ne demak herzaman burdayız biliyorsun bunu ...çok çokkk haklısın ablammmmm...inan yazdıkların benim için çok önemli...
çok değerli...hepsini kulağıma küpe yapıyorum emin olabilirsinnn...
Evet burada yazmak okumak ve yorum okumak beni motive ediyorr hep etti..
Ayrıca evet neler var ne hayatlar var ne sıkıntılar var hep şükrediyorummm...Ama işte çıkış yollarım kapandı gibi dediğin gibi auyrıca kendimi kavanozda gibi hissediyorummm...Ama çıkacağımmm sadece zamana ihitiyacım var bu seferr...Hiç böyle olmamıştımmm....
Herşeye olumsuz bakıyorummm..Ve çok stres yapıyorum bu ara en problemim bir iş var ve yetişrimem gerekiyorr o beni çok gerdi bu araaa..Ki halen bitmedi ...O çok etkiliyor beni...
NAMAZZ evet en büyük huzurumm...Huşu ile kıldığım günleri özlüyorummmm..Dualarımı tesbihatlarımı hiç bırakmıyorum zaten sürekli dilimdee..İşe gidip gelirken bile yollarda hep zikirlerim dilimdee...Dua en büyük direğim zaten...Ama olacak bu durumu atlatacağımmm...sizlerleee...
Herşey için yanımda olduğunuz için allah razı olsunnn...
afiyet olsun hasret ekmeginin peynrin yanıdan yeşilik vs yemişsindir tabi dimi?günaydin kizlar,hepinize hayirli hat sonlari..
bugün hicri yilbasi,rabbim gönlünüzdeki tüm hayirli muratlari nasip etsin size ins.yeni yil size saglik mutluluk ve huzur getirin..
neslihan sanada hayirlisiyla bir bebis nasip etsin rabbim ins..
Allahin izniyle bu sabah basladim montiye,yagli peynir ve cavdar ekmegimle :)
aeben abla kitabi siparis ettim okuynca daha iyi olucak saniirm .ekmek olmadigi zaman pastirma yiyebiliyormuyz,pastirmada fazla yag yok diye biliyorum ama
günaydin kizlar,hepinize hayirli hat sonlari..
bugün hicri yilbasi,rabbim gönlünüzdeki tüm hayirli muratlari nasip etsin size ins.yeni yil size saglik mutluluk ve huzur getirin..
neslihan sanada hayirlisiyla bir bebis nasip etsin rabbim ins..
Allahin izniyle bu sabah basladim montiye,yagli peynir ve cavdar ekmegimle :)
aeben abla kitabi siparis ettim okuynca daha iyi olucak saniirm .ekmek olmadigi zaman pastirma yiyebiliyormuyz,pastirmada fazla yag yok diye biliyorum ama
HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..
sAĞOL CANIMMMMM...aminnnnn...Rabbim Herkesi mutradına erdirsinn...
Yaa kitabını nerden buldum...Off ben bulamıyorum...
aeben
başlangıç ..... 11 kasım 2011
ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
2.hafta ..........62 400 gr
masum
başlangıç. ...10 kasım 2011
ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr
nevra
başlangıç .23 ..11. 2011
ilk hafta ........... 91 600 gr.
1.ahafta ........... 89 100 gr.
s.d ..
başlangiç.... 12 kasım 2011
ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr.
2.hafta . .....ara verdi)
naz..
başlangıç .......?
ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.
zeynep .....
başlangıç... 23. 11.2011.
ilk hafta ..........68 500 gr
1.hafta ......... 67 500 gr
çamlıca.....
başlangıç .21 11.2011
ilk hafta ........57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr
kajum ...
başlangıç ...23. 11.2011.
ilk hafta .........65 000gr
hasret....
başlangıç ..... 26 11.2011
ilk hafta ........ 64.000gr
neslihan ....
başlangıç ...??
ilk hafta ........ 82 000 gr.
Ablam 2 gün yaptım bıraktım ama sabah 80 geldim...:)
sagol ablm zaten yiycek olsam yumurtal yaparim zatn arada..evet salatali yedim:)ne demak herzaman burdayız biliyorsun bunu ...
konuşmak herzaman işe yarar neslihan daha konuşamıyorsan içindekileri bir kagıda yaz buda çok rahatlatır insanı
afiyet olsun hasret ekmeginin peynrin yanıdan yeşilik vs yemişsindir tabi dimi?
pastırma tabiki ye canım ama dışındaki çemen ununu sıyır . bide yaglı yerlerini... çok sık yemesende arada bir yiyebiirsin . tek olumsuz yanı çokkk tuzlu olması şişirir biraz.
