Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

HAFTALIK GÜNCEL KİLO LİSTELERİ ..

aeben

başlangıç ..... 11 kasım 2011

ilk hafta ........ 65 000 gr.
1 hafta ......... 62 700 gr.
2.hafta ..........62 400 gr

masum

başlangıç. ...10 kasım 2011

ilk hafta ........ 67.900 gr
1.hafta ......... 66.600 gr.
2.hafta ......... 65.900 gr

nevra

başlangıç .23 ..11. 2011
ilk hafta ........... 91 600 gr.
1.ahafta ........... 89 100 gr.

s.d ..

başlangiç.... 12 kasım 2011

ilk hafta .........88.000 gr.
1 hafta ..........87 000 gr.
2.hafta . .....ara verdi)

naz..
başlangıç .......?

ilk hafta ........64 000 gr.
1.hafta ........ 63 000 gr.

zeynep .....
başlangıç... 23. 11.2011.

ilk hafta ..........68 500 gr
1.hafta ......... 67 500 gr

çamlıca.....

başlangıç .21 11.2011

ilk hafta ........57 800 gr.
1 .hafta ........ 56 300 gr

kajum ...

başlangıç ...23. 11.2011.

ilk hafta .........65 000gr

hasret....

başlangıç ..... 26 11.2011

ilk hafta ........ 64.000gr

neslihan ....

başlangıç ...??

ilk hafta ........ 82 000 gr
.

Son düzenleme:
ne demak herzaman burdayız biliyorsun bunu ...
konuşmak herzaman işe yarar neslihan daha konuşamıyorsan içindekileri bir kagıda yaz buda çok rahatlatır insanı

afiyet olsun hasret ekmeginin peynrin yanıdan yeşilik vs yemişsindir tabi dimi?
pastırma tabiki ye canım ama dışındaki çemen ununu sıyır . bide yaglı yerlerini... çok sık yemesende arada bir yiyebiirsin . tek olumsuz yanı çokkk tuzlu olması şişirir biraz.

yeni yılımız hayırlarla geçsin inşallah .....

kıslar bu ay aşure ayııı

Ablam 2 gün yaptım bıraktım ama sabah 80 geldim...:)

sagol ablm zaten yiycek olsam yumurtal yaparim zatn arada..evet salatali yedim:)

tünaydınlar efenim...herpinize iyi hafta sonları....

neslişimmmm walla dün mutfaktaydım ev kokmasın diye pencereyi araladım,çiğ köfte yoğuruyorum bu yandanda (ibrahim tatlıses misali) baktım cuma selası veriliyor bi yandan duamı ettim bi yandan da köfteleri sıktım walla...oğlumada o sırada oyun hamurlarını verdim bana musallat olmasın diye.oda beni taklit etti.hemen ağzını kıpırdatıyor hemde hamurlarıyla köfte yaptı rabbim gönlüne göre versin inşallah..kim ne istiyorsa onu versin inşallah..

aebenim aplammmm walla insan kilo verince korkaklaşıyor..birde ben giyi yediğin gibi kilo alan bi tipsen daha tırsak oluyor..misafir falan gelince evde tek kişi olduğumdan ve hizmetlendiğimden dolayı yiyemiyorum zaten.aradada eşime ve oğlum yapınca tuzlu bişeyse yerim bazen ama tartlıyla hiç aram yok..sanırım pankreasımda bu yüzden bi düzen içinde..tatlıyla dalgalandırmıyorum onu galba...ama her gün mutlaka kuru meyvelerimi(5-6 hurma 3-4 kayısı yada incir ) ve yaş meyvelerden yerim.oda tatlı ihtiyacımı kesmeye yetiyor..

bu arada bu günki posta gazetesinin 2.sayfasında narın zayıflattığıyla ilgili bir yazı okudum kıslar..geçen günde beslenme uzmanı dilara koçak narın kış aylarında yenebilecek en değerli meyve olduğunu söyledi.daha bir çok faydasından bahsetti..

bende her gün mutlaka yerim.kolay soyma tekniğinide buldum kendimce..bi kaseye dolduruyorum,kaşık kaşık yiyiyoruz oğlumla..sizde yiyin,hem zayıflayın hemde sağlık için yiyin gitsin...

ben kaçar çok fenayım üstümden tır geçmiş gibiyim .ciğerlerim bile ağrıyor cam silerken üşüttm sanırım.:2:

aeben ablacım tatile giderken 60,2 kgdim ne olduysa tatil dönüşü oldu aslında ama başlıyorum yakında bende listenizde olacağım inş.

