Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

nazlım böyle peynirgenelde yaglı yani fazla omasada yaglı .. ekmekle deyilde diger ögünlerde yiyebilirsin ... ama ekmekle şu an yagsız yiyosan fazla önermem .. ama dene bir hafta kilo vermende bi edegişiklik olmasa ye canım bu sana kalmış ...

yemek saatinde güzel nazlım ..

Son düzenleme:

ablam bu mesajini biraz acarmisin yani yagli peynirleri menümüzde et ve ekmek olmadigi sürece yiyebilirmiyiz mesela sölyle beyaz peynirli bi salata yapsam yesem olurmu :)

ozaman ilk atapta bunu sabah kahvaltıda yemeyeyim . yumurtalı kahvaltı yaptığım zamanlarda yiyebilirim ozaman

Aben ablam dimekki atladım ben mesajını aklın yolu birr

Nazlıı o peynirler tavaya atıyorsun çok güsel eriyor cnm üzerinde kır yumurtayıııı

Zilim aman he ben yanlışlıkla vurdum öldüm öldüm dirildim sakın deneme rahatlamazsın :))

bebişine çok geçmiş olsun canım.

Cornelia Nitzh sanırım hemen baktım nette ama senden teyit bekliyorum canım.

du ekliyoum ayrı olarak canımç

[ı]son günlerde ne yaparsam yapayım göbegim aldı başını gidiyorrrr
Bol su btik çayıda işe yaramıyor sanırımm yaklaşan reglimden
hepicigi iner inşş[/ı]

ay benimde o göbek top gibi öyleeeeee duruyor

ebru şallının bu dönem pilatese başlıycağı yok sanırım...
bi açıklama yapma ihtiyacıda duymuyor kendileri...biz başımızın çaresine bakıcaz artık...
her zaman aynı iştahla yapamıyorum şevkim kırıldı valla.her gün yürüme imkanım olsa yapmıycam zaten ama çocukla kışın zorçeşim işten karanlıkta geldiğinden dolayı ve yürüyüş arkadaşım hamiş olduğundan dolayı çıkamıyorum haftaiçi
bi ara çok istekli yapıyordum pilatesimi ama bu sıralardan ne yalan söyliim zor geliyor.ilacını içmesi gereken yaşlı insanlar gbi zordan kalkıp yapıyorum,görev ifşa eder gibi..başlayınca gerisi geliyorda başlayana kadar.....

kalkıp yapayım bari....üfff ebru üffff.....yaktın bizi....

öğle : kapuska yoğurt ve kırmızı et
ara: mandalina, yarım elma,2 adet hurma
akşama : salata yoğurt kapuska düşünüyorum

birde ben yemeklerden sonra çok çabuk acıkıyorum.2 saati zor tamamlıyorum nedenki acep su az içiyorum ondan olabilir mi ?

hayır yani bi twitter dan cevap ver yüzlerce insan soruyor.biraz sanki bişey bekliyormuş gibi geliyor bana.aksi takdirde böylle sorumluluğunun farkında olmaması hoş bi durum yaratmaz.

Herkese Merhaba,
Dünden beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum.
Pazar günü diyete karar verdim,Pazartesi günü de başladım.Daha önce bunu uygulayan arkadaşımın deneyimlerinden yola çıkarak karar verdim.Bu hayatımda yaptığım 2.diyet.Diğeri sadece 3.beyazdan uzak durmak ve power plate yapmaktı.Sonuçları çok güzeldi:)

38 yaşındayım.5 yaşında bir oğlum var.1,68 boyundayım.Şu an 61,5 kiloyum.(Regl öncesi de olsa tartıda alışık olmadığım bir kilo) Ortalama 56-57 kilo olurum Ama yaşım gereği metebolizmam çok yavaşladı bunu çok net görüyorum.Şu aralar düzenli olmasa da spor yapıyorum.

Kitabı ben de bulamadım Ama bu forumu keşfetmek benim için harika oldu.Konuyu açan ve emeği geçen herkese teşekkürler.Internette vaktim oldukça geçiyor ama buradaki diyet dışı yazışmalara sanırım yetişemem:)

