menümü yazayım
1 elma( 9:30)
kahvaltı
monti kahvaltısı(11:30)
öglen
2 haşlanmış yumurta ile salata
yogurt
10 badem
akşam(21:00)
1 bardak tarçınlı süt
2 incir
bugün hafta sonu malum geç kahvaltı ve akşamdaa fırsat bulup yiyememedim
en kötüsüde uutup süt ile inciri birlikte yedim:26::26::26::26::26:
olsun canım menün yinede kötü değil bak ben bilmiyordum süt ile incir yenmiyordu gerçi ben kuruyemişden kaçıyorum ay benim midem zil çalıyor sabahlar olmucak bana
canım leblebi ve lihgt sütüm yok bir elma yesem olurmuki ben bu işe feci taktım sanırım yersem bütün emekelrim boşa gidicek gibi düşünüyorum şöyle biraz kilo versem rahatlıcam ama
Doguhan cumadan beri ishalbugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.
aslında tozutmuşsun diycektim ...biizm oralardaaa sonunda çıvıtmışın derler ablaaa
böyle işlere
en iyi temizlik aklında yoken yaptıgın banumselammm iyi hafta sonları herkese.........
bugün planladıklarımı yapamdım eşimin işi çıkıncaaaa birden kendimi temizlik yaparken buldum hiçte aklımda degildi
sürekli git gel derken her yerçanta poşet olmuş onları yeirne yerleştirdim kiler gibi kullandıgım oda mübarek agzna kadar dolmuş orayı düzelttim, uzun zamnadır aklımda olan yazlık ayakkabılarıda valizin içine koydum kömürlügee gönderdimmm sil,süpür,ov derken
bu saat oldu bu arada birde patlıcan közledim çok hamarat görüdm kendmi ayolllllll
allaha isyan gibi olmasın tabiki buna şükür ama küçük evden bıktım vallahi hatta küçük ve soguk evden bıktım
çocukların hala bi odası yok benimle yatıyorlar salonun içindeki odayı çocuk odası yapabilirim bir tek ora var
ama orasıda buz hastaneden eve gelemyiz bu seferde:26::26::26::26::26::26::26::26:
boş olan odada yatak odamın bi parçası,3 kapılı çocukların gardolabı basit bişiy,bi mavi plastik dolap var
yani her şey heryerde o mavi dolabın içinde makarna,çay,şeker gardolapta kıyafetleir bebeleirn
yatak odamın dolabında nevresim ıvır zıvır yani ev dar olnca yerleşmek meziyet oluyor....
neyseki çok az kaldı inş yaza yeni ve geniş evimde olucam
bu arada şuanki evim toplasan 85m2 dir.
amanın ne dertliymişim yahu
zilim uzun zmandır klımda yazayım diyorum unutyorum hep ben salta kurucu aldım ve ne büyük bir nimetmmiş ayol
yıkıyorum kurutup atıyorum dolaba her sabah ne zman istersem çıkarım yiyorum......
birde benim gib vilede veya paspasla ev silemeyenler için bir önerim var bime mikrofiber yer bezi gelmiş 2 adet 4 lira tavsiye ederim çok güzeller zaten ben mutfaktada kullanıyordumm yyer beiznide çok begendim
dia sa görünce bende bakayım zilim ..ahh banum ahhh.....geç büyük evede gör bak işi bitiyormu hiç....temizlikçi kadından farkım kalmıyor eğer evim hep miss gibi olsun dersem... çocuklu evde bir yandan topluyorum diğer yandan dağılıyor...dün değil evvelki gece mutfak dolaplarını aktardım bende bi hışımla giriştim,10 dk.da bir kaç ufak tefek değişiklik yapayım diye başladığım iş tüm gecemi aldı.onuda yapayım bulaşmışken ,bunuda yapayım derken dizlerimin bağı çözüldü...ama bayağı düzenledim ,içim rahat...
