Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugünkü menüm.

sabah
2 mandalina

kahvalti
2 dilim ekmek
beyaz peynir
biraz lor
4 siyah 2 yesil zeytin
salatalik,domates
badem,findik
ögle
pazi kavurma
yogurt
lahana salatasi

ara
1 nar

aksam
3 firin köfte
yogurt
yesil salata

Son düzenleme:
gunaydin arkadaslar umarim hepiniz iyi bir hafta sonu gecirmissinizdir

bizim evde pazartesi sendromu baslamis bulunmakta en buyuk oglum 13 yasinda oldu ama hala ustunu giy ,cantan hazirmi ,kisa bi tekrar yapsaydin diyip duruyorum kucuk ondan beter hic anlatmim daha iyi,simdi kahvaltilarini vericem bi girip bakim demistim ama daha kimsecikler yok..

daha 2 gunluk menumu yazicam ama artik cocuklari okula biraktiktan sonra

AYYY hayır taktırrma ya benim başıma gelenleri okumadın mı hayur hayur tavsıye etmıyorum

kıslar sabahki mönüm
1 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
kk kadar peynir
domates salatalık

ceviz fazlamı olmuş acep

aebennnnnnnn kendime hediye olarak leopar desenli 15 cm kadar uzunlukda topuklu ayakkabı aldım
yürüyebildimmi hayır ama çok memnunum

kızlar dün biz boluya gittik gölün etrafında yürüyüş yapdık sonra kaynım bı lokantaya götürdü orada kaçamak yapmak zorunda kaldım tek tesellım çok yürümüş olmamız
08.30
sabah: tb ekmegıyle yegsız peynırden tost
4 zeytın
1 domates çekersiz çay
12.00
badem 200 ml süt

saat15.30
tavuk döner beyaz ekmek arası

cumartesi menum
sabah 8:30
2 dilim ekmekle ,peynir,marmelat,6 zeytin ve capuccino
oylen 13:30
menemen ,kereviz salatasi
ara 15:00
buyuk bir fincan yesil cay
aksam 19:00
firinda balik ve salata

pazar menum
sabah 9:00
2 dilim ekmekle monti kahvalti
oylen
menemen,coban salatasi ve ayran
ara 17:30
1 mandalina ve yarim elma
aksam 19:30
zeytinyagli enginar ve peynir birazda yogurt

kızlar sabah aç tartıldım bıraz kilo gitmiş cuma gününe kadar bakalım ne olacak . çoooooooooooooooookkkk hırslıyım 55kg olup buraya fotolarımı koymak istıyorum

günaydın millet....

bu sabah erkenciydim bende.eşimin telinin sesiyle uayndım ,sabahın 6:45'inde.kazalı vakaa gelmiş apar topar gitti.akşama nöb.yok yani yarın akşama kadar evde
bizde oğluşla takılırız artık napalım...

çamlıcam ben senin çocuklaın olduğunu bilmiyordum,nedense 20 yaşlrında kalmışsın aklımda..bekarsın diye kalmış aklımda:)

banum sabah erken kalktım yapacak iş bulamayınca aldığım bezlerle yerleri sildim ..miss oldular cnm...sağol walla iyi oldu...

ocd cnm ben kendi karışımım olan bir yağ kullanıyorum ara sıra.içine tatlı badem yağı,susam yağı,saaf zeytinyağı,bepanten ampul kırmıştım.onu süsüyorum cnm..geçen gün aktarda spreyli şişede bi tne gördüm bu yağlarım bitince onu alıcam.arda değiştireyim diyorum.bu yaptığım karışıma önceden sarmısakta rendeliyordum.kk'da bi yerlerde okumuştum ve doğum sonrası bi ara hormonlar yzsünden çok döklme oluyorya o dönemde sarmısaklı olarak kullanmıştım.birde içine sinameki kaynattığım sudan koymuştum bayağı iyi gelmişti.ama imdi sadece yağ karışımını kullanıyorum cnm..düzleştirici,fön,maşa çok kullandığım için kuruyor uçları .nem verir ve bakım yapar diye kullanıyorum işte cnm...çoğu zaman pilatesten önce sürüyorum pilatesimi yapıp duşa giriyorum.iyi geliyor yani...

