Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

banuşum güle güle gitgel ...
mönünde güzel canım afiyet olsun . mönülerin azaldımı banamı öyle geldi doyuyormusun ??

kıs kaç aydır albümümdeydiya daha dün kaldırdım .. vakit bulunca ekleyim tekrar ... geçen gün bir komşum k.k da senin mutfagı gördüm dedi ya benzetti sadece albümümde vardı 1 resim . bende deşifre olmıyım diye kaldırdım .

banum balıgın kokmama sebebei fırında yapmış olman canım... tavada kızartınca çok kokar mutfak ..ama fırında yapınca okadar kokmaz ...
degişik balık istiyorsan karadeniz somonunu öneririm harika olur hemde az kılçıklı bebeler rahat yer birde karadeniz çuprasını öneririm ..

merhaba arkadaşlar hemen menümü yazıyım ben bugün motivsyonum çok düştü neden bilmiyorum
sabah klasik kahvaltım
öğlen mantar sote ayran salata
akşam 2 yemek kaşığı ıspanak salatalık yoğurt tarçınlı
akşam hiç yiyemedim ama temin bozuttum 1 armut yarım portakal bir avuç leblebi ve az fıstık karışımı gitti mideme yemek istemiyor canım hiç ne yapcam bilmem 50 dakika yürüdüm yeşilaçay ve suyumu bile içmedim pek bugün zarzor yürüdüm niye böyle oldum ki meğer pantolonum bile bollaşmaya başlamış ters tepti bana aeben canım birşeyler de bana :18:

Son düzenleme:

hoşgeldin canım güle güle büyüt bebğini

canım emek ve paylaşımın için sağol bakıcam şimdi

baklagillerle kırmızı et yiyemiyorduk değil mi ?
evet ocdim yemiyorduk .

ocdim bu tamamen bebeyle alakalı bişi bende 3 model var biliyorsun hepsi ayrı modeldihele ilk kızımda 3 gün hastanede hiççç uyumamıştım .. düşünüğn dogum yaptınız ve 3 gün ve gece uyumadı ve hiç sorunu yokdu ..yani altı pak ,karnı tok, gazı yok ..

kıs benim adam futbol ne bilmez.. ama gel görki haberler izlemekden gına gelir bide siyaset programları ... benim adam tam bir iş ve siyaset kolik .

ilahi banum edi büdüyü oglanlarmı sandın .. inanırım canım analık kolaydeyil elbet ama herşeye deger işte ...

nevkuşum o uykusuz geçen geceler bile mutluluk dimi onca beklemişken yegenimi.

lilşim tekrar hoşgeldin ..
canım hurmalar küçük hurmalar evet .. büyük hurmalardan 3.4. yenmez bir günde hangi diyet olursa olsun .:))
seninde gözleleyip eleştirme hakın tabiki var . boşuna dememişler akıl akıldan üstündür diye .
ama monti bu konularda biraz serbest yani porsiyon konusunda .. mesela sana kş. hesabı yap demez normal doyana kadar yiyebilirsin . hatta karnını doyurursan ögünlerde daha iyi .arlarda açıkmassın ..

tespitlerin güzel lilişim ... eger böylede besleniyorsan zatten güzel ..

canım eger yaglı yogurt zorunlulugun varsa sorun yok . yiyebilirsin ben kendim sütçüden alıp mayalıyorum kaymagını baya alıyorum ama ..
sana tek üzülecegin cevap tarhana cıs diycem bi süre yeme cenım . madem pilav makarna yemeyince kilo verebiliyorsun tarhana yemedıgindede nekadar kilo veridigini görünce şaşşırırsın bence çünki tarhana çok kilo yapıyor ..

allah kolaylık versin zilim ne diyim .... lilişin dedigi gibi derya baykalı geçtin ..

sibelcim unutma yeni bir hayat seni bekliyor yeni bir görüntüyle bunu başaracaksın . ben buna eminim
. bu günü unut. yarın yeni bir gün başlayacak .
...
.. pişman olacagın bişi yok akşam et türü yememişsin leblebin sorun olmaz .
gün boyu başka meyvede yememişsin .. ee niye üzüldün bacım ..

canım dedim ya bir hoşum bugün düştüm biraz hemde pantolonumu denedim bollaşmaya başlamış soruın yok dimi menümde yanlız ıspnakta kıyma vardı ama nerdeyse yeemdim sayılır 2 kaşık bile yememişimdir

11. gün monti mönüm ....

7 30 .
1 trobzan hurması tarçınla ...

8.00
3 dl kız ek.. tb .
peynir.
tere. domates .
acı biber .

12.45.
1 karnıyarık ..
çacık .şalgam .
1 av. kuruyemiş .

17 30 .,
karnıyarıgın patlıcanları (içini bebeler yedi dışı bana kaldı
yogurt. şalgam .
acı bib turşusu .

1 meyve yerim ..yada sütlü kahve olabilir .

[B]
30 dk yürüyüş
2.kupa karışık çay .
1.5 lt su .

