Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

olsun canım menün yinede kötü değil bak ben bilmiyordum süt ile incir yenmiyordu gerçi ben kuruyemişden kaçıyorum ay benim midem zil çalıyor sabahlar olmucak bana

olsun canım menün yinede kötü değil bak ben bilmiyordum süt ile incir yenmiyordu gerçi ben kuruyemişden kaçıyorum ay benim midem zil çalıyor sabahlar olmucak bana

sibelcim yesene bişiyer neden aç kalıyorsunn
bir avuç leblebi
meyve
bir bardak süt birini tercih et

canım leblebi ve lihgt sütüm yok bir elma yesem olurmuki ben bu işe feci taktım sanırım yersem bütün emekelrim boşa gidicek gibi düşünüyorum şöyle biraz kilo versem rahatlıcam ama

birde leblebi sarımı beyazmı .akşamları yiyormusunuz normelde canım

canım leblebi ve lihgt sütüm yok bir elma yesem olurmuki ben bu işe feci taktım sanırım yersem bütün emekelrim boşa gidicek gibi düşünüyorum şöyle biraz kilo versem rahatlıcam ama

diyet yapmak aç kalmak degil ki cnm ayrıca miden kazınırken yag yakmaz sın aksine depo yaparsın
elmaa ye tabikii üzerinede bol su iç

Dünden beri misafirlerim var.Dün akşam kuzenim , görümcem ve kızı geldi.Gece 01:00 de gittiler.Yıka temizle anca 02:00 de yattım.Yiğenim kaldı.Sabah oğluş 06:30 da kalktı yıka temizle pişir sofra kur kaldır.Ablam geldi 11:00 de yiğenim gitti 15:00 de.18:00 de 4 kişi 19:00 annem geldi.21:00 2 kuzen geldi.21:30 da 6 kişi gitt 22:00 de eniştem geldi.
Ayyyyyyyy matematik problemi gibi oldu sonuçda annem ablam ve eniştem bizdeler.kaç kere bulaşık makinesini çalıştırdım kaç kere yemek yaptım hatırlamıyorum.
Ayriyetten teyzeme 2 tepsi börek ve bi kalıp kek yapıp gönderdim.evi sil süpür çamaşır yıka abbow belim ağrıdı.

öznurun kuzeni 21 de giidyor, görümcesi ve kızı geliyor
22 de annesi teyzesi geliyor , buna göre evde kaç misafir vardır

harbiden matematik problemi gibin olmuş

gün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 80-89 topiginde 2 arkadaşlaaa çok büyük iddaya girdik ve yarışıyoruz yılbaşına kadar kim çok kilo verirse digerleir on a heiye göndercek kırmızı bir eldivenn birde şapka veya atkı
hediyeleir kapmak için yarıştayımmmmmmmmmm

mis gibin pizza sürüdm fırınadaaaa bayat ekmekleir dilimleyip
seninn bi tarifin vardır keisn zilim ben netten buldum

Doguhan cumadan beri ishal bugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.

kızlar ben yarım yamalak devam edıyorum dıyete son zmanlarda yürüyüşü bırakdım ama ayrobıc'e devam ediyorum. 1 kilo aldım 65 oldum

kızlar ben pcoluydum ya lh hormonum yüksek kkdan kızlar hayıt tohumu önerdi içemeye başladım ben hep 2 3 ayda bı regli oluyodum hayatımda ilk kez 28. gün regli oldum hayıt sayesinde
bugunkü menüm
kahvalyı
5 madem
1 bardak şekersiz kendi yapımım kayısı suyu

2dl ekmek melemen zeytin kuşburnu marlelatı

öğlen:
tavuk ızgara
salata
ayran

akşam bılemıyorum artık sadece salata yıyebılırım

sizler ne yapıyosunuz kılo verenınız oldumu zafere yaklaşan

iyi pazarlar.....

biizm oralardaaa sonunda çıvıtmışın derler ablaaa
böyle işlere
aslında tozutmuşsun diycektim ...
en iyi temizlik aklında yoken yaptıgın banum
güzelim o bezlerden daha velede almıştım ben yeni deyil bimde yani. ekilerin renkleri dah iyiydi .. çok güzel su emiyor bende tavsiye ederim ..
yerleri viledayla silemiyorum bende içime sinmiyor niyeye ama bolkonlarda vs siliyorum .
banum az kaldı sende sere serpa eve geçeceksin inşallah ...
ama şunuda unutma inan geniş evde olsa dolduruyoruz yine dar geliyor ..
şu an benim evde okadar dolap varki anlatamam sana sadece antremde 2 büyük gardurop kadar dolabım var . aynı gardorapdan salonun balkonunda . yatak odamın dolabi 3 mt den fazla büyüklükde bebelerin odasında 2 gardurup var .ama bazan yine yetmiyor .. yani anlıycan insan ogluna bişi yetmiyor .

