Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

günaydın ablaaa
cuma bi gelse yahu çatlıycammmmmmm

ben bu ilk hafta çok memnun kaldım hem kilomdan hem ölçülerimden yarına sakladım sonucu ..
inşallah böyle devam eder ... salı günki kısır partim olmasaydı daha süper olacakdı tabe ..
ee yarın günüm var dedim ben ne edeyim kıslar ...:26:ayda bir günümüz .. yine salatalardan otlanayım. tüm eleştirilere karşı. hemen başlarlar amanın sende kilomu var bugun ye yarın yemessin . bir günden ne olcak bugünlük ye vs vs ...
..
fakat çok çüçük kaçamaklarda serpiştire bilirim tatlı dışında tabi. şeker yasak bana

laceyim dukanın tek pro günleri dışındaki sebzeli günleri karatayınkinden saglıklı neden dersen dukanda prolar yagsız ve montideki gibi sebzeyle bereber yeniyor ..

...ama her ikisininde sakıncaları var . dukanın özelikle sadece prolu günleri çok sakıncalı ... karyatında doymuş yagları
dedigim gibi uzun vadede verdikleri kilolara bakarsanız monti daha etkili ... onların ilk günlerde verdiridgi su kaybı insanları baskülde motive ediyor okadar ..

Son düzenleme:
aben ablacım yarın gümbür gümbür geliyorsun yani ölemiii
ben bu sabah ölesine bi çıktım tartıya fena degildi sonuç yarına neler olur bakalımmmm
menüleirm iyiydi kaçamak minick kaçamaklar oldu yani çok degil
annem revani,çig köfte ve börek yaptı kıymalı patateslii onlardan bile yemedimmm inanki

hatta yazayım sana menüleirmi

salı
meyve sabah

3 dlm ekmek
peynir zeytin
çay domates

öglen(annemde)
tavuk yeşillik yogurt

akşam
mercimek çorbası
semizotu 2yk
yogurt
salata

akşam meyve

çarşamba
2dlm ekmek
peynir,zeytin yeşillik

öglen
2yk melemen
3yk yogurt
yeşillik
biraz badem

akşam
etli türlü
salata
yogurt

meyve

aben abla ben de çok şaşırıyorum
lahmacun serbest ekmegin yasak olmasına bird ekarataycılar 2 ögün yiyorlar gül diye bir bayan var hep 2 ögün yiyor son derece saglıksız bence......

aben abla benimde kaç kilom gitti 1 haftada bilmiyorum ama hep menüleirmi yazdım
fakat benim için 65 ten sonrası verebilmek önemli bir şekilde 65 oluyorum
hatta 0 karbonla filanda 62 oldum amaa gel görki
kalıcı olmadılarrr
monti ilede ne kadar sürede verebilcemm 65 in altını bilmiyorum

maytapmı geçiyom banu kaçamaklar nerde ..?.
bugün sabah harici karbon yeme ..

maytapmı geçiyom banu kaçamaklar nerde ..?.
bugün sabah harici karbon yeme ..

kaçamkalar
1 tırnak ucu poça
1 damla revani
4 çubuk kraker

yok bugünki menümde
öglen tavuk akşama
patlıcan varrr

neden öle deddinnn çokmu karbon almışım???
yoksa cuma diye mi dedin

aben abla ben de çok şaşırıyorum
lahmacun serbest ekmegin yasak olmasına bird ekarataycılar 2 ögün yiyorlar gül diye bir bayan var hep 2 ögün yiyor son derece saglıksız bence......
karatayda 2 ögün diye bişi yok sanırım fakat kıslar abartıyor ..tamam ara yapmasınlar ama 2 ögünde az .. ama kahvaltıyı 12 de yapıyorlar . neyse herkes özgür sonuçde ne saglıksız diyet yapanlar var tek çeşit yiyecekle günleri geçiyor vs vs onlara bakarak yinede saglıklı.. herşkese saygımız var .derdimiz saglıklı olanı yapsınlar okadar ..

banum karbon kasip yaptıgın zamanki kilonu bencede baz alma çünki su kaybıydı .bende bi ara 60 61 olmuştum ama senin gibi pro agırlıklı fakat kalıcı olmadı 2.3. gün sonra kaslara su dönüyor . bu sefer kurtulamaasın montide duraganada geçsen bırakmıycam seni. vede kendimi... yaza kadar haflarca takılsakda montiyle hedefe varmadan bırakmak yokkk

kaçamkalar
1 tırnak ucu poça
1 damla revani
4 çubuk kraker

yok bugünki menümde
öglen tavuk akşama
patlıcan varrr

neden öle deddinnn çokmu karbon almışım???
yoksa cuma diye mi dedin
yarın cuma diye dedim banum ....
banum bunlardan kaçamadıgında 1 lokma al ve agzında datını çıkarana kadar çigne . ve dogru çöpe ...ama sakın yutma .
bu nefsini körler ..

