banum bukadar büyütme yahu sınavı ......diroksiyon sınavı kasmıştı beni ..karatay topigi karıştı amanınnnnnnnnnn
zilim benim sınav tarihim çok yakın bacım 10 aralık
mönün harika banum .....menümm
sabah
1 mandalin 1 elma minik
kahvaltı
3yk lor
2dlm kızarmış ekmek
4zeytin
1 tabk roka-maydnoz bol limonlu
öglen
1 haşlama but
bol salata
yogurt tarçınlı
akşam
biraz tavuk
patlıcan salata
turp
ara
meyve yiycem
3lt su
1form çay
4yeşilçay
1papatya çayı
sibelcim bugünkü mönün karbon agırlıklı olmuş takip eden günler pro agırlıklı olsun ..merhaba kızlar misafirler gitti spor yaptım hemen size geldim bugününm hiç kaçamaksız geçti diye bilirim bir ısırık tulumba tatlısını saymasak geri atcaktım ama kıyamadım
sabah 1 elma
kahvaltı iki dilim 2 kızarmış tb ekmeği peynir zeytin domates salatalık maydonoz
öğlen
az kereviz.1 kaşık kısır yoğurt ve salata
akşam.yemek yapadım kendime malesef kuru fasulye yedim 1 salatalık az yoğurt bunlarda ayak üstü oldu malesef
1 saat yürüyüş 1.5 litre su 2 fincan yeşilçay bakalım 2gndür tartıya bakmadım benim bozuk tartım ne dicek bana
bu arada ziligurti ablana geçmiş olsun canım bence monti çok sağlıklı bir diyet oda bunu yapsın
ocdim biliyorum bacım menken gibisin . maşallah ... güzelim derdini ve çaresinibiliyorsun ..senin çaren pilatesde..Ama görenler manken gibisin diyorlaryaf benim sıkılaşmam lazım zaten aebenciğim.azıcık fazla yesem hemen göbek fırtlıyor.yani montiye başlayacaksam aynı zamanda sporada başlamam lazım.bu konuda bana destek verecek siz sevgili bacılarımın gazına, dayağına ihtiyacım var.sadece monti yapsam iyice sarkacak oram buram
tamam nazlışım .....
canımistiyorsan yarışa biliriz bu haftaki kilom seni korkutmasın her hafta böyle olmuyor biliyorsun benim metoyu ..
hoşgeldin elifim ....
canım ben hep bulink deyim yıllardır ..
günaydınlar elifim sanada hayırlı cumalar canım bende artık buradayım canım
alix avien"i dene canım çok memnun kalacaksın.ben flormar"ın yeni seri göz kalemlerine bayılıyorum simli simli.laciverti çok hoş duruyor.
ojelerin numaralarını yarın yazayım sana.oğluş uyuyor yatak odasında.kv geldiği için oğlanın odasını ona verdik beşiği yatak odasına aldık.gürültü edersem uyanır ki ben çok sakarımdır kesin bişey deviririm.geçen gün flormar"ın allıklarından ve fırça setinden aldım 50 tlye tamamlayayım dedim oje alın dediler gayet densizce birden ağzımdan çıktı ojelerinizi beğenmiyorum kötü oldular artık dedim. eve geldik kuzenim anlatıo herkese güle güle.ben ojesiz yapamam hep sürdüm oje.tırnaklarımı zaten uzun kullanmadığım için problem olmadı.manikürümü bile kendim yapıyorum.pedikür içinse kuaföre gidiyorum.
günaydınn .hayırlı cumalar .....
evet gelelim bana kıslar biliyorsunuz 2 ay kadar önce tekrar kilo vermeye niyetlendim. ogün bugün kilo çizelgem .
bu hafta böyle yayınlıyorum haftaya sadece monti çizelgesi yaparım farkı görelim istedim ..
aeben .......23 eylül .2011
başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak ).
3.hafta ............. 63 000 gr.
4.hafta ............. 63 900 gr . (regl haftası )
5.hafta.............. 63.500 gr.
6.hafta ............. 63.200 gr(10gün .w.w. diyeti)
7.hafta ............. 65.000 gr.(bayram haftası )ve monti 1.aşamaya başlıyorum .
8.hafta.............. 62 700 gr. (1.haflalık monti sonucu .)
ölçüler .
...........ilk.hf...1.hf...2.hf. .....7.haf. 8.haf.
bel..........74.....72....72.........74......71
alt bas.....95.....94....94.........95..... 93
üst bas....93.....91....91.........92..... 90 .
göbek .....93.....92....92.........92..... 91.
gögüs..... 92.....91....91.........92..... 91.
bacak .....51.... 51....50........ 51......50 ..
monti başlangıç ....... 65 .000.
1. hafta................. 62 .700
giden 2.300 gr.
günaydın kızlar hemen kilomu yazıyım dedim gerçi tartım biraz sorunlu ama 98 gibi çıkıyodum nerdeyse bugün tam 97 üstünde idi net ve dün 5 günüm bitti sadece
banum bukadar büyütme yahu sınavı ......diroksiyon sınavı kasmıştı beni ..
ne olmuş kr. topigne zilim sanmıbişi deliler kıs yoksa ..
mönün harika banum .....
sibelcim bugünkü mönün karbon agırlıklı olmuş takip eden günler pro agırlıklı olsun ..
canım minik kaçamklar belki mazur görülebilir fakat şekerli şeyler olmasın .. inan 1 lokma şeker insülün salgını bozar ..canım çigne tüküt çok dayamadı isen sen ona kıyamassın belki ama o sana kıyar..
tartın bozukda olsa tartıl bakalım sibelcim iyi sonuçlar bekliyorum senden inşallah ...
