Yok canım ya ehliyet işleriyle uğğraşıyorum bu sebepden dolayı dün oğluşa kv baktı ama içim içimi yedi bende tevekkül ettim Allahım oğlumu sen verdin sen alırsın yavrum sana emanet diye diye önce Kadıköy sonra Üsküdar"a gittim.Yani böyle dua etmemin sebebi benim oğluşun tam bir canaavar oluşu ki pencere kilitlerini bile açıyor masaya tırmanıp, kaşla göz arası merdivenleri çıkıyor (merdivenin üst katında kilit alt katında çit var birde) ve malesefki kv de şeker var pat diye uyuyakalıyor uyandıramıyorum bazan uyanıyor 2 sn sonra pat tekrar gitmiş.
şimcik sen bana şişkomu didin bakem aaaaaaaa du bende tam dönüş yapayım montiye
diyarım bayramdan önce bende nasıl başlasam diye hayıflanıyordum yasaklar gözüme büyüyordu şimdi niye bukadar beklemişim diyorum ... az evvel ögleni yedim ..kahvaltıyı 8 de yapmıştım saat 13 oldu bende hala açlık yok düşün bide hipoyum .. ögünüm gerçmesin diye yedim .. önceden 11 gibi açklık hisediyordum sanırım az yemeden oluyordu bu şimdi karnımı bi güzel doyuruyorum .ABLAM ÇAKTIRMADAN 2 GÜNDÜR BURDAYIM :) bir hafta mı oldu yani bende başlasam mı diyorum ama güvenemiyorum kendime...menüvereyim bari ama yanlışlarıda yazıcam
dün
sabah: tb ekmek,köyden yağsız lor,zeytin,çay
öğlen: ton balıklı salata(yoğurt bitmişti)
ara:bir elma
ara:bir fincan sütlü kahve,bir avuç fındık
akşam: 2 tane minik lahana dolması 2 kaşık yoğurt
ara: bir muz,bir mandalina
bugün:
sabah:monti kahvaltısı
öğlen:evden getirdiğim sebzeli tavuk,salata yoğurt
ara:bir elma
ara:süt(2 ara yapıyorum ablam çünkü kahvaltıyı saat 7:45 de yapıyorumşirkette,öğlen 12:30 yemiş oluyorum evde de akşam 8 de oluyorum çok acıkıyorum)
akşam: yoğurt
ara:meyva
banum geçersin hemde ilk sınavda sakın endişe duyma . ben ilk sınavda 90 alıp geçmiştim . motor parçalarını deftere çizerek adlarını kendin yaz... aklında kalması koly olur . zatten şemalarde kitaplarında vardır ...zilimmmm
amanın uzun uzunnnnnnnnn yazmışsın yine sıkılmadan vallahi bende keyifkle okuyorum yazılarını cnm
ablanın sonuçlarını bende merak ettimmm umarım iyi çıkar cnm
karatay konusunda hepicigimiz hem fikiriz sanırım
diyarr
nasılsınn cnm özlettin kendiniiii:)))
yalnızımmm
sendne ne haber cnm biz iyiyizzzz aramıza yeni katılımcılar bekliyoruz
hadi sende gel yarışbizimleee
kızlar ben motor dersine giridm geçen akşam hiç kafam basmadı yahu
motordan kaçıncı sınavda geçerim bilmiyorum gayrııı:26::26::26:
ivit şişko ocd ..
diyarım bayramdan önce bende nasıl başlasam diye hayıflanıyordum yasaklar gözüme büyüyordu şimdi niye bukadar beklemişim diyorum ... az evvel ögleni yedim ..kahvaltıyı 8 de yapmıştım saat 13 oldu bende hala açlık yok düşün bide hipoyum .. ögünüm gerçmesin diye yedim .. önceden 11 gibi açklık hisediyordum sanırım az yemeden oluyordu bu şimdi karnımı bi güzel doyuruyorum .
sende ögünlerinde bol yersen sanırım bu sorun halolur . özelikle ögleni kuvvetli yeki 2. arya gerek duyma . yada akşam için yanında 100gr kuruyemiş bulundur vede meyve bunu akşam yerine say ...
akşam 2 lahana sarmasıyla nasıl doydun .??? kan şekerin dengeye girsin inan açıkmıycaksın ...
mönülerindeki cıslarıda zatten sen biliyorsun ...
hep diyorum kilo vermek demek aç kalmak demek deyil ...
banum geçersin hemde ilk sınavda sakın endişe duyma . ben ilk sınavda 90 alıp geçmiştim . motor parçalarını deftere çizerek adlarını kendin yaz... aklında kalması koly olur . zatten şemalarde kitaplarında vardır ...
bu arada size daldım ocaga koydugum kompostoyu kömür etmişim ...