çok yanlızım nereydin bacımmmm
niye bukadar özletiyorsunuz kendinizi

yok abla valla beni kovasanda gitmemmm burdann
çünkü ben anladımkiii öle ondna bundan yiyim kalori hesabı yapayım dersem batıyorummm
en iyisi monti benim için hem acıkmıyorumbile 3.5 saat geçiyor ög,ünden hala tok oluyorm
arada yapmıyorum zaten sabah meyve akşam meyve
meyvemi yiyorum çünkü şekeir ondan alayım diye birde gözüm kalmasın diye

şu annemlere gidip gelmede ehliyet işleirni çözeen kadar biraz pürüzler olsadaa bozmamaya çalışıcam monticigimiii

yarın cuma diye dedim banum ....
banum bunlardan kaçamadıgında 1 lokma al ve agzında datını çıkarana kadar çigne . ve dogru çöpe ...ama sakın yutma .
bu nefsini körler ..

valla abla poça filan neysede şu revaniyi aldım ya agzımaaa inaki
şundna bir dilim yesemmm demedim şekerr artık midemi bulandırıyor çok fazla yeidgim için sanırım bayram arasınd a
ne büskivilerde gözüm kalıyor ,ki ben çayında yanında bayılıdım büskivi kurbiyeye
nede tatlıda filan yani

akşamları artık çay içiyoruz malum kış geldi
eşime getirsemde çayın yanında bişiyler

kendi yemek istedigim meyvemi
tabaga ogruyorum üzeirne tarçın serpiyorummm valla çayla meyve yiyorummm

dünki mönüm .çarşamba .
.6. gün monti..

önceki gün 3 ögün karbon yedigimden dün pro agırlıklı mönüm bunu göz önüne alın . bu sabah hemen ekmegimi ekledim ..

8 30.
yr yumurta.4 çeri dom .
peynir( nor).
salatalık ..

13.00.

1 tav but. hş. (derisi ve yagı haşlamadan önve alınmış )
yeşilik . şalgam . (suyu deyil banum turp şeklinde olan )
yr br. ayran . 1 avuç fınduk .

17.00
1 mandalina .yr elma.

18.30.
1 hş yumurta .5.6 çig mantar..
salatalık...1 kş lor ..
2 ceviz 10 badem .

22 .00
1 br y.y sütle kahve..

2 saat tempolu ev temizligi .pilates yapmış kadar oldum dün .
1 kupa karışık çay . pazarı dolaş ..
3 lt su ..

.

amanın diyarda gelmiş .... kıs diyar bak bizde tekrar başladık hemde 1 hafta oldu cadı nerdesin ... seni artık sopayla gericem bak ..

çok yanlızım nereydin bacımmmm
niye bukadar özletiyorsunuz kendinizi

merhaba aebencim bende sizi özledim canim ara ara girip cok kisa bakabiliyorum malesef kilomdan hic memnun degilim sizleri takip ediyorum belki gaza gelirim diye offfffffff bu kadinlarin kilo derdi hicmi bitmezzzzzzzzz.diyarim seni gördum asagida sen nasilsin butun monticiler umarim hepiniz iyisinizdir.

Yok canım ya ehliyet işleriyle uğğraşıyorum bu sebepden dolayı dün oğluşa kv baktı ama içim içimi yedi bende tevekkül ettim Allahım oğlumu sen verdin sen alırsın yavrum sana emanet diye diye önce Kadıköy sonra Üsküdar"a gittim.Yani böyle dua etmemin sebebi benim oğluşun tam bir canaavar oluşu ki pencere kilitlerini bile açıyor masaya tırmanıp, kaşla göz arası merdivenleri çıkıyor (merdivenin üst katında kilit alt katında çit var birde) ve malesefki kv de şeker var pat diye uyuyakalıyor uyandıramıyorum bazan uyanıyor 2 sn sonra pat tekrar gitmiş.
şimcik sen bana şişkomu didin bakem aaaaaaaa du bende tam dönüş yapayım montiye

hoşbuldum sağol ziliciğim ALLAH utandırmasın İNŞALLAH ağız tadiyla oturmayı nasip etsin

amanın diyarda gelmiş .... kıs diyar bak bizde tekrar başladık hemde 1 hafta oldu cadı nerdesin ... seni artık sopayla gericem bak ..