ocdim biliyorum bacım menken gibisin . maşallah ... güzelim derdini ve çaresinibiliyorsun ..senin çaren pilatesde..
günaydın kızlar hemen kilomu yazıyım dedim gerçi tartım biraz sorunlu ama 98 gibi çıkıyodum nerdeyse bugün tam 97 üstünde idi net ve dün 5 günüm bitti sadece
inşallah banum ....bende hafta sonu bakıcam güsel bir bordoya flormarın parlak bordosu var ama çok sevemedim ben gidince bi yakından bakıcam
bende geçen bi telekota allık aldım şeftali tonu valla 20 liraydı biraz içim acıdı ama 5 yıl kullanma süresi oldugunu ögrenince alldım gitti
bu hafta sonu bi gidiyim flormara
brde kızlar ben gece kremi kullanmıyorum gündüzde az sürdüm hengameden ve cildim acaip kırışmır gibi oldu
gidip krem alıcam gece için dyedermın kullanıyorum ben
günaydınnnnnnnn
hiç kıskanmadım hemde hiççççççççç
abla ben bayramın ertesi gübü 69.2 çıkmıştım
sibelcim 5 günde 1 kilo tebrikler
5 li rakamları görene adar menüleirm böyle olcak inşşşş
inşallah banum ....
kıs niyen kısnacaksınki zati . bakalım haftaya ne olcak ..500 gr yeter bana haftaya ....
eski topiğimizi özledim ya ,kızlar neler yapıyo acaba?
yaparız banuşum hatta . gönülüysen sana devredeyin kıs bu iş..şaka yaptımmm yahuu kilo veren bizden olsıunnn
bana yetmez vallahi kendme kızıyorum 65 ten nasılda 68 e fırlamışım bu kez montiye yapıştım bırakmıycam 57-58 i görene kadar
liste yapcakmısın abla baya kalabalıgız
masumm
aeben
sdc
odc
naz
başka hatırlayamadım
gözdem ve safişle görüşüyorum ... gözdoşum bunalımlarda bu ara safiş iyi çalışıyor . yeni eve çıktı gayet huzurlu ve mutlu ... mirayla bazen görüşüyorum oda iyi ben en çok kirazı merak ediyorum onunla görüşen kimse yokmu ?
şaka yaptımmm yahuu kilo veren bizden olsıunnn
bana yetmez vallahi kendme kızıyorum 65 ten nasılda 68 e fırlamışım bu kez montiye yapıştım bırakmıycam 57-58 i görene kadar
liste yapcakmısın abla baya kalabalıgız
masumm
aeben
sdc
odc
naz
başka hatırlayamadım
banuşum bırak herkesi kendi haline ... bir arkadaşında dedigi gibi saglık benim kilo benim ve diyetisyenler kadar bilgim var . cahilde deyilim .dün karatay topigind ebir menü gördümm yuh dedimmm afedersiniz ama ohaaa bile deidm yani
menü şöyle
sabah:2 kuru kayısı su
gün boyu yemek yok unutmuşum yemek yemeyi 21 de aklıma geldi bend ebişiy yemedim
geç saat diye
böyle bir şey olabilirmi yahu merak edip yazdımm hatuna
unutuyorum ben yemek yemeyi diyor
neslihannnnnnn
nesliim olayı kafanda bitireceksin ... tek kalimeyle bu . bak bide seninkilo vermek için ne güzel bir sebebin var ... sadece bu bile senin hırslanman için yeter ...benide yazınnnnnnn..yoksa bu hatunnn yakında file dönüşecekkkk...İmdatt kurtarınnnn....
Selam kızlarrr...direk konuya girdimmm çünkü son 8 aydır görmediğim kiloyu gördüm tartıda
82...(((((((((((((((( Aeben ablamm başta olmak üzere ne yaptın sen diyorsunuzzz ama öyle olduu...
Bu ay tedavi gördümm klomen di hormon ilacıydı vs. derken sadece bu ay 4 kilo almışımmm...
Tekrar tedaviye devam edeceğim ara vermeyeceğim içinde bu arada kilo vermemmm lazımm..
en azından hamiş olana kadrrr..Ben ilk ay tutar diye çok ümit ettim ama olmadı..Hayırlısı buymuşş diyorumm..
Sabır ve tevekkül ile yoluma devam ediyorumm..Elbet Rabbim benimde meleğimi göndericek inşallahh çok inanıyorum...
Ama rtabii fill bir annede olmak istemiyorummm...
Ya birde çok güvenemiyorum kendimeee...Her zmn ipin ucxunu bırakıyorummm..
Offff.offffff...
:2:
ben görmüyorum nazlım biliyorsun benim net maceram adece burası ...
gözdeye ne oldu niye bunalımda cadı selemımı söyle hepsine ...
banuşum bırak herkesi kendi haline ... bir arkadaşında dedigi gibi saglık benim kilo benim ve diyetisyenler kadar bilgim var . cahilde deyilim .
.....bunun üstüne sözmü söylenir .. eskilerin bi lafi var her koyun kendi bacagından asılır diye 10 yıl sonra herkes kendi saglıgıyla baş başa kalacak .inşallah bir problemleri çıkmaz.
. gereken uyarıyı zilim zatten yapmış gerisi kendilerine kalmış. saygıyla karşılamak lazım ..
neslihannnnnnn
nesliim olayı kafanda bitireceksin ... tek kalimeyle bu . bak bide seninkilo vermek için ne güzel bir sebebin var ... sadece bu bile senin hırslanman için yeter ...
ilaçlardan belki kilon artıyordur ama diger faktörler senin elinde
canım bizde desttek bol fakat bu destegi senin istemen önemli...
1.aşılama içinde üzülme rabbım zamanını bilir hayırlısı olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?