Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

tebrikler s.d cım ilk günden 500gr harika devamı gelir inşallah ....
canım mönünde güzel afiyet olsun ...
portakal suyu konusunda çok yazdım bu seni alıkoymasın sadece elmaya yönelme diger meyvelerdende ye, mandalin armut vs muz olmasın yeter ... . porsiyon hesabın 3.4 meyveyi geşmesin o kadar .

birde akşam baklagilde yiyebilirsin beraberinde sebzenide yanı her ikisinide birden yemende bi sakınca yok ... yeterki sebzen etli olmasın baklagil yerken ..

bu arada tartım normel ve sorunlu olmasına rağmen sanırım 500gr az çıktım gibi inşallah devamı gelir:)

aben ablammm canım benim vallahi her zman bıkmadna usanmadan yanımızdasın ya ne desem boşş çok teşekür ederim herşeyden önce ve bende inanki bu son olsun istiyorum temmuzda taşıncam yeni evime geçerken ideal kilomda olayım istiyorum bunun içinde savaşıcam bu kış ve başarıcam inş
aylardır aynı kilodayım neredeyse bu kez daha azimli ve istekliyim çünkü görüdümkü
faydadan çok zararı var bana yöntem degiştirmenin ne olursa bıkmadna usanmadan monti yapıcammm

ya zaten o iki ögün yiyenleir ben anlamıyorum kızın biride şeyyazmış geçen 1 ögün yiycem diye canan karatay onlara 1 -2 ögün yiyin demiyorki incelikelirne uyun diyetin diyor
bend emyve yok diye biliyorudm ama yiyorlar hatta menülerde lahmacun bile görüyorum ben
haftada 1 izin veiryormuş canan hoca öle diyorlar
bana uymayan kısmı hiç ekmek olmaması :26::26::26::26:

aben abla ben kahvaltıda bi yanlış yapıyorum çünkü 2 saat geçince acıkıyorum
yediigm ekmek kibrit kutusunda bir parkmak daha büyük ve aynı kalınlıkta 2 dlm yiyorum
ama acıkıyorum az mı yiyorum acaba ekmegi?

banuuum ne tatlısın yaw...boşuna sevmiyorum seni çaylarının resminş çekip koymuşsun ,bayıldım walla..bende kaç gündür çekmecelerde atalanıp duran bitk çaylarıma ahşap çay kutusu bakacaktım dün akşam üstü dışarı çıktığımda ..bakamadım geldim tabisi...bir dünya çay almışım hepsinide kullanıyorum değiştire değiştire...dolabın çekmecesinde durmalarından rahatsızım.fazla düzenci bi tip olduğumdan sanırım.arkadaşıma boyayıp hediye etmiştim ahşap poeşt çay kutusu ..öyle bişey bakacaktım ama onun içindede 4-5 bölüm var yetmiycek bana
senden esinlendim aklıma başka şeyler geldi...kiler dolabının içine askı tarzında baharatlık raflarından alıp asacağım uydurabilirsem.3 katlı olanları falan var onların.bende o baharat konaca k yerlere çay kutularımı dizerim diye düşündüm...

bu sabah kahvaltımı ederken doktorum proğramında ender saraç vardı ..izledim..isim vermedi ama canan karatay gönderme yaptı..son zamanlarda gündem yaratmak için yapılan açıklamara insanlarımız inanaıyor ve bu tr diyetlerle bir kaç kilo verip sağlıklarından olup bze geliyorlar dedi..kandaki kolesterol ve üre miktarlarında fazla miktarda artıştan rahatsızlanıyorlar dedi.ürenin yükselmesindeki zararlardan bahsetti.her daim yapamıycağımız diyetler bezdiri olur tarzında bişeyler söyledi.hatta aytuğ diye bi dr.var orda sunucu aynı zamanda.oda örnek verdi..siz insanların hayatındaki en önemli gıda maddelerinden 1'ini 2'sini çıkarıp kalan bir taneye yüklenin diyerek diyet olurmu düşünün dedi...ağır protein alımının zararlarını vurgulaılar durdular ana hatlarıyla...

