Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

karatay topigi karıştı amanınnnnnnnnnn

zilim benim sınav tarihim çok yakın bacım 10 aralık
banum bukadar büyütme yahu sınavı ......diroksiyon sınavı kasmıştı beni ..
ne olmuş kr. topigne zilim sanmıbişi deliler kıs yoksa ..
mönün harika banum .....

sibelcim bugünkü mönün karbon agırlıklı olmuş takip eden günler pro agırlıklı olsun ..
canım minik kaçamklar belki mazur görülebilir fakat şekerli şeyler olmasın .. inan 1 lokma şeker insülün salgını bozar .. canım çigne tüküt çok dayamadı isen sen ona kıyamassın belki ama o sana kıyar..
tartın bozukda olsa tartıl bakalım sibelcim iyi sonuçlar bekliyorum senden inşallah ...

ocdim biliyorum bacım menken gibisin . maşallah ... güzelim derdini ve çaresinibiliyorsun ..senin çaren pilatesde..

Son düzenleme:
tamam nazlışım .....
canımistiyorsan yarışa biliriz bu haftaki kilom seni korkutmasın her hafta böyle olmuyor biliyorsun benim metoyu ..

hoşgeldin elifim ....
canım ben hep bulink deyim yıllardır ..

günaydınlar elifim sanada hayırlı cumalar canım bende artık buradayım canım

eski topiğimizi özledim ya ,kızlar neler yapıyo acaba?

bende hafta sonu bakıcam güsel bir bordoya flormarın parlak bordosu var ama çok sevemedim ben gidince bi yakından bakıcam
bende geçen bi telekota allık aldım şeftali tonu valla 20 liraydı biraz içim acıdı ama 5 yıl kullanma süresi oldugunu ögrenince alldım gitti
bu hafta sonu bi gidiyim flormara
brde kızlar ben gece kremi kullanmıyorum gündüzde az sürdüm hengameden ve cildim acaip kırışmır gibi oldu
gidip krem alıcam gece için dyedermın kullanıyorum ben

günaydınn .hayırlı cumalar .....

günaydınnnnnnnn

hiç kıskanmadım hemde hiççççççççç
abla ben bayramın ertesi gübü 69.2 çıkmıştım

günaydın kızlar hemen kilomu yazıyım dedim gerçi tartım biraz sorunlu ama 98 gibi çıkıyodum nerdeyse bugün tam 97 üstünde idi net ve dün 5 günüm bitti sadece

sibelcim 5 günde 1 kilo tebrikler

5 li rakamları görene adar menüleirm böyle olcak inşşşş

günaydın kızlar hemen kilomu yazıyım dedim gerçi tartım biraz sorunlu ama 98 gibi çıkıyodum nerdeyse bugün tam 97 üstünde idi net ve dün 5 günüm bitti sadece

tebrikler s.d cım .....
canım vucud ölçülerini almayı unutma ...

inşallah banum ....
kıs niyen kısnacaksınki zati . bakalım haftaya ne olcak .. 500 gr yeter bana haftaya ....

ben kalkayım ....
dün kombi için geldiler tüm petekleri yıkadı .ama akşam aynı arıza tekrarladı demekki yanlış teşhiss bu ay gına geldi kombi arızasındannnnn:84::84::84:
hemende gelmiyor servis evde bekleyip durrr .aramadım henüz bugünde günüm var çıldırcimmm .

Son düzenleme:
inşallah banum ....
kıs niyen kısnacaksınki zati . bakalım haftaya ne olcak .. 500 gr yeter bana haftaya ....

şaka yaptımmm yahuu kilo veren bizden olsıunnn
bana yetmez vallahi kendme kızıyorum 65 ten nasılda 68 e fırlamışım bu kez montiye yapıştım bırakmıycam 57-58 i görene kadar

liste yapcakmısın abla baya kalabalıgız
masumm
aeben
sdc
odc
naz

başka hatırlayamadım

eski topiğimizi özledim ya ,kızlar neler yapıyo acaba?

gözdem ve safişle görüşüyorum ... gözdoşum bunalımlarda bu ara safiş iyi çalışıyor . yeni eve çıktı gayet huzurlu ve mutlu ... mirayla bazen görüşüyorum oda iyi ben en çok kirazı merak ediyorum onunla görüşen kimse yokmu ?

