s.d cım diyet yapmamış olman monti için biçilmiş kafdan .cnm kilom 97 di :26: daha önc eyazın 1 ay diyet yaptım diyetisyen usulü okadar onun dışında yok deneyimim umarım başarılı olurum 25 aralığa kadar 4-5 kilo versem bari
ara ögün aslında montide yok meyve dışında . açıkmıyorsanda zaten ala . benim gibi hipo vs olan arkadaşlar ara yapam geregi duyuyoruz bazan kan şekerimiz düştügü için . açıkmadıkça bizde yapmıyoruz .birde ben ara öğün yapmam sabah meyve akşam meyve hariç sorun olmaz sanırım acıkmıyorum çünkü bukadar kiloyada nasıl acıkmıyorsam:)
hoşgeldin packselam
bu diyeti çok merak ediyordum
ne güzel açıklamışsın cnm ya ellerine sağlık
bende yapmayı düşünüyorum
üfff yarın anneme gidecek olmam canımı sıkıyor iice yaa
hafta sonu çok zor olacak
keşke hafta içi grubuna katılıp haftada 2 gün gitseydim 2 saatten 4 saat ederdi
sonrada evde çalışırdım
tabiki ocdim niye başlanmasın .kızlar, regl döneminde montiye başlanır mı ?
harika bir mönü olmuş banum .menümü yazayım
sabah
1 armut 1 mandalina
yeşil çay
kahvaltı
1.5 dlm ekmek
peynir,4 zeytin
2 biber turşusu
1 çk çörek otu
2çk keten tohumu
öglen
kıymalı,peynirli omlet 1 yumurtalı
ayran, bol sirkeli mor lahana
akşam
1 tabak ıspanak kıymalı
yogurt (birazı tarçınlı)
3lt su
bol yeşil çay
form çayı
banum bencede hafta içine kaydır hafta sonu zor olur .zilimmm
bende hafta içine ayarladım tatlım kursu haftada 2 gün 4 er sat gidicem
menüme sabahları çörek otu ve keten tohumu ekledim
acaba form çay içmesem mi?
günaydınlar hazırladım sıkıda bir kahvaltı yaptım kursa gidiyorum
çok yediigm dönemlerde bir daha diyet yapamam bu yeme istedigm hiç durmayacak diye korkuyorudm ama
sanki 3 gün önceki herşeyi yiyip bitiren ben degilim yiyorum 3 saat hatta 4 saat ten önce acıkmıyorum şeker yemedigim içinnn
sevgili montiiiiii bennn emek veriyorum karşılıgını bekliyorum senden
merhaba arkadaşlar,
yüzüm yok cevap yazmayatemmuzdan beri diyet yapamadım.biraz rahatsızlandım,hasta baktım derken verdiklerimin çoğunu geri aldım.ne yapcağımı,nasıl başlayacağımı bilemiyorum.
teşekkür ederim aben bana moral verdin. yarın itibariyle başlıyorum. uzun zamandır tartılmadım yarın sabah tartılır kilomu yazarım.sevgilerle....
banum pastanelerdeki ürünler çok yağlı cnmcım..birde ismi cismi belli olmayan margarinler kullanıyorlar pastaneler.
hele o kol börekleri yerken yağ süzülüyor resmen.eşim çok nadir de olsa alıyor bazen kendne kadarpazar kahvaltısına.koyduğum tabağın içi yağ oluyor sırf.evde kendi yaptığım hamur işlerinden azar azar yiyiyorum zaten.ama hep kötü ve cıss şeylere kayıyor gözüm...
pırasayı ilk başta kavururken çok kavur cnm.soğan gibi iyice ölsün yani.benim döküm bir pilav tencerem var.içi teflon gibi bişeyle kaplı ama teflon değil.çok ağır ve kalın bi şey.bende onda yapıyorum tüm yemeklerimi.birde düdüklümde.düdüklüm zaten çok hızlı pişiyor.ama pırasa düdüklüde olmaz gibi geliyor bana..pırasaları (ben havuçta kayuyorum)ince ince halka şeklinde doğruyorum,zeytinyağı ısınınca tencereye atıyorum pırasaları.iyice kavruluyor,şeffeflaşıyor tabiri caizse.sonra salçasını ekleyiip 1-2 çeviriyorum eğer pirinçli yapacaksam 1 kahve fincanı kadar pirinç ekleyip az daha kavurup suyunu ekliyorum altını kısıyorum.eğer yumurtalı yapacaksamda salça ve havuç eklemiyorum pişince yumurta kırıyorum. o kadar....
çok iyi kavurmassan pişmezler cnm..ben kavururken altını ksıp kapağı açık olacak şekilde kavuruyorum.kapatırsan haşlama gibi oluyor.
(teflon tencerede de güzel olur.çeliğe yapışır gibime geliyor..)
kıslar liptonun çilekli ahududulu piramit poşet çayını ve elmalı tarçınlı piramit poşet çayını mutlaka deneyin.şekerli gibi tadları var.tüm şeker ihtiyacını karşılıyor sanki insanın.ve çok hoş tadları var.ben tatsız tuzsuz çayları içemiyorum ama bunlara bayıldım..deneyin memnun kalırsınız walla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?