Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tünaydınlar hanımlar....
banum iyi bir başlangıç yaptın cnm hadi hayırlısı devamı da kolayca gelir inşallah tüm fazlalıklar bitene kadar...

ocd cnm insan eşinin hatrı için bi çok şeye katlanıyor,hepimiz aynıyız emin ol..benim kyv. kp yok ama varken bende aynı durumdaydım.kızkardeşi neredeyse 1 yıla yakın bizde kaldı...şimdi ise tanıdığım tanımadığım bilimum akrabaları yaz kış akın akın geliyorlar sağolsunlar..yazın kend yazlığımıza gidemiyoruz basacaklar diye.hep otellerde pinekliyoruz:) geçen yaz eşim çalışıyordu tek gittim oğlumla.o zaman bile baskın basanındır dediler sanırım tüm yazım mutfakta geçti:)
eşleri aldıysak yanında saç kremi bedava yani cnm.istemesende alıyorsun kremi,kepek yapıyor bazen ama napalım

çok yalnızım seni görüyorum aşağıda cnm,sende durumlar nasıl?eşin hala misilleme yapıyormu?

meyvişten haber yok yahu merak ediyorum valla kızı?

aebenim aplam nerelerdesin ,ösledik seni?

ben şincik platese kaçar

haaa banum ebrunun twitterine de plates kardeşiliği sitesinede baktım cnm dün.şey yazıyordu:
ebrunun sertifikası gelmiş,tv8'e mail atın ebrulinin yayına girmesi için.iş sadece bir kanalla anlaşmaya kaldı.isterseniz tv8 ebruyu alır tekrardan gibi bişeyler yazıyordu.bende verdikleri adrese mail attım..bakalım bekliyoruz heyecanla..

zilim bende diyorum bugün kimsecikler gelmiyor
eşler için olan durumuda ne güsel anlatmışsın cnm insan çekmek zorunda kalıyor eşi için

montiyle iyi bir grişş yaptım ve kısmet olursa hedefime ulaşana kadarda monti yapıcam
tabi bünyemm tepki verirmi montiye bilmiyorum yani
bakıcaz ilerleyen günlerde

umarım ebru yılbaşına kadar anlaşır bir kanal ile ya

merhaba bende bu diyeti yapmayı düşünüyorum bana bir kaç günlük ayrıntılı yemek listenizi yazarmısınız birde ortalama haftada ne kadar kilo evrdiğinizi benm bebeğim var evde spor yapsam diyete ilave günde 1 saat yeterlimi sizce cevaplarınızı bekliyorum arkdaşlar

selam hatunlar .. zilim dün tüm gün has. deydim kızmın rutin tahlilleri vardı ..
bugünde temizlikle bozdum bide üstüne kombi arıza yaptı . . çok az bakayım dedim yemek yapıcam ..

banum başladınmı okıyamadım zayızı ...

yeni gelen arkadaş hoşgelmiş ...
canım yardımcı olmak isterdim ama şu an hiç vaktım yok .ama ilk sayfada zatten tüm sordukların yazılı . bidaha göz at istersen ...
banum vaktin varsa arkadaşa yardımcı olurmusun ?

harika bir başlangıç yapmışın banum ....
dedigin satler uygundur akşam erken oluyor araya ihtiyacın olmadıgı müddetçe yapma .

merhaba
menüyü ana hatları ile yazayım sana
sabah meyve ile başlıyoruz güne
kahvaltıda 2-3 dlm tb ekmegi
peynir,zeytin mevsim yeşillikleir yiyoruz

öglen
protein,salata,yogurt

akşam
sebze,yogurt salata

yani ana hatları ile yazmaya çalıştım ben yeniden montiye başladım menüleirmi paylaşıyorum
takip edebilrisn oradan kilo verme hızıda tamamen bünyene baglı ama montiye ilk başladıgın da hızla gidiyor kilocuklar
sporda 1 saat yeterli tabiki,bende evde yapmaya başlıycam dışarı çıkmak mümkün degil çünkü

aben ablam
gerçekten özlemişim diyet yapmayı yahu
az kaldı 70 e gelmeme ama umarım biraz daha ödem vardır vucudumdada gider hepsi
montiden sonuç alırsam eger 57 ye gelene kadar monti yapmak istiyorum