teşekkür ederim tüm bu güzel öneriler ve yorumlar için
ben hazır gıda tüketmeme taraftarıyım
hazır meyve sularına katkı konduğu iddiası var ama bnm bildiğim katkısız oluyor sonucta okulunu okuduk o kadar biliyoruz yani:)
katkı koymuyorlar sadece asidik yapısı bozulmasın diye sitrik asit yani narenciyede bulunan asitten koyuyorlar (asetik asit=limon suyu). o da doğal maddelerde olan bişey oldugu için dışarıdan kimyasal olarak katılmasında bir mahzur yok. bir de kutular pastörizasyon işleminden geçtiği için de bozulması engellenmiş oluyor. tabii son kullanma tarihine cidden dikkat edilmeli.
kullanmakta bir sakınca yok ama biz eve pek meyve suyu almayız limon bahçemiz var portakal, nar, greyfurt da var bi de akrabamızın bahçesinde mandalina var mandalina suyu sıkıp içiriyorum kardeşime mesela yemeğin yanında vücut direnci artsın okula gidiyor sonucta bir de hem sağlıklı, kuru kuru yemek yiyeceğine ekstra vitamin alsın diyorum
bu kalori hesabına gelince diyetisyen de kızıyordu ama yıllardan beri alışkanlık oldu o yuzden...

bir sorum olacak, eğer ki gün içinde sabah dahil ekmek yemezsek bu ekmeği akşam ya da öğlen yiyebiliyor muyuz?
ben bugun cok geç kalktım daha dogrusu sabah erken kalkmıştım tekrar uyuyakalmışım ve öğlen ettim kahvaltımı ama ekmek yemedim yumurta yedim akşam da dünden yaptığım mercimek yemeği var (yarısını da robottan geçirip corba yaptım)
bugun akşam yersem ekmek yerine mi yemiş oluyorum yoksa baklagil yerine mi????

canim mercimek baklagil yerine gecyor bildigim kadariyla mrcimeklede ekmek yenmiyor eger saba ekmk yemediysen bi sebze yemegiyle yyebilrisn diye biliyorm ama et ,yumurta veya baklagille degil.

kizlar meyve yemek icin saatlere dikkat etmek gerekiyor ya,peki bu meyve caylari icinde gecerlimiki aca?

hasretçim şeker koymadığın sürece meyve çaylarını istediğin zaman içebilirsin cnm..liptonun elma çayını tavsiiye ederim kıslar bu arada.birde çubuk tarçın atın içine mmmm...

banum bu gün yürüyüş dönüşü bime uğradım.bu haftada gelmiş o temizlik bezlerinden.hatta desenli bulaşık süngeride vardı ama evde açılmamış 5'li paket vardı almadım.çok hoştu ama çiçekli çiçekli ...şincik gelelm asıl meselemize...aldım ben bu bezleri.iyi güzel...(gelirken yolda kendime güldüm walla,sırf sen -al çok güzel dedin diye aldım çünki)ben bunu nasıl kullanıcam.ben yerleri bezle silmiyorum çünki çekpasla siliyorum,onun ucuna takarım diye düşündüm bende...aldım, kullanacak yer arıyorum bezi iyimi..

sen nasıl kullanıyorsun banum fikir ver şimdi bana..al dedin aldık..nasıl kullandığınıda yazııver bakem..nasrettin hocanın işine benzedi...elindeki eti kuşa kaptırınca ,boşuna aldın tarifi bende demişya hoca...banum boşa almadım dimi bu bezleri,hadi tarifinide ver bakalım nasıl kullandığının..

koçiş balıkları pişirdi,salatayı yaptı ben kaçar...

iyi akşamlar efem .....

aeben ablacım tatile giderken 60,2 kgdim ne olduysa tatil dönüşü oldu aslında ama başlıyorum yakında bende listenizde olacağım inş.

kizlar meyve yemek icin saatlere dikkat etmek gerekiyor ya,peki bu meyve caylari icinde gecerlimiki aca?
yok hasretim ne zaman istersen iç zilimin de ddigi gibi şekerli olmasın yeter ...
ilahi liliş ye sen merçimegini ne yerine sayrsanda say ...
kahvaltıda ekmek yemediginiz gün diger ögünlerin birinde bu hakınız kulanabilirsinzi fakat akşam için ekmek agır olur baklagil tavsiye ederim ...
lilişim bazan ekmek yemdigimiz günler oluyor sadece sebzeli prolu günler ...bu günler kilo tetiklemek için iyi oluyor aklında bulunsun ..
splenda bildiğim kadarıyla bir çeşit tatlandırıcı...
öylemi bilmiyordum .
tatladırcılara karşıyım ..tabi fazlasına .tatlandırıcılar yediginiz ögünde kan şekerini yükseltmez ama ondan sonra yediginiz karbon hidrat mönüsün gl endeksini baya yükseltirmiş aklınızda olsun .
afiyet olsun zilim ....
toz bezini kulancak yermi arıyon zilim . o cizgili renkli bezler dimi çok güzel su çekiyorlar zilim nerde istersen orda kulan çek paspasın ucuna oluyorsa ordada kullan .

