Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

kajum insan sevgisi ve sorumluluk diyim... inanın tüm mesajlarınzın ayrıntılarına kadar okuyorum . baya zamanımı alıyor ama şikayetçi deyilim . bir güzel sözünüz yetiyor birde iç rahatlıgı ..
kajum canım hurma meyve meyveleri ne zaman yiyorsan onuda o zaman ye ...4 medine hurma 1 porsiyon meyve kajum ..

günaydın aeben ablacığım

kajum canım gördügüm kadarıyla yaptıgım yorumları fazla okumuyorsun ... mönülerinde hep uyardıgım noktalar hala devam ediyor unutma diger arkadaşların mönülerine yaptıgım yorumlar hepiniz için geçerli.
okadar çok yazıyoruzki meyveyle ögün karışmıycak diye. özellikle etle meyve kesinlikle karışmıycak diye
. meyve nedir ???.yada kuruyemiş hangi yiyceklerdir bunları kendiniz bişmeniz lazım .. aralarda kuryemiş mecbur kalmadıkça yok diyoruz hep peki çekirdek ne ?????:26:
umutmayalım damak tadımızdan azda olsa ödün vermeliyiz ..hem her canımızın çektigini yiyelim hemde kilo verelim malesafki olmuyor işte ..

spor konusunda katılıyorum sana kajum . banuuu
ama takıldıgınızda öyle 5.günde 5.kilo diyeti tarzı diyetleri asla tavsiye etmem . ha yaparsınzı kendiniz bilirsiniz . faskat bıraktıfınızda tekrar kilo almaya ve ertesindende kilo verememeye hazır olun derim ..benden abla nasıhati ...
kilonu zdurdugunda biraz proya agırlık verip agır karbonları kesersenizde kilonuz tetiklenir . vede sabırlka beklemelisiniz belki böyle sabır demek sıkıcı oluyor fakat uzun vadede en iyi sonuç alınan budur . bunları laf olsun diye yazmıyoırum kıslar ve sadece kajuma yazmıyorum bunları ...hepsi deneyim sonucudur inanın

günaydın nazlım ..
fıstıgım nasılsın . hala eski işyerindemisin hiç yazmıyorsun yahu ..
taşınma işi ne oldu ??

çok iyiyim ablacığım hamdolsun sen nasılsın ..evet ablacığım hala eski işyerindeyim . taşınma işi 2 aya kadar olacak ablam ALLAH kısmet ederse . eski ev sahibi bu haftasonuna doğru çıkıyor İNŞALLAH ondan sonra boya badana ufak tefek tadilatlardan sonra eşyaları alıp geçeceğiz kısmetse .

oh iyiymis :)))

dünya hali canım mönülerin çok başarılı
eger kahve tiryakisi isen ilk haftalrda günde 1 fincan içebilirsin baktın kilonu kötü etkiliyor ozaman kesersin .
kuruyemiş ögünlerde yenebiliyor 1 avuç yiyoruz genelde..
incirse meyve niyetine ama kuru meyvelerin şeker oranları tazelarina göre baya yüksek bnuda göz önüne alın derim .. yada taze meyveyle kuru meyveleri aynı anda yemeye çalışın ..nasıl portakal suyunu gl endeksi yüksek diye ,gl endeksi düşük greyfurd limon suyula beraber içiyoruz onu gibi.

mönün güzel hesretim afiyet olsun ...
ev işi baya enerji yaktırıyor dimi ,hele süpürge yaparken karın kaslarını hiseden varmı ??

unutmusum

21:00

bir büyük beyaz turp
afiyet olsun .
Turp ha,bayılırım,iyi fikir,yiyebiliyoruz yani.Hem de 21:00 de.Akşam yemeğinden sonra meyve dışında yenecek ne vardır ve de saat kaça kadar yenebilir.Evet kitabım yok:)))
açıkmadıkça gece ar yapmıyoruz .. 1 porsiyon meyve .yada 1 br yagsız süt .yada ayran .olabilir .
geceki arayı genlde akşam ögününden 3.4. saat sonra yapıyoruz ...
kitabının olması sorun deyil ama olsa faydali bir kitap sadece montignac yapmaş için deyil bilgiler ...
kitap bulabilrsin sanırım (kadına özel montignac . ergenlikden menopoza.'')
zilimim yüzü yumşak canım o gitmedigi halde evi hep böyle ... allah kolaylık versin . şahsen bende dayanamazdım dur deme noktası bulurdum mutlaka ..
hasretim sen montiyi hiç unutmuyorsun maşallah ..okadar ara versende ..

