tebrikler s.d cım ilk günden 500gr harika devamı gelir inşallah ....günaydın kızlar kahvaltımı yaptım geldim bir bakıyım dedim.peynir çok az yedim aeben.portakal sevmiyorum ozaman sabah1 elma akşam 1 elma uyar sanırım.
kahvaltım şöyle oldu.1.5 dilim tb ekmeği çokaz peynir zeytin ezmesi domates salatalık ve maydonoz.öğlene kıymalı melemen düşünüyorum aklıma birşey gelmedi akşamada tqaze fasulye yapcam yada baklagil ola bilir tabi yanlarında yoğurt ve salata
bu arada tartım normel ve sorunlu olmasına rağmen sanırım 500gr az çıktım gibi inşallah devamı gelir:)
günaydın kıslar çıkmadan bi bakayım dedim ..
dün pazardı hep kilo alarak hafta abaşlardım ama bu hafta almamayı ahhata 100grçıkda olsa vermeyi başardım düzensiz mönüme ragmen ...
biliyorsunuz ben baskülü pek takmam hedifim ölçülerimdeki incelmedir ... ve bunudabaşardımmmmmm
kısaca okuduklarıma deginip kaçayım .
zilim allah kolaylık versin bizdede öyle canım şehir dışından kim gelirse gelsin yatıya bizdedir . yumuşak yüz hepded derler senin gülen yüzün yeter diye .huyumuz kurusun ...ama seninki gerçekden benden beter...
banuşum mönün yine harikaaaaaafıstıgım hep böyle devam . bak sende bişiyorsun küççüçük bir kaçamak . diyetimizi ve moralimizi 0 ra indirebiliyor arkası geliyor . bu azmi istiyorum senden kilo vermen durdugu zamanlar bile SÖZZZ MÜÜÜ?
S.D cım mönün güzel fakat portakal suyu urarın zatten zilimden gelmiş ...
canım ilk sayfadaki gl endeks puanlşarının çıktısını al.ve her daim alışana kadar yediklerinin gl endeksine bak .. portakal suyunun degeri 50 canım.. eger meyve suyu içmek istiyorsan gl endeksi düşük limon yada greyfurt suyuyla karıştır portakal suyunu . zilimde dedigi gibi 1 br portakal suyu nerden baksan 2 portakal . 2 kerede içmişsin . bide elma meyven fazla olmuş ama ilk gün için normal canım .... gün bayu aldıgın meyve porsiyonu en fazla 3.4 olsun
portakal suyuyla ilgili bişi daha; portakalı normal yersen posa alırsın ve gl endeks düşer bu hem bagırsakların için gerekli.
şunu unutmayalım montinin amacı gereksiz insülin salgılamamak ve pankreası düzene sokmak . kilo vermek montide zatten bu yolla oluyor . pankreas fazla insülin salgılamayınca gereken enerji depo yaglardan karşılanıyor ... bunun içinde gl endeksi 35 şi geçmemeli...bu konunun üzerinde çok durdum farkındayım fakta bu çok önemli gereksiz kan şekerindeki her dalgalanma montinin etkisini azaltıyor ...
banum kartay diyetine zilim dedkden sonra vakit buldukça göz atıyorum ...
meyve ve ekmek yok diyorlar ama son günlerde kısların mönülerinde gözüme çarptı konuya hakim olmadıgımdan linke yazıp soramadım . ben ekmek ve meyve yok biliyorum karatayda ...
banum dikkat edersen karatayla montinin mantıgı aynı gl endeks ve pankreası güçlendirmek .. karatay hoca gl endeksi 35 üstü karbonları direk kesiyor monti ise bu kuralı ekmek için (sadece )deliyor . kuru yemilerin endeksleri çok düşük 15. tabi böyle gl endesk 35 geçmeyince doymuş yaglarda serbest kulanılabiliyor . çünki kan şekeri yükseltmesse yaglar depo olmaz... montideki ögün satleride aşagı yukaru aynı 3.4 saat ögün arları mutlaka olmalı . kısların çogu 2 ögün yiyor ama 12 de kahvaltı yapıyorlar bence bu okdar dogru deyil . tabi çok geç kalkıyorlarsa bişi diyemem .
bi kızlaya indigimde kitabını alıp okumak istiyorum karatay hocanın . çünki montiyle örtüşüyor ....
