Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

15. 20 . tn yemende bir sakınca yok

kızlar bakamadımda hemen sorum olcak aeben ablacım ben akşama hiç birşey istemiyor canım yoğurt ve salata ile geçirsem olurmu.canım incir istedi kuru yemekten 2 sat sonra 3 tane ondna 1 portakal yesem olurmu
olur sibel ... canı gün boyu nekadar meyve yedin onu da kendin hesapla 3 porsiyonu fazla aşöayın gün boyu incirde 2 olsun olurmu .*
birde nohut yapcam yarına akşam mı yiyim öğlenmi canım

akşam ye ..ama yagına dikat et karbonhidratları yagsız tüketmeye dikkat edin ..

zilim postişin nesini soruyorsun anlamadım ama benim canımcım bitanecik kuzenim kullanıyor saç renginle aynı rengi tutturursan ve gerçek saç olursa süper oluyor.yani sen sor ben yardımcı olayım.

Offffffffffff çok fena gaza geldim ve montiye başladım ve tabiki pilatese.ayyyyy çok gaz aldım çok kendi kendime gaz verdim resmen.

iyi akşamlar
kendimi çok şiş hissediyorum nedendir bilmem reglde az kaldı ..

bu günki mönüm

8 00.
peynir .. hş. yumurta .
kıvırcık.. 2 zeytin .

13 00.
hamsı tava 1kş yagla .
yogurtlu kabak salatası
kuruyemiş .

18.00
yr tb .kıy.mantar.
az tonlu lorlu salata .
az kabak salatası.
peynir.

gece meyve yerim bugün hiç yememişim ..

30 dk yürüyüş
20 dk pilates ..
1 kupa karışık çay .
2lt su

slm kıslar kıslar...
migrenim tuttu bu gün hiç giremedim okuayamadım sizi...ayda yılda bir tutar böyle.ensemi bile tuttu ağrısı..ilaçlarla ancak biraz ayaklanabildim...

aebeniminde dediği gibi herkes yine burda..bence bu kadar bir araya gelmişken bunu değerlendirin kıslar..birbirinizi motive edin,gaz verin bende full destekliycem walla sizi..her daim yanınızdayım..okulum başlayacak kısa bir süre sonra ama sorun olmaz.okulda birebir ders işleniyor çünki.kalabalık sınıf değil.öğrenciler giriyor bizim odalarımıza.ve o çalışırken ben sadece drektif veriyorum çoğu zaman.önümde laptobum hep açık olur yani..kopmayız...

neslişim cnmmm...bizde eşimle uzun br flört dönemi yaşadık ve evlendikten neredeyse 5 yıl sonra çocuk sahibi olduk cnm..2 yaşını geçmişte bir oğlum var..biz kendi isteğimiz daha doğrusu rahata alıştığımız ve çok gezip tozduğumuz için işimize gelmeyeceği düşüncesiyle çocuk yapmadık 5 yıl.işlerimiz ve eşimin çalıştığı sınavlarında payı vardı bunda..ve o zamana kadar çocuğu olmayan arkadaşlarımı anlayamazdım.2-3 yıllık evli olupta çocuk diye tasalanan arkadaşlarıma amaaan olur durur yaa aceleniz ne derdim.fakat çocuk sahibi olduktan sonra onları anlayabildim biraz.ben çocuk sahibi olmak için hiç uğraşmadım hatta oğlum süpriz yaptı bize.ama evlat sevgsinin -anne olmanın hazzını anladım.ve şu an seni çok iyi anlıyyorum cnm.ne için üzüldüğünü biliyorum en azından.ve yemin ederek söylüyorum seni hç tanımama rağmen(reelde) geçtiğimiz cuma günü öğle vakti oğluma çorba pişiriyordum mutfağın kapısıda aralıktı .tam ezanla sâla arası hemen ayetel kürsi okudum senin için.o vakitte okunan duanın çabuk tuttuğunu söyler hep annem bende pek atlamam hasta yada başı sıkışık bir yakınım varsa değerlendirim o arayı cumaları..bu cuma yine dua edeceğim senin için cnm..allahtan hayırlısını iste sende..rabbim takdir ederse bir gün bir bakmışsın çift çizgi....havalara uçacaksın inşallah cnm...

nevracım benim oğlumu ve arkadaşın kızını gece uykusuna alıştırmak için deneyip çare bulduğumuz bi yöntem fikri vereyim cnm.
chicco'nun bir küresi var.projektör aslında müzikli.iyi geceler tatlı rüyalarmıydı adı unuttum walla.bebebk dergisine aboneydim orda reklamını gördüm.insan zaten ilk bebekte herşeye heves ediyorya atladım gittim.aldım hemen.birde yıldız şeklinde beşiğine asmak için bir çeşidi vardı onuda aldım astım.daha o gece oğlum zınk diye uyudu walla cnm.odasını kararttım onları birini beşiğe sol tarafına astım o küreyide baş ucunda o çekmecelerin olduğu yere koydum tavana vurdu yıldızları.çok hoşta bir klasik müziği var zaten.bakınırken hipnoz olmuş gibi kapattı gözlerini gitti çocuk..odur budur onlarla uyuyor oğlum..şimdilerde ara sıra arıza çıkartıyor ama oda gündüz uykusunu çok fazla uyumaktan yada geç uyuyup geç uyanıdğı için uykusu gelmeden yatırırsam oluyor.tavsiye ederim cnm..arkadaşta aldı kızına benden bir yıl sonra oda sıkıntı yaşamadı uyku konusunda...

