Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

sabah(7:30)
iki minik armut
yeşil çay

kahvaltı(9:30)
peynir,2 dlm ekmek
4 zeytin domates
bol limonlu maydanoz dereotu

öglen(14:00)
soganlı mantarlı omlet
yogurt
tere

akşam(18:)
bol acılı baharatlı kapuskaa
yogurtt

ara(21:00)
1 elma
2yk nar

3lt su
3 yeşil çay
2 form çay

iyi geceler kızlarrr
neslihancım yumurtan çok ii gelişmiş cnmmm 13. günde biliyormusun benim yumurtam hiç gelişmemişti drum artık ümit yok banucum bu ay inşş bir dahaki sefere dediiii eve geldim sol yanımda şiddetli bir agrım oldu dr aradımm yarın hemen gell
deii bi gittim yumurta büyümüş ben her ay çift yumurtluyordum ama dr hiç ikiz olma ihtimalinden söz etmmeişti tabi
sonra o ayda hemen hamile kaldım olurs aolur havasınd açok pozitiftim ümitisz bir anımdı yani
sonra birde ögrendimki ikizzzzz
inşşş senin yumurtacıklarda içi dolu minik kurtçukla rolsunlar cnmmmmmm
hemd eikiz olsunnnnnnnn(amin)
herşeyin bir zmanı var birde gerçekten be bunu çok ii anladmmmmmm

kujum selam cnm nasılsınnn?
melemen güseli melemen yemiyon bu aralar

aben ablaa
şimdi sana bişiy diycem günlerdir aklımd aunutyorum
hani cuma günleri tartı günümüz ya acaba diyorum perşembe günleri pro agırlıklı beslensekkktartı degişirmiii
yüzümüz daha çok güler belkim her perşembe pro günü olsaa meselaaa
püsküütt tü sanırım her perşembe lapa yapan bisde pro yapsakk nasol olur?????

zilimmmmmmmm
anammm allah seden razı olsun benim bebeler havada kapıştılar kuu pişiyi
2 şer tane yeidler bide için bolppatatesli
eskiden sık yapardım ama bebeler olunc abırakmıştım pişi işini
çocuklarada bir iki kez yapmıştım bu kadar iyi yemeişlerdi artık yaparım arada kıymalı,peynirli vversiyonlarını

iyi aksamlar kizlar,

bugünkü menüm

sabah

3 adet kuru kayisi

kahvalti
2 tost ( gec kaldim ve cok aciktim yesilligmde kalmamisti)

ögle
2 mandalina 15 dk sonra bir kücük kase cerez

aksam
taze fasülye kavurmasi
yogurt
lahana salatasi

1.5 litre su
1 yesil cay
1 form cay

24 dk leslie :) daha yapacaktim ama oglumun saati geldigi icin birakmak zorunda kaldim

Anammmmmmm bi sürü alıntım gitti bea yaw.Neyse aklımda olanları yazayım.
Masumum ben spiral taktırmıştım fekat regl dönemleri 10 gün olunca dr çıkaralım dedi.Abowww çıkarırken sen ip kopmasınmı.Dr uğraşıyor ama acıdan gözümden yaşlar geldi yeter dedim doktora.E ne yapacağız şimdi dedim.Spiral kürtajı dedi.Velhasıl kelam bacım 1 gün sonra genel anestezi altında çıkardılar.Bu sebeple tavsiye etmiyorum kesinlikle kaldıki senin bir spiral kayma hikayen var.Evlerden ırak diyorum.
Bugün bende Doğuhan"a vurdum ama yanlışlıkla ölseydim elim kolum kırılsaydı daha iyiydi.Hangi akla hizmet böyle birşey yaptım biliyormusun; benim oğlan çok kuduruk aşırı derecede birde birileri gelip gittikçe saldırganlaşıyor hemde nasıl.Saç diplerimi bile ısırıyor.Bacaklarımda ve kollarımda ısırıklardan yaralar var.Sürekli tokat atıyor bana.Neyse bugün yatmaya götürdüm.Saçımı yolmaya başladı köklerinden.Bi arkadaşım canını acıttığında sende onun canını yak bi daha yapmaz dedi.Bende eline vurayım dedim demez olaydım dilim kopsaydı.O kadar kıvrakki nasıl oldu hareket etti kıvrıldı eline değil gözünü çarpıp morarttığı yere geldi.Yavrum nasıl ağladı hem ağlayıp hem bana sarılması ciğerlerimi yaktı resmen.Meme emerek gözleri yaşlı yaşlı uyudu bebeğim.Saatlerce kendimi anneliğimi sorgulayıpp durdum.Madem annelik yapamayacaksın neden doğurdun diye diye kendimi yedim.Ama vardır her iş de bir hayır bir musibet bin nasihatdan iyidir.O vicdan azabı o yavrumun gözyaşları aklımı başıma getirdi.

