o zaman bile baskın basanındır dediler sanırım tüm yazım mutfakta geçti:)
eşleri aldıysak yanında saç kremi bedava yani cnm.istemesende alıyorsun kremi,kepek yapıyor bazen ama napalım
çok yalnızım seni görüyorum aşağıda cnm,sende durumlar nasıl?eşin hala misilleme yapıyormu?
meyvişten haber yok yahu merak ediyorum valla kızı?
aebenim aplam nerelerdesin ,ösledik seni?
ben şincik platese kaçar
haaa banum ebrunun twitterine de plates kardeşiliği sitesinede baktım cnm dün.şey yazıyordu:
ebrunun sertifikası gelmiş,tv8'e mail atın ebrulinin yayına girmesi için.iş sadece bir kanalla anlaşmaya kaldı.isterseniz tv8 ebruyu alır tekrardan gibi bişeyler yazıyordu.bende verdikleri adrese mail attım..bakalım bekliyoruz heyecanla..
tamam canım sağol anladım bim yok yakında uno yada halk ekmekten alırım tam buğdayı yarın başlıyım inşallah sanırım hç tatlı kaçamağı yok sayfaları gezdim ama bu diyetle 15-20 kilo veren varmı acaba siz kaç kilo verrdiniz.son bir soru geldi aklıma meyve armut üzüm olabilir diyette meyva diyince aklıma çünkü hep elma geliyorda birde yarın için düşündüğüm menüyü yazarım size:) birde zeytin yağım yok şuan alamamda normel yağ kullana bilirmiyiz katı yağlar değil tabi
Sağol cnm burdan konuşuruz yarın başlıcam inşallah menülerimi sana zahmet yorumlarsın
tabi canım yorunlarız ...Sağol cnm burdan konuşuruz yarın başlıcam inşallah menülerimi sana zahmet yorumlarsın
banum bende yaglı yiyorum yaglı drken yag opranı .% 20 cıvarlarında ilk başlarda böyle deneyelim bakalım baktık ıh onuda keseriz .. yiyebiliyorsan tabi aknaz daha iyi .ama şuanda peynrirmi kesmek istemiyorumaben abla ev baklavası mı yaptın ben çok seviyorum işte ev baklavasını ama hazırları beni cezbetmiyor
hele birde kokusu yokmu mahvediyor beni hazırların tereyag kokusu
bileydim yapıgını gelirdim elini öpmeye
bu arada ben yaglı peynir yiyorum demiştim okudun dimi
bi engel teşkil edermiii eger eder dersen onuda yagsız alayım napayım
bu ara bimin aknaz krem peynrine taktım
ama o yenmez montide tereyag,kaşar,vs var içerisind eçok güsel
günlük nescafe içmiyorum zaten ablam arada bri içiyorum
şekersiz ve sütsüz sade seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?