Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba banu
inşallah herkes istediği kiloya iner hayırlısıyla

banum bu günlük meyve hakkın dolmuş daha yeme . 3 porsiyon olmuş
öylen yerine kuru yemişi dene . meyveden daha iyi . helede şimdi yediysen ..meyveyin ardına az kuruyemiş ekle . daha tok kalırsın meyve fazla toktutmaz sade yenince ..
akaşamda balık salata . peynri yersin mis gibi monti günü olur ..

sana yazdıgımda elmayı yemiş,mandalinanında sondaki iri dilimini agzıma atmıştım
yazını okumadan 10 tanede badem yedim

4 gibide balık salata yersemmm
umarım beni tok tutarda akşam acıkmam bütün meyve hakkım gitti çünkü
üfff çok karıştırdım bugün yahuuu
ama hafta sonu olunca bölee

banum yüzerd hasabını biliyorsundur takımlarda yapılırya .
mesela 100 kilo biririn 1 kilo vermesiyle 60 kilo birirnin 1 kilo vermesi aynı kefeye konamaz bu kaksızlık olur .ama kilolarınız çok yakında bişi diyemem tabe .

lilişi sebzede baklagilde karbonhşdratır canım .
paptis baş yasak güzelim ...

canım haftada 21 çgünün var diyelim günde 3 ana ögün ...
bunu 7 si kahvaltı zaten ekmekli yani karbonhidratlı .. bunu dışında haftada 3 ögünde baklagil ekle ..
etti sana 10 ögünkarbonhidratlı ögün .. geriye kalan 11 ögün zatten onuda sebzeli etli yiyceksin ....

mesela sabah ekmekli kahvaltı ..
öylen .........et li sebzeli..
akşamda ...sebze etlide olabilir ...

bunların yanına çig sebze ekliyceksin salata gibi.
vede yogurt .mutlaka
sabahda peynir yada yagsız süt içebilirsin ekmekginle ...
meyveyide ögünlere katmadan mide açken yiyceksin 3 porsiyon yiybilirsin .

mönülere dikkatli bakarsan biçak güne çözersin zaten zor deyildir karışık gibi görünsede.

benim kalmam lazım malum bebeler evde pc sırası gözlüyorlar ..

abenn abla yarışçıların kilosu
66.2(ben bu arada 400 gr gitmiş 2 günde)
63 ve 55

teşekkürler
hafta hesabı yapıyoruz anladım
burayı ben bikaç gün takip edeyim anlarım herhalde
bebelerini fazla bekletme bnm de kardeşim bekliyor hadi abla kalk diye:)))

hemen benıde al abla listeye
1. aşamanın ne farkı var neye dikkat edecem

BANUŞŞŞŞ kız bende mi montiye başlasam aceppp ?
hep aklımda ama beceremem diye korkuyom
bi kere denemiştim hatırlarsanız sonra vazgectimm
acep başlasam mı sende hazır burdayken ?

BANUŞŞŞŞ kız bende mi montiye başlasam aceppp ?
hep aklımda ama beceremem diye korkuyom
bi kere denemiştim hatırlarsanız sonra vazgectimm
acep başlasam mı sende hazır burdayken ?

sevdacımmm
cnm ben montiyi bıraktıgımdan beir kilo veremiyorum
bendne kaynaklıda oldu tabiki ,birde hast vs derken 1 yıldır yeirmde sayıyorum
monti gerçekten işe yarıyor geçen yıl 11 kilo vermiştim ben monti ile
yazın monti yapmak gerekten zor karpuz,dondurma ve tatlı cezbediyor insnaı
ama kışın okadar yasaklı bişiy yok meyvelerden

başlamak istersne ben yardımcı olurum sanaaa
sen karar ver şekeirmmm

valla başlıyım canım ama sen önderlik et bana gerçi ince noktalarını biliyorum
ama yinede tecrübeli birinin yardımı gereklii

canım ama şöyle bi sıkıntı var ben genelde her gün aşagı yukarı aynı tarzlarda besleniyorum
montide bu fark eder mii kurallara uydugun sürece?
bi de bu verilen kilolar saglıklı veriliyor degil mi yani bırakınca kütt gelmiyoo:26:

aynı tarz derkes bizde sabah ekmekli kahvaltı
öglen pro salata yogurt
akşam sebze yogurt salata

pro ile karbon karışmıyor
tatlı yok ana hatları bu sen karar ver cnm biz burdayız zaten

aynı tarz derkes bizde sabah ekmekli kahvaltı
öglen pro salata yogurt
akşam sebze yogurt salata

pro ile karbon karışmıyor
tatlı yok ana hatları bu sen karar ver cnm biz burdayız zaten

ya güzelim şöyleki bizim evde pek sebze yemekleri yapılmaz yapılırda hergün degill
çünkü biz genelde çorba salata et tavuk balık yiyen bi aileyizz
evdede börek kek yapılıyo genelde o yüzden dedim akşam genelde hep dükkandayım
dükkanda ezogelin çorbası çıkıyo sadece içinde işte sogan,patates,un,salça,mercimek falan var işte
ondan içsem bi kase olur mu ? zaten koca tencerede 1 tane sogan 1 tane patates var yani çok bi etki yapan bişi olur mu ?

