aben ablahemennn çıktın sanırımmm iyi dersler kurst ta
zilicimm selam cnmmm:)))
döneri nasıl yapıyorsn yazda bizde yapakkkk şekeirmm
yasemincim
tebrikler cm eksiye geçmeneee
ekmek olayını ne yaptın sen buluyormusun artık
aben ablahemennn çıktın sanırımmm iyi dersler kurst ta
yasemincim
kızlar selam
bebeğim hasta idi kaç gündür giremedim gecem gündüzüm şaştı şükür iyi şimdi..
ben bu arada düzenli giremedim ama abartılı bişi de yemedim.. şimdilik iyi gidiyo diyet..
sizler iyisinizdir umarım..
bebegine gecmis olsun canim,ALlah acil sifalar versin ins
kızlar selam
bebeğim hasta idi kaç gündür giremedim gecem gündüzüm şaştı şükür iyi şimdi..
ben bu arada düzenli giremedim ama abartılı bişi de yemedim.. şimdilik iyi gidiyo diyet..
sizler iyisinizdir umarım..
çok sağol canım.. şimdi iyi şükür..
ben diyete bebek müsade ettiği ölçüde konsantre olabiliyorum..
bugünkü menü
tam buğday ekmeğine peynirli tost, domates salatalık çay
tavuk ızgara salata
yedim
arada 2 elma yerim..
akşama taze fasulye yoğurt
2 mandalina planım bu...
bebek durmuyo kıslar görüşürüz
abla benım melemenın adı melemenben ne sogan dograrım ne yumurta kırarım öyle sevmiyorum soganı zaten yemegın içinde yenı yenı yemeye başladım sevmıyorum sogan sarımsak.
sadece domates biberle yapıyorum
banum evde döner bende yapıyorum hatta iskendere çeviriyorum bazan ... tabi kendim yiyemedigimden bugünlerde azaldıaben ablahemennn çıktın sanırımmm iyi dersler kurst ta
yasemincim
bagnucum domatesler güzel değil artık yazdan dolaba koyduklarımda pek hoşuma gitmiyo melemene bayılıyorum hormonsuz domatesten yapılmış melemenı ömür boyu yesem bıkmam heralde
bıraz önce hastaneden geldık eşimle o kan fazlalıgı varmı dıye baktırdı bende dermatoloji ve pisikiyatıra gittim. paxil diye bı ilaç yazdı bana eşim aldırmıyo kullanmanı istemıyorum dıyo. eniştemın ölümünden sonra arabalardan çok korkmaya başladım
trafıge çıkdıgımızda önce arabayla çarpışcagımızı hayal edıyorum sonra yanımızdan kamyon büyük araç geçerken geçerken çarpışcagımızı düşünüp çıglık atıyorum bagırıyorum. böyle garip bi his belımden altı bacaklarım falan korkudan sızlıyo
sabah sadece hastanede simit yedim ve çay içdim başka hiç bişey yemedım canımda bişey istemıyo
nevkuşum iyi olmanıza sevindim .....çok sağol canım.. şimdi iyi şükür..
ben diyete bebek müsade ettiği ölçüde konsantre olabiliyorum..
bugünkü menü
tam buğday ekmeğine peynirli tost, domates salatalık çay
tavuk ızgara salata
yedim
arada 2 elma yerim..
akşama taze fasulye yoğurt
2 mandalina planım bu...
bebek durmuyo kıslar görüşürüz
ocdim çoçuklar bazan ilgi çekmek için yaparlar böyle şeyleri .. başkası geldiginde eve sebnin ilgin dagılıyor sanırım senin dikatinimi çekmiye çalışıyor aceba .?Ah be canım ben izin vermiyorum ama o kadar saldırgankive hep bize birileri gelince başlıyor saldırganlığı.oyun için bile birden tutup ısırııyor.anneanne ve babaanne izin veriyor ve malesef oğlumun saldırganlığı babaannesini görünce başlıyor (babaannesş bizde kalıyor).Diyorum anne tepki ver izin verme böyle diye sesini çıkarmıyor.Kimse yokken gayet iyi.Ne yapacağımı şaşırdım Banu nasıl engelleyebilirim bi pedagoga mı götürsem ne yapsam?
