Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın ,günaydın ,günaydın monti hatunları ..

gözünü sevdigimin montisi . 1 günde bile harıkalar yaratmış bende .
dün sabah 65 dim bu sabah 63.8. bayramda 1 k,lo almıştım süpürmüş .tabiki hepsi kilo deyil ama montiye başlamasam yerleşecekti . bu bana moral oldu kıslar inşallah yerleşik kilolardada etki eder montim ..

cnm kilom 97 di :26: daha önc eyazın 1 ay diyet yaptım diyetisyen usulü okadar onun dışında yok deneyimim umarım başarılı olurum 25 aralığa kadar 4-5 kilo versem bari
s.d cım diyet yapmamış olman monti için biçilmiş kafdan .
mönülerini bekliyoruz .. daha önce nasıl besleniyordun hamur işi tatlı vs çok yiyormuydun ?. helede öyleyse montiden harıka sonuçlar alabilirsin canım . 25 aralıga kadar kilon fazla oldugundan 4.5. kilo vermen muhtemel canım . 1 hafta sonra sonuçlara bakarakda anlışılır bu .ama vucud ölçülerini mutlaka not et ...
haftalık tartılıp nor alıyoruz cumaları tartı günümüz..
birde ben ara öğün yapmam sabah meyve akşam meyve hariç sorun olmaz sanırım acıkmıyorum çünkü bukadar kiloyada nasıl acıkmıyorsam:)
ara ögün aslında montide yok meyve dışında . açıkmıyorsanda zaten ala . benim gibi hipo vs olan arkadaşlar ara yapam geregi duyuyoruz bazan kan şekerimiz düştügü için . açıkmadıkça bizde yapmıyoruz .

selam
bu diyeti çok merak ediyordum
ne güzel açıklamışsın cnm ya ellerine sağlık
bende yapmayı düşünüyorum
hoşgeldin pack
canım bu diyetden çok saglıklı beslenmek . 1.2. günde bile vucudundaki degişikligi fark edersin . kilo vermekde cabası
üfff yarın anneme gidecek olmam canımı sıkıyor iice yaa
hafta sonu çok zor olacak
keşke hafta içi grubuna katılıp haftada 2 gün gitseydim 2 saatten 4 saat ederdi
sonrada evde çalışırdım

kızlar, regl döneminde montiye başlanır mı ?
tabiki ocdim niye başlanmasın .

harika bir mönü olmuş banum .

zilimmm
bende hafta içine ayarladım tatlım kursu haftada 2 gün 4 er sat gidicem

menüme sabahları çörek otu ve keten tohumu ekledim
acaba form çay içmesem mi?
banum bencede hafta içine kaydır hafta sonu zor olur .
banum şimdilik ya tohumları yada çayı terçih et ikisini birden kulanma, ilerde lazım olur .

aynı durum bendede var banum . 2 gün önce tatlıya saldırıp doymak bilmeyeyn ben canım tatlı bile çekmedi dün . kanşekeri dengesi çok önemli gerçekden

dünki 1. gün mönüm ....

8.30.
1.5 dl ekmek ..k.k peynir.
salatalık ,domates.
sos..

12 .00
et sote..1 kase yogurt .
yeşilik .salatalık .
8 çam fıstık ..

16 30.
1 trb. hurması .tarçın serptim .
1 küçük elma.

18.00
2 tb pırasa. yogurt 1 kase.
2 yş zeytin .acı bib turşusu .
salatalık

21.00.
1ceviz 5.6 kabuklu fıstık ..

