[Bnazz evinde güle gülee otur mutlulukla huzurla
geçende yazmıştım ama arada kaynadı sanırımm
zilimm
çok geçmiş olsunn kartayada yazdım zaten
hala devam ederlermi acaba karataycılar
zaten cana karatayın bir tane destekçisi yok hep tek hep tek][/B]
zilim, cok haklisin canim.cok mutsuzum banum seninle yarisamam ben sen cok disli rakipsindolapta 4 yeni etiketi ustunde pantolon,2 elbise,2 blazer beni bekliyor malesef.zayiflayinca anca iclerine girebilirim sozde beni hirslandirsin diye aldim ama onlar dolapta bana bakiyor bende onlara ufaktan ufaktan birseylere basladim bakalim .nazlim evin hayirli olsun gulegule otur insallah,monti ablam sen nasilsin kilo vermene cok sevindim insallah öyle devam eder unutmadan zilim ablana gecmis olsun canim.
sağol canım çok teşekkür ederim .. hepimiz kış gelince kürkçü dükkanına geri dönüyoruz . varmısın beraber yarışalım :)
zilim, cok haklisin canim.cok mutsuzum banum seninle yarisamam ben sen cok disli rakipsindolapta 4 yeni etiketi ustunde pantolon,2 elbise,2 blazer beni bekliyor malesef.zayiflayinca anca iclerine girebilirim sozde beni hirslandirsin diye aldim ama onlar dolapta bana bakiyor bende onlara ufaktan ufaktan birseylere basladim bakalim .nazlim evin hayirli olsun gulegule otur insallah,monti ablam sen nasilsin kilo vermene cok sevindim insallah öyle devam eder unutmadan zilim ablana gecmis olsun canim.
menümm
sabah
1 mandalin 1 elma minik
kahvaltı
3yk lor
2dlm kızarmış ekmek
4zeytin
1 tabk roka-maydnoz bol limonlu
öglen
1 haşlama but
bol salata
yogurt tarçınlı
akşam
biraz tavuk
patlıcan salata
turp
ara
meyve yiycem
3lt su
1form çay
4yeşilçay
1papatya çayı
ivit şişko ocd ..
diyarım bayramdan önce bende nasıl başlasam diye hayıflanıyordum yasaklar gözüme büyüyordu şimdi niye bukadar beklemişim diyorum ... az evvel ögleni yedim ..kahvaltıyı 8 de yapmıştım saat 13 oldu bende hala açlık yok düşün bide hipoyum .. ögünüm gerçmesin diye yedim .. önceden 11 gibi açklık hisediyordum sanırım az yemeden oluyordu bu şimdi karnımı bi güzel doyuruyorum .
sende ögünlerinde bol yersen sanırım bu sorun halolur . özelikle ögleni kuvvetli yeki 2. arya gerek duyma . yada akşam için yanında 100gr kuruyemiş bulundur vede meyve bunu akşam yerine say ...
akşam 2 lahana sarmasıyla nasıl doydun .??? kan şekerin dengeye girsin inan açıkmıycaksın ...
mönülerindeki cıslarıda zatten sen biliyorsun ...
hep diyorum kilo vermek demek aç kalmak demek deyil ...
banum geçersin hemde ilk sınavda sakın endişe duyma . ben ilk sınavda 90 alıp geçmiştim . motor parçalarını deftere çizerek adlarını kendin yaz... aklında kalması koly olur . zatten şemalarde kitaplarında vardır ...
bu arada size daldım ocaga koydugum kompostoyu kömür etmişim ...
bu yanık kokusunu evi havalandırdıkmakdam başka nasıl giderebilirim önerilere açıgım yene ...:))
bu arada kalorifer peteginin üzerine çay br. altına türk kahvesi koydum . yanık kokusunu bastırdı .... siz öneri sunmadınız ama ..
ben kaçar çocukların yemegini yakmadan . hiç adetim deyildirye bu bugün nasıl olduysa.
kızımı dersaneye görürücem azda kızılayda turlayım ..
ocd cnm hazır kayınvaliden sendeyken bunu avantaja çevrebilirsin cnm..ben çocuğum çok küçükken bile yaptım pilatesi.burayada yazıyordum hatta,oğlum üstümde tepinirken bile yapıyordum hiç bırakmadan.seninde oğlun sana aynısını yapıyordu diye hatırlıyorum.babannesi onunla ilgilenirken sen rahatça sporunu yap,duşunu al...kapan bir odaya aç pc'den ebru şallının bir bölümünü..yap hızlı hızlı..hava iyi olduğu günlerde sar sarmalan çık dışarı tempolu tempolu yürü 1 saat gel..ben dün eşim gelir gelmez giyinik bekledim o girdi ben fırladım çıktım.yürüdüm koşar adım 40 dk kadar hava iyice karardı diye gelmek zorunda kaldım.eve geldim montumu çıkardım lastiği dizlerime takıp kalça çalıştırdım bir kaçta esneme yaptım bitirdim.vicdanen rahatladım,bedenen rahatladım.spor yapmadığım günü verimsiz kabul eder oldum.ve acaip rahatsız ediyor beni..yapınca bi işi bitirmiş gibi rahatlıyorum.snede kendine günün bir saatini belirle kendine.ya sabah erken ya oğlun uyurken öğlen gibi...yani o saatte işi gücü bırak yap.bir hafta sonra alışkanlık haline gelir zaten...bırakamassın istesende..benim şu an oğlumu bırakabileceğim biri olsa kar bile yağsa çıkıp yürüycem ama öyle çok güveneceğim biri yok apartmanda..
