Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banummaynı durumdayız kıs bende nerden baksam senle bırakdım montiyi . ..

spor kunusunda yazıp kaçayım . monti kitabını yeniden okudum dün ..
spor konusunda bi ayrıntı çogumuz biliyorum ama tekrar etmekde yarar var..

spor yaparken ilk 20 dk yediklerimizden harcarız
2 . 20 dk ise kaslarımzın içindeki yagları yakarız
asıl yagkılması gereken yerleşik yaglar 40 dk sonra devam edilen tempolu sporla yakılmaya başlar ....

heleki sabah 20.25. dk ve günün diger vaktinde tekrar yapılan bu kadar spor sadece yediklerimizden yanı karnımız doyunca yerine gelecek enerjiden gider...
uzun sözün üzü en az 1 saat spor yapın ...

valla banum mönün süper ötesi . sabahı ve öğleyi böyle yeki araya ıhtiyaç duyma ve akşam az ye ...
küçük bir ayrıntı meyveni 21 de ye . sanırım karyatda ki 8den sonra bişi yeme olyına takıldın bak onuda yazmayı unuttum . onlar 20 den sonra karbon almıyorlar süt vs içiyorlar öyle bir yazı görmüştüm tecrübeli yapan birinde ..
ama şunu unutma 20 de meyve yersen en az 11 de yatıyorsundur o zamana kadar açıkırsın yanlışmıyım.
VE UNUTMA BİZ KARATAY DEYİL MONTİ YAPIYORUZ GIII

he valla gıı 8 den sonra yemeyim dediyidm ama madem öle diyon 9 da yiyiveriim gari meyvemi
ne 11 abla 12 de yatarsam şükrediyorum yani en erken 11:30 diyim

senin dediigin aklımada valla yemek yerken
depoyu bir kez dolduruppp baya bi gidiyrum daha yeni acıktım mesela 1 de yemiştim

iyi akşamlarr arkadaşlar daha önce de monti yapmıştım fakat malesef tam uygulayamadan ayrılmıştım aebenciğiminde bildiği gibi WW ile montiyi birleştirip yeniden yapmaya karar verdim . bugün tam montiye uygun beslendim ve hiç açlık hissetmedim .
aebenciğim sana 2 tane sorum olacak cevaplarsan sevinirim,birincisi havucu çiğ olarak salatama ekleyebilir miyim
ikincisi trabzon hurması da yasaklı meyveler arasında mı :26:
bende menülerimi eklesem banada olumlu veya olumsuz yorum yapabilir misin ( çokk soru sordummm biliyorumm)
SABAH uyanınca 2 bardak su ve 1 adet mandalina (0)
KAHVALTI
2 dilim tb ekmeği arasına 30 g peynir ve bol maydanoz (6)
ÖĞLE 1 adet haşlanmış yumurtalı bol salata (2 )
ARA 1 adet trabzon hurması (?)
AKŞAM
90 G fırında mantar dolgulu tavuk göğsü (2)
100g yoğurt (2)
bol yağsız salata (0)
TOPLAM : 12 puan SU : 2 litre
SPOR : 40 dk yürüyüş

merhaba 2.inci monti günümde bitti şükür cevaplarınız için teşekkür ederim kızlar temin sporumuda yaptım 45 dakika ama demek 1 saat gerekiyor kızdan yapamıyorumki o uyudumuda az dinlenmek istiyorum ama uzatıyım artık zaten yava yavaş çoğaltıyom:) neyse kızlar menümü yazıyım ben sizin menülerinizde çok güzel bana fikir oluyor.bu arada bime gidip peynirimide aldım ilk defa bir diyete bu kadar uyuyorum umarım sonucunu alırız kızlar hep beraber
kalkınca 1 elma
sabah :1.5 dilim tb ekmeği zeytin ezmesi az peynir domates salatalık ve maydonoz
öğle:1 tabak mercimek yemeği salata ve yoğurt
akşam 1 koca tabak:) etli taze fasulye salata yoğurt .çok cnm çekti 1 tane biber turşusu yedim güzelce yıkıyıp:)
teminde elma yedim ve bitti gün bunun dışında 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay.her öğünden sonra 10 dakika ve 45 dakikada spor yaptım