banuuumne tatlısın yaw...boşuna sevmiyorum seni çaylarının resminş çekip koymuşsun ,bayıldım walla..bende kaç gündür çekmecelerde atalanıp duran bitk çaylarıma ahşap çay kutusu bakacaktım dün akşam üstü dışarı çıktığımda ..bakamadım geldim tabisi... bir dünya çay almışım hepsinide kullanıyorum değiştire değiştire...dolabın çekmecesinde durmalarından rahatsızım.fazla düzenci bi tip olduğumdan sanırım.arkadaşıma boyayıp hediye etmiştim ahşap poeşt çay kutusu ..öyle bişey bakacaktım ama onun içindede 4-5 bölüm var yetmiycek bana
senden esinlendim aklıma başka şeyler geldi...kiler dolabının içine askı tarzında baharatlık raflarından alıp asacağım uydurabilirsem.3 katlı olanları falan var onların.bende o baharat konaca k yerlere çay kutularımı dizerim diye düşündüm...
bu sabah kahvaltımı ederken doktorum proğramında ender saraç vardı ..izledim..isim vermedi ama canan karatay gönderme yaptı..son zamanlarda gündem yaratmak için yapılan açıklamara insanlarımız inanaıyor ve bu tr diyetlerle bir kaç kilo verip sağlıklarından olup bze geliyorlar dedi..kandaki kolesterol ve üre miktarlarında fazla miktarda artıştan rahatsızlanıyorlar dedi.ürenin yükselmesindeki zararlardan bahsetti.her daim yapamıycağımız diyetler bezdiri olur tarzında bişeyler söyledi.hatta aytuğ diye bi dr.var orda sunucu aynı zamanda.oda örnek verdi..siz insanların hayatındaki en önemli gıda maddelerinden 1'ini 2'sini çıkarıp kalan bir taneye yüklenin diyerek diyet olurmu düşünün dedi...ağır protein alımının zararlarını vurgulaılar durdular ana hatlarıyla...
ablamı aradım söyledim baktır değerlerine diye...oda yapıyorya...ve ömrü billah fındık fıstık yumurtayla ne kadar deavm edebilirsin öyle değilmi...zayıflama sürecinden sonra haftada bir ekmek yenebiliyormuş yazıyor karayatcılar.ama ekmek insanlığın var oluşundan bu yana tüketilen bi besin ve bizimm ondan alacağımız şeylere ihtiyacımız var...bende her gün girip okuyorum karatayı merakımdan...ama geçen güün bir bayanda aynen ender saraçın dedi giibi değerlerindeki yükselişten şikayet etti ve ekmeğe geçicem dedi...
bilmiyorum umarım yalnış yapmıyorlardır...
arkadaşalr bir yerde takıldım bana acil cevp lütfen ben kıymalı melemen yerien öğlen bakliyat yicem .akşama taze fasulye yapıcam ama et koymam gerek içine hemde kpyun eti var şuan elimde olurmu ki kızlar protein almıcan öğlen fazla ettende fazla yemem ayrı yapmıyım diyorum yemeği
çok sevindim ablam kilo vermene . lapa hakında yada tüm 1 günlük detokslar hakında şunu söylemem gerek . 1gün lapa yyaparsan en az 1.2. hafta bekleyip tekrar yapabilirsin ablam çok sık yapmak fayda etmez..
ablam montide peyniri şuan bende yaglı yiyorum aynı w.w. gibi benim ek olrak dedigim yag yemek ve salatalara ekledigim zeytin yag .. puan farklarım sadece o yaglar ..
gl endeks düşül olunca o yaglarda depo olmuyor zatten .
cnm sorunu tam anlayamadım ama eger bakliyatın içine et koymuyoruz bunu demek istediysen
taze fasulyeye et koyabilirsin
bakliyataları etli yemiyoruz ama sebzeleirn içine koyabilirisin cnm
Günaydın aeben, günaydın kızarrrrr. Mutlu haftalar..