Perşembe günleri bende pro yapmakdan yanayım.
evet bilgilicim o kitap.... güle güle oku ..sağol canım teşekkür ederim.
canım 2. kitap dediğin "kadınlar için ergenlikten menapoza montignac" gibi bir ismi olan mı çünkü onu sipariş verdim bugün alacağım
bendede haberler iyi cok sükür - ye gectim cum günkü bildirimimden :)
sabah(7:30)
iki minik armut
yeşil çay
kahvaltı(9:30)
peynir,2 dlm ekmek
4 zeytin domates
bol limonlu maydanoz dereotu
öglen(14:00)
soganlı mantarlı omlet
yogurt
tere
akşam(18:)
bol acılı baharatlı kapuskaa
yogurtt
ara(21:00)
1 elma
2yk nar
3lt su
3 yeşil çay
2 form çay
okiş banum siz nasıl isterseniz saglıklı ve montiye uygun oldukdan sonra niye olmasın . daha evelde aynı konu için uyarmıştım seni ama karıştı arada sanırım ...aben ablaa
şimdi sana bişiy diycem günlerdir aklımd aunutyorum
hani cuma günleri tartı günümüz ya acaba diyorum perşembe günleri pro agırlıklı beslensekkktartı degişirmiii
yüzümüz daha çok güler belkim her perşembe pro günü olsaa meselaaa
püsküütt tü sanırım her perşembe lapa yapan bisde pro yapsakk nasol olur?????
zilimmmmmmmm
anammm allah seden razı olsun benim bebeler havada kapıştılar kuu pişiyi
2 şer tane yeidler bide için bolppatatesli
eskiden sık yapardım ama bebeler olunc abırakmıştım pişi işini
çocuklarada bir iki kez yapmıştım bu kadar iyi yemeişlerdi artık yaparım arada kıymalı,peynirli vversiyonlarını
mönün iyi hasretim afiyet olsun ... eksikleri kendin yazmışsın zaten .iyi aksamlar kizlar,
bugünkü menüm
sabah
3 adet kuru kayisi
kahvalti
2 tost ( gec kaldim ve cok aciktim yesilligmde kalmamisti)
ögle
2 mandalina 15 dk sonra bir kücük kase cerez
aksam
taze fasülye kavurmasi
yogurt
lahana salatasi
1.5 litre su
1 yesil cay
1 form cay
24 dk leslie :) daha yapacaktim ama oglumun saati geldigi icin birakmak zorunda kaldim
z.yagını yaptık dünde sarımsak yaptıkAnammmmmmm bi sürü alıntım gitti bea yaw.Neyse aklımda olanları yazayım.
Masumum ben spiral taktırmıştım fekat regl dönemleri 10 gün olunca dr çıkaralım dedi.Abowww çıkarırken sen ip kopmasınmı.Dr uğraşıyor ama acıdan gözümden yaşlar geldi yeter dedim doktora.E ne yapacağız şimdi dedim.Spiral kürtajı dedi.Velhasıl kelam bacım 1 gün sonra genel anestezi altında çıkardılar.Bu sebeple tavsiye etmiyorum kesinlikle kaldıki senin bir spiral kayma hikayen var.Evlerden ırak diyorum.