ya balık çok gelirse ne yapıyorusunuz daha sonra yiyormusunuz yok sa atıyormusunuz
çok almışım 1.5 kilo çok gelicek eminim:26::26::26::26::26:

balıkları sarımsak azık salça ve 1 yk sıvı yagda harmanladım
sonra sosta beklediii bol mısır ununaaa bulayıp verdm fırınaaaaa
yanında salata mis gibin monti olcakkkk

merhaba,

bu diyeti yaparken mesela çocuğa yemek yedirirken yemeğinden tattık mesela çocuğun muhallebisinden 1 kaşık falan, o zaman noluyor akşam saatlerindeyse akşam öğününde de protein varsa mesela o zaman geçersiz mi oluyor diyet...

sevdoşş cnm hiç yemiyoruz patates bi tanede olsa şekerim
o karbonu geçer çorbayaaa
jkek tatlı bende sık hatta ghergün yapıyorum cnm ama
yemiyorummm

sen kendne göre ayarla mesela benimkilerd epırasa ,kereviz,karnıbahar brokoli yemez ama
ben yapıyorum kendimeee

ben bi düşüniyim bakıyımm bilemedim şinci vallaa
karar verirsem ugrarım yinee sagol bitanemm

BANUŞ balıgın kalanını soslamadın dimi canım at buzluga dursun ne olucakki hiç bişi olmaz,
ama sosladıysan bilemicem görüşürüzz yawrimu bye bye

görüşürüzzzz kızlarrrr inşş. herkes gönlündeki kilosuna kavuşur biran önceee

selam kızlar konuyla alakasız olacak ama bır konuda fıkrınızı almak ıstedım tv de sureklı reklamları donen xls medıcal dıye bırsey var duyanınız bılenınız varmı bu kapsulu merak edıyorum

iyi pazarlar efeniimm...
lili ve zum hoşgeldiniz sefalar getirdiniz..doğru yerdesiniz...hiç düşünmeyin başlayın derim ben. naçizane fikrim tabisi...

aebenim aplam,bende hep viledayla siliyordum yerleri.(eşim hala öyle yapıyor kolayına geliyor:) ama vileda yerleri çok ıslak bırakıyor.parkelerim kabarak diye istemiyorum ve saçları falan bırakıyor alamıyor.en basitinden oğlum bu sabah eşimin sildiği mutfakta ve koridorda düştü popo üstü.yerler kurumuyor...çekpası benle monti yapıp 22 kg veren bi arkadaşım var diyordumya onda görene kadar hiç yanaşmazdım.bi gittiğime tesadüfen yerleri paspaslıyormuş.baktım ettim mantıklı geldi.hatta banyonun yüksekte kalan duvarlarını bile kireç çözücü sprey sıkıp onunla sildi.oda büyükse bi odayı 2-3 kere ucunu çıkarıp yıkayarak yapabilirsin.ben bi kovaya yer cilası döküp suyla dolduruyorum.parkeler ve taşlar parlasın diye.ucuna takacağım paspası alıp daldırıyorum sıkıp takıyorum siliyorum.eğer ucu elyaf gibi toz olmadıysa(koltukların altından yatak altından vs..)yine o suya daldırıp yıkayıp takıyorum,çok tozlandıysa bi durulayıp o suya daldırıp takıyorum.çok rahat aslında,alıştıktan sonra...ben temizlik marketten almıştım..uçları satılıyor 4-5 liramı ne...ama bi paspas 5-6 aydan fazla gidiyor..

ekmek pizzası konusunda ben kendimi aştım zaten kıslar...bende onu kendim uydurdum sanıyordum sonra nette bi baktım ne versiyonları varmış:))
bende bayatlayan ekmekleri dondurucuda toplarım.yada misafirin ardından kesilmiş kalırya ...o durumlarda koca bi kaseye bolca kaşar rendelerim,hatta kalmış beyaz peynirler varsa onlarıda ezer katarım.üstüne bi yumurta yarım çay bardağı yada biraz daha fazla süt eklerim.kekik mutlaka,ince kıyılmış domates,biber,sucuk..bi karıştırırım bunları..ekmeklerin üstüne kaşık kaşık yayarım veririm fırına 200 derecede 10-15 dk'da ohh misss. eşim bi tepsiyi yer nerdeyse acıkmışsa..yanına da çay....

bu mor lahana soyucuyu ben pazardada görmüştüm kıslar...adam hatta soyup duruyordu mor lahanayı pazarda..herkes alıyordu..2 lira diye bağırıyordu geçen yıl..annemede alıp götürmüştüm ben.babamda salatada dişlerim kesmiyor diye istemiyormuş mor lahanayı...şimdi komple mor lahana salatası yapıyor bazen annem yoğurtlu az mayonez ve sarmısaklı..mutlaka edinin.uyduruk ama hayatı kolaylaştıran bişiy...

diasadaki ekmeğe gelince...adı sanı yoktu...üstünde tam buğday ekmeği yazıyordu.ama her bölgede diasa-bim gibi marketlerde farklı ürünler olabiliyormuş.mesela biminde ısparta ekmeği her yerde yoktu geçen yıldan hatırlayanlar varsa...bi gittiğime çaktırmadan cebimle resmini çekmeye çalışır burayada (becerebilirsem)koyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…