salata kurutucu büyük kolaylık cnm.ıslak kalınca yeşilliklerin yaprakları çürüyor hemen.bende tupper'in kapları vardı önceden aldığım.(buzdolabı poşetide olur)onlara bi dolduruyorum yıkanmış roka,tere,taze soğan,marul vs...hatta mor lahanayı onun bi doğrayıcı var.salata soyduğumuz bişey varya onun tırtıklısı..onunla cam bi kavanozun içine mor lahanayı incecik çintiyorum üstünede limonu sıkıp kapatıyorum ağzını.5-6 gün kullanıyorum. salata yapmak 5 dk'mı almıyor walla.yıkamaktan kaçmak için genelde göbek marul kullandığımıda sölemeden geçemiycem.
az önce dia'ya uğradım kıslar yürüyüşten dönerken.ordada tam buğday ekmeği vardı.bayağıda sert bi ekmekti.doygun ekmek dedikleri şey yani...köpük gibi değil.carrefour'un tam buğdayıda öyleydi bahsetmiştim daha önce sizede.ve ser ekmekler çok tok tutuyor.
banuşum bimin o bezlerini bende gördüm,alsam nerde kullanırım diye düşündüm bulamadım almadım.ama memnunsan alırım cnm bende..ben yerleri (hatta benzeri dün bimdede vardı) çekpasla siliyorum.kolttukların yatakların altına çok güzel giriyor.ve vileda gibi tüy saç vs.. bırakmıyor kıslar.tavsiye ederim...ben şindik kaçar,eşim sesleniyor balıklar pişmiş-salatayıda yapmış..ohh hazıra konacağım haftada bi günde olsa ne iyi geliyoır insana...
sibalim ALLAH söyletmiştir bacım 8 li rakamlar yakın demekki .:)olur öyle şeyler canım :)
canım eline sağlık ama ben 98 den 97 oldum :26:
canım dia da hangi marka o ekmek benim yanımda var ama baktım göremedim geçen
tabiki başarıcaksın sibel...Kızlar montide 1 haftamı bitirdim şükür benim için hiç kaçamaksız(tadımlıklar oldu 2-3 kez ama oda iyi mucize) bir hafta hayal gibi geçti ben gerçekten başarcam sanırım bu işi :)
7.günüm yani bugünkü menüm.
Kalkınca 1 adet portakaldan meyve suyu
kahvaltı:2 dilim kızarmış tb ekmeğinden tost zeytin ezmesi salatalık
öğlen :et sotem kalmıştım akşamdan yarım tabak kadar .salata ve ayran
akşamırasa(yumurtalı)salata ayran
az önce az nar yedim
yanlız akşam hiç canım istemedi şimdide acıktım artık sabaha kaldı bu iş
Aeben ' cim bir iki sorum var ilk karbondan sonraki menülerim nasıl.ikinci ben 2 dilmi ekmek yiyorum malum bunlar uzunca çokmu ki azaltıyım diyorum.birde ben çocuktan dışarı çıkamıyorum durmuyor hiç biizm ev geniş hemde uzun antremiz var orda yürüyorum 1 saat hiç durmadan sence buda spor sayılırmı gayet ter atıyorum normel dışardaki gibi yürüyorum
banum mönün güzel geç kaltıgın içinde az olmuş tabi...menümü yazayım
1 elma( 9:30)
kahvaltı
monti kahvaltısı(11:30)
öglen
2 haşlanmış yumurta ile salata
yogurt
10 badem
akşam(21:00)
1 bardak tarçınlı süt
2 incir
bugün hafta sonu malum geç kahvaltı ve akşamdaa fırsat bulup yiyememedim
en kötüsüde uutup süt ile inciri birlikte yedim:26::26::26::26::26:
s.d.cım süt ile incir yenmez deyil meyve önce yenir mesela inciri yiyip 15 dk sonra sütünü içebilirdi..olsun canım menün yinede kötü değil bak ben bilmiyordum süt ile incir yenmiyordu gerçi ben kuruyemişden kaçıyorum ay benim midem zil çalıyor sabahlar olmucak bana
sibelcim yesene bişiyer neden aç kalıyorsunn
bir avuç leblebi
meyve
bir bardak süt birini tercih et
pek hamarat gördüm seni ocd.Dünden beri misafirlerim var.Dün akşam kuzenim , görümcem ve kızı geldi.Gece 01:00 de gittiler.Yıka temizle anca 02:00 de yattım.Yiğenim kaldı.Sabah oğluş 06:30 da kalktı yıka temizle pişir sofra kur kaldır.Ablam geldi 11:00 de yiğenim gitti 15:00 de.18:00 de 4 kişi 19:00 annem geldi.21:00 2 kuzen geldi.21:30 da 6 kişi gitt 22:00 de eniştem geldi.