canım kusura bakma hızlı yazmışım sanırım karışık olmuş taze fasulyenin içine koyucam sağol canım cevap için gönül rahatlığı ile koyuyum akşam et yicem diye öğlen bakliyat yedim zaten sizide bi kaç gün rahat vermicem takıldıüım oluyor
zili ekmek vazgeçilmez bir besin . cevizzin yeride ayrı .bir gıda digerinin yerini tutarmı ..banuuumne tatlısın yaw...boşuna sevmiyorum seni çaylarının resminş çekip koymuşsun ,bayıldım walla..bende kaç gündür çekmecelerde atalanıp duran bitk çaylarıma ahşap çay kutusu bakacaktım dün akşam üstü dışarı çıktığımda ..bakamadım geldim tabisi... bir dünya çay almışım hepsinide kullanıyorum değiştire değiştire...dolabın çekmecesinde durmalarından rahatsızım.fazla düzenci bi tip olduğumdan sanırım.arkadaşıma boyayıp hediye etmiştim ahşap poeşt çay kutusu ..öyle bişey bakacaktım ama onun içindede 4-5 bölüm var yetmiycek bana
senden esinlendim aklıma başka şeyler geldi...kiler dolabının içine askı tarzında baharatlık raflarından alıp asacağım uydurabilirsem.3 katlı olanları falan var onların.bende o baharat konaca k yerlere çay kutularımı dizerim diye düşündüm...
bu sabah kahvaltımı ederken doktorum proğramında ender saraç vardı ..izledim..isim vermedi ama canan karatay gönderme yaptı..son zamanlarda gündem yaratmak için yapılan açıklamara insanlarımız inanaıyor ve bu tr diyetlerle bir kaç kilo verip sağlıklarından olup bze geliyorlar dedi..kandaki kolesterol ve üre miktarlarında fazla miktarda artıştan rahatsızlanıyorlar dedi.ürenin yükselmesindeki zararlardan bahsetti.her daim yapamıycağımız diyetler bezdiri olur tarzında bişeyler söyledi.hatta aytuğ diye bi dr.var orda sunucu aynı zamanda.oda örnek verdi..siz insanların hayatındaki en önemli gıda maddelerinden 1'ini 2'sini çıkarıp kalan bir taneye yüklenin diyerek diyet olurmu düşünün dedi...ağır protein alımının zararlarını vurgulaılar durdular ana hatlarıyla...
ablamı aradım söyledim baktır değerlerine diye...oda yapıyorya...ve ömrü billah fındık fıstık yumurtayla ne kadar deavm edebilirsin öyle değilmi...zayıflama sürecinden sonra haftada bir ekmek yenebiliyormuş yazıyor karayatcılar.ama ekmek insanlığın var oluşundan bu yana tüketilen bi besin ve bizimm ondan alacağımız şeylere ihtiyacımız var...bende her gün girip okuyorum karatayı merakımdan...ama geçen güün bir bayanda aynen ender saraçın dedi giibi değerlerindeki yükselişten şikayet etti ve ekmeğe geçicem dedi...
bilmiyorum umarım yalnış yapmıyorlardır...
bencede ablam.. vucudun yagada ihtiyacı var bence salatalarına azda olsa z.yag ekle derim .. hem bazı vitaminler seninde bilgigin gibi yagda eriyip emiliyor ...Lapa konusunda yerden göge haklısın. Sanrım uzun bir süre yapmam artık. Yemeklerin yagı diyon abenim, ben ne yaptıgım yemege ne de salatalara yag koymuyorum puanı çok yüksek diye zaten. Süt, yoğurt ve etten ne yag alıyorsam o. Zatenn onlarda peynir dışında yarım yaglı. Birazdan z.yag kullansam iyi oacak diye düşnüyorum bende:26:
afiyet olsun sibelcim . canım nekadar istersen sor inan şimdiye kadar 827665437cevap yazmışısdır aynı sorulara .canım kusura bakma hızlı yazmışım sanırım karışık olmuş taze fasulyenin içine koyucam sağol canım cevap için gönül rahatlığı ile koyuyum akşam et yicem diye öğlen bakliyat yedim zaten sizide bi kaç gün rahat vermicem takıldıüım oluyor
selam ablam bebelerin yemegini verdim. bütük kzımmında sınavları var o drse oturmadan 5.10 izin aldım pc ye.Aeben naber kıs..Online gördüm seni,selam vereyim istedim..
yarın sabah anneme gidicem muhtemelen çarşaba akşamı gelirim iki gün derse giricem
soruları netten çözüyorumda baya kolay geliyorr umarım sınavıda tek seferde geçerim
annemden 0 kaçamakla dönücem kararımm kararr
kendimm hazırlarım artık yemeklerimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?