aebenim cnm aplammm... eşimde bende çok fazla yumuşak yüzlüyüz ondan oluyor sanırım bunlar...eşimede şaka yollu söylüüyorum bazen ama napayım sen söyle gelmeyinmi diyeyim diyor...işte dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıyorum bende...

ocd ve sd.çok pis gaza gelmişsiniz walla..yürüyün kim tutar sizi bu gazla....durmak yok
amaaan düştü yine çenem..yazdımda yazdım...ben kaçar dizim başladı

sevgiler zilim . vece geçmiş olsun baş ve diş agrısı beterdir ..

SULAK canım merhaba.. kaç akşamdır görüyorum seni topigi okuyorsun neden yazmıyorsun kıs monti yapmak zorunda deyilsinki ..

Son düzenleme:
geçmişe bakıcam kızlar bir menümü yazıyım yarın misafirim hazırlıklarım başladı ve eziyette :)

kalkınca.1 armut
sabah 2 dilim tb ekmeğinden domates peynir ve maydonozlu tost:)
öğlen melemen yoğurt yeşillik
akşam .salata yoğurt(yanlız salataya peynir attım biraz yağlı yağ atmadım olur dimi aeben ablacım:)
3tane kuru incirtarçınlı .2 fincan yeşilçay 1.5 litre su.sabah meyvemden sonra 20 dakika yürüyüş+1 saat pazar gezmesi:)+45 dakika yürüyüş

Son düzenleme:
iyi aksamlar kizlar,bende menumu yazayim yoksa arada kayniycak unutucam..

sabah 7.30
capuccino ,iki dilim ekmekten hazirlanmis tost(yagsiz peynirle) ve yarim domates

ara , yarim elma

oglen ,barbunya,1 domates ve az yogurt

aksam ,iki haslanmis yumurta bol yogurtlu,salata (kereviz ve kivircigi karistirdim)

yatmadan once belki 1 elma yerim

canım çok geçmiş olsun.valla sorma çok gaza geldim ben bile şaşırıyorum bazen canım :)
kızlar yaben çizelge yapamıyorum ya site açılmıyor ama yapamıyorum işte yapmak istiyorumayrıntılı yarım istiyorum:)

sabah - 09:00
- 2 dl tahıllı ekmek
- 1
kk light beyaz peynir
- 1 domates
- 4 yeşil zeytin
- 150 ml yağsız süt

öğle - 13:00
- 6-7
yemek kaşığı taze fasulye yemeği (az yağlı-tuzsuz)
- 1 kase yogurt (tam yağlı)
- 1 domates
- 1 zeytin (sabahki 5 zeytin hakkımı tamamladım)
- kaşığın ucuyla - yarım kaşık diyelim, nohut taneleri

ara - 15:30
- 4 naturel kuru kayısı
- 2 ceviz

akşam - 18:30
- 5
yemek kaşığı taze fasulye (etli)
- 1 tabak dolusu karışık salata

ara - 21:30
- yer fıstığı

birşey sormak istiyorum
aeben sabah süt fazla olmuş dedi ama günde 3 öğün süt diye okudum diye yaptım öyle bi de çay demlemek istemedim sabah bari süt içeyim sağlıklı dedim
ztn akşam da yogurt yiyemedim dengelemiş oldum sanırım
bir de yumurta yenebiliyor değil mi sabahları? ne zamandır yemiyormuşum günlükteki arkadaş uyardı da, bi de cnm yumurta salatası çekti (ayıptır sölemesi)
ya diyette olunca olmadık şeyle cnm çekiyor bir de annem bugun elinde 1 tencere börekle gelmesin mi? 1-2 aydır yemiyordum diyetteyim diye ya da tadımlık yiyordum peynir ekmek yerine küçük bir dilim börek ama yok ben tahıllı ekmeğimle mutluyum
biraz zayıflayayım ondan sonra belki ufacık yerim ama şimdi değil...
menüm hakkında yorumlarınızı da bekliyorum
eksiklerim neler?
neyi nasıl kombinlemeliyim?
ben aslında bilmiyorum sadece ilk sayfayı okudum bir de internetten yabancı bir siteden biraz okudum o kadar bu konuda çok bilgili değilim kısacası...
herkese iyi akşamlar

Son düzenleme:
sabah kahvaltısında ekmegın yanına süt olmamış bırı karbonhidrat digeri protein bırbırıyle karıştırmıyoduk aeben abla gelince yazar tabı ama benım bıldiğim böyle

selam hatunlar ........