yaparız banuşum hatta . gönülüysen sana devredeyin kıs bu iş.. malum sen bende daha onlaynsın
listeye yazılmak isteyen belirtsin ..
takyide başlamıştı sanırım ama fazla girmiyor ..

ben görmüyorum nazlım biliyorsun benim net maceram adece burası ...
gözdeye ne oldu niye bunalımda cadı selemımı söyle hepsine ...

dün karatay topigind ebir menü gördümm yuh dedimmm afedersiniz ama ohaaa bile deidm yani
menü şöyle

sabah:2 kuru kayısı su
gün boyu yemek yok unutmuşum yemek yemeyi 21 de aklıma geldi bend ebişiy yemedim
geç saat diye

böyle bir şey olabilirmi yahu merak edip yazdımm hatuna
unutuyorum ben yemek yemeyi diyor

benide yazınnnnnnn..yoksa bu hatunnn yakında file dönüşecekkkk...İmdatt kurtarınnnn....

Selam kızlarrr...direk konuya girdimmm çünkü son 8 aydır görmediğim kiloyu gördüm tartıda
82...(((((((((((((((( Aeben ablamm başta olmak üzere ne yaptın sen diyorsunuzzz ama öyle olduu...

Bu ay tedavi gördümm klomen di hormon ilacıydı vs. derken sadece bu ay 4 kilo almışımmm...
Tekrar tedaviye devam edeceğim ara vermeyeceğim içinde bu arada kilo vermemmm lazımm..
en azından hamiş olana kadrrr..Ben ilk ay tutar diye çok ümit ettim ama olmadı..Hayırlısı buymuşş diyorumm..
Sabır ve tevekkül ile yoluma devam ediyorumm..Elbet Rabbim benimde meleğimi göndericek inşallahh çok inanıyorum...
Ama rtabii fill bir annede olmak istemiyorummm...
Ya birde çok güvenemiyorum kendimeee...Her zmn ipin ucxunu bırakıyorummm..
Offff.offffff...
:2:

banuşum bırak herkesi kendi haline ... bir arkadaşında dedigi gibi saglık benim kilo benim ve diyetisyenler kadar bilgim var . cahilde deyilim .
.....bunun üstüne sözmü söylenir .. eskilerin bi lafi var her koyun kendi bacagından asılır diye 10 yıl sonra herkes kendi saglıgıyla baş başa kalacak .inşallah bir problemleri çıkmaz.
. gereken uyarıyı zilim zatten yapmış gerisi kendilerine kalmış. saygıyla karşılamak lazım ..

bıradayım aeben ablammmm...:)))
Ayy tuut benniii bırakma ablammm...yoksa heran kaçacak gibiyimmmm...
Çok fenayımmmm sürekli yiyorummmm süreklii...

Ama yemememmm lazımmm bana en iyi monit geliyorrrr....
Sağlklı bir anne olmam lazımm...

nesliim olayı kafanda bitireceksin ... tek kalimeyle bu . bak bide seninkilo vermek için ne güzel bir sebebin var ... sadece bu bile senin hırslanman için yeter ...
ilaçlardan belki kilon artıyordur ama diger faktörler senin elinde
canım bizde desttek bol fakat bu destegi senin istemen önemli...
1.aşılama içinde üzülme rabbım zamanını bilir hayırlısı olsun ...

ben görmüyorum nazlım biliyorsun benim net maceram adece burası ...
gözdeye ne oldu niye bunalımda cadı selemımı söyle hepsine ...

aleykümselam ablam .. gözdoşum malum herzamanki karamsarlığı üzerinde ...

yok yok abla ben zaten karışmadeım dün sürekli okuyorum amaa
kızın yememesinden çok yemek yemeyi unutması garip geldi bana6

Tamam ablammmm çok istiyorummm...Bana montiden başkası Yalan gibi geliyor zatenn....

Ben bugün biraz yoğunum ara ara gelim tekrar biraz esikiyi okuyayımmm..Moral ve motive olayımmmm ve aranızdayımm...Artık kovsanızda hamile olana kadar aranızdayım:))))

herkese günaydın hatun kadınlaar...
bu gün hava ne güzel değilmi?dün isli pusluyken bu gün ışıl ışıl..hiç evde durasım yok.çıkıp yürüyesim var ama oğluşla çıkıcaz mecburen.kağnı hızıyla gezeriz artk..olsun napalım.hava soğuk olmasın,içeri tıkılmayalımda...

bu gün cuma kıslar..kilolar ne alemde...haydin dmkülün bakalım incilerinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…