ablamı aradım söyledim baktır değerlerine diye...oda yapıyorya...ve ömrü billah fındık fıstık yumurtayla ne kadar deavm edebilirsin öyle değilmi...zayıflama sürecinden sonra haftada bir ekmek yenebiliyormuş yazıyor karayatcılar.ama ekmek insanlığın var oluşundan bu yana tüketilen bi besin ve bizimm ondan alacağımız şeylere ihtiyacımız var...bende her gün girip okuyorum karatayı merakımdan...ama geçen güün bir bayanda aynen ender saraçın dedi giibi değerlerindeki yükselişten şikayet etti ve ekmeğe geçicem dedi...
bilmiyorum umarım yalnış yapmıyorlardır...

arkadaşalr bir yerde takıldım bana acil cevp lütfen ben kıymalı melemen yerien öğlen bakliyat yicem .akşama taze fasulye yapıcam ama et koymam gerek içine hemde kpyun eti var şuan elimde olurmu ki kızlar protein almıcan öğlen fazla ettende fazla yemem ayrı yapmıyım diyorum yemeği

ahhh zilimmmm bende seni seviyorummm tatlışımmm vallahi bende düzenli evleir çok seviyorum ama buradaki evm küçük 85m2 yoktur bile çocukların bir odası bilem yok oyuncakalr mutfata ( açık mutfak benimki)
yani artık istiyorum ki her şey her kendi yeirnd edursun mutfak dolaplarımd aküçük aaz kaldı yeni evime geçince rahatlarım sanırım bu arada yeni evde projede kiler yoktu ama eklemişler çok sevindim çok büyük degil
ama baya bişey sıgdırabilcem sanırım

vallahi karatay diyeti gı dikkat eidyor monti gibi ama herügnde
ceviz yiyemem ben şahsen yaa ne bielmiyim bana hitap etmiyorrr
ama onlarda snırlama yok sürekli pro yemeleir için
lahana sarması filanda görüyorum ben münülerde?

cnm sorunu tam anlayamadım ama eger bakliyatın içine et koymuyoruz bunu demek istediysen
taze fasulyeye et koyabilirsin
bakliyataları etli yemiyoruz ama sebzeleirn içine koyabilirisin cnm

Lapa konusunda yerden göge haklısın. Sanrım uzun bir süre yapmam artık. Yemeklerin yagı diyon abenim, ben ne yaptıgım yemege ne de salatalara yag koymuyorum puanı çok yüksek diye zaten. Süt, yoğurt ve etten ne yag alıyorsam o. Zatenn onlarda peynir dışında yarım yaglı. Birazdan z.yag kullansam iyi oacak diye düşnüyorum bende:26:

cnm sorunu tam anlayamadım ama eger bakliyatın içine et koymuyoruz bunu demek istediysen
taze fasulyeye et koyabilirsin
bakliyataları etli yemiyoruz ama sebzeleirn içine koyabilirisin cnm

canım kusura bakma hızlı yazmışım sanırım karışık olmuş taze fasulyenin içine koyucam sağol canım cevap için gönül rahatlığı ile koyuyum akşam et yicem diye öğlen bakliyat yedim zaten sizide bi kaç gün rahat vermicem takıldıüım oluyor

aklına takılanı sor cnm bizde öle ögrendikk

yarın sabah anneme gidicem muhtemelen çarşaba akşamı gelirim iki gün derse giricem
soruları netten çözüyorumda baya kolay geliyorr umarım sınavıda tek seferde geçerim

annemden 0 kaçamakla dönücem kararımm kararr
kendimm hazırlarım artık yemeklerimii

zili ekmek vazgeçilmez bir besin . cevizzin yeride ayrı .bir gıda digerinin yerini tutarmı ..
ama yukardaki elştiriler kartaydan çok dukana yapılmış geldi bana çünki o ayırım yapıyor . karatayda ekmek şışında fazla ayrım yok . banumun dedigi gibide bazan ekmek dolma görüyorum münülerinde .

banum sabah atlamışım ,1 kere içtigin kahvenin zararı olacagını sanmam okadarda kısıtlama kendini....