dia sa görünce bende bakayım zilim ..
kıslar sebzeler dograyınca vitaminleri uçmuyormu . ben oyüzden salatayı yiyecegim zaman yaparım .
dedigin dpograyıcıya bende bakayım zilim eşim sert oluyor diye salatatafazla sevmiyor az katıyorum kara lahanayı . rende yapıncada çok eziliyor . malum sebzeleee ne kadar az bıçak degerse okadar vitamini içinde kalıyor ..
zilim çek pasların geri yıkaması nasıl oluyor zormu ?

olur öyle şeyler canım :)

canım eline sağlık ama ben 98 den 97 oldum :26:

canım dia da hangi marka o ekmek benim yanımda var ama baktım göremedim geçen
sibalim ALLAH söyletmiştir bacım 8 li rakamlar yakın demekki .:)

Son düzenleme:
selam
ben de aranıza aebenin tavsiyesi üzerine katılmaya ve bu diyet hakkında bilgilenmeye geldim
aslında bnm bir diyet günlüğüm var ve orada aktif olarak paylaşımda bulunuyorum
normalde beslenmemde de Glisemik İndekse az da olsa dikkat ediyordum ki sağolsun aeben montignac diyetinin de Gİ ile oldugunu söyledi
şu an ztn kendi yeme düzenim var ama bu tarz beslenmeyi de denemek ve faydası varsa da yaşayarak görmek istiyorum
beni bu konuda biraz bilgilendirir, bana destek olursanız sevinirim
sevgiler...

tabiki başarıcaksın sibel...
sizelcim banum gerekeni yazmış gece bukadar açıkdı isen ye bir meyve vs..
birde akşam çok açıkma hissi geliyorsa kuruyemiş kat akşam mönüne ... sanırım beni bukadar tok tutan bi ayrıntıda bu . korkma çok abartmadıkdan sonra kuruyemiş kilo vermene engel deyil . hatta saglık beslenmede yemeni mutlaka öneneririm .

banum mönün güzel geç kaltıgın içinde az olmuş tabi...
keşke inciri sütden önce yaseydim ama okadar büyük hata deyil üzülme .

s.d.cım süt ile incir yenmez deyil meyve önce yenir mesela inciri yiyip 15 dk sonra sütünü içebilirdi..

sibelcim yesene bişiyer neden aç kalıyorsunn
bir avuç leblebi
meyve
bir bardak süt birini tercih et

pek hamarat gördüm seni ocd.

banum o ekmekli pizzza benim 1.2. haftada hafta sonu hep yaptıgım bişdir .canım .
eger şu teter gibi trobzon ekmekleri bulursan onla daha güzel oluyor . eşim karadanize sık gidiyor meşşür vakvı kebir ermeklerinden getirir hep ben onla yapıyorum .
harıka oluyor 2 tepsi yapıyorum bitiriyor benim bebeler ... evinde ne varda doldur üstüne ben kendime sebzeli yaparım bebelere sucuk salam zeytin vs ne bulursam koyarım biraz kekik serpmeyi unutma .

... banum yarışın hayırlı olsun yüzde hesabı üzerenine yarışınız dimi?

Doguhan cumadan beri ishal bugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.
geçmiş olsun kuzuma ..:26:
bu hafta çizelge yaptım kajum bi önceki sayflarda okursan .. yeniden 1.aşamaya başladık banuyla s.d. cımda başladı ba hafta ...
canım mönün güzel olmuş akşamda montiye uygun beslendinmi ne ala ..

hayıt tohumu ne olaki fayda görmene sevindim kajum ..

kajumum 1.aşama yapıyorsan senide listeye yazayım biliyorsun cumaları bildirim günü günlük mönülerinide yazarsan daha iyi motive olursun ..

hoşgeldin liliş ..
linkim 1 sayfasını dikkatli okuduysan baya bilgi sahibi olmusundur monti hakkında takıldıgınıda sorabilirsin canım . ayrıca mönüler ve onlara yaptıgım yorumlarda sana baya bilgi verir ...

