spor nerde benı platese özendirdin şimdi sen yapmıyorsun
masum sen 5 günde 5 kilo dıyetını yapmış mıydın? diyet başarı öykülerinde sevgi isimli bı bayan hep o dıyetle vermiş kıloyu. bende takılırsam 64te o dıyetı uygulasammı acaba
cnm ben sporu bırakalı çok oldu
hastanede kaldık bir süre oglanın teki ameliyat oldu,sonra bayram şimdidee ehliyet kursu için ders çalışıyorum
ama 10 aralıkta sınav bitisn hemen başlıycma spora
birde neden yemekle hurma yedinn ki biz meyveyi aç karnına yemeklerdne önce yi
yoruz unuttun mu
çok geçmiş olsun. araba korkumdan dolayı ben ehliyetı hep ertelıyorum ama sen aldıgına iyi etmışsın çünkü 2012den sonra almakdaha zorlaşcakmış ve yanında taha tecrübeli biri olmadan tarafıge çıkılmıyormuş.
haklsın yaa hurmada meyva nıyeyse düşünemedım :))))) çok güldüm kendime onu ben badem fındık fıstık gibi düşündüm yemeklerle bırlıkte yıyoruz ya çerezi hurmayıda öyle düşündüm
5 günde 5 kilo dıyetıne ne dıyosun?
cnm benimde amcam trafik kazasında vefat etti 2005 yılında
babamda 2007 yılınd abüyük bir kaza geçirdi gözüm hep koktuuu erteledim
amaaa artık olmazsa olmaz oldu benim için çocuklardan sonra
aktif kullanıcı olmak istiyorum ama hayırlısı bakalım
5 gün diyeti filan karıştımra bence yaa zaten kaç kilo daha vermek itiyorsun ki
o kilollar oldugu gbi geri gelirrr
unutmusum
21:00
bir büyük beyaz turp
yine misafir baskını vardı bu gece bizde şimdi kalktılar:))
eşim akşam üstü seminer için şehir dışına gitti,eve gelir gelmez üstünü giyindi çıktı gitti.sabah bi kongreye katılacakmış.. kendime de semizotu yemeği yapmıştım yerim duşumu alır oturur dizi izlerim oğlumu uyutunca dedim ama yemeğimi yeni yemiştim fikrim beynime tıkıldı kaldı:)) zırrr zil...eşimin iş arkadaşlarının eşleri spor salonu çıkışı uğramışlar..
daha ancak oturdum.walla misafir baskınlarına karşı evi sürekli toplu tutmaya çalışmaktan bittim artık
her daim biri gelecekmiş gibi yaşamak geriyor insanı..
sözde oturacaktım bu gece eni konu kafa dinleyecektim,kendime bakım yapacaktım .saç,kaş,oje manikür...gözlerim kapanıyor yorgunluktan...ben kaçar...
Turp ha,bayılırım,iyi fikir,yiyebiliyoruz yani.Hem de 21:00 de.Akşam yemeğinden sonra meyve dışında yenecek ne vardır ve de saat kaça kadar yenebilir.Evet kitabım yok:)))
eşim akşam üstü seminer için şehir dışına gitti,eve gelir gelmez üstünü giyindi çıktı gitti.sabah bi kongreye katılacakmış.. kendime de semizotu yemeği yapmıştım yerim duşumu alır oturur dizi izlerim oğlumu uyutunca dedim ama yemeğimi yeni yemiştim fikrim beynime tıkıldı kaldı:)) zırrr zil...eşimin iş arkadaşlarının eşleri spor salonu çıkışı uğramışlar..
daha ancak oturdum.walla misafir baskınlarına karşı evi sürekli toplu tutmaya çalışmaktan bittim artık
sözde oturacaktım bu gece eni konu kafa dinleyecektim,kendime bakım yapacaktım .saç,kaş,oje manikür...gözlerim kapanıyor yorgunluktan...ben kaçar...
olur hasret. acanım ekek makarna ve baklagil yulaf olmayan ögünlerde etin sevzenin salatanın yanında butür peynriler yenmesinde sakınca yok . ama tutupda % 45 yaglı peynirde yemeyin tabe ..ablam bu mesajini biraz acarmisin yani yagli peynirleri menümüzde et ve ekmek olmadigi sürece yiyebilirmiyiz mesela sölyle beyaz peynirli bi salata yapsam yesem olurmu :)
evet nazlım afiyet olsun .ozaman ilk atapta bunu sabah kahvaltıda yemeyeyim . yumurtalı kahvaltı yaptığım zamanlarda yiyebilirim ozaman
ahanda işte burada linki.
http://www.kadinlarkulubu.com/evde-...9242-haftada-1cm-uzayan-saclara-dersiniz.html
albendende okadar zilim . sati belli oldumu mecbur geçiyorduk tv karşısına ..ebru şallının bu dönem pilatese başlıycağı yok sanırım...
bi açıklama yapma ihtiyacıda duymuyor kendileri...biz başımızın çaresine bakıcaz artık...