Ayyyyyyyy matematik problemi gibi oldusonuçda annem ablam ve eniştem bizdeler.kaç kere bulaşık makinesini çalıştırdım kaç kere yemek yaptım hatırlamıyorum.
Ayriyetten teyzeme 2 tepsi börek ve bi kalıp kek yapıp gönderdim.evi sil süpür çamaşır yıka abbow belim ağrıdı.
öznurun kuzeni 21 de giidyor, görümcesi ve kızı geliyor
22 de annesi teyzesi geliyor , buna göre evde kaç misafir vardır
harbiden matematik problemi gibin olmuş
gün aydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
bugün 80-89 topiginde 2 arkadaşlaaa çok büyük iddaya girdik ve yarışıyoruz yılbaşına kadar kim çok kilo verirse digerleir on a heiye göndercek kırmızı bir eldivenn birde şapka veya atkı
hediyeleir kapmak için yarıştayımmmmmmmmmm
mis gibin pizza sürüdm fırınadaaaa bayat ekmekleir dilimleyip
seninn bi tarifin vardır keisn zilim ben netten buldum
geçmiş olsun kuzuma ..:26:Doguhan cumadan beri ishalbugun bırazda halsizlıgı var.Uyuyor sımdı.Uyansın bıraz bakayım halsızse yıne doktorunu arayacagım.
bu hafta çizelge yaptım kajum bi önceki sayflarda okursan ..kızlar ben yarım yamalak devam edıyorum dıyete son zmanlarda yürüyüşü bırakdım ama ayrobıc'e devam ediyorum. 1 kilo aldım 65 oldum
kızlar ben pcoluydum ya lh hormonum yüksek kkdan kızlar hayıt tohumu önerdi içemeye başladım ben hep 2 3 ayda bı regli oluyodum hayatımda ilk kez 28. gün regli oldum hayıt sayesinde
bugunkü menüm
kahvalyı
5 madem
1 bardak şekersiz kendi yapımım kayısı suyu
2dl ekmek melemen zeytin kuşburnu marlelatı
öğlen:
tavuk ızgara
salata
ayran
akşam bılemıyorum artık sadece salata yıyebılırım
sizler ne yapıyosunuz kılo verenınız oldumu zafere yaklaşan
selam
ben de aranıza aebenin tavsiyesi üzerine katılmaya ve bu diyet hakkında bilgilenmeye geldim
aslında bnm bir diyet günlüğüm var ve orada aktif olarak paylaşımda bulunuyorum
normalde beslenmemde de Glisemik İndekse az da olsa dikkat ediyordum ki sağolsun aeben montignac diyetinin de Gİ ile oldugunu söyledi
şu an ztn kendi yeme düzenim var ama bu tarz beslenmeyi de denemek ve faydası varsa da yaşayarak görmek istiyorum
beni bu konuda biraz bilgilendirir, bana destek olursanız sevinirim
sevgiler...
hoşbuldukhoşgeldin liliş ..
linkim 1 sayfasını dikkatli okuduysan baya bilgi sahibi olmusundur monti hakkında takıldıgınıda sorabilirsin canım . ayrıca mönüler ve onlara yaptıgım yorumlarda sana baya bilgi verir ...
hoşbulduk
tekrar bakayım
ya benm aklıma takılan aslında ekmek yeniyor mu yenmiyor mu?
emin olamadım
ekmek yeniyor lilişim ama sadece kahvaltıda . diger ögünlerde ekmek yok ...
ama porsiyon sınırlaması yok . 1 tb 2. tb . normalda nasıl yemek yiyorsan öyle yemege devam ediyorsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?