et sizse sorun yok banum ..
bak bir kural koyalım kendimize ..
eger o hafta 1 kilo vermişsek cumaları tatlı dışında minik bir kaçamak hahkımız olsun .
bende begendim niyeki aha ha
banu bunu begendiii etsizdi ablammm
özgürn yüzünden oldu hep vallahi
ben bu haftaq kkahve ile bitter yiyecektim
ama artık haftaya kaldıı
ilerleyen haftalarda 1 kilo verebilcemmi acepp
sende iyi atlatmışsın ablaaa günü
nirde mönü görmedikki.menüm bugün güseldi ama akşamki çig köfte bozduu
banu hani liste yapacaktık kıs gönülümüsün liste yapmaya seve seve postalarım sana bu işi.
banum hakkat çok güzel mönünün sonunda az şaşmışsın ...menümmmm
sabah
1 elma
kahvaltı(10:00)
2dlm kızarmış ekmek
peynir zytin
bol yeşillik
öglen14:00)
tavuk
salata yogurt
akşam17:30)
haşlama et
salata yogurt
ara
3 çig köfte
1elma 1 mandalin
iyi hafta sonları olsun cümlemize..
banum hakkat çok güzel mönünün sonunda az şaşmışsın ...
afiyet olsun ...
ahh banum ahhh.....geç büyük evede gör bak işi bitiyormu hiç....temizlikçi kadından farkım kalmıyor eğer evim hep miss gibi olsun dersem... çocuklu evde bir yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor...dün değil evvelki gece mutfak dolaplarını aktardım bende bi hışımla giriştim,10 dk.da bir kaç ufak tefek değişiklik yapayım diye başladığım iş tüm gecemi aldı.onuda yapayım bulaşmışken ,bunuda yapayım derken dizlerimin bağı çözüldü...ama bayağı düzenledim ,içim rahat...
salata kurutucu büyük kolaylık cnm.ıslak kalınca yeşilliklerin yaprakları çürüyor hemen.bende tupper'in kapları vardı önceden aldığım.(buzdolabı poşetide olur)onlara bi dolduruyorum yıkanmış roka,tere,taze soğan,marul vs...hatta mor lahanayı onun bi doğrayıcı var.salata soyduğumuz bişey varya onun tırtıklısı..onunla cam bi kavanozun içine mor lahanayı incecik çintiyorum üstünede limonu sıkıp kapatıyorum ağzını.5-6 gün kullanıyorum. salata yapmak 5 dk'mı almıyor walla.yıkamaktan kaçmak için genelde göbek marul kullandığımıda sölemeden geçemiycem.
az önce dia'ya uğradım kıslar yürüyüşten dönerken.ordada tam buğday ekmeği vardı.bayağıda sert bi ekmekti.doygun ekmek dedikleri şey yani...köpük gibi değil.carrefour'un tam buğdayıda öyleydi bahsetmiştim daha önce sizede.ve ser ekmekler çok tok tutuyor.
banuşum bimin o bezlerini bende gördüm,alsam nerde kullanırım diye düşündüm bulamadım almadım.ama memnunsan alırım cnm bende..ben yerleri (hatta benzeri dün bimdede vardı) çekpasla siliyorum.kolttukların yatakların altına çok güzel giriyor.ve vileda gibi tüy saç vs.. bırakmıyor kıslar.tavsiye ederim...ben şindik kaçar,eşim sesleniyor balıklar pişmiş-salatayıda yapmış..ohh hazıra konacağım haftada bi günde olsa ne iyi geliyoır insana...
banum çok basit ve ucuz bişey cnm.ben 2,5 tl'ye komple metal olanını almıştım koştaç'tan.milyoncularda plastik olanları 1 lira falan cnm.hani şu patates,salata,havuç soyduğumuz şeyler varya.şekil olarak aynı o şey.yalnızca ucundaki bıçak kısmı tırtıklı.mor lahanayı traşlıyorsun onunla yani.incecik oluyor.önceden ben bunu görmemişken yani o mor lahanayı ne kadarda ince kessen limonla ovmadan yumuşamazdı.bir avantajıda lahana bitene kadar kullanabiliyorsun ince kıydığı için.elle kesince kök kısmına yakın yerleri kalınlaşıyorya yenmiyor atılıyordu böyle bayağı köküne kadar traşlıyorum valla.kalan lahanayı streçleyip atıyorum dolaba eğer bir seferde hepsini yapamamışsam.streçle sarınca kurumuyorda aklında bulunsun...
Kaçamak yaptım bugün
3 çig köftee
[ı]haftalık güncel kilo listeleri ..
aeben
başlangıç ..... 11 kasım 2011
ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
masum
başlangıç. ...10 kasım 2011
ilk hafta ........ 67. 900 gr
1.hafta ......... 66 .600 gr
s.d ..
Başlangiç.... 12 kasım 2011
ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr
naz..
Başlangıç .......?
Ilk hafta ........64 000 gr.
neslihan ....
Başlangıç ...??
Ilk hafta ........ 82 000 gr.
[/ı]
ahh banum ahhh.....geç büyük evede gör bak işi bitiyormu hiç....temizlikçi kadından farkım kalmıyor eğer evim hep miss gibi olsun dersem... çocuklu evde bir yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor...dün değil evvelki gece mutfak dolaplarını aktardım bende bi hışımla giriştim,10 dk.da bir kaç ufak tefek değişiklik yapayım diye başladığım iş tüm gecemi aldı.onuda yapayım bulaşmışken ,bunuda yapayım derken dizlerimin bağı çözüldü...ama bayağı düzenledim ,içim rahat...
Salata kurutucu büyük kolaylık cnm.ıslak kalınca yeşilliklerin yaprakları çürüyor hemen.bende tupper'in kapları vardı önceden aldığım.(buzdolabı poşetide olur)onlara bi dolduruyorum yıkanmış roka,tere,taze soğan,marul vs...hatta mor lahanayı onun bi doğrayıcı var.salata soyduğumuz bişey varya onun tırtıklısı..onunla cam bi kavanozun içine mor lahanayı incecik çintiyorum üstünede limonu sıkıp kapatıyorum ağzını.5-6 gün kullanıyorum. Salata yapmak 5 dk'mı almıyor walla.yıkamaktan kaçmak için genelde göbek marul kullandığımıda sölemeden geçemiycem.
Az önce dia'ya uğradım kıslar yürüyüşten dönerken.ordada tam buğday ekmeği vardı.bayağıda sert bi ekmekti.doygun ekmek dedikleri şey yani...köpük gibi değil.carrefour'un tam buğdayıda öyleydi bahsetmiştim daha önce sizede.ve ser ekmekler çok tok tutuyor.
Banuşum bimin o bezlerini bende gördüm,alsam nerde kullanırım diye düşündüm bulamadım almadım.ama memnunsan alırım cnm bende..ben yerleri (hatta benzeri dün bimdede vardı) çekpasla siliyorum.kolttukların yatakların altına çok güzel giriyor.ve vileda gibi tüy saç vs.. Bırakmıyor kıslar.tavsiye ederim...ben şindik kaçar,eşim sesleniyor balıklar pişmiş-salatayıda yapmış..ohh hazıra konacağım haftada bi günde olsa ne iyi geliyoır insana...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?