Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

neslihan hoşgeldin cnm sıkma canını
herşeyin bir zmanı var :)
herşey gönlünce olur inşşş

klomen tarzı ilaçlar hormon ilaçları kilo yapıyor cnmmalesef

neslihan hoşgeldin cnm sıkma canını
herşeyin bir zmanı var :)
herşey gönlünce olur inşşş

klomen tarzı ilaçlar hormon ilaçları kilo yapıyor cnmmalesef

sAĞOL CNM hoşbuldummmm...
Öyle canım ya hayırlısı artıkk...Daha zamanı var demekki...
Yaa işte yine klomen verirse yandım ben..Yarın dr.da randevum var..

teracota allık 3 numarası çok iyiydi flormarın.zaten yok satıyormus.ben c.dior hydra kullanıyorum.ama öyle çok farketmiyor gibi geldi.du bakalım.

bişiy sorcaktım ya diyetle ilgili dgeil
ben tahin alıcam ama 1 kilo filan alsam
kötü olurmu çok yediriyorum çocuklara

canım bende yazdım 5 günde 1 kilo gitmiş gibi iyi yürümeler size

tebrikler s.d cım .....
canım vucud ölçülerini almayı unutma ...

canım ya mezura bulamadım bir burdada alcağım bir yer yok tez zamanda alıp ölüçcem

canım sağol senide tebrik ederim tartıya başka yere koydum daha az bile tarttı sanki işte benim ilginç tartım buda

bişiy sorcaktım ya diyetle ilgili dgeil
ben tahin alıcam ama 1 kilo filan alsam
kötü olurmu çok yediriyorum çocuklara

kötü olcağını zanmam ama sanki birkez almıştım ben uzun durmuştu azdı amaüstü böyle su gibi olmuştu ama karıştırınca düzelmişti

selammm
kıslar ehliyeti 1 hafta sonra teslim edeceklermiş.canım sıkıldı vallahi.

canım olsun sıkma canını nasıl alcan onu biliyon

bu arada aeben 'cim seni dinliyip protein ağırlıklı yapıyorum bugünkü menümüde yazıyım beğencekmisn bakıyım
sabah 1 elma
2 dilim kızamrış tb ekmeği peynir domates salatalık zeytin
öğlen yağsız tavada peynirli baharatlı omlet(1yumurtadan)salata ve yoğurt
akşamda:tavuk fleto aldım ondan yağsız birşekilde sote yapcam salata ve yoğurt
en sonda nar aldım canım istedi onu yicem olmuşmu canım :) tabi suyu içiyiroum sporu yapıcam hatta 20 dakika yürüdüm markete gittim hiç durmadan:) 2 fincan yeşilçayımıda içtim

Son düzenleme:
yürüdük ,dolştık,parka uğradık geldik....tabii yolda gelirken ağlayarak parkta kendi yaşıtı çocuklar olunca eve gelmek işkenceye dönüşüyor...kandıra kandıra zor getirdim gelene kadarda sordu bize gelecekler değilmi diye:18:geldiğimiz gib oyuncaklarını döktü gelsinler oynayalım diye:26: uyanınca hatırlamaz inşallah...

dışarı çıkarken havanın güzelliğine kanıp alt katın üst katın camlarını açıp gitmiştim.geldiğimde ev buzzzz gibi olmuştu..şu an yine sıcak çıktı ama kış güneşi işte...kaybolduğu gibi ortlık buz kesiyor...

banum tahin hiç bişey olmuyor cnm..bende çok kullanıyorum.hamur işlerindede kullanıyorum ben.geçen yıl tatile gittiğimizde tazesini yapan bi yer görmüştüm tesadüfen.2 kg taze taze çektirdik makinesinden aldık.arada bi yağı üste çıkıyor posası alta iniyor.özellikle en dip kısmı bayağı katılaşıyor.kaşıkla bi karıştırıyorum aynen ilk alındığı gibi oluyor cnm...ben oğluma kapaklı bi kaba %60 tahin %40 üzüm pekmezi olacak şekilde karıştırıyorum.buzdolabına bekleyince katılaşıyor hafiften.aynen krem çikolata görüntüsünde oluyor.tadıda benziyor valla biraz.pekmezin baygınlığını alıyor tahin bol olunca zaten.her sabah veriyorum.