kıslr bu arada 1 saat kadar önce postacı evrakımı getirdi 7 tane okul var seçim hakım olarak.3 tanesinin saatleri çok uygun bana .sabah erken başlıyor ama bu saatlerde bitiyor.birisi işitme ve zihinsel engelliler okulu.piyane ve ritim öğretmenliği.(yan alanım piyano)
ve saatleri çok güzel(7:1510:15 gibi bitecek dersim en geç 10:30 gibi evgelirim yakın arabayla 10 dk falandır)
bu okul kafama bayağu yattı,ama eiğitimi çok ağır ve psikolojik açıdan allak bullak ediyor insanı.hele birde benim gibi ince fikirli tipleri diğerler 2 seçeneğimde lise zaten.üni.'yi bu yıl yazmıycam oğlum kreşe başlayana kadar yani.liselerden biri benim eski okulum.off içinden çıkamıyorum..ne yapıcam yaaa..oğlumu ne yapsamki.?((

Son düzenleme:

yok be zilicim nerde 20 li yaslar baya geride kaldiben 15 senelik evliyim iki de oglum var ,yasam kaynaklarim onlar benim ama bazen yaramazligin dozunu fazla kaciriyolar ama ne yapican idare etmeye devam bi daha cocuk olunmuyoki varsin doysunlar cocukluklarina dimi yanii

haıyırlı günler kıslar ..
malum pazartesi ev işeri yogun oluyor halada bitirmiş deyilim ...sıkıldım size bakayım dedim ....

ilahi ocdim mesajlarını okıyınce keyfim yerine geldi canım azcuk sıkındıda ..
niye olduguna gelince yazıp öyle degerlendireyim mesajlarınızı .hep benmi monral vericem size azda siz bana verin ..
dün mönüm gayt iyiydi eşimkongreden geç gelince mutfakda ona yemek hazırladım yanlız kalmasın diye beden oturdum karşına . açmıydım .sanırım evet .. gözüme acı bib turşusu nasıl takıldı anlatamam sandım aşeriyorum yavna yenmez 1 dl ekmekle yiyim dedim yedim acı acı ohh mis gibi. bunla kalsam iyiydi gece olması dışında bir problem yok ... masade duram havuçlu kekin gevrek kısmına gözüm ilişti banum gibi tırtıkladımmı ardından üstü cevzili sütlaç öylece duruyor masede 1 küçük bir kaçıkda ondan .. güldügüma bakmayın sinirden . ee ne olur bundan demeyin ... malum hafta sonları zatten hep düzensiz yemekden artı çıkarım ama sabah baskülü 64 görünce aynen böyle oldum
ee 2.haftadır kaçamak yapmayan bünyem . belki avuçu doldrumaycak kaçamagı bir kilodan fazla hale dönüştüdü.. ben alışkının bu bünyeye. bünyelerinize şükredin diye yazıyorum ...
sonuç bu hafta kilo vermeyi unuttum artık çıkmassam şükür diycemm . e kıslar işte böyle bende durum ... bunca sene yaptıgmız diyelerin sonucu bünye bu hala geldi işte onada suç bulmamak lazım .. olsun ben kendimi böylede seviyorum yarına kalmaz toplarım kendimi.

gelelim mönülerinize .

afiyet olsun haseret başarılı bir mönü ..
kuruyemişin miktarlarınıda yazın mönülerinize lütfen ..

