- 5 Ağustos 2008
- 4.314
- 6.732
- 398
canım sağol yorumların için. dediklerini yapıyorum zaten ama pek fayda sağlamıyo bakalım inşallah bizimkisi de düzelir.
cnm şimdi okudum bebegin uykusuz bir bebişmiş
ben o dertten çok çektim cnm allah uzun ömrüler verisn tabiki ama çok zordu o dönemler
bir bebek uykusuz sa yapacak pek bir şey bu tamamen bebekle alakalı
neler yaptım nelerrrrr
yanında yatımm,memede uyutmaya çalıştım
yatak açtım yere rahat yatsınlar diye ve en kötüsü atarak bile verdim
çünkü artık zindan olmuştu hayat 2 tane birde bir tane bile degil
gece sabah kadar 0 uyku akşama kadar bol koşturma piskolojim bozulmuştu
hatta halisinasyon görmeye başlamıştım
evde kemer var kemerin iki tarafında edi ve büdüler asılı
gözümü bi açtım onları kayra ile deniz sandım
nasıl aglıyorum eşimi çagırdım bak buradalar al diye
eşimin tokatı beni kendmeee getirdii
su kolonya hak getireeee yaniiiiiii
ben ne zman gece yatıp sabah kalkıcam derdim isyan etmeye başlamıştım 2.5 yaşında
kesintisizzz uykuya geçtiler ancakkk
öznurcum
sen şanslı anneymişsin cnm ışıkla memeyle çok alakalı degil çocugun uyku durumu
amaaa erken yatırmakta evi karartmak çok etkili
canım dediklerin aynen doğru valla zorlanıyo insan.. bende 2.5 yaşa kadar bööle olursa halim yaman...
hoşgeldin canım güle güle büyüt bebğini
sağolasın canım .. hoşbulduk...
Günaydın montinin güzel hatunlarııı...
Kızlar dün itibari ile montideyimmm..dün başladımmm...Dün geldim buraya önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım...Malum mesai saatlerinde giremiyorum... girsemde yazamıyorım okuyup çıkıyorum..
Neyse dünü firesiz atlattım çok şükürrrr...Yalnız felaket başım ağrıyordu ki halen devam ediyor...Bu sanırım uykusuzluktan...
Dünkü menim;
Sabah ; 2 dilim tam buğday ekmek arası beyaz peynir + domates + çok az zeytin ezmesi..ve şekersiz küçük bir biradk çay..
Öğlen; Taze fasulye + cacık.. (saat 01.30 gibi)
Ara; .. 1 tane elma 15 dk. Sonra beyaz leblebi (Saat 17.45 gibi)
Akşam;yeşil salata + Yoğurtlu cevizli kereviz salatası..
Dün sabah tartılmamıştım..Bu sabah Tartıldım hani dün başladığım için başlangıç kilomu bilmek için Tam 80,2 geldim...Bugün sabah...((
Ama Pazar sabahı 82 idim..1 günde 2 kilo gider mi???? Birde ayrıca bende wc problemi varrr kuru kayısı dışında başka ne tüketebilirim...
Kızlar geçmişi okuyacam müsait olduğumda hani hafta sonu ne yazmışsınız vs.diyee...
Bu arada dr. gittim Tekrar Klomen kullan dedi ben ona yanıt vermişim o yüzden değiştirmene gerek yok dedi..Rabbim inşallhh hayırlı zamanda meleğimi gönderir..Aratmadan sağlıkla gelsin meleğimiz...Çok istiyorum kızlar çokkk tam 7 sene oldu evleneli kidaha öncedende bir 6 yılımız var..ve halen eşime deliler gibi aşığım ikimizin bir meyvesi olmasını öyle çok istiyorum ki..
merhaba canım ..güzel başlangıç yapmışsın..
Hayırlısı ile inşallah bebişi kısa zamanda kucağına alırsın..
benim planım bugün için;
2 tam buğday ekmeği, 2 kk beyaz peynir, domates,çay
etsiz türlü yoğurt
arada 2 mandalina
3-4 köfte, salata
1 elma
inşallah başarılı olurum..
BETA HCG (1.20
ESTRADİOL 36
FSH 5.06
LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü
PROLAKTİN 17.57
TSH 2.537
bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?
kızlar sonucumu aldım ama doktora görünmedim bilgisi olan varmı?
BETA HCG (1.20
ESTRADİOL 36
FSH 5.06
LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü
PROLAKTİN 17.57
TSH 2.537
bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?
kızlar bir fikir istiyorummmmmm
evde nohut var tavuklu ama az, onun tavuklarını ayıklayıp da mı tüketeyim yoksa az yağlı taze fasulyeyi mi yiyeyim?
nohut yiyesim var ama fasulye de yesem olur bol yogurt yanında domates falan
Tahlillerine göre LH dışında hepsi normal..
