canım benim daha önceki sınavların sorularını çözmen yeterli.benim eşim makina mühendisi bırak araba motorunu gemi makinalarıyla işi adamın.kısacası gemide carkcibası.
bişey sordum uyus etti beni :) bende oturdum son 3 yılın çıkan tüm sorularını sınava 2 gün kala çözdüm.motordan 80 aldım.o soruları ardarda çöz canım taki beynine kazınana kadar.zaten çok seçmeli sınav bir defa baktınmı ikinciye otomatikman elinle koymuş gibi doğru şıkkı bulacaksın.
birde sınavdan hemen sonra ehliyetini muhakkak al.benim gibi 2 yıl bekleme.
kabus gibi.yavrum nasıl korkmuştur meleğim ya çok geçmiş olsun.
bu çay tarifini biliyorum canım ama şu ana kadar taze tarhun otunu bulabilmiş bi arkadaşım dahi yok.kurusunu denemek lazım aslında.
komşu fırında satılan tam buğday ekmeği olmazmı?
banu canım sen oje seviyormuşsun ayol gel buraya beraber takılalım.şu aralar A.Avien"in ojelerine takmış durumdayım.Allahım her rengi ayrı bir güzel.Birde fırcaları çok güzel.ayrıca çok çabuk kuruyor.hergun farklı bır oje suruyorum ben.haftada bıgun ara verıyorumkı tırnaklarım sararmasın
ojemi dedinnn dime yevrum dime bentam bir oje manyagıyım 3 yıl dogru düzgün tırnakta uzatmadım
ojede sürmeidm çocuklardan kaynaklı şimdi başladım bende flormarı seviyorum
ahhhh öznurum ehliyetimi alma hakkını kazanınca almamm mı yavrumm
hatta kocayı atıp yataktan onla yatıcam bi süre
bende çok giremedim derse çıkmış soruları çözüyorum ama diyorlarki hocalar konu bitmeden çözmeyin iyide
konu bitiyor hemen sınav oluyor birde hep çıkmış sorular çıkıyormuş sanırım:)
umarıma tlatabilirim şu sınavıı zararsızz:::::(
bende çok giremedim derse çıkmış soruları çözüyorum ama diyorlarki hocalar konu bitmeden çözmeyin iyide
tebrikler banum gayet iyi bir rakam ..günaydınnnnnnnnnnnnnn
geçen hafta:67.9
bu hafta:66.6
giden1300
65 i begenmezken 65 e kul oldum
kansızlık gerçekten çok zor canım geçmiş olsun . aeben ablamda kabul ederse yarışırım tabiki onunla....nazimmmmmmm valla bu ara hic kendime guvenmiyorum yarismayi gozum hic yemiyor valla ne yalan söyleyeyim.bu ara gecen tahlil yaptirdim bu aralar cok halsizim goz altlarim mosmor yine kan degerlerim cok dusmus demir eksikligi pesimi birakmadi gitti ya surekli ilac kullandigimda biraz yukseliyor ama ilaci biraktimmi bir kac ay sonra tekrar halsizlik yorgunluk.sen aebenimle yaris istersen canim bu ara cok kararli gordum aebenimi hem senide motive eder canim.
günaydınn .hayırlı cumalar .....
tamam nazlışım .....aebenim ablam benim kilomda 64 rica etsem benide listene yazarmısın . ben pazartesiden itibaren düzenli menülerimi yazmaya başlayacağım ...
aeben ablam ,nazlişkom nerelerde bulayım sizleri hep beraber
günaydınlar hayırlı cumalar
tamam nazlışım .....
canımistiyorsan yarışa biliriz bu haftaki kilom seni korkutmasın her hafta böyle olmuyor biliyorsun benim metoyu ..
hoşgeldin elifim ....
canım ben hep bulink deyim yıllardır ..
aeben ablam ,nazlişkom nerelerde bulayım sizleri hep beraber
günaydınlar hayırlı cumalar
hadi hayırlıdı ocdim ...kızlar çok heyecanlıyım yarın bi aksilik olmazsa ehliyetimi alıyorum.ne üniversite sınavına girerken ne doğuma giderken bu kadar heyecanlı değildim
canım sen sakın açkarna deneme zilim açıklamış. o yanlışları diyete ilk başladıgım senelerde ebnde yaptım hipomun azmasını sanırım birazda .onana borçluyum. zilimin dedigi gibi yap kahvaltıdan 45 dk sonra . ama sabah sporu iyidri günün diger vakitlerine göre gün boyu daha dinamık olursun .bi yerde okumuştum sabah aç karnına spor daha etkiliymiş doğru mu acep?
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...TXs4Ey&usg=AFQjCNHW_yRGW2_iy0_2kW85u3k6cfqfgQ banum adres çıkarsa eger ben burdan yapıyorum dvd den iyi bence . seçenek çokzilimmmmm vallahi bende ebrudan ümidimi kestim dvd den yapıcamm şu ders işleirmi atlatıyım plates kadar güsel bir spor yok bencede
bende yapmak için can atıyorum ama şuanda fırsat yok dınavı atlatayım başlıycam hemannnnn
hoşgeldin topri . canım ne istersen sor ....merhaba.bende kitabını sipariş ettim.okuyup başlamaya düşünüyorum.birşey sorucam entegre ekmeği nereden bulabilirim.
zilim bu tarifi geçen sene ebrunun programındada vermişti ... bende yapmıştım 1 hafta kadar .. pek fark olmadı . tabi benim bunyemde .ocd cnm sabah yapılan spor gün içinde yapılan spora göre çok daha etkili....ebru şallıda bunu söylüyordu.benim daha evvel gittiğimm spor salonunun hocasına...ama kesinlikle aç karnına değil cnm..ben geçen yıl bunu acı bir şekilde tecrübe ettim malesef..sabah ebru şallıya yetişeyim diye oğlumu doyurdum kendşm edemedim kahvaltımı.kardiyo ağırlıklı bi gündü..ölüyorum sandım.film koptu...
kalp atışlarımı kulaklarımda duymaya başladım..küüüüt...küüüüttt...ve son olarak dizlerimin bağı yavaşça çözüldü.dizlerimin üstündeydim laaap diye evin ortasına yığıldım..kendime geldiğimde oğlum saçlarımı çekiştiriyordu anneee diye ağlıyarak...
kahvaltını et güzlece,en az yarm saat-45 dk.geçsin üstünden dolu mideyle yapılmıyor spor kalbi sıkıştırıyor..miden yatışınca (30-45 dk) başla spora....
bu selahattin dönmez derya baykalın programında haftada 1-1,5 kg verdirecek çay tarifi verdi kıslar...
1 avuç taze tarhun otu
1 avuç taze adaçayı
1 limon
8-10 dal taze nane
2 lt su
hepsi 10 dk kaynatılacak,her yemekten önce 1 su bardağı içilecek dedi.ama bu otları nerden bulacak insanlar onu söylemedi:26:
bulup yapacak olan varsa diye yazdım.yada kurularını aktardan alıp yapılabilir..herkes herşeyin tazesini nerden bulsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?