Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

öncekini silmeyi denedinmi... sonra ekle .. bide öyle yap bakalım ...benim avatarda yıllandı çok benimsedim degişrtirmiyorum ..

Son düzenleme:

tabiki başarıcaksın .... bak banumda 90 lı killardan indi hemde o pikalu çok zor veriyor ama yılmadı .
hem senin kilolarında bak nevracımda geldi. yarışırsınız ..

google bakarken seni zayıflama sitesindede gördüm bu resminle hem anladım
sende zayıfla sitesinde vardır . çünki başka yerde üyeligim yok . onuda monti için açmıştım .
zaten netle başka yerde ilgimde yok .. ne msn nede fecem var anlamıyorumda.. inan e postam bile yok kzımınkini kulanıyorum lazım olunca .

kıslar yarın okula gidiyorum öyleden sonra gelirim belki .
hepinizi kucakladım sayın .
hayırlı gecelr olsun .yarın yeni güne yeni umutlarla uyanın inşallah ....:119::119::119::119::119::119::119::118:.

iyi geceler canım benim.evet yarış iyi olur :)

Son düzenleme:
HAYIRLI AKSAMALAR ARKADASLAR;

BILMEM BENI HATIRLAYAN VARMI ARANIZDA:44:UNUTMADINIZ DIMI BENI:26: CAPUCCINO GUZELI DESEM BELKI ANIMSARMISINIZ ACABA...
YASADIGIM UFAK TEFEK PROBLEMLERDEN DOLAYI ORTADAN BIRAZ KAYBOLDUM AMA SIMDI KENDIMI IYI HISSEDIYORUM ARANIZA TEKRAR KATILMAK ISTIYORUM,BILMEM NEDERSINIZ
SIZLERE VE MONTIYE TEKRAR IHTIYACIM VAR

kızlar akşama kadar güzel beslendım akşam kaçamak yapdım yaa dayanamadım sıcak sıcak pogaçalara kendıme yedikten sonra çok kızdım pişman oldum

ohh yarabbiim dünya varmış be...ölüyorum kıslar yorgunluktan tabanlarım çatladı resmen..
2 hafta sonra cuma günü için yeni bir misafir kafilesi rezervasyonu aldım bile:26: wallahi :26:caklarım t,triyor şu an damarlarım pıt pıt atıyor..yemeğiydi,çayıydı çereziydi tatlısıydı ,meyvesiydi derken yığılıp kaldım yoldu ettiktenn sonra..tüm gecem mutfakta geçtiği için mutfak toplu zaten şuu anda yatağımdayım oğlumuda geç uyutmak zorunda kaldım malesefki...aldım laptobu dizkerime biraz buraya göz atıp kütt yatıcam..gözlerim kapanıyor çünki...
banum çabuk gel anacığından,ben sen olmadımmı kime saracağım:26:sana sataşmadan duramam ben datlumm....

lilliş çok doğru bir tespitte bulunmuşsun cnm..içimde saklı bir derya baykal var ve beni tanıyan bi çok aekadaşımın söylediği bişey bu...

çamlıcaaaaam,gazozum benimm...nerelerdeydin sen bakiiim..kaç kiloyla gittin kaç kiloyla döndün?eski monticiler sözleşmiş gibi birer birer geri geldiler...hoşgeldiler...hadiyin kıslar birbirinize destek çıkıp yaza kadar tüm fazalıklardan kurtulun hayırlısıyla...

konumuzla hiç alakası yok emme bişiy soracağım kıslar...içinizde postiş kullanan varmı yada oldumu?b u konuda yeterli bilgiye sahip olanınız varmı?varsa alırken nelerde dikkat etmeliyim bilgi verirseniz sevinirim.araştırma aşamasındayım.heves ettimde...

ayyyyyyyy ne şanslı bir kızım bak yeni başlıcam ya gelen gelene maşallah
eee ben de bir derya baykal seyircisi olarak yazıyla da olsa tanırım derya baykalı veya o tarzdaki insanları
gözlem yeteneğim iyidir ama yazıdan karakter analizi yapmayı yeni yeni öğreniyorum kk sağolsun
inşallah şu 3 haftada 2-3 kilo versem iyi olacak başaracağım inşallah
neyse ben yatıyorum sabah 7de mesaim başlıyor
hepinize hayırlı geceler
tanıştığımıza memnun oldum
sevgiler...

Son düzenleme:

canimsin yaa hosbulduk zilicim valla oyle bir geldimki kim tutar beni artik 53 kiloyla birakmistim henuz tartilmadim ama 58 falan oldum herhalde ,tek bildigim sey kafam kadar olan bacaklarim biran once eritmek eski halime donmek istiyorum :18:hayirlisi bakalim bu sabah itibariyle montideyim...

Günaydın montinin güzel hatunlarııı...

Kızlar dün itibari ile montideyimmm..dün başladımmm...Dün geldim buraya önce geçmişi okudum alıntı yaptım ama yorum yapamadan çıkmak zorunda kaldım...Malum mesai saatlerinde giremiyorum... girsemde yazamıyorım okuyup çıkıyorum..

Neyse dünü firesiz atlattım çok şükürrrr...Yalnız felaket başım ağrıyordu ki halen devam ediyor...Bu sanırım uykusuzluktan...

Dünkü menim;

Sabah ; 2 dilim tam buğday ekmek arası beyaz peynir + domates + çok az zeytin ezmesi..ve şekersiz küçük bir biradk çay..
Öğlen; Taze fasulye + cacık.. (saat 01.30 gibi)
Ara; .. 1 tane elma 15 dk. Sonra beyaz leblebi (Saat 17.45 gibi)
Akşam;yeşil salata + Yoğurtlu cevizli kereviz salatası..
Dün sabah tartılmamıştım..Bu sabah Tartıldım hani dün başladığım için başlangıç kilomu bilmek için Tam 80,2 geldim...Bugün sabah...((
Ama Pazar sabahı 82 idim..1 günde 2 kilo gider mi???? Birde ayrıca bende wc problemi varrr kuru kayısı dışında başka ne tüketebilirim...

Kızlar geçmişi okuyacam müsait olduğumda hani hafta sonu ne yazmışsınız vs.diyee...

Bu arada dr. gittim Tekrar Klomen kullan dedi ben ona yanıt vermişim o yüzden değiştirmene gerek yok dedi..Rabbim inşallhh hayırlı zamanda meleğimi gönderir..Aratmadan sağlıkla gelsin meleğimiz...Çok istiyorum kızlar çokkk tam 7 sene oldu evleneli kidaha öncedende bir 6 yılımız var..ve halen eşime deliler gibi aşığım ikimizin bir meyvesi olmasını öyle çok istiyorum ki..

gunaydin neslihancim oncelikle basarilar diliyorum insallah istedigin kiloya en kisa zamanda inersin
ve en kisa zamandada melekcigini kucagina alirsin

canım menün güzel olmuş .umarım hepimiz veririz kilocuklarımız vebir an önce bebişine kavuşursun inşallah canım

bu arada günaydın arkadaşlar dünki krizim gitti şükür bol yağlarımızn ericeği bir gün diliyorum

cnım hoşgeldin biz hep burdayız bekleriz senide

canım çok yorulmuşsun birde çocukla zor oluyor allah yardım etsin

inşallah canım dün ben çok kötü oldum ama düzeldim kurtulamazlar bizden:)

ben çok eski monticilerdenim . bir ara miğde rahatsızlığımdan dolayı bıraktım . şimdi tekrar başladım . bende özellikle regli dönemlerinde tatlı krizii tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…