[/B]

Son düzenleme:
yarın öğlen yağsız şekilde spagetti yapsam diyorum olurmu kilo verimimi etkilermi biraz değişiklik istiyorum sanırım

okadar kusur kadı kzındada olur sibelim
bak yarın yenibir gün olacak inşallah .
bazan oluyor hepimize ..
pantolanların bolaşmasıda çok güzel şimdiden erimeye başladın ..

Son düzenleme:

süpersin canımmm .sana bir sorum var yine canım bende liğt puding var ondan arada yiye bilrimiyiz yada ligt meyveli yoğurtlardan içinde şeker yok bunların olurmki .yada kendim evde meyvalı yıoğurt yapsam akşamlar yemekten sonra yesem olurmu ki

yarın öğlen yağsız şekilde spagetti yapsam diyorum olurmu kilo verimimi etkilermi biraz değişiklik istiyorum sanırım

sibelim hani yazmıştım haftada 3 akşam karbon yemegi hakımız var diye .. buna göre mönülerine bak sen karar ver . aslında kıslar ilk haftalar pek spagetti yemiyor ama medem deşişiklik olsun diyorsun seni sıkmayalım .. az haşla spagetini baya çig gibi olsun .. hiçde yag kulanma o ögünde . yanında bol yeşiklikde yeki dengelesin ..
ha unutmadan madem spagetiyi öglen yiyceksin sabah yumurtalı ekmeksiz kahvaltı yapki 2 ögün agır olmasın karbonhidrat ..

okadar kusur kadı kzındada olur sibelim
bak yarın yenibir gün olacak inşallah .
bazan oluyor hepimize ..
pantolanların bolaşmasıda çok güzel şimdiden erimeye başladın ..

sorma cnm 15 gündür giymemiştim o pantolunumu onu dedim giymicem annem dedi bir dene bir baktım göbek bölümü tam otururken feci bir bollaşma var hemn kendimi topluyorum peki diyet döneminde arada böyle motivasyon düşmesi olurmu

evet cnm spagetti yiyince sabah ekmek yemem bende öyle düşündüm aslında ama sanırım yemem öyle diyorumda vazgeçiyorum:)

sibel canım pudink layt fakat içinde şeker dışında ne var .. un nişasta pirinç vs .
çig meyvelerle başka yiycekleri karıştırmıyoruz biliyorsun ama pişmiş meyve mermeledlarını ben çok katardım eskiden ...
bak tamda meysimi büyük hurmlardan marmelad yapabilirsin şekersiz onuda yogurda katıp yiyebilirsin ...
marmelad tarifini yazarım eger istersen
ara olarak yogurt tüketmende bir sakınca yok canım ...

sağol canım tarifi yaz bir yapa bilirmiyim ki bir bakıyım :)

bu incelme sana motivasyon kaynagı olmalı
motivasyon düşmesi olmazmı hatta üst üstte kilo vermedigimiz haftalar olur banumla benim .. bzim bünyeler biraz sorunluda .. işte o zamanlar asıl bozmaman gereken zor zamanlardır montide .
bazan baskül eksilmez ama incelirsin yaglar erir ama baskül kımıldamaz ... bunları hep yaşıycaz sibel hazır ol .. bu dönemleri kaçamaksız atlaırsan ardından kilo vermesi çorap sökügü gibi gelir .

evet cnm spagetti yiyince sabah ekmek yemem bende öyle düşündüm aslında ama sanırım yemem öyle diyorumda vazgeçiyorum:)

eger sorun olmayacaksa yeme sibel bir süre daha kendine ödül ver şu kiloya geleyim şunu yiyeyim diye ...motivosyon olsun .

sağol canım tarifi yaz bir yapa bilirmiyim ki bir bakıyım :)

kızın çok şeker sibel allah bagışlasın hep yazyım diyorum unutuyorum ...

olgun trabzon hurmalarından bikaç tane işini görür baya çıkıyor ...
gün kurusu 10 kadar kuru kayısı .. dogra. 2.3 br .elma suyuyla haşla yumşasınlar .. ezdigin hurmalarıda kat .. pişir . koyu olursa birazdaha elma suyu kat kaynat . en zon blendırdan geçir ..
bunu başka meyvelerlede yapabilirsin .. hamaratlık ve yaratıcılık sana kalmış ... pişmiş meyveler yogurtla yada sabah ekmekle yenebilir ..

Son düzenleme:

canım sağol tarif için.ah teyzesi yeni resim denedim eklenmiyor sen birde onun yeni hallerini görsen birde dillendi yaptığı herşeyden sonra çok özür dilerim anne demesi yokmu.avatara resim koyamıyorum olmuyor neden acaba

yok yemicem canım karar verdim düzeldim seninle konuşunca valla sağol ilk ödlülüm 10 kilo verince olsun bari çok vermem gereken kilo var bazen umutsuz oluyorum sanırım spagettiyide 1 aydan önce yemicem yarın 10.günüm umarım iyi gelir bana hiç kaçamaksız 10 gün yok yok başarcam bunu ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…