günaydın ablaaa
cuma bi gelse yahu çatlıycammmmmmm
ziliciğim işin gerçekten zor 3 kişi için bu kadar uğraş harikabugün yaptığım kıymalı pırasayı sadece kendim yerim diye düşünürken bütün ev halkı çok beğenip yedi. onlar içinde ayrı yemek yapmıştım ama benimki cazip geldi galiba
dilerim ablanın değerleri yüksek çıkmaz canım. bu ara dukan ve karatay çok gözde ,uzun vadede bu tür diyetlerin vücuda zarar vereceği aşikar:26:
maytapmı geçiyom banu kaçamaklar nerde ..?.aben ablacım yarın gümbür gümbür geliyorsun yani ölemiii
ben bu sabah ölesine bi çıktım tartıya fena degildi sonuç yarına neler olur bakalımmmm
menüleirm iyiydi kaçamak minick kaçamaklar oldu yani çok degil
annem revani,çig köfte ve börek yaptı kıymalı patateslii onlardan bile yemedimmm inanki
hatta yazayım sana menüleirmi
salı
meyve sabah
3 dlm ekmek
peynir zeytin
çay domates
öglen(annemde)
tavuk yeşillik yogurt
akşam
mercimek çorbası
semizotu 2yk
yogurt
salata
akşam meyve
çarşamba
2dlm ekmek
peynir,zeytin yeşillik
öglen
2yk melemen
3yk yogurt
yeşillik
biraz badem
akşam
etli türlü
salata
yogurt
meyve
maytapmı geçiyom banu kaçamaklar nerde ..?.
bugün sabah harici karbon yeme ..
karatayda 2 ögün diye bişi yok sanırım fakat kıslar abartıyor ..tamam ara yapmasınlar ama 2 ögünde az .. ama kahvaltıyı 12 de yapıyorlar . neyse herkes özgür sonuçde ne saglıksız diyet yapanlar var tek çeşit yiyecekle günleri geçiyor vs vs onlara bakarak yinede saglıklı.. herşkese saygımız var .derdimiz saglıklı olanı yapsınlar okadar ..aben abla ben de çok şaşırıyorum
lahmacun serbest ekmegin yasak olmasına bird ekarataycılar 2 ögün yiyorlar gül diye bir bayan var hep 2 ögün yiyor son derece saglıksız bence......
aben abla benimde kaç kilom gitti 1 haftada bilmiyorum ama hep menüleirmi yazdım
fakat benim için 65 ten sonrası verebilmek önemli bir şekilde 65 oluyorum
hatta 0 karbonla filanda 62 oldum amaa gel görki
kalıcı olmadılarrr
monti ilede ne kadar sürede verebilcemm 65 in altını bilmiyorum
yarın cuma diye dedim banum ....kaçamkalar
1 tırnak ucu poça
1 damla revani
4 çubuk kraker
yok bugünki menümde
öglen tavuk akşama
patlıcan varrr
neden öle deddinnn çokmu karbon almışım???
yoksa cuma diye mi dedin
karatayda 2 ögün diye bişi yok sanırım fakat kıslar abartıyor ..tamam ara yapmasınlar ama 2 ögünde az .. ama kahvaltıyı 12 de yapıyorlar . neyse herkes özgür sonuçde ne saglıksız diyet yapanlar var tek çeşit yiyecekle günleri geçiyor vs vs onlara bakarak yinede saglıklı.. herşkese saygımız var .derdimiz saglıklı olanı yapsınlar okadar ..
banum karbon kasip yaptıgın zamanki kilonu bencede baz alma çünki su kaybıydı .bende bi ara 60 61 olmuştum ama senin gibi pro agırlıklı fakat kalıcı olmadı 2.3. gün sonra kaslara su dönüyor . bu sefer kurtulamaasın montide duraganada geçsen bırakmıycam seni. vede kendimi... yaza kadar haflarca takılsakda montiyle hedefe varmadan bırakmak yokkk
yarın cuma diye dedim banum ....
banum bunlardan kaçamadıgında 1 lokma al ve agzında datını çıkarana kadar çigne . ve dogru çöpe ...ama sakın yutma .
bu nefsini körler ..