Bugün bende Doğuhan"a vurdum ama yanlışlıkla ölseydim elim kolum kırılsaydı daha iyiydi.Hangi akla hizmet böyle birşey yaptım biliyormusun; benim oğlan çok kuduruk aşırı derecede birde birileri gelip gittikçe saldırganlaşıyor hemde nasıl.Saç diplerimi bile ısırıyor.Bacaklarımda ve kollarımda ısırıklardan yaralar var.Sürekli tokat atıyor bana.Neyse bugün yatmaya götürdüm.Saçımı yolmaya başladı köklerinden.Bi arkadaşım canını acıttığında sende onun canını yak bi daha yapmaz dedi.Bende eline vurayım dedim demez olaydım dilim kopsaydı.O kadar kıvrakki nasıl oldu hareket etti kıvrıldı eline değil gözünü çarpıp morarttığı yere geldi.Yavrum nasıl ağladı hem ağlayıp hem bana sarılması ciğerlerimi yaktı resmen.Meme emerek gözleri yaşlı yaşlı uyudu bebeğim.Saatlerce kendimi anneliğimi sorgulayıpp durdum.Madem annelik yapamayacaksın neden doğurdun diye diye kendimi yedim.Ama vardır her iş de bir hayır bir musibet bin nasihatdan iyidir.O vicdan azabı o yavrumun gözyaşları aklımı başıma getirdi.
Zilim engelliler okulu uygun gibi geldi bana ama ben senin yerinde olsam hergün okuldan ağlayarak gelirdim ve psikolojim çok bozulurdu.Birde 2.çocuk mevzu benim başımdada var.Tek farkımız senin devam etmek zorunda olduğn bir mesleğin var benim mesleğim bekleyebilir.
Aebenim ben bu saç mevzu için şampuanın içine sarımsak koydum.Haftada bir fırsatım olursa zeytin yağı sürüp bekliyorum (yağın içine bemiks evigen gibi ampullerden 1 tane kırabilirsin).istersen z.yağını azıcık ısıtıp saç diplerine sürdükden sonra havlu ile sarabilirsin.Birde kk da sinameki ile yapılan bir kür var.Onu 1 ay yaptım ve çok enteresan saçlar jet hızıyla uzuyor.Ayrıca saçlarımı kuruturken,fön çekerken yada maşa yaparken kuaförden aldığım bir serum var onu sürüyorum.ay ne çok şey yapıyormuşum saçlarım için.Birde kaşlarım için sarımsak deneyeceğim bakalım.Kaşlar ile ilgili bakım vs bilenler varsa önerilere açığım.
nerdeyse yaşasın hipo diyecegim geldi.aebenciğim eh işte ucundan kenarından köşesinden monti yapmaya çalışıyorum bende.kayınvalideme hipoglisemimi etkiliyor diye malesef yalan söylüyorum o da yemekleri pirinçsiz patatessiz bezelyesiz ve havuçsuz yapmaya çalışıyor.bilse rejim yaptığımı asla montiye uygun yemekler yapmaz.kuruduğumu yüzümün çöktüğünü daha fazla zayıflamamam gerektiğini söyleyip duruyor :)
arada birde eşime neden tatlı almıyorsun canım şunu çekti falan diyorum o da olmaz sonra kötü oluyorsun diyince kurtarıyorum.gerçi dışarı çıktığında kayınvalidem alıp getirmeye çalışıyor ama yine hipoyu sebep gösterip yememeye çalışıyorum.
1 günlügüne mazuru yok nazlım tabiki olabilir .ama ertesi gün ekmek yediginizde kilonuz artacakdır eminim buna hazır olun .günaydınlar herkese . ben dünki menümü yazayım hemen
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
5 adet zeytin
öğlen
2 adet yumurta ile yapılmış bol yeşilikli salata
beyaz peynir
ara
1 adet portakal
akşam
kavurmalı yumurta
yoğurt
bu hafta protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum . banu perşembe günü protein günü yapalı demiş aeben ablama bende perşembe günü hiç ekmek yemeyip tamamen protein takılayım diyorum ne dersiniz ..