birde bala ceviz fındık badem kırıklıyorum karıştırıyorum.ondan yiyiyor sabahları 1-2 kaşık kadar...sütünüede bal ekliyorum..sonra tut tutabilirsen...

iyi akşamlar hatunlar ....
gün den geliyorum, şükür hafif atlattım ..

süper olmuş sibelim süper....
eee onları yerse dururmu zilim .... maşallah ... benimkiler yemiyor zorla kestane balını 1 kş. ancak sokuyorum agızlarına ...:26:

Son düzenleme:

Canım bebeğin kaç aylık benim kızımda görmesin park çıkaramıyorum yanlız dediğimn gibi hava bir tuhaf güneşsiz yer buz resmen eve hapis olduk bu ara bizm burada çok eser kızlar bu arada bana kendinizi tanıtırmısınız

iyi akşamlar canım sağol günüm bitti sporumu yaptım bir fincan yeşil çayımıda içti oh şöyle zaman geçsede 10 kilo evrmiş halime gelsem benden iyisi olmaz feci gaza gelirim iyice:) neler yedin bakalım günde :)iyi geçirmene sevindim

Son düzenleme:

zaman inan çok çabuk geçiyor sibelcim bi bakmışsın 10larca kilo gitmiş ... sen böyle devam edersen yakındır canım ..

sibelim ben 36 yaşında. 17 .13. 11 yaşlarında 3 evledi olan bir ev hanımıyım ... ha ev hanımı olduguma bakma evdede durmamaya .. toto üstünde oturup dizi seyreden bi tip deyilim anlıycan .istersen otur dermişim 3 çoçuk bide onlara bedel titiz eş varken .
ben hep kiloluydum geçnkısken bile 67 kiloydum hatta baskülüm olmadıgı yılar komşunujn baskülünde 75 geldigimi hatırlıyorum . taa o yılar yapıyordum diyet ama saçma sapan çünki o yılarda muzaffer kuşahanın bi gazetetnin verdigi ekden başka diyet kaynagım yoktu
hatta her akşam 1 alma ertesi akşam 1 kase yogourt gibi şaçma sapan diyeler yapmıştım ah aha sanırım hipoglisemim o yılardan kalma . gençlik işte cahilik ..
63 kiloyla evlenmiştim tabi bu kilom uzun sürmedi hep 70 in üstündeydim ama hamilelikde dahil 86yı geçmedim hiç.
çoçuklar büyüdügünde kozamdan çıktım diyebilirim ..
ve baskül alarm verdi karnım tam 7 aylık kadar olmuştu iyi hatırlıyorum ama çok salmıştım kendimi o sene ve 78 olmuştum .
bu arada netle tanıştım 3 sene evvel ogünlerde k.k yı buldum .. diyet guruplarına üye oldum .bi 4 kio vermiştim zaten geriside 6.takımda gitti ve 59 kiloyla mezun oldum . gerisini azçok biliyorsun işte bi ver bi al 65. 62 arası gidip geliyorum aslında bu bile başarı bende asla eskisi gibi olmadım ..
artık yeniden başlayıp bu 65.62 arasını 60 57 arasına çekmek istiyorum . biliyorumki bizin gibi diyet koliklerin hayatında hep diyet olcak çümki bünye buna alıştı. yanı anlıycan bakmışın torunlarımız olmuş ben hala burdayım ...
tambir öz geçmiş olmuş ...

