Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

ivit şişko ocd ..
diyarım bayramdan önce bende nasıl başlasam diye hayıflanıyordum yasaklar gözüme büyüyordu şimdi niye bukadar beklemişim diyorum ... az evvel ögleni yedim ..kahvaltıyı 8 de yapmıştım saat 13 oldu bende hala açlık yok düşün bide hipoyum .. ögünüm gerçmesin diye yedim .. önceden 11 gibi açklık hisediyordum sanırım az yemeden oluyordu bu şimdi karnımı bi güzel doyuruyorum .
sende ögünlerinde bol yersen sanırım bu sorun halolur . özelikle ögleni kuvvetli yeki 2. arya gerek duyma . yada akşam için yanında 100gr kuruyemiş bulundur vede meyve bunu akşam yerine say ...
akşam 2 lahana sarmasıyla nasıl doydun .??? kan şekerin dengeye girsin inan açıkmıycaksın ...
mönülerindeki cıslarıda zatten sen biliyorsun ...
hep diyorum kilo vermek demek aç kalmak demek deyil ...
banum geçersin hemde ilk sınavda sakın endişe duyma . ben ilk sınavda 90 alıp geçmiştim . motor parçalarını deftere çizerek adlarını kendin yaz... aklında kalması koly olur . zatten şemalarde kitaplarında vardır ...
bu arada size daldım ocaga koydugum kompostoyu kömür etmişim ...
bu yanık kokusunu evi havalandırdıkmakdam başka nasıl giderebilirim önerilere açıgım yene ...:))

Son düzenleme:

selam montici güzellerrrrr ben çoookkk eskilerden bir dost bikaç gündür kendimi kötü hissedip dünde üstüste şekerim düşüşe geçince monti amcamı hatırladım hemen ve bugün burda solugu aldım montiye başalayacagım diyemeyeceğim ama montimsi bişeyler yapmam şart benim şekerim hep düşüktür bi dengeye gelmesi gerek artık banucugumda buralardaymış biraz geçmişe bakayım bari ne var ne yok

aeben abla şimdi aklıma ne geldi geçen sene yazın albümüme bi resim eklemiştim 73 kg. iken sende altına 63 kiloda dahada süper olacaksın gibi bişiyler yazmıştın ben o notu okudugumda içimden gülmüştüm ben kim 63 olmak kim 67-68 bana yeter diye düşünüyordum hep hedefimi bile öylesine 65 yazmıştım ama şuan 63 kiloyum ve bu halimden bile tam memnun değilim 60 olmalıyım diye hayal kuruyorum

hoşgeldin narinim ..
narinim çizelgen çok hoş görünüyor ...

Son düzenleme:

ooooooooo kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgeldin denizcimmm

narinim bence 58 de daha hoş olcaksın ...

bu arada kalorifer peteginin üzerine çay br. altına türk kahvesi koydum . yanık kokusunu bastırdı .... siz öneri sunmadınız ama ..
ben kaçar çocukların yemegini yakmadan . hiç adetim deyildirye bu bugün nasıl olduysa.

kızımı dersaneye görürücem azda kızılayda turlayım ..

hoşgeldin narinim ..
narinim çizelgen çok hoş görünüyor ...

canım ablacım çok sagol ben büyük sözü dinlerimmmm

ooooooooo kimler gelmiş kimlerrrrr hoşgeldin denizcimmm

canım senin burda oldugunu biliyorumyaa aklım hep burdaydı ayyy dedim zili aeben abla banu ne muhabbetler dönüyordur diye dayanamadım geldim şaka bi yana bu ara şekerim yine altüst bi düzene girmem gerek

narinim bence 58 de daha hoş olcaksın ...