tek diyetle olmuyor zaten ,fit görünmüyor yani insan.zayıflıyorsun ama etler yumuşuyor sarkmaya başlıyor.spor yaparsan taş gibi kalıyorsun ne kadar zayıflasanda....hadii kıslar sporaaaa.her gün herkes yediğini yazarken sporunuda yazsın....daha motive edici olur..
kızlar çok heyecanlıyım yarın bi aksilik olmazsa ehliyetimi alıyorum.ne üniversite sınavına girerken ne doğuma giderken bu kadar heyecanlı değildim
ocd cnm hazır kayınvaliden sendeyken bunu avantaja çevrebilirsin cnm..ben çocuğum çok küçükken bile yaptım pilatesi.burayada yazıyordum hatta,oğlum üstümde tepinirken bile yapıyordum hiç bırakmadan.seninde oğlun sana aynısını yapıyordu diye hatırlıyorum.babannesi onunla ilgilenirken sen rahatça sporunu yap,duşunu al...kapan bir odaya aç pc'den ebru şallının bir bölümünü..yap hızlı hızlı..hava iyi olduğu günlerde sar sarmalan çık dışarı tempolu tempolu yürü 1 saat gel..ben dün eşim gelir gelmez giyinik bekledim o girdi ben fırladım çıktım.yürüdüm koşar adım 40 dk kadar hava iyice karardı diye gelmek zorunda kaldım.eve geldim montumu çıkardım lastiği dizlerime takıp kalça çalıştırdım bir kaçta esneme yaptım bitirdim.vicdanen rahatladım,bedenen rahatladım.spor yapmadığım günü verimsiz kabul eder oldum.ve acaip rahatsız ediyor beni..yapınca bi işi bitirmiş gibi rahatlıyorum.snede kendine günün bir saatini belirle kendine.ya sabah erken ya oğlun uyurken öğlen gibi...yani o saatte işi gücü bırak yap.bir hafta sonra alışkanlık haline gelir zaten...bırakamassın istesende..benim şu an oğlumu bırakabileceğim biri olsa kar bile yağsa çıkıp yürüycem ama öyle çok güveneceğim biri yok apartmanda..
tek diyetle olmuyor zaten ,fit görünmüyor yani insan.zayıflıyorsun ama etler yumuşuyor sarkmaya başlıyor.spor yaparsan taş gibi kalıyorsun ne kadar zayıflasanda....hadii kıslar sporaaaa.her gün herkes yediğini yazarken sporunuda yazsın....daha motive edici olur..
merhaba.bende kitabını sipariş ettim.okuyup başlamaya düşünüyorum.birşey sorucam entegre ekmeği nereden bulabilirim.
öznurrr çok sevindim cnm valla darısı bana inşş sen zor kısmı atlatmışsın tabi
motor bana çok zor geliyyy yaw ne halt etcem bilmiyimmmmmm
ocd cnm sabah yapılan spor gün içinde yapılan spora göre çok daha etkili....ebru şallıda bunu söylüyordu.benim daha evvel gittiğimm spor salonunun hocasına...ama kesinlikle aç karnına değil cnm..ben geçen yıl bunu acı bir şekilde tecrübe ettim malesef..sabah ebru şallıya yetişeyim diye oğlumu doyurdum kendşm edemedim kahvaltımı.kardiyo ağırlıklı bi gündü..ölüyorum sandım.film koptu...
kalp atışlarımı kulaklarımda duymaya başladım..küüüüt...küüüüttt...ve son olarak dizlerimin bağı yavaşça çözüldü.dizlerimin üstündeydim laaap diye evin ortasına yığıldım..kendime geldiğimde oğlum saçlarımı çekiştiriyordu anneee diye ağlıyarak...
kahvaltını et güzlece,en az yarm saat-45 dk.geçsin üstünden dolu mideyle yapılmıyor spor kalbi sıkıştırıyor..miden yatışınca (30-45 dk) başla spora....
bu selahattin dönmez derya baykalın programında haftada 1-1,5 kg verdirecek çay tarifi verdi kıslar...
1 avuç taze tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon
8-10 dal taze nane
2 lt su
hepsi 10 dk kaynatılacak,her yemekten önce 1 su bardağı içilecek dedi.ama bu otları nerden bulacak insanlar onu söylemedi:26:
bulup yapacak olan varsa diye yazdım.yada kurularını aktardan alıp yapılabilir..herkes herşeyin tazesini nerden bulsun...
cnm tam buğday ekmeği entegral ekmek dediğimiz şey...unonun tam buğdayı var ve sanırım halk ekmek tam buğday kullananlar var.birde bimin ve A101'in köy ekmekleri bu kriiterlere uygun ekmekler...
yağsız peynirde bim aknaz lıght peynir alabilirsin..aramıza hoşgeldin bu arada....
banum hiç korkmasın göözün.bende ilk derste motordan geçemem sanmıştım.araba kullanmayı bildiğim halde motordan kalırım demiştim içimden ama 96 almıştım sınavdan.ilk başta karma karışık gelen herşey sonra çivi gibi beynine kazınıyor cnm .hiç korkma ara sınavlar yapıyorlar sık sık zaten.kitaptafa her konudan sonra testler var çözer ezberlersin korkutma kendini cnm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?