2.5 lt su .
1 kupa karışık çay .
1 saat yürüyüş ...

merhaba arkadaşlar,
yüzüm yok cevap yazmayatemmuzdan beri diyet yapamadım.biraz rahatsızlandım,hasta baktım derken verdiklerimin çoğunu geri aldım.ne yapcağımı,nasıl başlayacağımı bilemiyorum.

merhaba arkadaşlar,
yüzüm yok cevap yazmayatemmuzdan beri diyet yapamadım.biraz rahatsızlandım,hasta baktım derken verdiklerimin çoğunu geri aldım.ne yapcağımı,nasıl başlayacağımı bilemiyorum.

takyicim hoşgeldin.

bacım ne demek yüzüm yok aylardır bizde monti yapmıyorduk geri aldıklarımızda var. duymayım böyle şeyler ya.
.
nasıl başlıycaksın, bizlere takılarak bak bizlerde yeni başladık. bismillah de ve başla ... yanlış hatırlamyorsam montiye çok uyumluydu bünyem güzel kilo veriyordun ...
bu arada geçmiş olsun sanada baktıgın hastayada ..

takyicim bak eski kilo çizelgelerinden ne buldum . sana moral olur belki yeniden başlarsın....

montiye çok uygun bünyen ne güzel vermişsin zamanında takyi..........

ilk hafta ...... 110 900 GR.
1 hafta ........ ?????
2.hafta .........105 900 gr.
3.hafta ......... 102 800 gr.
4.hafta ..........100 700 g r..
5.hafta .......... ??
6.hafta ........... 98 000 gr.
7.hafta .......... 96 .500gr..
8.hafta........... bildirmedi....
9 hafta .......... 95 400 gr.

Son düzenleme:
teşekkür ederim aben bana moral verdin. yarın itibariyle başlıyorum. uzun zamandır tartılmadım yarın sabah tartılır kilomu yazarım.sevgilerle....

teşekkür ederim aben bana moral verdin. yarın itibariyle başlıyorum. uzun zamandır tartılmadım yarın sabah tartılır kilomu yazarım.sevgilerle....

takyim böyle bünyem olsa bi dakka durmazdım montiye başlamak için ....
canım inan pişman olmaycaksın ... buraya daha sık yaz ve günlük mönü ver inan bu insani şevke getiriyor .bak ne güzel tekrar hepbirlikde başladık montiye ....:119::119::119::119::119:

amanınnnnnnnnnnn evde hamburger partisi varrrr, avmye gidelim dedi eşim canı çekmiş yok dedim ama yined ekaçamadım almış eve gelmişşşşş koca bir bardak su içtim bird eyeşil çay içicemşimdidee
üf harbiden zor oldu hafta sonu gttil sabahtan zaten kimseickelrde yoktu kursta bend ehafta içi gitmeye karar verdimm daha iyi olcak sanırımm

aben abla menünle ilgili bişiy sorcam
akşam kuruyemiş yemişsin ya genelde yemeklerle yiyorduk dimi

birde yogurt içine tarçın,kuru üüzüm yemiyorduk biz dimi benmi yanlış hatırladım?

topiğe can gelmiş

keşke kilolar alınmadan gelsek sohbet etsek ama hayatta inişler olduğu çıkışlarda var malesef..olsun canımız sağolsun..sağlığımız yerinde olduktan sonra verilir kilolar.allah dermansız dert vermesin insana(amiiin) gerisi halledilecek şeyler nasılsa...

takyi ve e-pack sizde hoşgeldiniz.takyim aebenimin dediği gibi monti sende hemen kendini göstermişti.şimdi yeniden başla ve hiç bişey olmamış gibi devam et cnm.hasta bakmak çok zordur annem bakmıştı biliyorum.allah kolaylık versin hepinize cnm...

banuşum hamburgeri bende çok severim.(ben hamur içerikli herşeyi çok severim gerçi,tam bir karbon canavarıyım diyebiliriz,kafam büyüyene kadar yerim yani kilo aldıracak bişiy olmasa..evimin alt katı pastane ve bacası yatak odamınj kenarından yükseliyor.allahım sabah sabah kokularla uyanıyorum.hele yazın camlar açıksa ızdırap oluyor resmen eve girip çıkarken bakmak istemiyorum bile.o yağlı kol börekleri,çiiskekleri gördükçe dalıp boğulana kadar yemek geliyor bazen içimden ama yutkunarak evime giiriyorum.)allahım neden hep tadı güzel şeyler kilo aldırıcı yaaa:84:
kursu hafta içine almanada sevindim cnm...hem çocuklar çok sensiz kalmazlar hemde evin işi sekteye uğramaz..evden bir çıkınca evin işi kalıyor çünki,yada yetişebilmek için tüm gece koşturuyor insan...benim okul maratonu başlayınca benimde bacaklarım totoma vuracak yine