ama yarın kursum başlıyor ya hafta sonu zor olcak benim için
kursta nasıl monti yapıcam bilmiyorum....
kurs anneme yakın sabah 10 da kursta olucma kahvaltımı yapmış olurum büyük ihtimalle
öglende arada eve gelirim diye düşünüyorum

zaten ilk hafta katılayımda daha sonra düşünmüyorum derslere girmeyi

kızlar şu ekmek işini anlamadım uno yada halk ekmeğinin tam buğdayı olurmu

evet havalar soğugu bebeğim var ev geniş evde yürürüm ve spor yaparım:) cevabın için sağol cnm ben anladıklarımı yazıyım sana hemen bir yorum yaparsın:)

meyve ne zaman yenilceğini anladım sabah protein yok ekmek zeytin yeşillik var az olmak kaydı ile diyet reçeller tükete bilirmiyiz?
öğlen protein yanlız eti fazla tüketmiyoruz yağsız omlet yada melemen olur yanında yoğurt mevsim salatası ekmk akşam ve öğlende yok
akşam sebze yemeği kıymalı kıymasız salça ve yağ ola biliryormu birde baklagilde oluyor sanırım mercimek nohut fasulye barbunya .yatmadan önce meyve süt ala biliyoruz doğrumudr canım

selam yemegi ocaga koydum bebelerden vakit çalıp gene geldim ....

banum kıs derseler okadar uazunmuki benim hatırladıgın 2 saati . ??
banum ilk gün gün iyi ödem etmışsın ... sen monti yapmayalı baya oldu bünyen unutmuştur cevep veecegine eminim zatten an fazla 2 kere yapmışsındır .benimki kadar alışkın deyil bünyem...
ben anladımki gl endekse dikkat etmeden ben kilo veremiyorum adı ne olursa olsun .:26:
he bu arada küüçççük bi ayrıntı bende bugün başladım hadi hayırlı olsun . hemen iştahımı düzenledi tatlıyı kesince . bu şeker dengesi ne önemli bişi ya ....

kızlar şu ekmek işini anlamadım uno yada halk ekmeğinin tam buğdayı olurmu
alor güzelim tam bugday ekmegi içerigini oku şeker olmasın .. bim in köy ekmegide uygun ..

meyve karnın açkken sabah kahvaltı öncesi yada yemeklerden en az 3 saat sonra .
sabah protein var canım ama yagsız .(perynir yogurt süt .. )bimin %2.5 yaglı peynriri var uygun montiye .
diyet reçeller bol tatlandırcı dolu yemeni yavsiye etmeme ama marmeladlar yenebilir kendinyapabilirsin kolay .tarif veririz .
eti tüketiyoruz canım istersen hemde iki ögündede yanlız akşma kırmızı et pek olmasın beyaz et olur .. yumurtada et proteinindendir .
omletinde yag kulanabilirsin aşırıya kaçmadan tabi zeytin yag . doymuş yaglardan uzakdur .
evet ekmek sadece sabah ..
sebzen hem akşam hem öylen yenebilir etli etsiz fark etmez.. yagda salçada kulanabilirsin tabi .
baklagiller hafdada 3 akşam yenebilir sebze yerine hatta tavsiyedir . yanlız etsiz olmalı ve çok az yaglı . karbonhidratlarla mümkün oldugunca yag yenmemeli .
yatmadan önce yagsız omak kaydıyle süt içebilirsin ama ben meyveyi öneririm . şeker yemedigimizden vucud şekeri meyveden almalı ..

bir önemli ayrıntıda yemek arlarının en az 3.4 sat olması biri hazmetmeden diger ögün yok .özelikle pro ve karbon ögünlerinin arası en az4 saat olmalı ..
şunu unutmamalısın g
n buyu bol protein şart canım güzel kilo vermek için ....
et .süt .yogurt .yumurta ... tabi bunlar az yaglı ve yagsız olmalı ...

tamam canım sağol anladım bim yok yakında uno yada halk ekmekten alırım tam buğdayı yarın başlıyım inşallah sanırım hç tatlı kaçamağı yok sayfaları gezdim ama bu diyetle 15-20 kilo veren varmı acaba siz kaç kilo verrdiniz.son bir soru geldi aklıma meyve armut üzüm olabilir diyette meyva diyince aklıma çünkü hep elma geliyorda birde yarın için düşündüğüm menüyü yazarım size:) birde zeytin yağım yok şuan alamamda normel yağ kullana bilirmiyiz katı yağlar değil tabi