hoşbulduk
tekrar bakayım
ya benm aklıma takılan aslında ekmek yeniyor mu yenmiyor mu?
emin olamadım

kılsar bugün 10. günüm montide.. gözle görülür incelmeler başladı bende çok mutlu oldum .. bu mana moal kaynagı oluyor ve montime daha sıkı sarılmamaı saglıyor ...

dünki mönüm .. malum hafta sonu hafta içi kadar düzenli olmasa idare eder ..
cuma günü gün günüm vardı biliyorsunuz karbon çok yemiştim dünde bunu dengelemek için karbonu azaltımç tabı bu sabah ekmegimi ekledim hemen mönüme ...
malum fazla karbonsuz kalmayın yani ekmeksiz baklagilsiz kalmayın ..

cumartesi mönüm .

7 30.
1 mandalina .

9 30
omlet.....karışık peynir(lor ve süzme )
domates ..tere. 2 zeytin .. )10 15 fındık .

14 .00
1 tb kıymalı yeşil fasulye ..
1 kase yogurt .yeşilik .

17 .00
3.4 taze altın çilek. 1 küçük armut ..

18 .00(canım bişi istemedi dugüne gidiyorduk atıştırdım dügünde bişi yemeyim diye . )
1 avuç fındık . tel peynir

40 dk pilates . 30 dk yürüyüş .
1 kupa karışık çay .
2 lt su

pazar mönüm ..
10 gün monti mönüm ...

10 .00
1 br karışık taze meyve suyu
( greyfurt. nar .mandalina .limon suyu ).

11.00 .
4 dl ekmek ... sebze ızgara fırında . 1 kş z.yagla ... (bib. kabak. patlıcan .)
domates sos peynir.( normal)

şu an geri belli deyil balık salata düşünüyorum .yada karnıyarık ..

sibelcim tarif istemiştin bakzilimim bu tarifde çok güzel ... aynını bebeler için patataesle yapıyorum kendime sebze...
malzemeyi kızartacakmışın gibi dogra bi kapta 1.2 kş z.yagla . bol baharat bu sana kalmış .. bimden sebze tuzotu aloıyorum beondanda kayuyorum . kekik ,feslegen ,pul bib.
hepsini harmanla . fırının en yüksek dercesinde yada ızgara dercesinde sür tepsiye .ha bu arada yaglı kagıt üstüne kaldırması daha kolay olur normal tepsiden kalmaz belki.
nefis oluyor . bunu normal bir ögündede yiyebilirsin . hatta sarımsaklı yogut döküp harika oluyor ..

Son düzenleme:
hoşbulduk
tekrar bakayım
ya benm aklıma takılan aslında ekmek yeniyor mu yenmiyor mu?
emin olamadım

ekmek yeniyor lilişim ama sadece kahvaltıda . diger ögünlerde ekmek yok ...
ama porsiyon sınırlaması yok . 1 tb 2. tb . normalda nasıl yemek yiyorsan öyle yemege devam ediyorsun .

Son düzenleme:
ayy aben abla sana yetişmem lazım bişiy diycem sonra geçmişe bakayım
şimdi ben sabah 1 elma 1 mandalin yedim
kahvaltımı yaptım 10:30 da
ve acıktım 1 elma 1 mandalind eşimdi yiyorum
akşamada balık yiycem
yani öglen yerine yeidm ömeyveyi

sanırım çok abartıyorum ben bu meyve işini ne dersin?

lili
hoşgeldin aramızaa ben banu
umarım kısa zamanda düşüveririsn istediign kiloyaaa

abennn ablaaa
öncelikle yüzde hesabı ne dimek yarışıren anlamadım vallah
şöle dedik kim ne kadar kilo veririse 30 aralık son günn

ev konusuna gelincede ah ablam nasıl küçük evim bir bilsen
senin ev benim evi iine alır etrafında 5 tur döner
85m2 yoktur bile belki
ama az kkaldı napalım bunada şükür tabikiiii

ekmek yeniyor lilişim ama sadece kahvaltıda . diger ögünlerde ekmek yok ...
ama porsiyon sınırlaması yok . 1 tb 2. tb . normalda nasıl yemek yiyorsan öyle yemege devam ediyorsun .

peki öğle ve akşam karbonhidratı nereden alıyoruz bildiğim kadarıyla pirinç de yuksek Gi içeriyor pilav dolma vs yasaktır
bulgur desek o da sınırlı değil miydi?
patates falan? yasak mı?
düşündükçe sorular geliyor aklıma hepsini hemen öğrenmek istiyorum boyle olunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…