her zaman aynı iştahla yapamıyorum şevkim kırıldı valla.her gün yürüme imkanım olsa yapmıycam zaten ama çocukla kışın zorçeşim işten karanlıkta geldiğinden dolayı ve yürüyüş arkadaşım hamiş olduğundan dolayı çıkamıyorum haftaiçi
bi ara çok istekli yapıyordum pilatesimi ama bu sıralardan ne yalan söyliim zor geliyor.ilacını içmesi gereken yaşlı insanlar gbi zordan kalkıp yapıyorum,görev ifşa eder gibi..başlayınca gerisi geliyorda başlayana kadar.....
kalkıp yapayım bari....üfff ebru üffff.....yaktın bizi....
ocdim canım azyiyor olabilirmisin malum karnını iyi doyurursan fazla açılılmıyor .öğle : kapuska yoğurt ve kırmızı et
ara: mandalina, yarım elma,2 adet hurma
akşama : salata yoğurt kapuska düşünüyorum
birde ben yemeklerden sonra çok çabuk acıkıyorum.2 saati zor tamamlıyorum nedenki acep su az içiyorum ondan olabilir mi ?
dünye hali hıoşgeldin aramıza ......Herkese Merhaba,
Dünden beri üyeliğimin onaylanmasını bekliyorum.
Pazar günü diyete karar verdim,Pazartesi günü de başladım.Daha önce bunu uygulayan arkadaşımın deneyimlerinden yola çıkarak karar verdim.Bu hayatımda yaptığım 2.diyet.Diğeri sadece 3.beyazdan uzak durmak ve power plate yapmaktı.Sonuçları çok güzeldi:)
38 yaşındayım.5 yaşında bir oğlum var.1,68 boyundayım.Şu an 61,5 kiloyum.(Regl öncesi de olsa tartıda alışık olmadığım bir kilo) Ortalama 56-57 kilo olurum Ama yaşım gereği metebolizmam çok yavaşladı bunu çok net görüyorum.Şu aralar düzenli olmasa da spor yapıyorum.
Kitabı ben de bulamadımAma bu forumu keşfetmek benim için harika oldu.Konuyu açan ve emeği geçen herkese teşekkürler.Internette vaktim oldukça geçiyor ama buradaki diyet dışı yazışmalara sanırım yetişemem:)
0-3 yaş Anneli oyun grubum var.0-3 yaş çocukların özel dönemi bu yüzden çok ilgimi çekiyor.Bir arkadaşın yazdığı çocuğuyla ilgili maili okudum.Onu rahatlatacak önerilerim olur.Örneğin ilki Sabiha Paktuna Keskinin yöntemlerini ve tarzını hiç benimsemiyorum.Acının herkes tarafından hissedilme şekli farklıdır.Bir çocuğun acı çektiğinizi anlaması için onun saçını çekmeniz,acınızı tarif eden bir tavır değildir,çocuğun yanlışını tekrarlayarak,durumu normalleştirmektir.Çocuğunuzun bu tür onaylamadığınız özellikle şiddet içeren(terlik atmak,saç çekmek,küçük bir tokat ta şiddettir) tavrılarını gördüğünüzde yapılacak ilk şey net,anlaşılır ve kısa cümlelerle "Bunu sakın yapma lütfen,bu canımı acıtır"demek ve bunu yere eğilip göz teması kurarark yapmak.Evet her defasında belki 4 kere belki 10 kere ama bunu yapmak gerekiyor.10 kere yapılır çünkü o da sizin sınırınızı bilmek ister"Hımm acaba her yaptığımda annem uyarıyor mu,yani bu yaptığım gerçekten kötü birşey mi"denemesinden dolayıdır.1 kez bile olsa vazgeçmeyin,geri adım atmayın.Bu durumu normaleştiren bir tavır olur..."Mahrum bırakmak" ta etkili olur.İlginizden mahrum bırakmak .Ama bu çocuğu terketmek,konuşmamak,surat asmak değil.Örneğin bu davranışı kucağınızdayken yaparsa onu yere bırakmak ilgiden mahrum bırakmaktır.Odadan çıkmayın,terketmeyin.Ayrıca bu davranışınızın nedenini de söyleyin"Canım çok acıdı,bunu yapma"dedikten sonra onu yere bırakmak,bu davranışı onaylamamak anlamına gelir.Sözünüzü davranışınızla onaylamak demektir.Bu konular uzun kafanızı şişirmeyeyim:))))
Dün yediklerimi ben de yazacağım.Fikrinizi söylerseniz sevinirim.
Hepinize sevgiler.
1.gün 28.11.2011
Kilo 61,5
09:00 2 mandalina
09:30 1 dilim doygun entegral ekmek
1 biber
yarım domates
1 salatalık
6 zeytin
az yağlı peynir (k.k)
şekersiz kuşburnu çayı
13:30 2 parça biftek
Yeşil salata(domates,biber,salatalık)
1 küçük kase yoğurt
14:30 1 sade kahve
19:30 Omlet(mantar,kabak,soğan)
Yoğurt
2 lt.su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?