Son düzenleme:
düşündüğüm menü yarın için
kalkınca 1yeşil elma
kahvaltı 2 dilim ekmek 5-6 adet zeytin yaada zeytin ezmesi alırım domates salatalık
öğlen 1 adet yumurtadn omlet yoğurt salata
akşam ya sebze yeemeği yada nohut yaparım.yanında yoğurt ve salata.gece meyve yatmadan doğru bir menü olmuşmu bu her ortama uyan bir diyet umarım sonuç alırım

ay aben ablam çok haklısın vallahi ya 2 gündür harbiden acıkmıyorum yeidkleirm yetiyor bana
oysaki diyeti bıraktıktan sonra ölemiydim sürekli bir açlık çekiyorudm yemin ediyorum
sofradan kalktıktan bir sat sonra acıkıyorudm gı le alaklı dediign gibi
birde tatlı yediigmden oluyordu sanırım

dersler hafta içi hergün 2 saat hafta sonu tüm gün denilebilir
sabah 10 akşam 4

abla ben peyniri yaglı yiyorum
birde türk ve nescafe yasak tı dimi montide
?

kızlar ben kendımı saldım yaa motive olup tekrardan başlayamıyorum tam yarın şöyle yapcam dıyorum olmuyo
kajumum kıs monti yapmasaNDA GEL BACIM .. BİZ AYLARCA YAPMADIK AMA BURDANDA UZAK KALMADIK ...
hem bak tekrar başlıyoruz gel katıl belki sopamı yiyince tekrar şevke gelirsin ..

banum kafeinsiz kahve içilebilir ama normal kahveyede 1 kupa göz yumabiliriz .
Burdayım canım benim.kayınvalidem geldi bende keyif yapıyorum.oğluş uyudukdan sonra yazacağım.çok öptüm şimdilik.
oh oh ocdim sefan olsun ..kayın validenede sevgiler ..
kipaya bakayım ben bi ozman cnm
platesede başlıycam varmı bi haber ebru hatundan peki?
bende 2. dvd yi yapıcam birde yanında lesile abla ile yürüycem
banum ebrunun sende olan tüğm cd lerini istiyurum yedekde bulundur . buluştugumuzda isterem .. pc ye ne yaptıysam bi indirme programı her indirmede karşıma çıkıyor oda paralı silemedim bi türlü:26:
nihayet beim gibi baklava meraklısı birini buldum .. daha dün gece 4 dlde ben yedim .. kendim yapmıştım bayrama harikaydı çkalanını bozlugas kaldırdım .ama dün eşim gresundan sütlü kadayıf getirdi paşa paşa yatıryor dolapda.. ama şkerd engen iyi olunca canım tatlı çekmedi bugün hayyrettt.

zilim meyviş 4.takımda hatta kaptanı ordan okıya bilirsin . özel hatatı az karmaşalıydı sanırım atlattı bayadır bende okumadım ..

tabiki sıvı yagda olur
canım monti yasak lar konsunda biraz katı . yedigin 1 dl baklava bile diyeti askıya alıyor .

canım ayrıntılı verdigimiz kilolar ilk sayfada var . çok monti yapan oldugundan güncel listede yaptım geçen sene .
benim bünyem yavaş biraz bide çok diyet yaptıgımdan çok hızlı veremiyorum .. 69 başlamıştım ilk . 58 gördüm canım ...
bırakalı 1 yıl olodu fazlasıyla 62 65 arası hep geziniyorum ...
kilo verimi tamamen bünyenle alakalı . 2 ayda 10 kiloyu verip giden çok oldu tabi çok az verende ... ilk hafta fazla gider daha evvel diyet pamadı isen . sonraki haftalarda 500gr la 1 kilo ,idealdir . ama her hafta kilo verilmediginde olur ... bu beslenme uzun solukludur ve sabır ister ama saglık kazandırır insana mesela ben tekrar montiye başlama nedenim kilodan çok şeker dengem çünki bende hipoglisemi var gl yüksek beslendigimde çok halsiz oluyorz vede ilim yüzüm şişiyor . dr tavsiyedide gl endeksle beslenmek ama gelgörki tatlıya dayanmak benim içim çok zor oluyor ..

bu beslenmede gl endeks kadar bir önemli olanda yediklerinin karışımı ... özcelikle pro nedir karbomhidrat nedir doymuş yag nerde burlunur bunlerı iyce bilmen lazım
gl endeksi yüksek karbonhidratlarla (ekmek baklagil spagetti)doymuş yagları ve et türünü aynı ögünde yememelisin .