Son düzenleme:

merhaba canım hoşgeldin sanırım havuç kullanmıyorduk bende dün sormuştum

canım daha önce montiyle ne kadar verdşn ne kadar sürede? valla canım ben aynı evdeyim annemle pasta börek çörek hak getire resmen savaş yapıyorum ama galip çıkıcam çıkıcaz inşallah

abennnnn ablaa bak yine kalabalık olduk liste yapsakmı acaba?
cuma günleri

bencede liste yapalım kızlar hoş benm tartım bozuk 1 ay alamamda şimdi ama yinede fark ettiriyor :)

s.d diyete kaç kilo ile başladığını biliyorsan sorun olmaz cnm.arada merak edersende gir bi eczaneye tartıl.geçen haftamıydı daha öncemiydi A101'de dijital tartı görmüştüm.kırmızı diye hoşumada gitmişti ama tartım var diye almamıştım.kaç lira olduğuna bakmadım ama ucuz oluyor A101'de bimde falan öyle şeyler..
tartılmasanda mezura ile evde ölçülerini al cnm mutlaka aebenimin dediği gibi...mezurayla da kontrol edersin.zaten giydiğin kıyafetlerinden de belli olur...
annenin hamur tuzaklarına sakın düşme...biraz kilo verdiğinde çok canın çekerse tam buğday unuyla gözleme yaparsın kendine ıspanaklı..ama şimdi değil.en azından 1 ay sık dişini...haızr bu kadar motive olmuşken..

kıslar montide bi çok çorbaya izin yokya unlu havuçlu patatesli olduğu için çoğu çorba...

bu akşam kendime ıspanak çorbası yaptım.alternatif olsun size diye yazayım..mayhoş çorba sevenler mutlaka denesin derim.biz çocukken annemin ıspanak yedirmek için yaptığu bir çorba ..çok severim...

5-6 kök ıspanak(yıkanıp ince ince doğranmış)
bir küçük kurusoğan (ince doğranmış)
3-4 diş sarmısak ( ezilmiş)
bir kase yoğurt(birbuçuk su bardağı falan yani)
bir yumurta sarısı ama bu montiye uymuyor konulmayabilir.tad farkı olmuyor konmayınca.
bir avuç içi kadar pirinç ama ben buğdayla yapıyorum.
salça-kırmızı tatlı toz biber,tuz,nane

azıcık sıvıyağda soğanı kavurdum,az salça ve az kırmızıbiber ekledim,ıspanakları ekledim sönünceye kadar kavurdum.haşlanmış buğdayını ekledim ,kaynamış suyunu ,tuzunu ekledim pişene kadar 15-20 dk altını kısıp kapağını kapadım.
sarmısakları gelişigüzel doğradım ben blendır kabında çırpacağım için.üstüne yoğurdu ekledim.yumurta sarını koydum(siz koymayın) daldırdım blendırı çırptım.çorbadan bir iki kepçe alıp ılıttım yoğurdu sonra çorbaya döküp karıştırdım.1-2 dk daha karıştırdım kesilmesin diye kaynadı kapadım hemen.nane ekledim.kaseme aldığımda üstüne karabiberde ekledim içtim güzelce...

oğlumda çok sevdi.başka türlü yemiyor zaten ıspanağı...

yarın sabah görüşürüz ..haydin ben kaçar.....

Çok teşekkürler şekercim iyiyim, sen nasılsın...

Allah"a şükür iyiyim ablacığım.

geçersin canım ya.çok kolay.geçmiş yıllarda çıkan soruları bile çözsen yeter.
bende 2009 da almaya hak kazanmıştım ama tembellik edip almadım.bugün gidip saglık raporumu yeniledim sabıka kaydımıda hallederim bu hafta.belki pazartesi ehliyetimi alırım artık.

kayınvalidem ve oğluş sebebiyle pc yi açıp aranıza katılamıyorum ve motivasyonum bozuluyor.telefondan internete nasıl ve hesaplı bağlanabileceğimi öğrenmem lazım.

alll tabiki cnm ya neden bekletiyorsunki
emniyetten alıcaksın dimi yani sınvfilan hepsi bitti
ne güsel darısı başıma valla ben bu işi sıkı tutup
arabayı kullanıcam inş aktif olarak

Selam abencim, selam kızlarrr..Güzel bir gün diliyorum herkeze. Evet abencim bu konuda çok haklısın, 40 dakikadan sonra yag yakımı başlıyor. Bir şeyde ben ekleyeyim. 1 kilo 7000 kalori demek. Yani yediklerimiz, içtiklerimiz ve spor 7000 kaloriye ulaşınca 1 kilo vermiş oluyoruz.Bunun içinde spor şart. Gün içinde spor yapanlar, metebolizma hızlandıgı için, yapmayanlara göre fazladan 200 kalori yakıyormuş, bu da ayrı bir bilgi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…