benim aldıklarımda yuvarlak banum . dilimetiyorum inceçik . ben göz kararı hesaplıyorum ama 20. 25.grlık dilimleri.benim burada yok çok fazla tb ekmegi çıkaran yerler
annemleirn orda var ama hep yuvarlak çıkıyor hiç böle normal ekmek gibi yada unonun dlmleir gibi çıkmıyor
benim aldıklarımda yuvarlak banum . dilimetiyorum inceçik . ben göz kararı hesaplıyorum ama 20. 25.grlık dilimleri.
ekmegin yanı karbonun çok fazlasıda şeker olarak depoya gidiyor diye biliyorum .
zilim yokmu 2 gündür ne??
yarın sabah belki gelemem . sabah camideki kursuma gidicem ihmal ettim epeydir .salı sabahda okulun rehberlik kursu var... çarşambada kombi için bakıma gelecekler ..
Günaydın aeben, günaydın kızarrrrr. Mutlu haftalar..
aen abla karatay topigini okuyorudm şimdi
saat 8 den sonra bişiy yemiyorlarmış meyve dahil keşke izde öe yapailsek degilmi
günaydın ablam seninle güne başlamak ne güzel ....
montig ablam dün ve önceki gün mönülerimi hesapladım . ilk günler 20 22. dünde 30 puan almışım .. fakat beslenme aynı aşagı yukarı sadece montiye uygun yiyorum. puanlardaki fazlalıkda sadece YAG KAYNAKLI DÜNKİ 3O PUANLIK MÖNÜMDE 12 PUAN SADECE YAGLARDAN . BELİRTMEK İSTEDİM . EGER SEN VE LACEY W.W MONTİYE UYGULAYACAKSANIZ YAGI KISTINIZMI W.W. GÖRE PUANLARDA Bİ PROBLEM OLMAZ TAM GELİR ...
[/I][/B]
s.d cım bikaç gün normal peynir ye canım sakıncası yok ...az yaglı peynir alana kadar..
Bunu söylediğin iyi oldu abencim. Ben zaten peynirin dışında kalanları hep yarım yaglı kullanıyorum. Bu yüzden yag bende çok sorun olmaz sanıyorum. Sabah tartıldım 400 gram gitmiş çok şükür. Ben lapayla gider sandım ama lapada gram oynamadı malesef. Yani normal ww. sanırım işime yarayacak gibi. Bakalım hafaya görecez, sevgiler canm..
aebenim buralardayım aplam ama sabah iş güç yaptım biraz..iyiki yapmışım öğlen sonu pestil gibi yattım 12- saat oğlum uyurken.hastalığım iyileşti diye ilaçları bırakmıştım yeniden tekrarladı.yorgan döşek grip olma aşamasına geldi..saat 5 'e geliyordu zordan zardan kalktım bira yürüyüp geleyim hareketsiz kalmiim dedim.hem biraz bakınacaktım güya...evden çıktım 5 dk olmadı yürüdüm pat eşim aradı.halasının kızları ve eşleri bi düğünemi ne geleceklermiş bize yakın akşam yemeğine size geliyoruz demişler.(evlerinin nderde olduğunu bilmiyorum o derece mesafeliyiz sözde)başka bi şehirden buraya düğüne geliyorlar ama 1 saat önce arıyorlar
tam marketin önündeydim zaten hemen girdim fırtına gibi dolaşıp doldurdum poşetleri o soğukta resmen kan ter içinde koşar adım eve geldim.o arada eşimede tel.de onu yap bunu yap oyuncakları toplayın diye komutları sıralıyorum.
eve gelir gelmez üstümü değişmeden daldım mutfağa ve bir saatte 3 çeşit yemek 3 çeşit salata ve pilav yaptım.dolaptada böreklerim vardı onları çıkardım pişirdim.içecekler vs..derken kurdum masayı.
düğün çıkışı uğrarız dediler takı takıp geldiler.tekradan çay-çerez faslı..şu an hastalıktan ve yorgunluktan ağladım ağlıycam ...o derece fenayım..terim kaç kez sırtımda kurudu bilmiyorum...çiğerlerimden tır geçmiş gibi resmen...
misafiri o kadar çok seven ben...artık eşimin tarafından dannn diye biri gelecek diye ödlek oldum.
hiç usül kaide bilmiyorlareşimde çok yumuşak yüzlü benden ondan beter...eşimin bile tanımadığı kuzenleri akrabaları pat pat çıkıp geliyorlar..hiç anlamadım yıllardır :44::44:hiç birine gitmişliğimiz yok:44:eşim zaten okula diye bi çıkmış babannesini bile gördüğü yok yıllardır...tuhaf geliyor banada,ben tanıdığım insana bile böyle damdan düşer gibi gitmem (töbe yarabbi insanı arkalarından konuştruyorlar,allahım sen affet artık dilime vurdu yorgunluğum ama vallahi yıldım yaa kıslar..yazın yazlığı basarlar kışın evi:18:
sd cnm meyve suyu yerine meyveyi tercih et cnm hem posasından faydalanırsın hemde fazladan şeker almamış olursun vücuduna.meyvede şeker sonuçta...sen bir portakal yiyieceğine 2 portakal sıkıyorsundur fazladan boşuna şeker yükleme vücuduna...
banuşum A101'inde ekmekleri tam buğday cnm.birde diasada karadeniz ekmeğimiydi neydi tam hatırlamıyorum gözüme ilişti geçen gün.tam buğday unu yazıyordu.ikiside normal ekmek boyutunda ve ince dilimliydi cnm..yakınlarda varsa bak bi istersen... birde A101'de meyve pestiilleri vardı yeni geldi dedi kasada bayan.aldım denedim çok hoşuma gittiler.bir tanesi 60 kalori ve hiç şeker içermiyor.meyve kurusu yerine yada meyve yerine bir sefer ondanda yenebilir bence arada..kayısı-çilek ve elmalı tarçınlısı vardı.aklınızda bulunsun...
ben şimdi ilaçları içip yatayım.sabaha nasıl kalkacağım malum..yarın öğlende arkadaşım 1 saatliğine öğle arasında kahveye gelecekmiş...erken kalkmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?