Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

et sizse sorun yok banum ..
bak bir kural koyalım kendimize ..
eger o hafta 1 kilo vermişsek cumaları tatlı dışında minik bir kaçamak hahkımız olsun .

banu bunu begendiii etsizdi ablammm
özgürn yüzünden oldu hep vallahi

ben bu haftaq kkahve ile bitter yiyecektim
ama artık haftaya kaldıı

ilerleyen haftalarda 1 kilo verebilcemmi acepp

sende iyi atlatmışsın ablaaa günü

bu arada kıslar mönülerimdede gördügünüz üzere bol kuruyemiş yiyorum yanı kuru yemişden korkmayın .
kilo vermeye engel deyil .. bu hafatki kiloma göre .

. tabi kase kasede yemeyin .

Son düzenleme:
bende begendim niyeki aha ha

banum aslında okadar doymuştumki böregi tabgıma aldıgıma pişman oldum . yani ona bile gerk yokmuş kör nefis körleniyor işte ...
10 kişiden fazlayız inan 2 genç kız hariç tüm arkideşlerim maşallahı var..
en zayıfları benim tabi beni tanıyorlar çoguda kilo vermeye çalışıyor . kısa bir konferans verdim tabe .

yeni gördügüm 2 misafirde vardı . mantıklı bir soru geldi.. neden kilo verenler fazlasıyle alıyor diye sordu. cevap hazır tabi ''az yiyerek kilo verdirkleri için ''
normal yemelerine döndüklerinde fazlasıyla tekrar geliyor .

banu hani liste yapacaktık kıs gönülümüsün liste yapmaya seve seve postalarım sana bu işi.

HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..

aeben

başlangıç ..... 11 kasım 2011

ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.

masum

başlangıç. ...10 kasım 2011

ilk hafta ........ 67. 900 gr
1.hafta ......... 66 .600 gr

s.d ..

başlangiç.... 12 kasım 2011

ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr

naz..
başlangıç .......?

ilk hafta ........64 000 gr.

neslihan ....

başlangıç ...??

ilk hafta ........ 82 000 gr.

Son düzenleme:
menümmmm

sabah
1 elma

kahvaltı(10:00)
2dlm kızarmış ekmek
peynir zytin
bol yeşillik

öglen14:00)
tavuk
salata yogurt

akşam17:30)
haşlama et
salata yogurt

ara
3 çig köfte
1elma 1 mandalin

iyi hafta sonları olsun cümlemize..

menümmmm

sabah
1 elma

kahvaltı(10:00)
2dlm kızarmış ekmek
peynir zytin
bol yeşillik

öglen14:00)
tavuk
salata yogurt

akşam17:30)
haşlama et
salata yogurt

ara
3 çig köfte
1elma 1 mandalin
banum hakkat çok güzel mönünün sonunda az şaşmışsın ...
afiyet olsun ...

selammm iyi hafta sonları herkese.........

bugün planladıklarımı yapamdım eşimin işi çıkıncaaaa birden kendimi temizlik yaparken buldum hiçte aklımda degildi
sürekli git gel derken her yerçanta poşet olmuş onları yeirne yerleştirdim kiler gibi kullandıgım oda mübarek agzna kadar dolmuş orayı düzelttim, uzun zamnadır aklımda olan yazlık ayakkabılarıda valizin içine koydum kömürlügee gönderdimmm sil,süpür,ov derken
bu saat oldu bu arada birde patlıcan közledim çok hamarat görüdm kendmi ayolllllll

allaha isyan gibi olmasın tabiki buna şükür ama küçük evden bıktım vallahi hatta küçük ve soguk evden bıktım
çocukların hala bi odası yok benimle yatıyorlar salonun içindeki odayı çocuk odası yapabilirim bir tek ora var
ama orasıda buz hastaneden eve gelemyiz bu seferde:26::26::26::26::26::26::26::26:

boş olan odada yatak odamın bi parçası,3 kapılı çocukların gardolabı basit bişiy,bi mavi plastik dolap var
yani her şey heryerde o mavi dolabın içinde makarna,çay,şeker gardolapta kıyafetleir bebeleirn
yatak odamın dolabında nevresim ıvır zıvır yani ev dar olnca yerleşmek meziyet oluyor....
neyseki çok az kaldı inş yaza yeni ve geniş evimde olucam
bu arada şuanki evim toplasan 85m2 dir.
amanın ne dertliymişim yahu

zilim uzun zmandır klımda yazayım diyorum unutyorum hep ben salta kurucu aldım ve ne büyük bir nimetmmiş ayol
yıkıyorum kurutup atıyorum dolaba her sabah ne zman istersem çıkarım yiyorum......

birde benim gib vilede veya paspasla ev silemeyenler için bir önerim var bime mikrofiber yer bezi gelmiş 2 adet 4 lira tavsiye ederim çok güzeller zaten ben mutfaktada kullanıyordumm yyer beiznide çok begendim

ahh banum ahhh.....geç büyük evede gör bak işi bitiyormu hiç....temizlikçi kadından farkım kalmıyor eğer evim hep miss gibi olsun dersem... çocuklu evde bir yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor...dün değil evvelki gece mutfak dolaplarını aktardım bende bi hışımla giriştim,10 dk.da bir kaç ufak tefek değişiklik yapayım diye başladığım iş tüm gecemi aldı.onuda yapayım bulaşmışken ,bunuda yapayım derken dizlerimin bağı çözüldü...ama bayağı düzenledim ,içim rahat...