öylemi diyorsun abla 5li rakamların hayalini bile kurmadım bugüne kadar :26:ama neden olmasın yeterki saglıklı olalım azimli olalımda oda olur inşallah ablacım

bende bünyeme en uygun diyetin monti olduguna karar veridm ve bayramda sonraki gün hemencik başladım
yarın belli olcek bakalım sonuççç

bende bünyeme en uygun diyetin monti olduguna karar veridm ve bayramda sonraki gün hemencik başladım
yarın belli olcek bakalım sonuççç

hadi hayırlısı canım inşallah yarın çok güzel bir rakam görürsün monti gerçekten çok saglıklı bi diyet ama disipline sıkıya gelemeyen ben hemen kaçamaklara başladıgımdan montiye başlayacagım diyemiyorum yinee burda sizlerin paylaşımlarınızdan faydalanırım diye düşünüyorum

nazcım merhaba seni görmek ne güzel nerdesin neler yapıyorsun elif safiş gözdemden habaerin varmı 6. takıma baktım ara ara ama bizden kimseyi göremedim eski muhabbetlerimizi çoook özledim kayınvalidenle aynı evdemi yaşıyorsunuz hala canım inşallah herşey yolundadır

bende seni gördüğüme çok sevindim .... safiş ve gözdemle internette görüşüyoruz ara ara iyiler .. biz ev aldık canım . ALLAH kısmet ederse 1 aya taşınmış olacağız İNŞALLAH sen neler yapıyorsun nasıl gidiyor . dün aeben ablam söyledi elif eşini ikna etmiş bebek için .

canım öncelikle ev almanıza çok sevindim güle güle oturun.bende kiradan kurtuldum çok şükür 1,5 ay olacak taşınalı.Allah heskese nasip etsin.kızım ilkokula başladı aynı zamanda.elif içinde çok sevindim yaaa canım benim nasıl mutludur şimdi inşallah Rabbim saglıklı hayırlı evlat versin kızlar kk ya ugramıyorlar mı hiç rastlamadım topiclerde onlara

seninde evin hayırlı olsun canım ALLAH ağız tadıyla oturmayı nasip etsin . kızın maşallah kocaman olmuş . kk ya girmiyor kızlar . bende en çok elif ve kirazı merak ediyorum onlarla hiç karşılaşmıyorum ... ben buralarda olucam artık görüşürüz sık sık ben yine şişko tombiş oldum kilom 64 tü pazartesi günü ....

sagol canım verirsin sıkıntı yapma ama burdanda kopma burdan ayrı kalmak hiçbirimize yaramıyor kiraz canım ya iyidir inşallah bende buralardayım görüşürz canım

kıslar ablamın sonuçları belli olmuş.eşimede faxlamış.karatay topiğinede uzun uzun yazdım ordanda bakablirsiniz isterseniz.ablamın kollesterolü 170'ten 310'a fırlamış(( hemen diyeti bıraktırmış doktoru.eminim verdiği kiloyu hop diye geri alacak ekmek yemeğe başladığında .aylardır ekmek yemiyor çünki( üzüldüm,başım ağrıdı.zayıflıycam diye sağlığından olacaktı az daha...
eşim geçen ay geldiklerinde uyarmıştı onu ekmeksiz olmaz diye.ama ablam ben iyiyim böyle gözeül veriyorum demişti...
durum böyle yani kıslar....(((

narinim evinde güle güle otur canım rabbım herkesi yuva sahibi yapsın iki cihanda ......
elif geçen gün günlümü yazmış abla neler yapıyorsun diye . ordan konuştum ...
selam nazlım ...

ben kzı yanlız gönderdim gözüm kesmedi sogukda kızılayda dolanmayı ..
kkzım alıştı sayılır arkadaşlar edindi onlarla gidip geliyor yavaşdan .

ablan için üzüldüm zilim . zararın neresinden dönse kardır ...
daha vercek kilosu varsa montiye yolla onuda ....

ablana çok geçmiş olsun canım ...

teşekkürler kıslar...
ablam almış aebenim dersini...bu korku ona yetmiş te artmış.eşimde korkutmuş onu zaten yeteri kadar:))
montiyi biliyor ablam çok anlattım anlamak işine gelmemişti şimdi mecbur bu şekilde beslenecek...

şu ebru şallıda başlayamadı gitti.evde tek başıma laptoba bakarak yapmak çok sıkıcı gelmeye başladı bana yaw..tv'yide açıyorum.koltuğada laptobu koyuyorum.yapıyorum ama hiç canım istemiyor bu aralar vallaa...öff...kalkıp yapayımda aradan çıksın hiç olmassa eşim gelene ve oğlum uyanana kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…