zilim bend eçok sevindim vallahi hafta içi olmasına ama kurs çalışanları ve hocalar korkutuyor yaw insanı
gel geçemezsin falan filan diyorlar ama haftada iki akşam gidicem artık napalım
evde çalışırım zaten kitapcık verdiler zaten.....

diyet konusundada tam gaz döndüm vallahi bende
dün eşimin getiridigi acı badem ve bugünki hamburgerr tuzaklarına yenilmedim yani
bu kezzz sonuna kadar monti yapıp işi bitirmek istiyorum vallahi benden sonra diyete başlayanlar bile benimle aynı oldu
umarım monticiigmde bana yanıt veirde aşkımız sürer giderr

pastane kokusunaa dayanmakta can isterrr şekerim vallahi
ama zilim sen nedne kendini bu kadar sıkıyorsun yani artık canın çektikçe birer parça yiyebilirisn bence hayatımm

pırasa pişiridm akşam için ama ne kadar pişirsemde çig hala ya
siz nasıl pişiriyorusnuz düdüklüdemi ?

menüm......

sabah
2 mandalin

kahvaltı
2 dlm ekmek
4 zeytin
1 domates
çörek o. keten t
peynir

öglen
avuç içi kadar haşlama tavuk
bir kaç dal kıvırcık
2yk yogurt

akşam
1 tb kıymalı pırasa
yogurt( bir kısmına tarçın attım)

ara
1 elma 1 mandalin yerim
veya kakolu kuru kayısı çayın yanında

2lt su
3 fincan yeşil çay

aben abla meyveyi çokmu yiyorum sence?

Son düzenleme:
banum pastanelerdeki ürünler çok yağlı cnmcım..birde ismi cismi belli olmayan margarinler kullanıyorlar pastaneler.
hele o kol börekleri yerken yağ süzülüyor resmen.eşim çok nadir de olsa alıyor bazen kendne kadarpazar kahvaltısına.koyduğum tabağın içi yağ oluyor sırf.evde kendi yaptığım hamur işlerinden azar azar yiyiyorum zaten.ama hep kötü ve cıss şeylere kayıyor gözüm...

pırasayı ilk başta kavururken çok kavur cnm.soğan gibi iyice ölsün yani.benim döküm bir pilav tencerem var.içi teflon gibi bişeyle kaplı ama teflon değil.çok ağır ve kalın bi şey.bende onda yapıyorum tüm yemeklerimi.birde düdüklümde.düdüklüm zaten çok hızlı pişiyor.ama pırasa düdüklüde olmaz gibi geliyor bana..pırasaları (ben havuçta kayuyorum)ince ince halka şeklinde doğruyorum,zeytinyağı ısınınca tencereye atıyorum pırasaları.iyice kavruluyor,şeffeflaşıyor tabiri caizse.sonra salçasını ekleyiip 1-2 çeviriyorum eğer pirinçli yapacaksam 1 kahve fincanı kadar pirinç ekleyip az daha kavurup suyunu ekliyorum altını kısıyorum.eğer yumurtalı yapacaksamda salça ve havuç eklemiyorum pişince yumurta kırıyorum. o kadar....

çok iyi kavurmassan pişmezler cnm..ben kavururken altını ksıp kapağı açık olacak şekilde kavuruyorum.kapatırsan haşlama gibi oluyor.

