Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar çok şükür montiye başladım bugün:)
ziligurti cevapların için sağol canım aklıma takılanları sorcam size menümede mutlaK YORUM BEKLİYORUM YANLIŞ YAPMIYIM BOYUM 1.65 canım kilom 97 daha önce hiç diyet yapmadım sayılır
sabahki menüm 1 dilim tb ekmeğine zeytin ezmesi sürdüm peyniirim yok yanlız çıkıp alamadımda buralarda baktım yok onun yerine bir bardak ayran içtim
temin öğleni yedim :) 2 dal kıvırcığa salatalık ekledim içinede bir haşlanmış yumurta tek yiyemiyorumda yanındada ayran yine
akşamda ıspanak yaptım ondan yicem yoğurtla bu sefer 1 saate yakında evde spor yapcam akşam yemeğinden sonra .yanlız ben baharatı seviyorum sanırım baharat soğan sarımsak serbest birde meyvelerden armut yiye biliyorduk değilmi

iyi pazarlar kıslar....
banum aslında kuru yemiş aralarda yok fakat amcam ögün yerine yiyin derken 100.200gr.dan bahsetmiş . arlarda bukadar yersek tabiki olmaz sanırım b u gözle yemeyin demiş ama taneyle yemende bi sakınca yok sanırım aklında olsun . eger zararı olsaydı dünde kilo vermezdim . yani özetle taneyle 10nu 15 geçmemek kaydıyle yesek sanırım sorun olmayacak ..
kuzum kuru üzüm yasak zati nasıl yiyelim yogurtla fakat tarçın niye yemeyelim gııı. tarçını yogurdunada kat meyvenede hiç bir mahsurur yok bi lakis tavsiye faydalarını sende biliyorsun ..

s.d cım selem canım hadi hayırlı olsun montin ...
canım 1 dl ekmek az 2.3 dl yiyebilirsin ekmek önemli beslenmede ..sabah yeşilik tarzıda yok mönünde .
öyleninde güzel .akşamın da fakat gördügüm kadarıyla az yiyorsun normaldede böylemiydi yoksa diyet yapıyoırum diyemi bunkadar azalttın canım . bukadar az yersen uzun vadede kiilo veremessin . yemeni artır biraz . meseia sabah ekmegini artır öylen yumurtanı 2 yap . akşam da salata ekle seviyorsan . sebzeyi boltut ...
ıspanagında pierinç yok dimi.?
canım muz kavun karpuz üzüm dışındaki meyveler yenebilir ..
baharatta serbest canım afiyet olsun ...

canım salata olcak menümde onu unutmuşum yanlız sabah ben pek yeşillik sevmiyorum hele kış domatesini sabahları salatalık yetmezmi ozaman kıvırcık ekliyim sabahada

aben ablammmm ben tarçınlı yogurt hergün yiyorum halada üzümde katıyoruz diye düşünmüştüm
ama unutmuşum yasak oldunu soriii,
birde ben çokmu meyve yyorum diye sormuştum dünki menümde bakarmısın bi meyve oranıma?

kuruyemişi yiyelim ozman aradaaa
bende bugün markete gittik kahvaltılık lorunu aldım tahsildaroglunun umarım güseldir
yaglı peynirle kilo veremezsem bimin peynirini alcam

birdee kilo veridm dimek dünde meaşallahhhhhhhhh

kızlar bir yerde okudum kullanılıyormuş ama size soruyum ben diyet yoğurtları sevmiyorum hiç zaten karbonhidratta çok var içinde normel yada az yağlı kullansak olurmu ozaman daha çok yicem hiç yiyesim yok

kısaca cevap yazıp kaçayım veledler sıra bekliyor başımda ..

banum kursu hafta içina alman iyi olmuş ..
zilim pastemi dedin ah canım allah kolaylık versin kokusu öldürüyor ..

ocdim okiş canım sen nasıl istersen ....

banum bugünde süper olmuş mönün .....
yok banum 3.4 porsiyon na izin var .yeterki miğdan açken ye . en az 3.4. sat sonra özelikle et den 4 saat sonra satlere dikkat et bu çok önemli..
tabi kuru kaysıyı abrtma derim malum kuru meylerin şekerleri daha yüksek .

s.d cım herşeyin hayırlısı belki böylesi hayırlıdır .yeni hataın belki daha güzelikler getirir sana ..
erken kahvaltı iyidir .... canım hafta sonu geç kalkınca bizlerde bazan 2 ögün yiyorum arayıda hafif bişilerle geçitiyoruz yogurt meyve gibi salatada olabilir az kuru yemişde ..
salatana havuç katma canım havucu unut çigde olsa pişmişde yeme .
turp şalgam yenebilir kırmızı pancar yasak .. lahananın her çeşidi serbest.

canım ben yeni başladım şu an prynirim normal yaglı % 20 cıvarında böyle kilo vermeye devam edersem normal peynir yiycek .ama baktim kilo vermem durdu o zaman yagsıza geçicem kendim böyle yaparken sana yeme diyemem ... ama çok ayglı peynrielrsende uzakdur derim .salatalık dom sevmiyorsan tere maydonoz .tarzı yeşilikleri dene .
mercimegini yiyebilirsin ama ilk gün sebzeyi terçik et derim yagrın ye mercimegi unutma baklagil haftada 3 gün geçme ..

ben kaçtım sonra yine gelirim ...

kızlar bir yerde okudum kullanılıyormuş ama size soruyum ben diyet yoğurtları sevmiyorum hiç zaten karbonhidratta çok var içinde normel yada az yağlı kullansak olurmu ozaman daha çok yicem hiç yiyesim yok

s.d cım zatten yagsız yogurt yemiyoruz ki canım y.y kulana yada kendin evde yap sütün kaymafgını pişince al benim kulandıgım yogurt öyle . ama sütü yaglı sakın içme ...y.y. belki.