çok yanlızım nereydin bacımmmm
niye bukadar özletiyorsunuz kendinizi
zili inşallah balnada bişi yokdur . bizide haberdar et...
dün bende okudum karatay yapanların bazılarının klestrol degerleri yükelmiş.
başka bir yazıda şu dikatimi çektı karatay hoca o topikdeki bazı arkadaşlardan diyet süreci buyunda yaşadıklarını gözlemlerini ve sonuçları istemiş sanırım oda hala gözlem safasında denetliyor . birde bi sitede bir yazı gördüm karatay hocanın agzındanmı bilmiyorum .(karatay hakında derin bilgim yok ) ekmegi gereksiz sayan bir beslenme lahmacuna en saglıklı besin demiş be 1 taneye musade etmiş . nasıl tb. ekmegi gibi degerli bir ekmek yasakkken beyaz undan yapılan lahmacun saglıklı olur tezat geldi bana .. birde kan şekeri yükselmesse, tamam doymuş yagda yense kilo alınmaz fakat herşey kilo deyil doymuş yagların fazlasının klestrol ve damar tıkanıkligi yaptıgını bilmeyenmi var ... ama şunuda göz erdı etmeyelim karatay hoca bu yagları serbest derken bol bol kulanın demişmidir onu pek bilmiyorum .dedigim gibi pek derin bilgim yok . benCe uygun yapılsa güzel bir beslenme karatay fakat monti gibi kahvaltıya ekmek eklenip doymuş yaglardan uzak durmak kaydiyle . ama nın o zaman zaten karatay deyil monti oluyor ..
bunca yılık diyet hayatımda bi kere daha anladım en saglıklı beslenme monti.. ha birde şunu yazayım . karatay diyetindeki kısların kilo vermelerini gösteriyor (bu sabah tüm sayflarımızın önüne eklenmiş ) uzun vadede montide karataydan daha etkili sonuçlar alınmış. buda demek oluyorki dengeli ve kalıcı kilo vermede saglıklı karbonlar ŞART.
...sibelcim sakın çok yiyorum deme . bi lakis çok ye helede sabah ve öglen .akşamı hafif geç ve bunu hafif derken çok az ye demek istemiyorum agır olmayan gidalar ye demek istedim ... meyvende az olmuş ..
..mönünde çok güzel yine afiyet olsun ..
kıs oglanın tümden kayın valideyemi transfer ettin
ocdim bekliyoruz tekrar montiye başlamanı
bak şu an benden şişkosun ..(acık gaza getireyim )
banum sıkma canını hallalur hepsi..
mönü istiyorumyazışından mönülerinden memnun olmadıgını anladım ..
yarın cuma en az 2 kilon gitmişdir şişlikde olsa .
lacey,nazlı hoşgeldiniz tekrar kıslar..nazlı ev almana çok sevindim.güle güle iyi günlerde oturun inşallah ağız tadıyla..
banuş nerelerdesin kurs içinj annenemi gittin şekerimmmm?
laceyim uydurup uydurup yapıyoruz işte ...insan her gün aynı yemeği yemeye bıkıyor.kat - karıştır değişik değişik bişeyler yapıyoruz şte.evde 3 kişiyiz her gün üç çeşit kahvaltı ve üç çeşit yemek pişiyor evimde..oğlum ayrı kahvaltı yiyiyor,(bıldırcın yumurtalı tahin pekmezli sütlü terayğlı vs.) ben tam buğdaylı beyaz peynirli domates,salatalık,zeytinli kahvaltı)eşim beyaz ekmek kaşar peynir ve tussuz zeytinli kahvaltı ediyor..eşim ne karnıbahar yerine lahana ne bamya(( ben sebzeciyim...
en basitinden oğluma bu gün kıymalı erişteli terayağlı domates çorbası yaptım.kendime kıymalı karnıbahar.eşime tavuklu mantar sote..valla akşama kadar mutfaktayım.hal böyle oluncada ortak noktada buluşmak için uydurup uydurup yapıyoruz bişeyler..
siz yapın ben size yine veririm tarifleri..aebencimin dediği gibi eski günlerimize dönelim.liste aebenden tarifler benden diyeti yapmak sizden
geçen gün ablamında karatay yaptığından bahsetmiştim burda hatırlayan varsa...karataycıların bazı değerleri yüksek çıkmış bu gün okudum.ablamada söyledim yarın yaptıracak tahlil..sürekli başım ağrıyor falan dedi ,bence kollesterolü vss. yükseldi yumurta ve et yemekten...bakalım ne çıkacak:18:
amanın diyarda gelmiş .... kıs diyar bak bizde tekrar başladık hemde 1 hafta oldu cadı nerdesin ... seni artık sopayla gericem bak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?