Kesinlikle bu tahlilleri 3.günü yapılması gerekiyor..Ara dönemler olmuyor maalesef...
LH de çok yüksek değil..LH Hormonu FSH den düşük olması gerekiyor..O yüzden L olabilir..
Bana dr.um söylemişti çünkü..Benimde LH Hep 19-22 çıkıyordu..Ve kesinlikle Fsh nin altında olması gerekiyor diyordu..Çok şükür benim değerklerim glukofen ile düzene girdi..
Prolaktinin de çok iyi değeri canımmm...
Bence değerlerin çok güzel çıkmışşş...LH de çok yüksek değil ama yumurtlamayı geciktirdiği için hamile kalma şansın çok düşük..Ayrıca LH hormonu direk beyin ile irtibata geçen ve yumurtlamayı sağlayan bir hormon..Aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum... Bri site var kadın doğum ile ilgili orada çok güzel bilgiler var sana onu mail atarım...
beta hcg - 1,20nin altında yani hamile değilsin demek - ztn regldeymişsin
lh nin düşük olması şu an adette olduğundan olabilir ama emin değilim
bununla beraber fsh ve lh yumurtlama döneminde yani yaklaşık 1-2 hafta içinde yükselmesi gerekir ki hamile kalma şansın artsın
diğer sonuclardan tsh tiroidle alakalı onu biliyorum prolaktin de süt hormonu diye biliyorum ama tabii en doğru cevabı doktorun verecektir bnm yazdıklarım seni yanıltmasın sadece bildiklerimi paylaştım ama eksiklerim veya yanlışlarım olabilir
çamlıcam hoşgeldin ....niye unutak bacımHAYIRLI AKSAMALAR ARKADASLAR;
BILMEM BENI HATIRLAYAN VARMI ARANIZDA:44:UNUTMADINIZ DIMI BENI:26: CAPUCCINO GUZELI DESEM BELKI ANIMSARMISINIZ ACABA...
YASADIGIM UFAK TEFEK PROBLEMLERDEN DOLAYI ORTADAN BIRAZ KAYBOLDUM AMA SIMDI KENDIMI IYI HISSEDIYORUM ARANIZA TEKRAR KATILMAK ISTIYORUM,BILMEM NEDERSINIZ
SIZLERE VE MONTIYE TEKRAR IHTIYACIM VAR
:26::26::26:kızlar akşama kadar güzel beslendım akşam kaçamak yapdım yaa dayanamadım sıcak sıcak pogaçalarakendıme yedikten sonra çok kızdım pişman oldum
zilim malum ben tesetürlüyüm kuzum postiş ıhtıyacım olmadı hiç ..ohh yarabbiim dünya varmış be...ölüyorum kıslar yorgunluktan tabanlarım çatladı resmen..
2 hafta sonra cuma günü için yeni bir misafir kafilesi rezervasyonu aldım bile:26: wallahi :26:caklarım t,triyor şu an damarlarım pıt pıt atıyor..yemeğiydi,çayıydı çereziydi tatlısıydı ,meyvesiydi derken yığılıp kaldım yoldu ettiktenn sonra..tüm gecem mutfakta geçtiği için mutfak toplu zaten şuu anda yatağımdayım oğlumuda geç uyutmak zorunda kaldım malesefki...aldım laptobu dizkerime biraz buraya göz atıp kütt yatıcam..gözlerim kapanıyor çünki...
banum çabuk gel anacığından,ben sen olmadımmı kime saracağım:26:sana sataşmadan duramam ben datlumm....
lilliş çok doğru bir tespitte bulunmuşsun cnm..içimde saklı bir derya baykal var ve beni tanıyan bi çok aekadaşımın söylediği bişey bu...
çamlıcaaaaam,gazozum benimm...nerelerdeydin sen bakiiim..kaç kiloyla gittin kaç kiloyla döndün?eski monticiler sözleşmiş gibi birer birer geri geldiler...hoşgeldiler...hadiyin kıslar birbirinize destek çıkıp yaza kadar tüm fazalıklardan kurtulun hayırlısıyla...
konumuzla hiç alakası yok emme bişiy soracağım kıslar...içinizde postiş kullanan varmı yada oldumu?b u konuda yeterli bilgiye sahip olanınız varmı?varsa alırken nelerde dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim.araştırma aşamasındayım.heves ettimde...
neslişim bak bebek konusunda sana örnek nevkuşumu gösterebilirim oda sabredip muradına erenlerden ...Günaydın montinin güzel hatunlarııı...
Kızlar dün itibari ile montideyimmm..dün başladımmm...Dün geldim buraya önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım...Malum mesai saatlerinde giremiyorum... girsemde yazamıyorım okuyup çıkıyorum..
Neyse dünü firesiz atlattım çok şükürrrr...Yalnız felaket başım ağrıyordu ki halen devam ediyor...Bu sanırım uykusuzluktan...