0-3 yaş Anneli oyun grubum var.0-3 yaş çocukların özel dönemi bu yüzden çok ilgimi çekiyor.Bir arkadaşın yazdığı çocuğuyla ilgili maili okudum.Onu rahatlatacak önerilerim olur.Örneğin ilki Sabiha Paktuna Keskinin yöntemlerini ve tarzını hiç benimsemiyorum.Acının herkes tarafından hissedilme şekli farklıdır.Bir çocuğun acı çektiğinizi anlaması için onun saçını çekmeniz,acınızı tarif eden bir tavır değildir,çocuğun yanlışını tekrarlayarak,durumu normalleştirmektir.Çocuğunuzun bu tür onaylamadığınız özellikle şiddet içeren(terlik atmak,saç çekmek,küçük bir tokat ta şiddettir) tavrılarını gördüğünüzde yapılacak ilk şey net,anlaşılır ve kısa cümlelerle "Bunu sakın yapma lütfen,bu canımı acıtır"demek ve bunu yere eğilip göz teması kurarark yapmak.Evet her defasında belki 4 kere belki 10 kere ama bunu yapmak gerekiyor.10 kere yapılır çünkü o da sizin sınırınızı bilmek ister"Hımm acaba her yaptığımda annem uyarıyor mu,yani bu yaptığım gerçekten kötü birşey mi"denemesinden dolayıdır.1 kez bile olsa vazgeçmeyin,geri adım atmayın.Bu durumu normaleştiren bir tavır olur..."Mahrum bırakmak" ta etkili olur.İlginizden mahrum bırakmak .Ama bu çocuğu terketmek,konuşmamak,surat asmak değil.Örneğin bu davranışı kucağınızdayken yaparsa onu yere bırakmak ilgiden mahrum bırakmaktır.Odadan çıkmayın,terketmeyin.Ayrıca bu davranışınızın nedenini de söyleyin"Canım çok acıdı,bunu yapma"dedikten sonra onu yere bırakmak,bu davranışı onaylamamak anlamına gelir.Sözünüzü davranışınızla onaylamak demektir.Bu konular uzun kafanızı şişirmeyeyim:))))

Dün yediklerimi ben de yazacağım.Fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Hepinize sevgiler.

1.gün 28.11.2011
Kilo 61,5
09:00 2 mandalina
09:30 1 dilim doygun entegral ekmek
1 biber
yarım domates
1 salatalık
6 zeytin
az yağlı peynir (k.k)
şekersiz kuşburnu çayı

13:30 2 parça biftek
Yeşil salata(domates,biber,salatalık)
1 küçük kase yoğurt

14:30 1 sade kahve

19:30 Omlet(mantar,kabak,soğan)
Yoğurt

2 lt.su

menün gayet güzel canım afiyet olsun . ama bildiğim kadaruyla şekersizde olsa kahve yasak

öncelikle aramıza hoşgeldin banu ben menün ilk gün için harikaa tebrik ederim ayrıca
verecek kilonda çok azz şanslısın hemencik gider .......

Oyun grubum var dmeişsin kreş ögretmeni filanmısın?
Benimde 3.5 yaşında ikizlerim var artık beni zıvanadan çıkartıyorlar
yani bazenn el kaldırıyorumbileee eskiden olmazdı ama artık çileden çıkıyorum

seneye zaten yarım gün kreşe göndericem ki aramızdaki baglarr iice gerilmeisn diyee

MENÜMÜ YAZAYIM UNUTMADAN

sabah7:30
:2 armut minikti
yeşil çay

kahvaltı(9:30)
2dlm ekmek
peynir-zyt
bol maydanoz limonlu

öglen(13:30)
tavuk haşlama
(gögüs haşladım suyunaa baharat atıp çorba gibin yidim)
yogurt
1 turp

akşam(18:00)
kapuska ve yogurt( tarçınlı)

ara(21)
1 porsiyo meyve yerim

3lt su
2 form çay
4 yeşil çay

Son düzenleme:

abla sana hayranım yaa hepimize nasıl yetişiyosun. hepimize tek tek menülere yorum yapıyosun en baştan okuyosun.
kızlar be çok takıp edemıyorum yorumlarınızı okudugumda oluyo çogu zmanda yediklerimi yazıp çıkmak zorunda kalıyorum.

aeben abla ben sana özenip hurma aldım onu öğünlerdemı yıyeyım aralardamı

1 armut

kahvaltı 10:00
hastanedeydık o nedenle 1 simit şekersiz çay

öğlen14.15
kanat ızgara
yogurt
domates
tarçınlı hurma 4 tane yedim :)(

1 saat plates
40dk yürüyüş ve koşu
2litre su

ara: 2 erik

akşam 19.00
kabak yemegı z.yaglı
yogurt

ara: abla arada çekirdek çitlemek istıyorum kavrulmamış bol suyla ohhhh çok seviyorum çekirdek

Son düzenleme:

spor nerde benı platese özendirdin şimdi sen yapmıyorsun

masum sen 5 günde 5 kilo dıyetını yapmış mıydın? diyet başarı öykülerinde sevgi isimli bı bayan hep o dıyetle vermiş kıloyu. bende takılırsam 64te o dıyetı uygulasammı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…