bu yanık kokusunu evi havalandırdıkmakdam başka nasıl giderebilirim önerilere açıgım yene ...:))
selam montici güzellerrrrrben çoookkk eskilerden bir dost bikaç gündür kendimi kötü hissedip dünde üstüste şekerim düşüşe geçince monti amcamı hatırladım hemen ve bugün burda solugu aldım montiye başalayacagım diyemeyeceğim ama montimsi bişeyler yapmam şart benim şekerim hep düşüktür bi dengeye gelmesi gerek artık banucugumda buralardaymış biraz geçmişe bakayım bari ne var ne yok
selam montici güzellerrrrrben çoookkk eskilerden bir dost bikaç gündür kendimi kötü hissedip dünde üstüste şekerim düşüşe geçince monti amcamı hatırladım hemen ve bugün burda solugu aldım montiye başalayacagım diyemeyeceğim ama montimsi bişeyler yapmam şart benim şekerim hep düşüktür bi dengeye gelmesi gerek artık banucugumda buralardaymış biraz geçmişe bakayım bari ne var ne yok
aeben abla şimdi aklıma ne geldi geçen sene yazın albümüme bi resim eklemiştim 73 kg. iken sende altına 63 kiloda dahada süper olacaksın gibi bişiyler yazmıştın ben o notu okudugumda içimden gülmüştüm ben kim 63 olmak kim 67-68 bana yeter diye düşünüyordum hep hedefimi bile öylesine 65 yazmıştım ama şuan 63 kiloyum ve bu halimden bile tam memnun değilim 60 olmalıyım diye hayal kuruyorum
hoşgeldin narinim ..
narinim çizelgen çok hoş görünüyor ...
ooooooooo kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgeldin denizcimmm
narinim bence 58 de daha hoş olcaksın ...
canım ablacım çok sagol ben büyük sözü dinlerimmmm
canım senin burda oldugunu biliyorumyaa aklım hep burdaydı ayyy dedim zili aeben abla banu ne muhabbetler dönüyordur diye dayanamadım geldimşaka bi yana bu ara şekerim yine altüst bi düzene girmem gerek
öylemi diyorsun abla 5li rakamların hayalini bile kurmadım bugüne kadar :26:ama neden olmasın yeterki saglıklı olalım azimli olalımda oda olur inşallah ablacım
bende bünyeme en uygun diyetin monti olduguna karar veridm ve bayramda sonraki gün hemencik başladım
yarın belli olcek bakalım sonuççç
nazcım merhaba seni görmek ne güzelnerdesin neler yapıyorsun elif safiş gözdemden habaerin varmı 6. takıma baktım ara ara ama bizden kimseyi göremedim eski muhabbetlerimizi çoook özledim kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyorsunuz hala canım inşallah herşey yolundadır
bende seni gördüğüme çok sevindim .... safiş ve gözdemle internette görüşüyoruz ara ara iyiler .. biz ev aldık canım . ALLAH kısmet ederse 1 aya taşınmış olacağız İNŞALLAH sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor . dün aeben ablam söyledi elif eşini ikna etmiş bebek için .
canım öncelikle ev almanıza çok sevindim güle güle oturun.bende kiradan kurtuldum çok şükür 1,5 ay olacak taşınalı.Allah heskese nasip etsin.kızım ilkokula başladı aynı zamanda.elif içinde çok sevindim yaaa canım benim nasıl mutludur şimdiinşallah Rabbim saglıklı hayırlı evlat versin kızlar kk ya ugramıyorlar mı hiç rastlamadım topiclerde onlara
seninde evin hayırlı olsun canım ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin . kızın maşallah kocaman olmuş . kk ya girmiyor kızlar . bende en çok elif ve kirazı merak ediyorum onlarla hiç karşılaşmıyorum ... ben buralarda olucam artık görüşürüz sık sık ben yine şişko tombiş oldum kilom 64 tü pazartesi günü ....
kıslar ablamın sonuçları belli olmuş.eşimede faxlamış.karatay topiğinede uzun uzun yazdım ordanda bakablirsiniz isterseniz.ablamın kollesterolü 170'ten 310'a fırlamış(( hemen diyeti bıraktırmış doktoru.eminim verdiği kiloyu hop diye geri alacak ekmek yemeğe başladığında .aylardır ekmek yemiyor çünki ( üzüldüm,başım ağrıdı.zayıflıycam diye sağlığından olacaktı az daha...
eşim geçen ay geldiklerinde uyarmıştı onu ekmeksiz olmaz diye.ama ablam ben iyiyim böyle gözeül veriyorum demişti...
durum böyle yani kıslar....(((
kıslar ablamın sonuçları belli olmuş.eşimede faxlamış.karatay topiğinede uzun uzun yazdım ordanda bakablirsiniz isterseniz.ablamın kollesterolü 170'ten 310'a fırlamış(( hemen diyeti bıraktırmış doktoru.eminim verdiği kiloyu hop diye geri alacak ekmek yemeğe başladığında .aylardır ekmek yemiyor çünki ( üzüldüm,başım ağrıdı.zayıflıycam diye sağlığından olacaktı az daha...
eşim geçen ay geldiklerinde uyarmıştı onu ekmeksiz olmaz diye.ama ablam ben iyiyim böyle gözeül veriyorum demişti...
durum böyle yani kıslar....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?