ayrıca bu bende sana çok teşekkür ederim ...montiye ha bugün ha yarın başlayım derken beni sen ilk şevke getirdin ,iyikide getirmişsin . çok güzel motiveyim inşalah bu motiveyle kalan kilocuklardanda kurtulucaz...
sana tek uyarım mecburen küçükde kaçamak yapsan bunu normal karşıla ve devamını lütfen getirme .ve moralini bozmadan devam et ..ipin ucu bi kaçtımı devamı geliyor. seninde bildigin gibi..
bencede ablam.. vucudun yagada ihtiyacı var bence salatalarına azda olsa z.yag ekle derim .. hem bazı vitaminler seninde bilgigin gibi yagda eriyip emiliyor ...

afiyet olsun sibelcim . canım nekadar istersen sor inan şimdiye kadar 827665437cevap yazmışısdır aynı sorulara . ama hiç üzenmedik üşenmeyizde ...
canım ögün yer degiştirebilirsin.. monti yasaklı bilinsede aslında çok serbest yapılan bir beslenmedir .

Aeben naber kıs..Online gördüm seni,selam vereyim istedim..
selam ablam bebelerin yemegini verdim. bütük kzımmında sınavları var o drse oturmadan 5.10 izin aldım pc ye.
onlar merçimek çorbayla köfte, ayran yiyorlar . ben daha açıkmadım baya yemişim öğlen ..ögünlerde karnımı iyi doyuruyorum ve arlarda hiç açıkmıyorum .
yarın tüm gün yokum sabah okulun kursu var öyleden sonrada komşüm çagırdı . diyet yaptıgımı biliyor kısır yeşilik tarzından otlanırım biraz. artık

annecine selam banum . kaçamaksız dönecegine eminim ..

aben ablam snein bana yaptıklarının yanında benim seni
şevke getirmemin adımı olur kuu sen beniii az çekmedinnnn haniii

valla bu kez çok gaza geldim bende annemede deidm c.tesi günü
çok pis diyete girdimm zırnık kaçmak yok die ama oda fark etti kilo aldıgımı
kızıyorum kendime 62.5 ları görmüşken nasılda 66 oluveridm hatta 68

amaa devam etmedimm kendime geldim çok şükür kiii

montiyle verdiigm kilollar hep saglıklı kilollar oldu ve geri gelmedi ne zman bıraktım montiyi
ozaman çuvalladım ben işte

banum kahvaltıyı yazarken aklıma geldi evet ekmegi az yiyorsun ekmekden korkma ... acıkman bu yüzden . unutma ögünlerde karnını doyur ki açıkmayasın .ben öğleni yiyeli 3 saat oldu ama hala yeni yemiş gibiyim ..

yarın giremem bugünün mönüsünü yazayım

7 30 . yr armut ..

8:45.kahvaltı .
3 dl ekmek kız tb .
peynir k.k dan biraz fazla .
4 yeşil zeytin .
domates. bib.
maydonoz . kıvırçık .

13: 30 öğlen

1 tb pırasa .. köz kır. biber.
10 hamsi . 2 kş yogurt .
şalgam ..3 ceviz ve 4.5. fıstık

18. 30 akşam
mercimek çorbam var .
ayran. yeşilik yerim

gece eger acıkırsam bikaç hurma tarçınlı

50 dk pilates .
150 ip atlama .
15 dk da müzükle ayrobik .
ve hepsi arka arkaya ....
akşama bide oglanı tekvandoya görürücem yarım satte yürürüm ..
2.5 lt su .
1 kupa karışık çay ...

amanınnn menümü yetiştireyim sanaaa

sabah(7:30)
1 elma 1 armut (minikler)

kahvaltı(9:00)
2 dlm ekmek
3tk kahvaltılık lor
4 zeytin
1 domates

öglen(13:00)
2ykkavurma
1haşlanmış yumurta
biraz lahana salatası
yogurt
10 badem

akşam(17:30)
semizotu yemegi
yogurt

ara(20:00)
meyve

öglen çok yeidm biliyorum ama çok acıkmıştım ara yapmayım die destekli yeidm
canımda acaip yumurta çekti haşlayı verdim 1 tane:26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…