Zilim engelliler okulu uygun gibi geldi bana ama ben senin yerinde olsam hergün okuldan ağlayarak gelirdim ve psikolojim çok bozulurdu.Birde 2.çocuk mevzu benim başımdada var.Tek farkımız senin devam etmek zorunda olduğn bir mesleğin var benim mesleğim bekleyebilir.

Aebenim ben bu saç mevzu için şampuanın içine sarımsak koydum.Haftada bir fırsatım olursa zeytin yağı sürüp bekliyorum (yağın içine bemiks evigen gibi ampullerden 1 tane kırabilirsin).istersen z.yağını azıcık ısıtıp saç diplerine sürdükden sonra havlu ile sarabilirsin.Birde kk da sinameki ile yapılan bir kür var.Onu 1 ay yaptım ve çok enteresan saçlar jet hızıyla uzuyor.Ayrıca saçlarımı kuruturken,fön çekerken yada maşa yaparken kuaförden aldığım bir serum var onu sürüyorum. ay ne çok şey yapıyormuşum saçlarım için.Birde kaşlarım için sarımsak deneyeceğim bakalım.Kaşlar ile ilgili bakım vs bilenler varsa önerilere açığım.

aebenciğim eh işte ucundan kenarından köşesinden monti yapmaya çalışıyorum bende.kayınvalideme hipoglisemimi etkiliyor diye malesef yalan söylüyorum o da yemekleri pirinçsiz patatessiz bezelyesiz ve havuçsuz yapmaya çalışıyor.bilse rejim yaptığımı asla montiye uygun yemekler yapmaz.kuruduğumu yüzümün çöktüğünü daha fazla zayıflamamam gerektiğini söyleyip duruyor :)
arada birde eşime neden tatlı almıyorsun canım şunu çekti falan diyorum o da olmaz sonra kötü oluyorsun diyince kurtarıyorum.gerçi dışarı çıktığında kayınvalidem alıp getirmeye çalışıyor ama yine hipoyu sebep gösterip yememeye çalışıyorum.

günaydınlar herkese . ben dünki menümü yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin

öğlen
2 adet yumurta ile yapılmış bol yeşilikli salata
beyaz peynir

ara
1 adet portakal

akşam
kavurmalı yumurta
yoğurt

bu hafta protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum . banu perşembe günü protein günü yapalı demiş aeben ablama bende perşembe günü hiç ekmek yemeyip tamamen protein takılayım diyorum ne dersiniz ..

öznurrrr
okuyunca gözleirme inanamadım nasıl yani oglun seni sürekli ısıryormuuu
bence bu na bir şekild emüdahele etmelisin okula giince arkadaşı olmazzz sen hep maruz gördüügn için
çevredekki herkeisn maruz görecegini sanırrr
kusura bakma ama cnm benim okadar tahammülüm yok yaniiii
seninkide harbiden kuduruk muş yahu tamam sen annesin çekiyorsun ama çocukları çok şımartmak iyi bir şey degil
isyannn edersin büyüüdgündeee bunu bir çok kişide gördüm
küçükkennn önlemini al derim sana
çocuklar öyleki küçükte olsaaa seni parmagında oynatmayı çok ii biliyor cnm

bird ebenim spiral çocukları kucagıma almaktan kaydı

nazcım
aben abla ege ruygun görürse her perşembe pro günü olsu diyorum bende

hepinize hayirli sabahlar

dunku menum
sabah 8:30
2 dilim ekmekle monti kahvalti
oylen 13:00
bol salatayla 1 parca tavuk biftek ve az peynir,ayran
ara 17:00
1 elma
aksam20:00
2 tane tavuk (baget),salata ve yogurt

evet aeben ablamda uygun görürse bende yaparım perşembe tamamen pro ..

hepinize hayirli sabahlar

dunku menum
sabah 8:30
2 dilim ekmekle monti kahvalti
oylen 13:00
bol salatayla 1 parca tavuk biftek ve az peynir,ayran
ara 17:00
1 elma
aksam20:00
2 tane tavuk (baget),salata ve yogurt

afiyet olsun canım menün çok güzel

Ah be canım ben izin vermiyorum ama o kadar saldırganki ve hep bize birileri gelince başlıyor saldırganlığı.oyun için bile birden tutup ısırııyor.anneanne ve babaanne izin veriyor ve malesef oğlumun saldırganlığı babaannesini görünce başlıyor (babaannesş bizde kalıyor).Diyorum anne tepki ver izin verme böyle diye sesini çıkarmıyor.Kimse yokken gayet iyi.Ne yapacağımı şaşırdım Banu nasıl engelleyebilirim bi pedagoga mı götürsem ne yapsam?