aksam yemeginden 2 saat sonra kuruyemis (((
he işte bu olmadı
hasretim sendede kendimde gördügüm diyetden bıkmışlıgı görüyorum . yanılmıyorum dimi? o yüzden bazan amann yeter artık diyip bagırasımız geliyor ... çükük hatalrımızda sırf bu yüzden .
çamlıcam sende benim gibi bebelere sıkı yönetim koy .
sabah benimkilere kzıyorum gecelik katlanmamış çantadan çıkan fazla kitaplar yataklar üstünde ... bu ne ya dedim ben olmasam ne olcaksınız ...bundan sonra ortalıkda gördügüm kendinize ait çamaşır defter kitap vs . her gördügümde o gün günlük 1 saat olan bilgisayar hakınızı unutun .. 3 gün üsst üste olan bu durum olursa ogün tv de yok .. eşim ne oluyor ya bu ende diyor dedim sıkı yönetim uyguluyorum .. ''geç bile kaldınız'' demezmi aynı adam yatak odasını şavaş alanına cevirip gidiyor hergün ona ne ceza vereyim ben .. beyfendi kendleri zaten tek giyinemez sanırsınzı 4. bebem .
aslında 3 günlügüne evi terk edeceksin halleri ne olur acep ..
AYYY hayır taktırrma ya benim başıma gelenleri okumadın mı hayur hayur tavsıye etmıyorum
ne olduku ocdim ben kaçırmışım .
zilim saçına ne yağı sürdün bi de bakem benim gibi mi yapıyorsun
aynını bende soracaktım kıslar yıpranmış şalçasrına ne yapıyoırsunuz . malum ben kapalıyım ama benim kısların şaçı oldukca yıprandı düzleştir vs derken ... hatta geçen hafta z.yagla meske yaptım kzımın şaçına
kıslar sabahki mönüm
1 ceviz
2 haşlanmış yumurta
1 bardak şekersiz çay
kk kadar peynir
domates salatalık

ceviz fazlamı olmuş acep
ekmek yok ocdim daha fazla bile yiyebilirdin . afiyet olsun . başladınmı monticige .
aebennnnnnnn kendime hediye olarak leopar desenli 15 cm kadar uzunlukda topuklu ayakkabı aldım
yürüyebildimmi hayır ama çok memnunum
bende istiyom aynındannnn malum ben bira güdügümde alışkınım toppukluya .

günaydın aebenim,kolay gelsin...ev işi hiç bitmiyor ya yapıcam dedikten sonra hep bulunuyor bişeyler işte..hele evdeyken hep bişeyler gözüme batar oldu.okula giderken bu kadar değildim gibi sanki...şimdi durdukça iş buluyorum kendme.

doğru diyorsun çamlıcam,insan bir kere çocuk oluyor.biz çocukken akşama kadar sokaktaydık zaten ,tüm enerjimizi harcardık.şimdi çocuklar besi pilici gibi hep eve tıkılı.enerjisini atamıyorlar ,evde zıpırlık yapıncada biz delleniyoruz annelerinn gözünden bakarsan anne olmak,çocukların gözünden bakınca çocuk olmak zor valla bu devirde...sen ki çocukla iyi idare ediyorsun.ben bi taneyi yerleştirecek yer bulamadım daha yarın bir gün okulum başlayacak.eşim 2.ççocuk istiyor. ben çocuk dosyasını kapadık sanıyordum temelli...ailem yakında değil...kimselere güvenemem çocuğumu...offf ki offf ...ne yapacağımı bilemez durumda mengeneye sıkıştım kaldım resmen..uykularım kaçıyor oğlumu ne yapsam diye..bakıcı kaktım bir kaç tane gözüm tutmuyor kimseyi.kreşte ezilecek diye korkuyorum..2 yıldır doğru dürüst bir geçen yıl 2.dönem okula gittim.ama artık yumurta kapıya dayandı..bakalım ne yapacağım...

öyle çamlıcam fakat unutmayalım bir insan 7 neyse 70 odur . nasıl alışkanlık kazanırlarsa öyle kalıyorlar .
hep bizler koruyamayız yada onların sorumluluklarını üstümüze alamayız dimi. sınır çizerken bunlarıda göz önüne almamız lazım ..
bunda çoçukların cinsiyetinin bir önemi yok benim 2 kızım 1 oglum var allah bagışlarsa fakat ev içinde gerek yükümlülük gerekse yapcakları işler olsun aynı sorumlulukları veriyorum biri sofda tabak kaldırırsa digeride kaşık topluyor .. erkek bebesi diye iş ayrımı yok bizde ..
çoçujlarımzı bende dahil çok koruyarak tetiştiriyoruz . bir koza içinde .
bir örenk vereyim ...