Sağol cnm burdan konuşuruz yarın başlıcam inşallah menülerimi sana zahmet yorumlarsın

aben abla ev baklavası mı yaptın ben çok seviyorum işte ev baklavasını ama hazırları beni cezbetmiyor
hele birde kokusu yokmu mahvediyor beni hazırların tereyag kokusu
bileydim yapıgını gelirdim elini öpmeye

bu arada ben yaglı peynir yiyorum demiştim okudun dimi
bi engel teşkil edermiii eger eder dersen onuda yagsız alayım napayım
bu ara bimin aknaz krem peynrine taktım
ama o yenmez montide tereyag,kaşar,vs var içerisind eçok güsel

günlük nescafe içmiyorum zaten ablam arada bri içiyorum
şekersiz ve sütsüz sade seviyorum

s.d.34 hoşgeldin aramıza cnm..ilk sayfayı okursan ben bu diyetle 40 kg verdiğimi yazmıştım..
İSTERSEN verirsin ve bir daha almassın...ama hangi diyet olursa olsun kilo verme işim bitti ben eskisi gibi ne bulursam yiyeyim hiç hareket etmeyeyim dersen aynen geri gelir verdiklerin..bu tüm diyetler için geçerli...
beslenme alışkanlığını değiiştirmelisin...
montide yasak olan çok şey yok...yapılması kolay bi diyet...sadece biraz sabır ve dirayet istiyor hepsi bu cnm...
burdaki herkes seve seve yardımcı olur sana cnm..sen yemeden önce meülerin paylaşki yalnışların olursa düzeltelim...
sabahları yumurta yemek istersen ekmek yemessin 2 yumurta yersin.yarınki öğle menünde de 1 yumurta yetmesse 2 yumurtadan omlet yap cnm..

bu diyet için unonun tam buğdayı olur halk ekmeği bilmiyorum ben içine bak şeker yoksa oda olur..aebenimn dediği gibi bimin köy ekmeği de uyar...

yağsız peynir bim-carrefour ve migrosun lıght peynrleri kullanılıyor...
yoğurt ve sütüde yarımm yağlı kulllanırsın cnm...
aklıma gelenler bende yazarım burdan cnm...
hadi işin rastgele dyelim...

meyviş iyiyse sorun yok aebenim...ne zamandır görmüyorumda ondan merak ettim aplam.ben burdan başka takımlara falan girmiyorum..ondan görmemişimdir...iyi olsunda....

neslişte yok piyasada?

Sağol cnm burdan konuşuruz yarın başlıcam inşallah menülerimi sana zahmet yorumlarsın
tabi canım yorunlarız ...

banum bende yaglı yiyorum yaglı drken yag opranı .% 20 cıvarlarında ilk başlarda böyle deneyelim bakalım baktık ıh onuda keseriz .. yiyebiliyorsan tabi aknaz daha iyi .ama şuanda peynrirmi kesmek istemiyorum

kıs niye gelmedinki zatii . tabi kendim yaptım bide güzel yaparımki bu konuda alçak gönüllü olamıycam .
banum yaglı peynir gl endeksi yüksetmez ne kadar yaglı olursa olsun prolerin gl endeksi 35 dir ... önemli olan onlarla beraber yenen karbonlar . ekmek yemedigin kahvaltıda yaglı peynir yiyebilirsin .bunu daha evvelde yazmıştım .
bak karyatda ne yapıyorlar tereyag serbest ama yanında gl endeksi hafif yüksek gida bile yok .. karatay montinin gl bakımından daha sıkısı . bide ekmek yerine gl endeksi düşük olan kuruyemiş var farkı bu ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…