Dünkü menim;
Sabah ; 2 dilim tam buğday ekmek arası beyaz peynir + domates + çok az zeytin ezmesi..ve şekersiz küçük bir biradk çay..
Öğlen; Taze fasulye + cacık.. (saat 01.30 gibi)
Ara; .. 1 tane elma 15 dk. Sonra beyaz leblebi (Saat 17.45 gibi)
Akşam;yeşil salata + Yoğurtlu cevizli kereviz salatası..
Dün sabah tartılmamıştım..Bu sabah Tartıldım hani dün başladığım için başlangıç kilomu bilmek için Tam 80,2 geldim...Bugün sabah...((
Ama Pazar sabahı 82 idim..1 günde 2 kilo gider mi???? Birde ayrıca bende wc problemi varrr kuru kayısı dışında başka ne tüketebilirim...
Kızlar geçmişi okuyacam müsait olduğumda hani hafta sonu ne yazmışsınız vs.diyee...
Bu arada dr. gittim Tekrar Klomen kullan dedi ben ona yanıt vermişim o yüzden değiştirmene gerek yok dedi..Rabbim inşallhh hayırlı zamanda meleğimi gönderir..Aratmadan sağlıkla gelsin meleğimiz...Çok istiyorum kızlar çokkk tam 7 sene oldu evleneli kidaha öncedende bir 6 yılımız var..ve halen eşime deliler gibi aşığım ikimizin bir meyvesi olmasını öyle çok istiyorum ki..
kızlar bir fikir istiyorummmmmm
evde nohut var tavuklu ama az, onun tavuklarını ayıklayıp da mı tüketeyim yoksa az yağlı taze fasulyeyi mi yiyeyim?
ben fasulyeyi tercih ettim ztn ama kaşığın ucuyla bikaç nohut tanesi atıştırdım cnm baya çekti çünkücanim baklagillerle et tuketmedigimiz icin nohutu bir kenara birak derim sen fasulye ve yaninda yogurdunu ye guzelce, afiyet olsun
inşallah nazlım ..günaydın canım . hep beraber kurtulacağız yağlarımızdan İNŞALLAH
mönün güzel nevkuşum ama aza geldi aban helede emziren bi anne için ....selamlar kızlar
valla ilk gün itibarı ile fişşek gibiyim.
bozmadan atlattım gece yemedim şükür...
canım sağol yorumların için. dediklerini yapıyorum zaten ama pek fayda sağlamıyo bakalım inşallah bizimkisi de düzelir.
canım dediklerin aynen doğru valla zorlanıyo insan.. bende 2.5 yaşa kadar bööle olursa halim yaman...
sağolasın canım .. hoşbulduk...
merhaba canım ..güzel başlangıç yapmışsın..
Hayırlısı ile inşallah bebişi kısa zamanda kucağına alırsın..
benim planım bugün için;
2 tam buğday ekmeği, 2 kk beyaz peynir, domates,çay
etsiz türlü yoğurt
arada 2 mandalina
3-4 köfte, salata
1 elma
inşallah başarılı olurum..
kajumum en iyi dr anlar canım ama arkadaşlar yorumlamış degerlerin iyi olmasına sevindim .BETA HCG (1.20
ESTRADİOL 36
FSH 5.06
PROLAKTİN 17.57
TSH 2.537
canım menemende yumrurta yokdu dimi??sabah 45 dk yürüdüm sonra sonuçları alıp döndüm eve
kahvaltıda:2 dilim ekmek
şekersiz ıhlamur
melemen
2 dal kıvırcık 2 tane salatalık yedim 2 de ceviz yedim
tam tersi ocdim inan hep ilk bebeler zor oluyor . ogluşum çok uysaldı ... cevremdede görüyürum çoçuk sayısı fazlalaştıkca uysal oluyorlar 1.2.3.4.5.aeben'm 3 cocuk annesi olarak hepsi farkli diyorsan ben 2.yi yapmam
afiyet olsun liliş mönün güzelselam kızlar
bugun monti tarzı beslenmeye çalışıp eğer başarabilirsem devam edeceğim inşallah
bugunkü kahvaltım:
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt
nasıl? montiye uygun sanırım
bu zaten bnm fiks kahvaltı menüm sadece normalde çay içiyorum bugun süt içtim çay içmek istemediğim için o kadar tek farklı şey o normalden
lilşim çamlıcamda yazmış .kızlar bir fikir istiyorummmmmm
karnın doymadıgından zaten pogçaya saldırdın kajum .abla çok yememişdim
öğlen
1 but
yeşil salata
yogurt
akşam: yeşil salata
fasulyede et yoksa ve nohurun suyunu yemediysen sorun deyil liliş ...ben fasulyeyi tercih ettim ztn ama kaşığın ucuyla bikaç nohut tanesi atıştırdım cnm baya çekti çünkü
ayrıntıları akşama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?