koza içinde çabalayan henüz tırtıl halinde olan bir kelebek . kanatlarıyla çırpınıp kozayı delip çıkmaya çalışıyor .
adamin biri iyilik olsun diye onun yerine kozayı yırtıyor ve dışarı çıkmasını saglıyor . bi diger adam ' sen ne yaptın tırtılı öldürdün '' diyor adan bakakalıyor neden diye çünki aklınca ona yardım ediyor .. fark etmedigi bişi var . o tırtıl kozayı delmek için mucadele ederken kanatları gelişiyor . onun yerine bunu yaparsak kozadan çıkıp uçamıycak. çünki kanatları gelişmeyecek ve ölecek .

ah ablam ah hemde ne bikkinlik.yani bu dyugu anlatilmaz ancak iste senin gibi yasayan bilir,hem hayatimin diyet modunda gecmesinden biktim,hemde bir türlü kurtulamamktan biktim,artik kafami bunla mesgul etmek istemiyorum ama bitiremiyorumda bir türlü..

bende ctesi sabahi 65 cikmistim ve nmontiye basladim 2.gün 63.9 du ama aksamki kuruyemisten sonra 64.4 düm bu sabah aynen benim bünyede seninki gibi az bi kacirinca hemen kilo aliyorum ne kadar kurtulmak istesemde sanirim hayatim dyiet modunda gecmeye devam edicek malesef

kajum c anım bazan elmizde olmayan sebeblerden kaçamak olabiliyor . afiyet olsun .
bak hem kaçamakda yaramış sana bazı bünyelerde çözülme yapabiliyor . herkesin bünyesi benim bünye deyil tabi..

kajum canım senin yaş kaç ?bayadır taniyoruz seni fakat pek bilgimiz yok senin hakında . çoluk çocuk ?evli bekar .?
çamlıcam mönülerin harika helede hafta sonu olmasına ragmen .. afiyet olsun .
cumartasi biraz yogurdun eksik okadar...

kızlar sabah aç tartıldım bıraz kilo gitmiş cuma gününe kadar bakalım ne olacak . çoooooooooooooooookkkk hırslıyım 55kg olup buraya fotolarımı koymak istıyorum

zilim dışardan bakılınca engeliller okulu cazip saat açısından ... ama tabi tüm yönleriyle kendin degerlendirsen daha iyi ..

hasretim hep ondan diyorum seni çok iyi anlyorum diye ... çünki durumlarımzı aşagı yukarı aynı . bünyemiz öyle hale gilmişki bunu yaşamayan anlayamaz bile . bak kaçamagım 1 açuktu belki gelmez bile ama 1 kilodan fazla basküle yansımış ..
şimdi işin yoksa 1 hafta bunu vermeye çalış .. bu gün farklı bir .ıkdan bakmaya çalıştım buna belki bukadar sıkı yapmasam bünye bukadar tepki vermeycek ... oyüzden hani şu banuyla konuştugumuz cuma günleri küçük kaçamaklar vardıya onu uyglasam diye düşündüm . ama sadece düşündüm yaparmıyım bilmiyorum ..

dedimya bugün evde sıkı yönetim var kendimede uygulıycam .montiyla yada sizlerle birilgisi yok ..yazayım uygulamak istersen malum bizim bünyeler skı yönetim olmadan kilo vermiyor ...:94:

NOT :bu kurallar beni baglar sadece montiye yada kimseye uysun diye yazmıyorum ..
hasret'imde benim durumumda oldugu için onada balki faydası olur diye yazdım ..
.....1 gün boyunca
1 .2.porsiyondan fazla meyve yok ...
2. sabah 2. dl fazla ekmek yok ..
3. 3 br. yeşil vs çay içilecek .
4. 6 dan sonra ana ögün yok.
5. mümkün oldugunca az tartıl .
6. doymuş yaglara dikkat et.
7. kuruyemişi abartma günde 1 kere yeter.
8. 10 br. su mutlaka.

evet dedigim gibi bunlar beni baglar fark ettigim yanlışlarım ..uayabildigim kadar uyacagım ...bakalım fark edecekmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…