çok güzel anlatmışsın canım allah bağışlasın evlatlarını bende 25 yaşındayım kızım var 2.5 yaşında evlenirken 80 kilodaydım hemen hamile kaldım o kiloda tam bir çılgınlık 97 ile doğuma gittim kırkım çıktı 80 oldum ama 2.5 sene içinde yaşadığım olayalr beni doğuma girdiğim kiloya getirdi sence bu kilolar daha çabuk gidermi ama ben çocukluğumda beri tombuldum en son 10 yıl önce 70tim sanırım bunlar bende kalcak diye korkuyorum kızımın beni böyle tanımasını istemiyorumm hayatımdan her türlü yasak ilelebet çıktı

Son düzenleme:
gün mönümde .
4 çeşit börek .
3 çeşit tatlı
2 çeşit salata ..
turşu.yogurt.
yaprak sarma
ve kuru.bib dolması vardı . yanı komşum baya abartmış mönüyü ...
ben ne yedim
çig kabak salatası .
nohut salatası .
turşu. yogurt .
2 yaprak sarma ve minik dl ıspanaklı börek ..aslında doymuştum salatayı bol tutup böregide en son ,. bi parça tabaga aldıgım için yedim yoksa çöpe gidecekti. salatayı okadar çok yedimki gl endeksi dengelemişimdir .
bu arada çig kabak salatasına bayıldım çok nefisti ilk fırsatta deniycem ..

canim istedikden sonra gitmeyecek kilo yok ben 5 li rakamları ilk okulda belki görmüşümdür düşün yanı 65 yaşında tekrar gördüm ...
yavruşunuda güle güle büyüt sibel . bu arada adım elvan fakat linklerde kulanmıyorum aebeni terçih ederim ..

canım çiğ kabak salatasının tarifini verirmisin birde değişik montiye uygun tarfiler varsa yazarmasın

canim istedikden sonra gitmeyecek kilo yok ben 5 li rakamları ilk okulda belki görmüşümdür düşün yanı 65 yaşında tekrar gördüm ...
yavruşunuda güle güle büyüt sibel . ..:

65 neyaa:90::90: 35 ..35 ..

s.d cim .

çig kabaklar rendelenmiş , bol süzme yogurt,, çok az mayonez, yeşil sagan .dereotu ,maydonoz . ceviz .tuz
geçekden çok lezizdi . yanlız körpe kabak olacakmış..

sebze canavarı zilimdir ondan çıkar bu çeşit tariflar sibelcim ...

benim çok sevdigim yeşil mercimek salatası var ..
merçimekleri hş sun . süzüyorsun tabi .yeşil sagan yeşilik içine baharatlarla ve limonla oda çok güzel oluyor ..
aynını nohutla yapmış bugün arkadaş ..bide turşu katmış oda güzeldi...

bide kabakla böregimiz vardı .
yine kabakları rendeliyorsun . yumurta biraz peynir , az kaşar. maydonoz dere otu baharat ,ekleyip fırında börek gibi ,oda çok güzel oluyor ..

Son düzenleme:
2 gündür mönümü yazamadım ....

7.gün mönti mönüm perşembe.

8.00
3 dl ekmek ..lor ..
keçi peyniri.
domates..z.ezmasi
tere .meydonoz.

13.00
yagı alınmış.kavurmalı yumurta .
yeşilik . çig lahana . 2 kş yogurt .
1 avuç kuru yemiş .

17 .
1 kase hoşaf(şekersiz)
1 avuç fındık .

20.00
çoçuklara börek yaparken biraz peynir ,lor tırtıkladım .
tere .

2 kupa karışık çay ...
3 lt su .. spor yok

8.gün monti.
cuma mönüm ...

7 30 1 mandalina .

8.00
2 dl ekmek ..peynir.
maydonoz .domates.
2 zeytin ve ezmesi.sos .

12 .00
2 kase erik hoşafı (şekersiz )1 avuç fındık .
(bagırsaklarım duman oldu ..)

15.00
3 kş kabak salatası .
2 kş nohut salatası .
1kş yogurt .
2 yaprak sarma
1 dl ıspanaklı börek .

turşu

19 .00
1 köfte kadar hş et.
çig lahana . 3 ceviz.

1 kupa karışık çay .
40 dk yürüyüş .
2 lt su ..

reglinde 1 günü...:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…