merhaba kızlar çok şükür montiye başladım bugün:)
ziligurti cevapların için sağol canım aklıma takılanları sorcam size menümede mutlaK YORUM BEKLİYORUM YANLIŞ YAPMIYIM BOYUM 1.65 canım kilom 97 daha önce hiç diyet yapmadım sayılır
sabahki menüm 1 dilim tb ekmeğine zeytin ezmesi sürdüm peyniirim yok yanlız çıkıp alamadımda buralarda baktım yok onun yerine bir bardak ayran içtim
temin öğleni yedim :) 2 dal kıvırcığa salatalık ekledim içinede bir haşlanmış yumurta tek yiyemiyorumda yanındada ayran yine
akşamda ıspanak yaptım ondan yicem yoğurtla bu sefer 1 saate yakında evde spor yapcam akşam yemeğinden sonra .yanlız ben baharatı seviyorum sanırım baharat soğan sarımsak serbest birde meyvelerden armut yiye biliyorduk değilmi
iyi pazarlar kıslar....
banum aslında kuru yemiş aralarda yok fakat amcam ögün yerine yiyin derken 100.200gr.dan bahsetmiş . arlarda bukadar yersek tabiki olmaz sanırım b u gözle yemeyin demiş ama taneyle yemende bi sakınca yok sanırım aklında olsun . eger zararı olsaydı dünde kilo vermezdim . yani özetle taneyle 10nu 15 geçmemek kaydıyle yesek sanırım sorun olmayacak ..
kuzum kuru üzüm yasak zati nasıl yiyelim yogurtla fakat tarçın niye yemeyelim gııı. tarçını yogurdunada kat meyvenede hiç bir mahsurur yok bi lakis tavsiye faydalarını sende biliyorsun ..
banum bugünde süper olmuş mönün .....menüm......
sabah
2 mandalin
kahvaltı
2 dlm ekmek
4 zeytin
1 domates
çörek o. keten t
peynir
öglen
avuç içi kadar haşlama tavuk
bir kaç dal kıvırcık
2yk yogurt
akşam
1 tb kıymalı pırasa
yogurt( bir kısmına tarçın attım)
ara
1 elma 1 mandalin yerim
veya kakolu kuru kayısı çayın yanında
2lt su
3 fincan yeşil çay
aben abla meyveyi çokmu yiyorum sence?
s.d cım herşeyin hayırlısı belki böylesi hayırlıdır .yeni hataın belki daha güzelikler getirir sana ..kızlar merhaba ben bugün başlayamadım kızım çok erken kalıkıyor o geznirken uzanıyorum ama hafta sonu diye (normelde ablam kaldırır kızı okula giderken ablam annemle yaşıyorum eşimden boşanıyorum dip not) herneyse bir baktım saat 11 geliyor sanırım kahvaltı için çok geçti böyle durumlarda ne yapılıyır montide kıslar ben birde 6 gibi en geç yerim akşam yemeğini öğlen yemeğini yoğurt salata ile geçiştire bilirmizi yarın inşallah başlıcam yada pazartesi bende umarım benm gibi kilosu fazla olan arkadaş gibi iyi sonuç alırım birde sorum var salataya turp kırmızı lahana havuç ve yağa ekleye biliyorduk dimi
yarın kahvaltı için geç kalmam inş.düşündüğüm menüm is şöyle
halk ekmekten tam buğday aldım kızlar iki dilim ondan zeytin ezmesi lihgt karperpeynirim var ondan yesem olurmu :? saltalık kışın domatesi sevmiyorum hiç
kahvaltıya geç kalmassam öğlene kırmızı etim var yağsız pişirim yağı az salata ve yoğurtla yerim yada yumurta tavada
akşamda ıspanağım var bugüne diye almıştım oun yerim salat ve yoğurtlu .sabah akşam meyve.bu montiyi çözdüm dimi iyiceyanlız bugünden mercimek yemeği var evde herkese uygun şekilde yapılmış onu akşam yada öğlen kullansam olurmu bir öğün bir öğündür uğraşmıyım:)
kızlar bir yerde okudum kullanılıyormuş ama size soruyum ben diyet yoğurtları sevmiyorum hiç zaten karbonhidratta çok var içinde normel yada az yağlı kullansak olurmu ozaman daha çok yicem hiç yiyesim yok
menülerime çok özen gösteriyorum ablamm inşş böle gider
kayısıyı 3 tane yeidm 2 de hurma yedim:26::26::26::26:
ben yemek saatleirmi şöyle yaptım
7:30-8 arası meyve yeşil çay
10 da kahvaltı(geçmi)
2 de öglen yemegi
6 da akşam yemegi ve 9 dada meyve yiyorum yine nasıl?