yeni yılımız hayırlarla geçsin inşallah .....
kıslar bu ay aşure ayııı
teşekkür ederim tüm bu güzel öneriler ve yorumlar içinhazır şekersiz meyve suları var % 100 meyve suyu diyorlarya (inanma zatende) onlarlada olur kendin sıktıgınlada .yada elme rendele fakat kuru kayısıyı kaynatmak için rendeledigin elmenın suyu yetersiz olur birazda su kat istersen ..
pişmiş meyvelere cevizde katabilrsin liliş pişmiş meyve çig gibi olmuyor. arandada yiyebilirsin abartmadan tabi.
ben yogurda katar yerdim önceden meyveli yogurt gibi oluyor hatta tatlı yemiş gibi. birazda tarçın oh mis .
lilşim benim okadar zeytin yeme dedigim ekmekle beraber okadar yag aldıgın içindi yoksa problem yok . zeytin çok faydalıdır . baya proda vardrı zeytinde . kalorisine takılma yiyeceklerin ..tuzunuda alıyorsun zatten sorun yok .. sadece ekmek yerken çokk fazla yemeyin okadar .
birde akşam yedigin yada öylen yedigin yemeklerin yaglarına bukadar takılma.. tek dikkat edecegim karbonhidrat (ekmek .baklagil )ögünlerindeki yaglar .
a
teşekkür ederim tüm bu güzel öneriler ve yorumlar için
ben hazır gıda tüketmeme taraftarıyım
hazır meyve sularına katkı konduğu iddiası var ama bnm bildiğim katkısız oluyor sonucta okulunu okuduk o kadar biliyoruz yani:)
katkı koymuyorlar sadece asidik yapısı bozulmasın diye sitrik asit yani narenciyede bulunan asitten koyuyorlar (asetik asit=limon suyu). o da doğal maddelerde olan bişey oldugu için dışarıdan kimyasal olarak katılmasında bir mahzur yok. bir de kutular pastörizasyon işleminden geçtiği için de bozulması engellenmiş oluyor. tabii son kullanma tarihine cidden dikkat edilmeli.
kullanmakta bir sakınca yok ama biz eve pek meyve suyu almayız limon bahçemiz var portakal, nar, greyfurt da var bi de akrabamızın bahçesinde mandalina var mandalina suyu sıkıp içiriyorum kardeşime mesela yemeğin yanında vücut direnci artsın okula gidiyor sonucta bir de hem sağlıklı, kuru kuru yemek yiyeceğine ekstra vitamin alsın diyorum
bu kalori hesabına gelince diyetisyen de kızıyordu ama yıllardan beri alışkanlık oldu o yuzden...
bir sorum olacak, eğer ki gün içinde sabah dahil ekmek yemezsek bu ekmeği akşam ya da öğlen yiyebiliyor muyuz?
ben bugun cok geç kalktım daha dogrusu sabah erken kalkmıştım tekrar uyuyakalmışım ve öğlen ettim kahvaltımı ama ekmek yemedim yumurta yedim akşam da dünden yaptığım mercimek yemeği var (yarısını da robottan geçirip corba yaptım)
bugun akşam yersem ekmek yerine mi yemiş oluyorum yoksa baklagil yerine mi????
kizlar meyve yemek icin saatlere dikkat etmek gerekiyor ya,peki bu meyve caylari icinde gecerlimiki aca?
aeben ablacım tatile giderken 60,2 kgdim ne olduysa tatil dönüşü oldu aslında ama başlıyorum yakında bende listenizde olacağım inş.
yok hasretim ne zaman istersen iç zilimin de ddigi gibi şekerli olmasın yeter ...kizlar meyve yemek icin saatlere dikkat etmek gerekiyor ya,peki bu meyve caylari icinde gecerlimiki aca?
teşekkür ederim tüm bu güzel öneriler ve yorumlar için
ben hazır gıda tüketmeme taraftarıyım
hazır meyve sularına katkı konduğu iddiası var ama bnm bildiğim katkısız oluyor sonucta okulunu okuduk o kadar biliyoruz yani:)
katkı koymuyorlar sadece asidik yapısı bozulmasın diye sitrik asit yani narenciyede bulunan asitten koyuyorlar (asetik asit=limon suyu). o da doğal maddelerde olan bişey oldugu için dışarıdan kimyasal olarak katılmasında bir mahzur yok. bir de kutular pastörizasyon işleminden geçtiği için de bozulması engellenmiş oluyor. tabii son kullanma tarihine cidden dikkat edilmeli.
