öznurrrr
okuyunca gözleirme inanamadım nasıl yani oglun seni sürekli ısıryormuuu
bence bu na bir şekild emüdahele etmelisin okula giince arkadaşı olmazzz sen hep maruz gördüügn için
çevredekki herkeisn maruz görecegini sanırrr
kusura bakma ama cnm benim okadar tahammülüm yok yaniiii
seninkide harbiden kuduruk muş yahu tamam sen annesin çekiyorsun ama çocukları çok şımartmak iyi bir şey degil
isyannn edersin büyüüdgündeee bunu bir çok kişide gördüm
küçükkennn önlemini al derim sana
çocuklar öyleki küçükte olsaaa seni parmagında oynatmayı çok ii biliyor cnm
bird ebenim spiral çocukları kucagıma almaktan kaydı
nazcım
aben abla ege ruygun görürse her perşembe pro günü olsu diyorum bende
hepinize hayirli sabahlar
dunku menum
sabah 8:30
2 dilim ekmekle monti kahvalti
oylen 13:00
bol salatayla 1 parca tavuk biftek ve az peynir,ayran
ara 17:00
1 elma
aksam20:00
2 tane tavuk (baget),salata ve yogurt
öznurrrr
okuyunca gözleirme inanamadım nasıl yani oglun seni sürekli ısıryormuuu
bence bu na bir şekild emüdahele etmelisin okula giince arkadaşı olmazzz sen hep maruz gördüügn için
çevredekki herkeisn maruz görecegini sanırrr
kusura bakma ama cnm benim okadar tahammülüm yok yaniiii
seninkide harbiden kuduruk muş yahu tamam sen annesin çekiyorsun ama çocukları çok şımartmak iyi bir şey degil
isyannn edersin büyüüdgündeee bunu bir çok kişide gördüm
küçükkennn önlemini al derim sana
çocuklar öyleki küçükte olsaaa seni parmagında oynatmayı çok ii biliyor cnm
bird ebenim spiral çocukları kucagıma almaktan kaydı
nazcım
aben abla ege ruygun görürse her perşembe pro günü olsu diyorum bende
Ah be canım ben izin vermiyorum ama o kadar saldırgankive hep bize birileri gelince başlıyor saldırganlığı.oyun için bile birden tutup ısırııyor.anneanne ve babaanne izin veriyor ve malesef oğlumun saldırganlığı babaannesini görünce başlıyor (babaannesş bizde kalıyor).Diyorum anne tepki ver izin verme böyle diye sesini çıkarmıyor.Kimse yokken gayet iyi.Ne yapacağımı şaşırdım Banu nasıl engelleyebilirim bi pedagoga mı götürsem ne yapsam?
Perşembe günleri bende pro yapmakdan yanayım.
öznurcum yazıyı yazdıktan sonra çok tedirigin olmuştum beni yanlış nlarsın diye
böyle anlamadııgn için sevindimmm ısırma olayı bizde3de vardı cnm bence dönemsel bişiy bizimkiler bizi degilde birileirni ısıryordu
valla keisn ve net tavrını koyucaksın insanlara karşııı bizimkilerde dede ve babanneye giidp gelince başlıyorlardı ısrmaya
sonra çözdüm olayı ki biizm dede bunları yalancıktan ısırıyormuş meger siz yedim filan diyerekten ama çocuk bunun mantıgını anlamıyor tabiki
eşimde vardı çocuklarda yanımdaydı kızdım vallahi eşimin anne babasına siz bir gün ugraşıyorsunuz ben hergün dedim
lütfen yapmayın dedimmm götürükende diyordum bab sakın ısırmaa filan diyeee hoş bazen benim babamda yapıyordu
objetkltif olursakkkk ben annemde olsa kv kızıyorum vallahi yaaaaa
onlar gelip geciçii birbirleirne zarar veriyorlar beni yıpratıyorlar sonraaaa
onuşa konuşa ikna edicesin çocuguda öznur konuşmak en etkili çözümmm anlıyorsaa konuşulanı başka çocukları örnek mesela uydur bir isim annesii ni ısırmış kötü çocuk vs vs ben şükür unutturdum
hatta varya bartmıyorum bir keresinde hastane polisi geldi yanımızaa çocugun suratı ne böyle diye
anlattım bend eikizi var o yapıyor diye ama adam bizden bildi vallahi billahi
sosyall hizmetleirn yolunu tutyordum az kalmıştı yaniiiiiii
sağol canım çok teşekkür ederim, uzun uzun yazmışsın gerçekten moralim yerine geldi biraz... ben de şöyle düşündüm canım açıkçası benim midem bulanmıyor, ama midem bulansaydı ve yediklerimi çıkarsaydım bu 3 aylık dönemde kilo verecektim açıkçası o yüzden bu aldığım 4 kilonun verebildiğim kadarını vermek istiyorum 3. ayım bitene kadar. Ayrıca hiç aç kalmadıktan sonra ve bu kadar sağlıklı şeylderle beslendikten sonra bebeğime neden zarar vermiş olayım ki? ayrıca gerçekten çok mutsuz oluyorum ve psikolojim bozuluyor. ben de yarından itibaren başlayacağım ama kitap bulamadım ya biraz baş sayfaları okuyayım bakayım belki anlarım :) hepinize çok teşekkür ederim.
günaydın hatunlarrr
bu sabah kursum var okulda ama kombiciyi bekliyorum bu kombi bu sene beni verem edecekkkkkkkk:84::84::84::84::84::84:
gelsinde kursuma gideyimmmmm
dünki şişligin 1 kilosu inmiş ..ama hala artıdayım ..
sizler nasılsınız bakem ?
bilgilicim meyveyi sormuşsun .. canım günde 3 porsiyon yiyebilirsin ama hesretiminde dedigi gibi ben hamile oldugundan bazan aşabilirsin ..
meyveyide illa sabah hepsini yemek zorunda deyilsin migde aç olacak şekilde günün diger vakitlerindede yiyebilirsin ..
bilgilicim ilk sayfa hariç baş sayfları okuma derim baya bişiler degişdi zamanla tecrübelerimizle . hasretim montiyi iyibilir buda kıslarda var tecrübeli takıldıgın yerde çekinme sor ...
kitada ilk kitap baskısı yok bayda karışık bir kitap zor anlaşılır 2.kitap daha iyi ve yalın üstelik bulabilirsin ...
günaydın hatunlarrr
bu sabah kursum var okulda ama kombiciyi bekliyorum bu kombi bu sene beni verem edecekkkkkkkk:84::84::84::84::84::84:
gelsinde kursuma gideyimmmmm
dünki şişligin 1 kilosu inmiş ..ama hala artıdayım ..
sizler nasılsınız bakem ?
bilgilicim meyveyi sormuşsun .. canım günde 3 porsiyon yiyebilirsin ama hesretiminde dedigi gibi ben hamile oldugundan bazan aşabilirsin ..
meyveyide illa sabah hepsini yemek zorunda deyilsin migde aç olacak şekilde günün diger vakitlerindede yiyebilirsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?