Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banu canım sen oje seviyormuşsun ayol gel buraya beraber takılalım. şu aralar A.Avien"in ojelerine takmış durumdayım.Allahım her rengi ayrı bir güzel.Birde fırcaları çok güzel.ayrıca çok çabuk kuruyor.hergun farklı bır oje suruyorum ben.haftada bıgun ara verıyorumkı tırnaklarım sararmasın

ahhhh öznurum ehliyetimi alma hakkını kazanınca almamm mı yavrumm
hatta kocayı atıp yataktan onla yatıcam bi süre

bende çok giremedim derse çıkmış soruları çözüyorum ama diyorlarki hocalar konu bitmeden çözmeyin iyide
konu bitiyor hemen sınav oluyor birde hep çıkmış sorular çıkıyormuş sanırım:)
umarıma tlatabilirim şu sınavıı zararsızz:::::(

ojemi dedinnn dime yevrum dime bentam bir oje manyagıyım 3 yıl dogru düzgün tırnakta uzatmadım
ojede sürmeidm çocuklardan kaynaklı şimdi başladım bende flormarı seviyorum

hiç sorma banum etena nickli biri ortaya bi laf atmış ,ben oğlumu uyutmaya gitmiştim.topiği karıştırmış..biride ona laf yetiştiricem diye okuduklarını karıştırıp yazmış bişeyler..etenanın eşini dr.sanmış sanırım, kötü üslubundan dolayı ona cvp eleştirirken benim yazdığım aklında kalmış sanırım.etenaya yazarken aradan bende çıkmışım galiba.:))

neyse ben üstüme düşeni yazdım.gerisi kendilerine kalmış...bir çoğuda benle aynı görüşü paylaşmış zaten..doğal yemek için doğal yaşamalı..ama günümüz imkanları buna ne kadar elverir tartışılır...
herkes istediği gibi yaşar cnm ,ben bildiğim bişeyi paylaştım o kadar...

banum her yıl sorular aynı cnm.önceki yıllarda çıkan soruları çözsen yeter...hiiiç korkma ...

ojemi dedinnn dime yevrum dime bentam bir oje manyagıyım 3 yıl dogru düzgün tırnakta uzatmadım
ojede sürmeidm çocuklardan kaynaklı şimdi başladım bende flormarı seviyorum

alix avien"i dene canım çok memnun kalacaksın.ben flormar"ın yeni seri göz kalemlerine bayılıyorum simli simli.laciverti çok hoş duruyor.
ojelerin numaralarını yarın yazayım sana.oğluş uyuyor yatak odasında.kv geldiği için oğlanın odasını ona verdik beşiği yatak odasına aldık.gürültü edersem uyanır ki ben çok sakarımdır kesin bişey deviririm.geçen gün flormar"ın allıklarından ve fırça setinden aldım 50 tlye tamamlayayım dedim oje alın dediler gayet densizce birden ağzımdan çıktı ojelerinizi beğenmiyorum kötü oldular artık dedim. eve geldik kuzenim anlatıo herkese güle güle.ben ojesiz yapamam hep sürdüm oje.tırnaklarımı zaten uzun kullanmadığım için problem olmadı.manikürümü bile kendim yapıyorum.pedikür içinse kuaföre gidiyorum.

ben hiç derse girmedim canım o yüzden sistem nasıl bilmiyorum.ama sadece daha önce yapılan sınavların sorularını çözmenin yeterli olduğunu gayet iyi biliyorum çünkü sorular aynı.

ben hiç derse girmedim canım o yüzden sistem nasıl bilmiyorum.ama sadece daha önce yapılan sınavların sorularını çözmenin yeterli olduğunu gayet iyi biliyorum çünkü sorular aynı.

günaydınnnnnnnnnnnnnn
geçen hafta:67.9
bu hafta:66.6
giden1300

65 i begenmezken 65 e kul oldum

günaydınnnnnnnnnnnnnn
geçen hafta:67.9
bu hafta:66.6
giden1300

65 i begenmezken 65 e kul oldum
tebrikler banum gayet iyi bir rakam ... ölçülerin ne durumda banum ...?.
kıs 69. 7 oldugun hangi haftaydı ??? yanlışmı hatırlıyorum .

evet gelelim bana kıslar biliyorsunuz 2 ay kadar önce tekrar kilo vermeye niyetlendim. ogün bugün kilo çizelgem .
bu hafta böyle yayınlıyorum haftaya sadece monti çizelgesi yaparım farkı görelim istedim ..

aeben .......23 eylül .2011

başlangıç.. ......... 65 000 gr
1.hafta ............. 63 800 gr.
2.hafta ............. 63 600 gr.(3 gün kaçamak ).
3.hafta ............. 63 000 gr.
4.hafta ............. 63 900 gr . (regl haftası )
5.hafta.............. 63.500 gr.
6.hafta ............. 63.200 gr(10gün .w.w. diyeti)
7.hafta ............. 65.000 gr.(bayram haftası )ve monti 1.aşamaya başlıyorum .
8.hafta.............. 62 700 gr. (1.haflalık monti sonucu .)