15. gün monti mönüm ..

7 30
1 mandalina . yr br. meyve suyu ...

8 00.
3 dl kız ekmek .peynir.(karışık )
tere meydonoz .
bib. sal.dom .
1 zeytin ..sos .

13.00.
kabuska (lahana ,kıyma, sogan )
yş salat . 1 kase yogurt .
1 avuç kuruyemiş .

18 30.
1 elma .
2 hurma tarçınla .

20.00
hamsi. salata .peynir.

1 kupa karışık çay .
45.dk yürüyüş .
2.5 lt su ....
akşamı geç yedim tüm şuç eşimin ..

16 .GÜN MONTİ MÖNÜM .

8.00
hş yumurta..
2 yş zeytin .
peynir.
dom. sal. yeşilik .

13.00.
1 armut ...5 hurma tarçınlı ..
15.dk sonra .5 ceviz. az lor.

17 30.
lahana kabuska(kıymalı .
1kase yogurt .
1 baget hş.10 fıstık .

1 saat yürüyüş .
2 kupa karışık çay .
2lt su .

hiç açlık hisetmiyorum tek canımın çektigi meyve .
şu günlerdede yemek arkasına canım tatlı ister gibi kuruyemiş çekiyor .

bunuda gördümya iyice hırslandım :)
evet sabah:
2 dilim ekmek çok az yagsız peynır 2 zeytın ve cevizlı marmelat 8 badem ve çay
öğlen:
tavuk ızgara
yogurt
maydanoz
ara: 1 elma

1 saat plates 35 dk tempolu yürüyüş
2litre su

akşam ne yesem yaa

abla kuru fasulye yesem çok mu olur sadece yogurt mu yıyeyım yoksa ne yesem fikir verir misin

kajum kru fasulye olur fakat geçen günlerde ne yadim hatırlamıyorum eger yakın günlerde baklafil çok yediysen salata yogurt tarzı haifi bişiler .ama sece yogurt olmaz yanına bişiler ye yo mu sebze tarzı bişiler ...

sebzem yok abla yarında alamıycaz boluya gidiyoruz. dün yedim kuru fasulyeyı daha. dün akşamda yogurt salata yemışdım çabuk acıkmışdım neyse bu seferde öyle yapayım bagri

sporu çok yapdım bugun ben yapacagımı bilirim bu kılolarıma korksunlar benden :126:

ben geldim efem............
bugün biraz cnm sıkkındı bazı sebelerdenn ögleden sonra avm ye gitme kararı aldık
tabi kendmi kozmetikçiye ettım bişiylwer aldım
öznur
snein simli kalemin yeşil-mavi arası bir rengini aldım çok begendimmmmmm
şeftali tonu bir ruj aradım bulamadımmm yine başka renkler aldım:26::26::26::26::26:

iilahi zilimmmmm
kuşum ben yerleri elimle siliyorum vileda filan kullanmıyorum çünkü evim küçük ve her yeri halı vileda yaptıgımda kıl
tüy halılların altına doluyor bende en iyisi takıyorum eldivenleri foşurt foşurt siliyorum yerleri
send etıoz al bacım çok güsellerrr ben mutfaktada 2 yıldır kullanıyorum mutfakta kullan sendeeee
yer bulamazsan bana gönderrrrrrrrrrrrrr

aben ablacım öpüyorum seniiiiii menüler yine süperrr:)))

neslihancım, herşey vakti gelinceee oluyor emin olkiiiii sakın kendini bu sürede yıpratmaaaa cnm

yaseminnn montin hayırlı olsunnnnn

ilknurcum hoşgeldin sendeee

aben abla yarın levrek yapcam fırında patates dizcem altına üsütne
ama yinede geçerr kh sı degilmiii
poşettemi ataım patatesleri filann

zilimmmm cnm seninnn soslu böregininde tarifni alsam sarıp atsam dolaba çok ii olur balımm:
bekliyorum tariffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…