Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

selamlar kızlar
valla ilk gün itibarı ile fişşek gibiyim.
bozmadan atlattım gece yemedim şükür...

BETA HCG (1.20

ESTRADİOL 36

FSH 5.06

LH 8.86 fsh la lh degerimi daha siyah yazmışlar ve yanına L harfi koymuşlar düşük diye pek anlamadım düşük mü

PROLAKTİN 17.57

TSH 2.537

bundan ölceki ölçümde LH:19.1 çıkmışdı hayıtla beraber düşmüş.. bu ölçümü reglimin 3. günü yaptırdım geçen ayki LH ölçümüm herhangi bi günde yapılmışdı farkediyor mu?

kızlar sonucumu aldım ama doktora görünmedim bilgisi olan varmı?

sabah 45 dk yürüdüm sonra sonuçları alıp döndüm eve

kahvaltıda:2 dilim ekmek
şekersiz ıhlamur
melemen
2 dal kıvırcık 2 tane salatalık yedim 2 de ceviz yedim

beta hcg - 1,20nin altında yani hamile değilsin demek - ztn regldeymişsin
lh nin düşük olması şu an adette olduğundan olabilir ama emin değilim
bununla beraber fsh ve lh yumurtlama döneminde yani yaklaşık 1-2 hafta içinde yükselmesi gerekir ki hamile kalma şansın artsın
diğer sonuclardan tsh tiroidle alakalı onu biliyorum prolaktin de süt hormonu diye biliyorum ama tabii en doğru cevabı doktorun verecektir bnm yazdıklarım seni yanıltmasın sadece bildiklerimi paylaştım ama eksiklerim veya yanlışlarım olabilir

selam kızlar
bugun monti tarzı beslenmeye çalışıp eğer başarabilirsem devam edeceğim inşallah
bugunkü kahvaltım:
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1 kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt

nasıl? montiye uygun sanırım
bu zaten bnm fiks kahvaltı menüm sadece normalde çay içiyorum bugun süt içtim çay içmek istemediğim için o kadar tek farklı şey o normalden

Son düzenleme:

Tahlillerine göre LH dışında hepsi normal..
Kesinlikle bu tahlilleri 3.günü yapılması gerekiyor..Ara dönemler olmuyor maalesef...
LH de çok yüksek değil..LH Hormonu FSH den düşük olması gerekiyor..O yüzden L olabilir..
Bana dr.um söylemişti çünkü..Benimde LH Hep 19-22 çıkıyordu..Ve kesinlikle Fsh nin altında olması gerekiyor diyordu..Çok şükür benim değerklerim glukofen ile düzene girdi..
Prolaktinin de çok iyi değeri canımmm...

Bence değerlerin çok güzel çıkmışşş...LH de çok yüksek değil ama yumurtlamayı geciktirdiği için hamile kalma şansın çok düşük..Ayrıca LH hormonu direk beyin ile irtibata geçen ve yumurtlamayı sağlayan bir hormon..Aynı şeyleri yaşadığım için biliyorum... Bri site var kadın doğum ile ilgili orada çok güzel bilgiler var sana onu mail atarım...

kızlar bir fikir istiyorummmmmm
evde nohut var tavuklu ama az, onun tavuklarını ayıklayıp da mı tüketeyim yoksa az yağlı taze fasulyeyi mi yiyeyim?
nohut yiyesim var ama fasulye de yesem olur bol yogurt yanında domates falan

canim baklagillerle et tuketmedigimiz icin nohutu bir kenara birak derim sen fasulye ve yaninda yogurdunu ye guzelce, afiyet olsun

çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. bahsettiğin siteyi açdım hakıkaten güzel bilgiler var. benım lh degerım 19.1 çıkmışdı hayı içmeye başladım 1 aydır içiyorum lh bu seviyeye düştü. ben 4 yıldır metformın alıyorum ama yınede lh düşmüyo 3 yılda dogumkontrol hapı kullandım.
şimdilerde bebek düşünmüyoruz ama istediğimizde olmayacak diye ödüm kopuyo

ilgin için teşekkür ederim... lh degerim bi düşse normal olacak herşey

selamlar kıslar....
bakıyorum kaçaklar bir bir dönüyor ....