kullanmakta bir sakınca yok ama biz eve pek meyve suyu almayız limon bahçemiz var portakal, nar, greyfurt da var bi de akrabamızın bahçesinde mandalina var mandalina suyu sıkıp içiriyorum kardeşime mesela yemeğin yanında vücut direnci artsın okula gidiyor sonucta bir de hem sağlıklı, kuru kuru yemek yiyeceğine ekstra vitamin alsın diyorum
bu kalori hesabına gelince diyetisyen de kızıyordu ama yıllardan beri alışkanlık oldu o yuzden...
bir sorum olacak, eğer ki gün içinde sabah dahil ekmek yemezsek bu ekmeği akşam ya da öğlen yiyebiliyor muyuz?
ben bugun cok geç kalktım daha dogrusu sabah erken kalkmıştım tekrar uyuyakalmışım ve öğlen ettim kahvaltımı ama ekmek yemedim yumurta yedim akşam da dünden yaptığım mercimek yemeği var (yarısını da robottan geçirip corba yaptım)
bugun akşam yersem ekmek yerine mi yemiş oluyorum yoksa baklagil yerine mi????
öylemi bilmiyordum .splenda bildiğim kadarıyla bir çeşit tatlandırıcı...
afiyet olsun zilim ....hasretçim şeker koymadığın sürece meyve çaylarını istediğin zaman içebilirsin cnm..liptonun elma çayını tavsiiye ederim kıslar bu arada.birde çubuk tarçın atın içine mmmm...
banumbu gün yürüyüş dönüşü bime uğradım.bu haftada gelmiş o temizlik bezlerinden.hatta desenli bulaşık süngeride vardı ama evde açılmamış 5'li paket vardı almadım.çok hoştu ama çiçekli çiçekli ...şincik gelelm asıl meselemize...aldım ben bu bezleri.iyi güzel...(gelirken yolda kendime güldüm walla,sırf sen -al çok güzel dedin diye aldım çünki)ben bunu nasıl kullanıcam.ben yerleri bezle silmiyorum çünki çekpasla siliyorum,onun ucuna takarım diye düşündüm bende...aldım, kullanacak yer arıyorum bezi iyimi..
sen nasıl kullanıyorsun banum fikir ver şimdi bana..al dedin aldık..nasıl kullandığınıda yazııver bakem..nasrettin hocanın işine benzedi...elindeki eti kuşa kaptırınca ,boşuna aldın tarifi bende demişya hoca...banum boşa almadım dimi bu bezleri,hadi tarifinide ver bakalım nasıl kullandığının..
koçiş balıkları pişirdi,salatayı yaptı ben kaçar...
HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..
aeben
başlangıç ..... 11 kasım 2011
ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
2.hafta ..........62 400 gr
masum
başlangıç. ...10 kasım 2011
ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr
nevra
başlangıç .23 ..11. 2011
ilk hafta ........... 91 600 gr.
1.ahafta ........... 89 100 gr.
s.d ..
başlangiç.... 12 kasım 2011
ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr.
2.hafta . .....ara verdi)
naz..
başlangıç .......?
ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.
zeynep .....
başlangıç... 23. 11.2011.
ilk hafta ..........68 500 gr
1.hafta ......... 67 500 gr
çamlıca.....
başlangıç .21 11.2011
ilk hafta ........57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr
kajum ...
başlangıç ...23. 11.2011.
ilk hafta .........65 000gr
hasret....
başlangıç ..... 26 11.2011
ilk hafta ........ 64.000gr
neslihan ....
başlangıç ...??
ilk hafta ........ 82 000 gr.
kajum kru fasulye olur fakat geçen günlerde ne yadim hatırlamıyorum eger yakın günlerde baklafil çok yediysen salata yogurt tarzı haifi bişiler .ama sece yogurt olmaz yanına bişiler ye yo mu sebze tarzı bişiler ...bunuda gördümya iyice hırslandım :)
evet sabah:
2 dilim ekmek çok az yagsız peynır 2 zeytın ve cevizlı marmelat 8 badem ve çay
öğlen:
tavuk ızgara
yogurt
maydanoz
ara: 1 elma
1 saat plates 35 dk tempolu yürüyüş
2litre su
akşam ne yesem yaa
abla kuru fasulye yesem çok mu olur sadece yogurt mu yıyeyım yoksa ne yesem fikir verir misin
kajum kru fasulye olur fakat geçen günlerde ne yadim hatırlamıyorum eger yakın günlerde baklafil çok yediysen salata yogurt tarzı haifi bişiler .ama sece yogurt olmaz yanına bişiler ye yo mu sebze tarzı bişiler ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?