menülerime çok özen gösteriyorum ablamm inşş böle gider
kayısıyı 3 tane yeidm 2 de hurma yedim:26::26::26::26:

ben yemek saatleirmi şöyle yaptım
7:30-8 arası meyve yeşil çay
10 da kahvaltı(geçmi)
2 de öglen yemegi
6 da akşam yemegi ve 9 dada meyve yiyorum yine nasıl?

benmde yarından itibaren böyle olcak menü saatlerim

banum hurman ve kuru kayısın çok deyil fakat öncesindeki meyvelerle biraz fazla olmuş ...

banum ve s.d cım ..
ögün satlerinde madem bukadar erken kalkıyorsunuz kahvaltınız niye 10 da yapıyorsunuz ...tekrar yatmıyorsunuz dimi.??:26:
10 baya geç engeç 9 da haledin ...
benim yemek satlerimde genelde şöyle .hafta içi tabi.. hafta sonu kayıyor zatten mecburen ..
kalkınca 7:30 gibi meyve . yersem. yemesem günün diger meyve ögünlerine kaydırıyorum ..
8.30 kahvaltım .
ara yapmassam 12.30 öglenim .
4.5. gibi açıkırsam aram . ve 18. 19 arasıda akşam yiyorum .21 :22 arasıda aram oluyor genelde . ama o günün getirisine göre bazan degişiyor .
mesela ögleden sonra ara yapmassam akşam erken yiyorum geceki arayıda erkene çekiyorum ..

benmde yarından itibaren böyle olcak menü saatlerim

2.gün mönüm.. cuma..

4/1 ananas..

8.30 kahvaltı ...

2.5 dl ekmek .kız. tb.
peynir ( normal)
tere, salatalık .
domates .sos.
2 yş. zeytin .

13.00 öğlen .
kıymalı yumurta (kıymayı pişirirken yagını süzdürdüm )
2 kş pırasa.
1 kase yogurt .
yeşilik .6.7 kabuklu fıstık .

17.00
2 porsiyon karışık meyve (elma ,nar, ayva ,mandalina .)

18 30.akşam .
tonlu, peynrili ,salata ..

22:00.
4 hurma tarçınlı ...

1 kupa karışık çay
2.5 lt su .
40 dk pilates..

dün kahvaltı ve öğleni kuvvetli yemişim ve akşam çok az açtım hafifi geçirdim . bu kilo vermede önemli sanırım ...
mönüm baya dorurucuydu. diyet yapmak aç kalmak deyil .sonuçda yedikçe yazıfla diyoruz zaten ..

Son düzenleme:
aben abla senin menüleirnde maşallahı var
ben kalkınca geri yatmıyorum ama oyalanıyorum anca kahvaltı ediyorum madem öle biraz önce çekeyim 9 da yaparım kahvaltıyı

birde kuru kayısı ve hurma öncesindeki meyve ile çok olmuş dmeişsin sabah sadece 2 mandalina yedim
elma ve armutu yemeidm akşam sadece kayısı ve hurmayı yedim

biraz karışık anlattım sanırım

senin saatler daha iyiymiş abla bende sabah ki meyveyi ögleden sonraya kaydırayım
bari erken kahvaltımı yapayım çoccuklardan zman kalırsa tabi

erken kahvaltının etkisi varmı abla metada?

öyle desene, bende hem diger meyveleri hem hurma kayısıyı yedin sandım . tamam ozaman sorun yok ...

senin saatler daha iyiymiş abla bende sabah ki meyveyi ögleden sonraya kaydırayım
bari erken kahvaltımı yapayım çoccuklardan zman kalırsa tabi

erken kahvaltının etkisi varmı abla metada?

olmazmı ne kadar erken kahvaltı okadar erken meto çalışıyor.buna mayvede dahil .
banum sabahki meyveyi kahvaltıdan 15.20. dk önce yiyebilirsin ... madem 7.30 kalkıyorsun aç durma. bagırsakların çalışsın 1 meyve ye . kahvaltınıda 9 gibi yaparsın .
yoksa 7:30.da kalkıp 9 kadar aç gezinme ...

bide şunu yazmak istedim .. s.d cım ben 2.3. dl ekmek dedim ama benim ekmek ölçüm etimekler kadar yanı 20 .25.gr.lık dilimler .unonun ekmek dilimleri gibi.
. bazı ekmeklerin 1 dl.mı nerden baksan bizim hesaba göre 3 dl bile ediyor ...kocaman teker gibi ..
ekmek hesabınızı buna göre yapın ve yazın .

geçen eşime ekmek al deidm gelirken beni aradı fırındna kaç dlm alayım diye deidm 4 dlm al eminmisin dlmler çok büyük deid 2 dlm al dedimmm amanın ekmek bi geldi şok oldum iki dlm 550 gr ve çok kalın dı dilimledm filan ama begenmeidm çok kalın yani şöle dlmli düzgün bir tam bugday bulamadım ben yaaaaa

kahvaltı saatinide erkene almaya çalışayım,

banum o senin dedigin ekmegi biliyorum gerçekden teker kadar... bim in köy ekmegide nerden baksan 1 dilimi 2.3. dl ediyor .
banum özel ekmek fırınları dikmen tarafında çok, senin orda yokmu . hemde ekmekleri makinada dl. edip veriyorlar ve ince dilimleri.

benim burada yok çok fazla tb ekmegi çıkaran yerler
annemleirn orda var ama hep yuvarlak çıkıyor hiç böle normal ekmek gibi yada unonun dlmleir gibi çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…