çamlıcam hoşgeldin ....niye unutak bacım
cuma günü kilonu nor düşersin ..

kızlar akşama kadar güzel beslendım akşam kaçamak yapdım yaa dayanamadım sıcak sıcak pogaçalara kendıme yedikten sonra çok kızdım pişman oldum
:26::26::26: kajum gündüz azmı yiyosunki saldırıyorsun ilk fırsatta .?.
zilim malum ben tesetürlüyüm kuzum postiş ıhtıyacım olmadı hiç ..
zilim evi otel gibi işletmeye karar versen sanırım baya para kazanırdın ne bu uzakdan gelenlere 5 yıldızlı otelik yapıyorsun yazık sanada bize çalışmaya başlayacaksın . eşlinle bir konuş derim .

neslişim bak bebek konusunda sana örnek nevkuşumu gösterebilirim oda sabredip muradına erenlerden ... her şeyin zamanı vardır canım ..

mönünde güzel olmuş afiyet olsun .. biraz pron eksik okadar...
1 günde 2 kilo gider daha dogrusu ödem iner monti bu konuda gerçekden iyi ..

kabızlık için armut önerebilirim ....

Son düzenleme:
abla çok yememişdim

öğlen
1 but
yeşil salata
yogurt
akşam: yeşil salata

canim baklagillerle et tuketmedigimiz icin nohutu bir kenara birak derim sen fasulye ve yaninda yogurdunu ye guzelce, afiyet olsun
ben fasulyeyi tercih ettim ztn ama kaşığın ucuyla bikaç nohut tanesi atıştırdım cnm baya çekti çünkü
ayrıntıları akşama....

günaydın canım . hep beraber kurtulacağız yağlarımızdan İNŞALLAH
inşallah nazlım ..

mönün güzel nevkuşum ama aza geldi aban helede emziren bi anne için ....
öylenine salata akşamına yogurt ekleyebilirsin ...hatta eklemelisin ..

kajumum en iyi dr anlar canım ama arkadaşlar yorumlamış degerlerin iyi olmasına sevindim .

sabah 45 dk yürüdüm sonra sonuçları alıp döndüm eve

kahvaltıda:2 dilim ekmek
şekersiz ıhlamur
melemen
2 dal kıvırcık 2 tane salatalık yedim 2 de ceviz yedim
canım menemende yumrurta yokdu dimi??
afiyet olsun güzel kahvaltı ..
aeben'm 3 cocuk annesi olarak hepsi farkli diyorsan ben 2.yi yapmam
tam tersi ocdim inan hep ilk bebeler zor oluyor . ogluşum çok uysaldı ... cevremdede görüyürum çoçuk sayısı fazlalaştıkca uysal oluyorlar 1.2.3.4.5..
.. yok yok bana 3 tana kafi
afiyet olsun liliş mönün güzel .süt extradan olmuş ama sorun deyil ..

lilşim çamlıcamda yazmış .
baklagille et yok .. yeşil fasulyenle salata ve yogurt iyidir ..

abla çok yememişdim

öğlen
1 but
yeşil salata
yogurt
akşam: yeşil salata
karnın doymadıgından zaten pogçaya saldırdın kajum .
karnınız doyurum . siz aç aklarak diyet yapmıyorsunuz monti yapıyorsunuz yiyerek zayıflıyoruz ...
bu günkü mönünde akşamın az sadece salata ögün deyildir yogurt ekle vede salatana bişiler kat ..ton balıgı .peynir .tavuk parçaları gibi..

ben fasulyeyi tercih ettim ztn ama kaşığın ucuyla bikaç nohut tanesi atıştırdım cnm baya çekti çünkü
ayrıntıları akşama....
fasulyede et yoksa ve nohurun suyunu yemediysen sorun deyil liliş ...
şunuda unutma canım monti her ögünüyle bir bütün . gün boyu yediklerin dengede olmalı ...

.. sabah ekmek yedin öylen yeşil fasulye akşamda pro almalısın ...

aeben abla o zman akşamkı salatamı ton balıklı yapayım iyiykı aklıma getirdin teşekkür ederim

günde kaç tane badem yesem cevizle bademe bayılıyorum diyet mıyet olmasa 1 günde yarım kılo rahat yerım :)

adet olarak bellı olursa ona göre sayar çıkarır 1 günkü öğünümü tabaga korum

kızlar bakamadımda hemen sorum olcak aeben ablacım ben akşama hiç birşey istemiyor canım yoğurt ve salata ile geçirsem olurmu.canım incir istedi kuru yemekten 2 sat sonra 3 tane ondna 1 portakal yesem olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…