ABLAM ÇAKTIRMADAN 2 GÜNDÜR BURDAYIM :) bir hafta mı oldu yani bende başlasam mı diyorum ama güvenemiyorum kendime...menüvereyim bari ama yanlışlarıda yazıcam

dün
sabah: tb ekmek,köyden yağsız lor,zeytin,çay
öğlen: ton balıklı salata(yoğurt bitmişti)
ara:bir elma
ara:bir fincan sütlü kahve,bir avuç fındık
akşam: 2 tane minik lahana dolması 2 kaşık yoğurt
ara: bir muz,bir mandalina

bugün:
sabah:monti kahvaltısı
öğlen:evden getirdiğim sebzeli tavuk,salata yoğurt
ara:bir elma
ara:süt(2 ara yapıyorum ablam çünkü kahvaltıyı saat 7:45 de yapıyorumşirkette,öğlen 12:30 yemiş oluyorum evde de akşam 8 de oluyorum çok acıkıyorum)
akşam: yoğurt
ara:meyva

slm kıslar...
diyar gelmiş ama yazamadan çıkmış sanırım...işleri yoğun herhalde..iinşallah kiloları artmamıştır....

yalnızım bi yerden başlamak lazım tatlım.yoksa saldıkça kaçıyor ipin ucu..nerden başlasan kardır cnm..yerken iyi hoş geliyorda insana aynaya baktığında hepsinin boş olduğunu anlıyorsun..ve tüm gücün gidiyor,güvenin kayboluyor.biri dikkatli baksa kilolarından dolayı baktığını düşünüp mutsuz oluyorsun..malesef kilosu ile başı dertte olan herkesin yaşadığı bir durum bu..zamanında bendede durum bundan farksızdı..ama azıcık sık dişini..insan istediğini yiyemediğinde huzursuz oluyor belki 5-10 dk. ama yiyipte alacağın 1 kilodansa yemeyip vereceğin 100gr daha mutlu ediyor insanı..

banum bende çayı sade içemezdim.yanında yulaflı bisküvilerden 1 paketi banıp banıp yerdim.şimdi bile bazen nasıl istiyor cnm..ama başlasam durduramam kendimi diye eve bile sokmuyorm.zaten paketli hiç bişeyi almama taraftarıyım uzun bir süredir.uzun ömürli olan herşeyin (konserve,hazırçorba,bisküvi ıvır zıvır) içinde müthiş derecede katkı maddesi bulunuyor malesef..zaten doğal yediğimiz bişey kalmadı.bildiğimiz süt yumurta bile doğal değil eskisi gibi..ama bunları yemeğe mecburuz alıyoruz.ama diğerlerini mecbur değiliz yemeye.almıyorum bende..unuttum tadını valla..oğlumada şeker çikolata yerine hurma günkurusu kayısı ve kavrulmamış badem-ceviz veriyorum.kendim pialv yemeyeli ne kadar oldu hiç bilmiyorum.eskiden tabak dolusu yediğim pialvı şimdi görmek istemiyor cnm.(ara sıra hamur türlerinde gözüm kalıyor bu konuda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim malesef ama dışarda yapılanları gerçekten almıyorum,içim gitsede evdede nadirdir yediğim.akşam kek yaptım mesela oğlumla eşime.zeytinyağlı pekmezli ve cevizli kek.yarım dilim yedim.artık aylarca cnm istemez..

abenim ablamın sonuçlar bugün 3 gibi belli olur,burdan yazarım sizde.bende meraktayım.eşim ona bu diyetin sağlıklı olmayan kısımlarından çok bahsetti ama kilo veriyorum napiim dedi.karatay hocanın dediği sağlıklı prolar almak iyi hoşta malesef onun dediği beslenme şeklinin yapıldığı çağda yaşamıyoruz.eskiden insan gücüyle yapılıyormuş her iş spora gerek bile kalmıyormuş tüm gün hareket halinde oldukları için.vasıta yokmuş heryere yürünüyormuş.şimdi insanlar spor salonuna arabayla gidiyor:)benim dedemde her sabah el kadar tereyağını köy ekmeğine sürüp yermiş.koca bir kupa yağlı süt içip 2'şer yumurta yerlermiş ama o yediğini maksimum 2-3 saatte bağda bahçede yolda yakıyormuş.yürüyerek köyden şehre geliyorlarmış..şimdi öylemi...ve yürüyüş yaptığımızda soluğumuz hava egsoz gazından başka neki?oksijen almaya çıkıp azot çekip geliyoruz...

karatayda kilo verdiğinde bile tam buğday ekmeğini haftada 1 kez veriyor.ama lahmacunu kilo verme aşamasında beyaz undan olmasına rağmen haftada 1 veriyor.mayasız oldğundan yazmıştı kıslar..dilim başına yarım çay kaşığı mayadan kaçarlarken bir su bardağı beyaz unu yemeğe nasıl izin veriyor karatay diyeti bunu anlamadım bende....

zilimmmm
amanın uzun uzunnnnnnnnn yazmışsın yine sıkılmadan vallahi bende keyifkle okuyorum yazılarını cnm
ablanın sonuçlarını bende merak ettimmm umarım iyi çıkar cnm
karatay konusunda hepicigimiz hem fikiriz sanırım

diyarr
nasılsınn cnm özlettin kendiniiii:)))

yalnızımmm
sendne ne haber cnm biz iyiyizzzz aramıza yeni katılımcılar bekliyoruz
hadi sende gel yarışbizimleee

kızlar ben motor dersine giridm geçen akşam hiç kafam basmadı yahu
motordan kaçıncı sınavda geçerim bilmiyorum gayrııı:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…