ölçüler .
...........ilk.hf...1.hf...2.hf. .....7.haf. 8.haf.

bel..........74.....72....72.........74......71
alt bas.....95.....94....94.........95..... 93
üst bas....93.....91....91.........92..... 90 .
göbek .....93.....92....92.........92..... 91.
gögüs..... 92.....91....91.........92..... 91.
bacak .....51.... 51....50........ 51......50 ..

monti başlangıç ....... 65 .000.
1. hafta................. 62 .700

giden 2.300 gr.

Son düzenleme:
kansızlık gerçekten çok zor canım geçmiş olsun . aeben ablamda kabul ederse yarışırım tabiki onunla....
günaydınn .hayırlı cumalar .....

günaydın ablam sanada hayırlı cumalar .

aebenim ablam benim kilomda 64 rica etsem benide listene yazarmısın . ben pazartesiden itibaren düzenli menülerimi yazmaya başlayacağım ...

aeben ablam ,nazlişkom nerelerde bulayım sizleri hep beraber

günaydınlar hayırlı cumalar

aebenim ablam benim kilomda 64 rica etsem benide listene yazarmısın . ben pazartesiden itibaren düzenli menülerimi yazmaya başlayacağım ...
tamam nazlışım .....
canımistiyorsan yarışa biliriz bu haftaki kilom seni korkutmasın her hafta böyle olmuyor biliyorsun benim metoyu ..
aeben ablam ,nazlişkom nerelerde bulayım sizleri hep beraber

günaydınlar hayırlı cumalar

hoşgeldin elifim ....
canım ben hep bulink deyim yıllardır ..

tamam nazlışım .....
canımistiyorsan yarışa biliriz bu haftaki kilom seni korkutmasın her hafta böyle olmuyor biliyorsun benim metoyu ..

hoşgeldin elifim ....
canım ben hep bulink deyim yıllardır ..

tamam ablam yarışalım ben varım her daim ..

kızlar çok heyecanlıyım yarın bi aksilik olmazsa ehliyetimi alıyorum.ne üniversite sınavına girerken ne doğuma giderken bu kadar heyecanlı değildim
hadi hayırlıdı ocdim ...
bi yerde okumuştum sabah aç karnına spor daha etkiliymiş doğru mu acep?
canım sen sakın açkarna deneme zilim açıklamış. o yanlışları diyete ilk başladıgım senelerde ebnde yaptım hipomun azmasını sanırım birazda .onana borçluyum. zilimin dedigi gibi yap kahvaltıdan 45 dk sonra . ama sabah sporu iyidri günün diger vakitlerine göre gün boyu daha dinamık olursun .
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...TXs4Ey&usg=AFQjCNHW_yRGW2_iy0_2kW85u3k6cfqfgQ banum adres çıkarsa eger ben burdan yapıyorum dvd den iyi bence . seçenek çok
merhaba.bende kitabını sipariş ettim.okuyup başlamaya düşünüyorum.birşey sorucam entegre ekmeği nereden bulabilirim.
hoşgeldin topri . canım ne istersen sor ....
entegre ekmek tambugday ekmegi canım ... birçok özel fırınfa var .. uno nun tb var bimde var, belediyenin köy ekmegi var . bunlardan kulanabilirsin ,yanlız yemeden kızartırsan gl degeri dahada düşer ...
kitabın olmasına sevindim fakat burdaki kısların çogunun kitabı yok taopik yetiyor her soruna cevap alabilirsin ..
zilim bu tarifi geçen sene ebrunun programındada vermişti ... bende yapmıştım 1 hafta kadar .. pek fark olmadı . tabi benim bunyemde .
tarhun otunun tazesinide burda çagdaş mr. var ordan bulmuştum ama şu an göremiyorum ..

günaydın kızlar hemen kilomu yazıyım dedim gerçi tartım biraz sorunlu ama 98 gibi çıkıyodum nerdeyse bugün tam 97 üstünde idi net ve dün 5 günüm bitti sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…