hepinize hayirli sabahlar
dunku menum
sabah 8:30
2 dilim ekmekle monti kahvalti
oylen 13:00
bol salatayla 1 parca tavuk biftek ve az peynir,ayran
ara 17:00
1 elma
aksam20:00
2 tane tavuk (baget),salata ve yogurt
nazlım tamamen pro deyil pro egırlıklı canım ..evet aeben ablamda uygun görürse bende yaparım perşembe tamamen pro ..
selam montinin gülleri...:)))
ben bugün dr. gittimm..Dr. iyi gidyior inş bu ayda yumurtan gelişmiş dedi ek ostrojen horm. için bir ilÇ verdi çarşamba tekrar gideceğimm...Bugün 13.günüm ama dagha ilişki günü yada çatlatma iğnes ivermedi sanırım istediği büyüklüğe gelmemiş yumurtam..17mm..olmuş kendi gözümle gördüm....(ekrana bakmak için asistanına göz kırptım ekranı görebilmem için bana çevirsin diye..Oda sağolsun çevirdi....))))
eskiden göremiyordum artık anlıyorum..EEE haftanın 3 günü ultrasano girince..:)))
Hakkımda hayırlısı kızlarrr...Daha az yiyorumm...Ama montiye halen geçemedimm..Ama geçecemmm..Geçmem lazımm...
Bu arada zilimm çok sağol her cuma aklına gelip benim için dua etmen beni çok mutlu ediyorr..Allah hepinizden Razı olsunn..İnşallah hayırlısı ise tabii bu ay bebeğime kavuşurum...
yeni evlisin aynı nazlımla aynı sene evlenmişsiniz .. bende daha büyük sanıyordum seni..ankara batıkentte oturuyorum. 2 yıllık evliyim çocuk yok yaşım 25
bugünkü menüm
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurtanın beyazı( ben yumurtanın sarısını sevmıyorum)
maydanoz
1 domates
4zeytin
şekersiz ıhlamur
sonra bugun sadece 1.5 lt su içdim
1 saat 50dk spor yapdım
öğlen:
közlenmiş patlıcanı tavada bıberle bırlıkte kavurdum
2 dilim ekmek
ara: 1 elma bır avuç badem
akşam:kabak yemegı
yogurt
ara: 2 tarçınlı hurma
abla ben bu hurmaları arada yıyebılır mıyım yoksa hemekle bırlıktemı tüketeyım sana özenıp bugun hurma aldım :)
Aben ablam hangi konu için uyarmıştın kaynamış sanırım göremeidm ben:26::26::26::26::26:
okiş banum siz nasıl isterseniz saglıklı ve montiye uygun oldukdan sonra niye olmasın . daha evelde aynı konu için uyarmıştım seni ama karıştı arada sanırım ...
mönün iyi hasretim afiyet olsun ... eksikleri kendin yazmışsın zaten .
z.yagını yaptık dünde sarımsak yaptıkkızmın kafası tam salata sosu oldu duymasın .
çabuk uzasın sitiyorlar . nerde o k.k daki saç uzatten link ocdim biliyorsan kapyalayabilirmisin buraya bide onu denyelim . çok seyreldi yavrumun saçları .önceden çok sıktı ..
nerdeyse yaşasın hipo diyecegim geldi.
1 günlügüne mazuru yok nazlım tabiki olabilir .ama ertesi gün ekmek yediginizde kilonuz artacakdır eminim buna hazır olun .
ama ertesi gün tartılmasanız benim gibi sorun yok tebe .
mönün harika fıstıgım afiyet olsun ...
akşamı kaçda yiyorsun nazlım ??
çüperrr çüperrr çamlıcam ...
nazlım tamamen pro deyil pro egırlıklı canım ..
sebze.. pro .. agır korbon yok o kadar. sırf pro bünyenizi durdurur . montinin etkisi kalmaz ...
[ı]son günlerde ne yaparsam yapayım göbegim aldı başını gidiyorrrr
Bol su btik çayıda işe yaramıyor sanırımm yaklaşan reglimden
hepicigi iner inşş[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?