(teflon tencerede de güzel olur.çeliğe yapışır gibime geliyor..)

kıslar liptonun çilekli ahududulu piramit poşet çayını ve elmalı tarçınlı piramit poşet çayını mutlaka deneyin.şekerli gibi tadları var.tüm şeker ihtiyacını karşılıyor sanki insanın.ve çok hoş tadları var.ben tatsız tuzsuz çayları içemiyorum ama bunlara bayıldım..deneyin memnun kalırsınız walla...

evet cnm haklısın pastane ürünleri yaglı oluyor
evde yaptıklarında yiyorsan az az iyi bende onlardanda yemiyorsun sanmıştım
yarın alışverişe gidicem bakayım çaylardan alırım

kurstada çay var çeşit çeşit biti çayları filan
elmalı içtim bend ebugün hoşuma gitti birde ben papatyya çayını seviyorum limon sıkınca çok güsel oluyor

bugün acaip yorgunum ya çocuklarda öglen uyumadı çok fazla umarım erkenden yatarlar

kızlar merhaba ben bugün başlayamadım kızım çok erken kalıkıyor o geznirken uzanıyorum ama hafta sonu diye (normelde ablam kaldırır kızı okula giderken ablam annemle yaşıyorum eşimden boşanıyorum dip not ) herneyse bir baktım saat 11 geliyor sanırım kahvaltı için çok geçti böyle durumlarda ne yapılıyır montide kıslar ben birde 6 gibi en geç yerim akşam yemeğini öğlen yemeğini yoğurt salata ile geçiştire bilirmizi yarın inşallah başlıcam yada pazartesi bende umarım benm gibi kilosu fazla olan arkadaş gibi iyi sonuç alırım birde sorum var salataya turp kırmızı lahana havuç ve yağa ekleye biliyorduk dimi

yarın kahvaltı için geç kalmam inş.düşündüğüm menüm is şöyle
halk ekmekten tam buğday aldım kızlar iki dilim ondan zeytin ezmesi lihgt karperpeynirim var ondan yesem olurmu :? saltalık kışın domatesi sevmiyorum hiç
kahvaltıya geç kalmassam öğlene kırmızı etim var yağsız pişirim yağı az salata ve yoğurtla yerim yada yumurta tavada
akşamda ıspanağım var bugüne diye almıştım oun yerim salat ve yoğurtlu .sabah akşam meyve.bu montiyi çözdüm dimi iyice yanlız bugünden mercimek yemeği var evde herkese uygun şekilde yapılmış onu akşam yada öğlen kullansam olurmu bir öğün bir öğündür uğraşmıyım:)

Son düzenleme:
selam kızlar,
bugün yarım yamalak montiye başladım.regl dönemi bitinceye kadar kaçamaklı yaparım heralde yada kaçamaklarıma göz yumarım :))

s.d.34 mercimek yemeği dediğin yeşil mercimekse yiyebilirsin tabii..içinde (havuç ve et yoksa)
kırmzı mercimekte de aynı şekilde havuç-patates-etsuyu-un vs.. yoksa serbest cnm..

karper peynirin lıght olanındada %2-3'ten fazla yağ var cnm.geçen yıl çok araştırmıştım ben monti yapan arkadaşlar için ordan biliyorum.en iyisi sen bim aknaz lıght yada migros~carrefour lıght ..bunlardan birini al bi an evvel cnm.
salatada havuç yemiyor monticiler cnm...pişmişide çiğide yasak..(2.monti kitabındamıydı aklımda kalmış,havucun çiğ olanı serbestti aebenim bu konuda detay verir sanırım)

salata ve yemeklerine yağ ekleyebilirsin.am bol olmasın normal şekilde serbest yani yağ..hepten yasak değil...

bunun dışında sormak istediklerin olursa sor yine...
bu arada boyun ,kilon nedir cnm...kilosu fazla olan bi insan diyette kilosu az olan brne göre daha hızlı verir kilosunu...daha önce diyet yapmış yada yapmamış olmanda etkiler kilo verme hızını...içebiliyorsan yeşil çayda iç..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…