Perşembe günleri bende pro yapmakdan yanayım.

öznurcum yazıyı yazdıktan sonra çok tedirigin olmuştum beni yanlış nlarsın diye
böyle anlamadııgn için sevindimmm ısırma olayı bizde3de vardı cnm bence dönemsel bişiy bizimkiler bizi degilde birileirni ısıryordu
valla keisn ve net tavrını koyucaksın insanlara karşııı bizimkilerde dede ve babanneye giidp gelince başlıyorlardı ısrmaya
sonra çözdüm olayı ki biizm dede bunları yalancıktan ısırıyormuş meger siz yedim filan diyerekten ama çocuk bunun mantıgını anlamıyor tabiki
eşimde vardı çocuklarda yanımdaydı kızdım vallahi eşimin anne babasına siz bir gün ugraşıyorsunuz ben hergün dedim
lütfen yapmayın dedimmm götürükende diyordum bab sakın ısırmaa filan diyeee hoş bazen benim babamda yapıyordu
objetkltif olursakkkk ben annemde olsa kv kızıyorum vallahi yaaaaa

onlar gelip geciçii birbirleirne zarar veriyorlar beni yıpratıyorlar sonraaaa
onuşa konuşa ikna edicesin çocuguda öznur konuşmak en etkili çözümmm anlıyorsaa konuşulanı başka çocukları örnek mesela uydur bir isim annesii ni ısırmış kötü çocuk vs vs ben şükür unutturdum

hatta varya bartmıyorum bir keresinde hastane polisi geldi yanımızaa çocugun suratı ne böyle diye
anlattım bend eikizi var o yapıyor diye ama adam bizden bildi vallahi billahi
sosyall hizmetleirn yolunu tutyordum az kalmıştı yaniiiiiii

canım bunda yanlış anlaşılacak ne varki :) işte bizdede böyle ısırarak seviyorlar çocuğu yedim falan.güreşiyorlar birde.benim korkumda işte tam yukarıda anlattığın gibi.yarın öbür gün anaokulana gidecek dışlanacak arkadaşı olmayacak.diğer veliler belki çocuklarıyla aynı ortamda olmasını bile istemeyecek.
hadi seninkini ikizi paralamış vallahi korkuyorum ben dr falan iyi sosyal hizmetleri aramıyor.ya bacakları mosmor gözü desen yumruk yemiş gibi.karnında bile morluk var o kadar hareketliki sürekli çarpıyor bi yere.du bakalım ya herro ya merro bende artık sert birşekilde uyaracağım etrafdakileri.işe yaramazsa doğru pedagoga giderim.

günaydın hatunlarrr

bu sabah kursum var okulda ama kombiciyi bekliyorum bu kombi bu sene beni verem edecekkkkkkkk:84::84::84::84::84::84:
gelsinde kursuma gideyimmmmm
dünki şişligin 1 kilosu inmiş ..ama hala artıdayım ..

sizler nasılsınız bakem ?

bilgilicim meyveyi sormuşsun .. canım günde 3 porsiyon yiyebilirsin ama hesretiminde dedigi gibi ben hamile oldugundan bazan aşabilirsin ..
meyveyide illa sabah hepsini yemek zorunda deyilsin migde aç olacak şekilde günün diger vakitlerindede yiyebilirsin ..

bilgilicim ilk sayfa hariç baş sayfları okuma derim baya bişiler degişdi zamanla tecrübelerimizle . hasretim montiyi iyibilir buda kıslarda var tecrübeli takıldıgın yerde çekinme sor ...

kitada ilk kitap baskısı yok bayda karışık bir kitap zor anlaşılır 2.kitap daha iyi ve yalın üstelik bulabilirsin ...

sağol canım teşekkür ederim.