banum hurman ve kuru kayısın çok deyil fakat öncesindeki meyvelerle biraz fazla olmuş ...menülerime çok özen gösteriyorum ablamm inşş böle gider
kayısıyı 3 tane yeidm 2 de hurma yedim:26::26::26::26:
ben yemek saatleirmi şöyle yaptım
7:30-8 arası meyve yeşil çay
10 da kahvaltı(geçmi)
2 de öglen yemegi
6 da akşam yemegi ve 9 dada meyve yiyorum yine nasıl?
benmde yarından itibaren böyle olcak menü saatlerim
2.gün mönüm.. cuma..
4/1 ananas..
8.30 kahvaltı ...
2.5 dl ekmek .kız. tb.
peynir ( normal)
tere, salatalık .
domates .sos.
2 yş. zeytin .
13.00 öğlen .
kıymalı yumurta (kıymayı pişirirken yagını süzdürdüm )
2 kş pırasa.
1 kase yogurt .
yeşilik .6.7 kabuklu fıstık .
17.00
2 porsiyon karışık meyve (elma ,nar, ayva ,mandalina .)
18 30.akşam .
tonlu, peynrili ,salata ..
22:00.
4 hurma tarçınlı ...
1 kupa karışık çay
2.5 lt su .
40 dk pilates..
dün kahvaltı ve öğleni kuvvetli yemişim ve akşam çok az açtım hafifi geçirdim . bu kilo vermede önemli sanırım ...
mönüm baya dorurucuydu. diyet yapmak aç kalmak deyil .sonuçda yedikçe yazıfla diyoruz zaten ..
öyle desene, bende hem diger meyveleri hem hurma kayısıyı yedin sandım . tamam ozaman sorun yok ...aben abla senin menüleirnde maşallahı var
ben kalkınca geri yatmıyorum ama oyalanıyorum anca kahvaltı ediyorum madem öle biraz önce çekeyim 9 da yaparım kahvaltıyı
birde kuru kayısı ve hurma öncesindeki meyve ile çok olmuş dmeişsin sabah sadece 2 mandalina yedim
elma ve armutu yemeidm akşam sadece kayısı ve hurmayı yedim
biraz karışık anlattım sanırım
senin saatler daha iyiymiş abla bende sabah ki meyveyi ögleden sonraya kaydırayım
bari erken kahvaltımı yapayım çoccuklardan zman kalırsa tabi
erken kahvaltının etkisi varmı abla metada?
geçen eşime ekmek al deidm gelirken beni aradı fırındna kaç dlm alayım diye deidm 4 dlm al eminmisin dlmler çok büyük deid 2 dlm al dedimmm amanın ekmek bi geldi şok oldum iki dlm 550 gr ve çok kalın dı dilimledm filan ama begenmeidm çok kalınyani şöle dlmli düzgün bir tam bugday bulamadım ben yaaaaa
kahvaltı saatinide erkene almaya çalışayım,
banum o senin dedigin ekmegi biliyorum gerçekden teker kadar... bim in köy ekmegide nerden baksan 1 dilimi 2.3. dl ediyor .
banum özel ekmek fırınları dikmen tarafında çok, senin orda yokmu . hemde ekmekleri makinada dl. edip veriyorlar ve ince dilimleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?