MÖNÜN ÇOK GÜZEL SİBEL ...
SALATANA PEYNİR İYİ OLMUŞ AFİYET OLSUN ..
CANIM EKMEK YEMEDİGİN YADA BAKLAGİL . ÖGÜNLERİNDE YAGLI PEYNİR YEMENDE BİR SAKINCA YOK ..

AFİYET OLSUN ÇAMLICAM... MÖNÜN GÜZEL CANIM ..
BUGÜN KAHVALTI HARİCİ KARBON ÖGÜNÜ YEME .

LİLİŞİM MÖNÜN GÜZEL BİKAÇ KÜÇÜK HATA VAR ONUDA YAZAYIM
KURUYEMİŞ GECE YEME CANIM VE NEKADAR YEDİGİNİ YAZMAMIŞSIN ??
SÜT TABİKİ İÇ SABAH BU KONUYU AÇIKLADIM ...
FAKAT HER ÖGÜN SÜT DEYİL SÜT ÜRÜNÜ YAZMIŞIMDIR YANLIŞ OKUMUŞSUN ...
AKŞAM YOGURDUNU YEMELİSİN SABAH İÇTİGİN SÜT AKŞAM ÖGÜNÜNE KARIŞMAZ .. ÖGÜNDE YENEN ÖGÜNÜNDÜR ..
YUMURTA KONUSUNDA SIKINTI YOK CANIM YİYEBİLİRSİN FAKAT EKMEKLE YEMEMELİSİN SABAH KAHVALTIDA YİYCEKSEN SEDEC E YUMURTA PEYNİR ZEYTİN YEŞİLİK TARDI YİYEBİLİRSİN EKMEK TÜREVİ KATMADAN ..
BUNU SEBEBİ ŞU YUMURTA BOL DOYMUŞ YAG İÇERİR. MALUM EKMEGİNDE GL ENDEKSİ YÜKSEK OLDUGUNDA ,AYNI ETTEKİ GİBİ EKMEKLE YENMEZ ..
DİGER ÖGÜNLERİNDEDE YİYEBİLİRSİN YUMURTAYI . AMA KARATAYCI KISLAR KADAR HERGÜN DEYİL TABİ :)

LİLŞİM BÖREKLERİ KİLO VERİNCE ÖDÜL OLARAK YERSİN .ŞİMDİYE DEK YEDİKLERİMİZE SAYALIM ..:)

KAHVALTI HARİÇ KOMBİN ŞÖYLE CANIM .

PROTEİN .SEBZE .SALATA YOGURT .BUNUN HEPSİ 1 ÖGÜNDE OLABİLİR .

SEDECE SEBZE SALATA YOGURTDA OLUR
ET SALATA YOGURTDA OLUR ..
AMA MUTLAKA SÜT ÜRÜNÜ VE SALATAN OLSUN ...

NOT: ÜNUTMUŞUM EKLEYİM LİLİŞİM ÖGÜN SONRASI 3.4 .SAAT BİŞİ YEMEMELİSİN ARA SAATİN OLMAMIŞ ...
ARLARINDA MEYVEYİ ÖNCE YİYİP ARDINDAN 15 DK SONRA KURUYEMİŞ VS YİYEBİLİRSİN BUNLAR ÖNEMLİ AYRINTILAR ..
BİZ GENELDE KURUYEMİŞİ ÖGÜNLERDE TÜKETİYORUZ ARALARDA ÇOK NADİR .

sabah kahvaltısında ekmegın yanına süt olmamış bırı karbonhidrat digeri protein bırbırıyle karıştırmıyoduk aeben abla gelince yazar tabı ama benım bıldiğim böyle

kajumum sen montiyi baya unutmuşsun . öyle bişi yok canım süT de içilir sabah ekmekle .
montide karışmayan tek şey ekmekl türüyle ET VE YUMURTA . peki ekmekle peyniri yogurtdu nasıl yiyorsun oda süt ürünü DEYİLMİ ODA PROTEİN DEYİLMİ.?.. .

....montide karbonlarla prolar karışmıycak diye BİŞİ YOK KISLAR ÖZELİKLE YENİ BAŞLAYANLARA DİYORUM .. BERABER YENMEYEN TEK ŞEY ETLE EKMEK TÜREVİ. SÜT ÜRÜNLERİ ÇOK YAGLI OLMAMAK KAYDIYLE HER ÖGÜNDE YENİR YENMELİDE .BU MONTİNİN BAŞ KURALARINDAN ..
SÜT ÜRÜNDEKİ CALSİYUM YAG EMİLİMİNİ AZALTIR ..

Son düzenleme:

kajum canım süt fazla derken peynir yemiş içmesede olurdu demek istedim ama ikisinide beraber yiyip içebilir ekmekle .yeterki yagsız olsun ...

günaydınlar herkese

ben dün yediklerimi yazayım hemen

sabah
1 adet peynirli tost

öğlen
fırında karışık sebze
yoğurtlu semizotu salatası

ara
1 adet mandelina
1 adet portakal

akşam
fırında 1 adet tavuk pirzola
salata
ayran

mönün süüperr olmuş nazlım ..afiyet olsun
sıcak yemekde yemişsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…