canım 2. kitap dediğin "kadınlar için ergenlikten menapoza montignac" gibi bir ismi olan mı çünkü onu sipariş verdim bugün alacağım

banum afiyet şeker bal olsun kuzucuklarına...kıymalısının içine domates soğan ince kıyılmış biber falanda ekle lahmacun gibi oluyor.hem yemek hem ekmek gibi katıklı bir şey yemiş oluyorlar.yanınad bi ayran yaparsın ohhh doyururlar karınları sıpaların..

ocd cnm hiç vicdan yapma,çocuklr insana acımıyorlar walla.bende henüz vurmadım ama kendimi çok hırpalıyorum malesef.sanki sıkı bir pataklasam rahatlıycam gibi bir his vsr iiçimde ama 5 dksonra vicdan yapıcam biliyorum kendimi öfkem geçince çok pişman olıuyorum.ha bire tuta tuta içimde havai fişekler patlıyor resmen.anlatıyorum anlatıyorum yok..bildiğini okuyor zaman.her gece yatarken hikaye kitabı okuyorum masal anlatıyorum.tavşancık annesinin elini tutmamış araba çarpmış uff olmuş çok ağlamış diye.ertesi gün dışarı çıkarkende annenin elini tutmassan ne olur oğlum diyorum.bir bir anlatıyor uff olur ağaba çağpar diyor.yarı yolda unutuveriiyoromzunu silkeleyip kendi kendine yürümek istiyor.kendini ıspatlama ve bişeyler yapabildiğini gösterme çabası içindeler.özellikle 2-3 yaş aralığında..ama annelik içgüdülerimiz onlara özgürlüklerini tam anlamıyla vermeyi engelliyor ..
sabiha paktuna keskinin kitaplarını almıştım.şimdi bir yenisi çıkmış onu edinicem.sabiha hn.çocuklar sizin canınızı yaktığında (saç çekmek çimdirmek vs..) aynısını ona yapın ama gülmeden diyor.benim oğlumda o dönemlerde bunu bir kaç kez yaptı.bende ağlamış gibi yaptım çok acıdııı falan diye.baktı saf saff..bende senin saçını çekeyimmi annecim dedim hı hııı dedi evet anlamında başını sallayıp.çektim anladı can yakan bişey olduğunu hatta ağladı bile.bir daha da yapmadı.şimdi de uyurken tüm saçlarımı eline dolayıp çevire çevire uyuyor geceleri.çekmeden oynayacaksan oyna ama çekersen kalkıp giderim diyorum.tamam diyor anlamadan çekersede yoldun oğlum ama diyorum bırakıyor.
seni anlamasına biraz daha zaman var,pedagogluk bir durumunuz yok hiç boşuna götürüp durduk yere çocuğuna hasta muamelesi yaptırma paranıda sokağa atma..
büyüklerin yanında çocuk terbiye etmek çok zor malesefbunu bu yaz yaşadım ve burdanda paylaştım.çok yüzlüyorlar çocukları.bana ablam ömrü hayatımda buna benzer bir kelime kullanmamışken geçen geldiklerinde seninle ağız dalaşı bile yapmadık ama şu çocuk yüzünden elimden bi kaza çıkmassa çok iyi dedi
misafir yanında annelerinden yeteri kadar ilgi göremediği için yapmadıkları şebeklik ve yaramazlık kalmıyor zaten çocukların.bende kızdım oğluma ve odasına götürdüm yatağına oturttum 5 dk.burdan çıkmak yok dedim.kapayı falajnda kapamadım.ablam ağlayacaktı az daha.bakamıycak bana ver bile dedi yani düşün.itmedim kakmadım.ama oğluma acaip düşkün bir teyzesi ve dayısı var.laf söyletmiyorlar çocuğa..tel.de bile yakınmam izin yok.telde ablamla konuşurken aynen senin oğlan gibi yapmadığını bırakmadı bana .terlik ettı ki hiç yapmadığı bir şeydi.kızdım bende.telde ablamdan fırçayı yedim
hem terliği yedim yetmedi üstünede fırça yedim
sabır sabıııır yaaa sabır...belkideee akıllanııır...diyorum gökselin şarkısındakki gibi:)

aebenim allah kolaylık versin aplam....bizimde kaloriferler yanmıyor bu gün.kombi arıza yapmış eşimde yok.bakalım adamlar akşam üstü geliceklermiş.yepyeni kombi ne arızası yaptıysa artık...hava sıcak neyseki...oğlumuda alıp azıcık gezdireyim bari...

bendede haberler iyi cok sükür - ye gectim cum günkü bildirimimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…