salata kurutucu büyük kolaylık cnm.ıslak kalınca yeşilliklerin yaprakları çürüyor hemen.bende tupper'in kapları vardı önceden aldığım.(buzdolabı poşetide olur)onlara bi dolduruyorum yıkanmış roka,tere,taze soğan,marul vs...hatta mor lahanayı onun bi doğrayıcı var.salata soyduğumuz bişey varya onun tırtıklısı..onunla cam bi kavanozun içine mor lahanayı incecik çintiyorum üstünede limonu sıkıp kapatıyorum ağzını.5-6 gün kullanıyorum. salata yapmak 5 dk'mı almıyor walla.yıkamaktan kaçmak için genelde göbek marul kullandığımıda sölemeden geçemiycem.

az önce dia'ya uğradım kıslar yürüyüşten dönerken.ordada tam buğday ekmeği vardı.bayağıda sert bi ekmekti.doygun ekmek dedikleri şey yani...köpük gibi değil.carrefour'un tam buğdayıda öyleydi bahsetmiştim daha önce sizede.ve ser ekmekler çok tok tutuyor.

banuşum bimin o bezlerini bende gördüm,alsam nerde kullanırım diye düşündüm bulamadım almadım.ama memnunsan alırım cnm bende..ben yerleri (hatta benzeri dün bimdede vardı) çekpasla siliyorum.kolttukların yatakların altına çok güzel giriyor.ve vileda gibi tüy saç vs.. bırakmıyor kıslar.tavsiye ederim...ben şindik kaçar,eşim sesleniyor balıklar pişmiş-salatayıda yapmış..ohh hazıra konacağım haftada bi günde olsa ne iyi geliyoır insana...

mor lahanayı bende öle yapıyorum zilim ama dograyıcı deidin şey nasl merak ettimmm
hemen alırım vallahi yaaa sevmiyorum dogramayı

banum çok basit ve ucuz bişey cnm.ben 2,5 tl'ye komple metal olanını almıştım koştaç'tan.milyoncularda plastik olanları 1 lira falan cnm.hani şu patates,salata,havuç soyduğumuz şeyler varya.şekil olarak aynı o şey.yalnızca ucundaki bıçak kısmı tırtıklı.mor lahanayı traşlıyorsun onunla yani.incecik oluyor.önceden ben bunu görmemişken yani o mor lahanayı ne kadarda ince kessen limonla ovmadan yumuşamazdı.bir avantajıda lahana bitene kadar kullanabiliyorsun ince kıydığı için.elle kesince kök kısmına yakın yerleri kalınlaşıyorya yenmiyor atılıyordu böyle bayağı köküne kadar traşlıyorum valla.kalan lahanayı streçleyip atıyorum dolaba eğer bir seferde hepsini yapamamışsam.streçle sarınca kurumuyorda aklında bulunsun...

amanın ben alayım ondan hemen 1 teneeee
ben genelde küçük alıyorum cnm hepsini yapıyorum ama yinede kalın oluyor ne kadar ince dograsanda

Kaçamak yaptım bugün
3 çig köftee

olur öyle şeyler canım :)

canım eline sağlık ama ben 98 den 97 oldum :26:

canım dia da hangi marka o ekmek benim yanımda var ama baktım göremedim geçen

Kızlar montide 1 haftamı bitirdim şükür benim için hiç kaçamaksız(tadımlıklar oldu 2-3 kez ama oda iyi mucize) bir hafta hayal gibi geçti ben gerçekten başarcam sanırım bu işi :)

7.günüm yani bugünkü menüm.
Kalkınca 1 adet portakaldan meyve suyu
kahvaltı:2 dilim kızarmış tb ekmeğinden tost zeytin ezmesi salatalık
öğlen :et sotem kalmıştım akşamdan yarım tabak kadar .salata ve ayran
akşam ırasa(yumurtalı)salata ayran
az önce az nar yedim

yanlız akşam hiç canım istemedi şimdide acıktım artık sabaha kaldı bu iş

Aeben ' cim bir iki sorum var ilk karbondan sonraki menülerim nasıl.ikinci ben 2 dilmi ekmek yiyorum malum bunlar uzunca çokmu ki azaltıyım diyorum.birde ben çocuktan dışarı çıkamıyorum durmuyor hiç biizm ev geniş hemde uzun antremiz var orda yürüyorum 1 saat hiç durmadan sence buda spor sayılırmı gayet ter atıyorum normel dışardaki gibi yürüyorum

Son düzenleme:
menümü yazayım

1 elma( 9:30)

kahvaltı
monti kahvaltısı(11:30)

öglen
2 haşlanmış yumurta ile salata
yogurt
10 badem

akşam(21:00)
1 bardak tarçınlı süt
2 incir

bugün hafta sonu malum geç kahvaltı ve akşamdaa fırsat bulup yiyememedim
en kötüsüde uutup süt ile inciri birlikte yedim:26::26::26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…