sabah arabanın arkasından eve tam bir torba yani nerden baksan 30 kilo verdir banum ceviz indirdik . 1.2. ay öncede 15 kilo kadar getirmiştik . 5 kiloyamı dert ettin .... kabuklu cevize bişi olmaz yeterki fazla nemli yere koyma yok mu müsaid bolkonun .
ben bebelere çok yediriyorum kendimde severim . eşim ısmaryor yurdun dörtbir yanından . 1 torbasınıda eşe dosta dagıtmış ..

kaynaga gelince çabuk bozulur . eşim afyon taraflarına getirince alır bol bol hemen buzluga koyarım bişi olmaz . ama tadı degiştiyse yapacak tek şey kaymaklı yumurtadır ..

Allah yeni evinde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim

ay ne çok yazmışsınzı yav oku oku yorumla bitmedi...
kendi mönülerimide yazamadım .. ev öylede duryor biri çıkıp gelmese bari...

nazlısım su ve çaylar yokmu ???*
bak çok pro almışsın bu proları tamzilemek için bol su lazım ...

inşallah nazlım ... kyv. uzakmı bari..

ben kaçtı sonra gelirim .....

ABLAM GÜNDE 2 LİTRE SU VE 2 FİNCAN KAYISILI YEŞİL ÇAY İÇİYORUM .

kayınvalideme uzak ev ablam arabayla yarım saatte gidiyor

yok ablam ev isi degildi aksam isne gidiyorum ben 2 saatlik orda yaptim süpürgeyi :)

nasil unutayim benim bi gözüm hep burdaydi :)

Son düzenleme:
ben bugünki menümüde belirledim onuda yazayım hemen

sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
8 adet yeşil zeytin

öğlen
peynirli salata
yoğurt

ara
1 portakal

akşam

tavuk sote
yoğurt
salata

bu akşam akşam yemeğimi geç yemek zorunda kalacağım misafirim gelecek onlarda 20:00 dan önce gelemeyeceklermiş . bide tatlı yaptım ondan uzak durmam lazım

selammmmm
ben geldimmm dışarı çıktım bebelerle accıkkkk,bime gittim hazır köfte çeşitleir gelmiş
aldım sonra bıraktım valla içime sinmedi yufka aldım geçen kalan patatesleri börek yapayım die
dün eşim ekmek aldı dilimlli 4 dilimi 600 gr gelmiş bende kestimm sabah 2 dlm yedim halde acıktım demekki
az yemişim 3 dlm yemeyede korktum vallaaa dilimler kalındı çünkü :26::26::26::26::26::26::26:

aben abla gı kaymagı yen aldık daha,son tarihi 13 aralık diyor yiyince biraz acımsı geliyor
ben kek yapıyorum bozulmaya yüz tutan kaymaktannn
cevizid alıyıkkkk heme 5 kilo ozmannnn bende zilim gibi kırıp balın içine katıyorum yediriyorum sabahlarııı
bende yiyorum kaşık kaşıkkk

nazcımm
valla bencede gayet ii aranızın uzak olması,birlkte oturyordun degilmi görümcen bekarmı?
bende artık insanlara eskisi gibi dgelim vallahi ya benimkilerd eçok fenalar yaniii
insanın ogluna güveni olmazmı bizimkilerin yok ev aldıkk yanlış yaptınız diyen bir aileee

zilimmm
benimde hiç holanmadııgm şeyudir çat kapı olayı
valla herzmanda temiz düzeli olamıyorsunnn yaaaa
seninde yüzün yumuşak tabikiiiii insanların avantajıda bu zatennn

evet canım kaynanamla beraber oturuyorum . görümcem evli ama çok kıskanç ve fesat bir tip . geçen aylarda eşime mesaj çekmiş tesadüfen telefon benim elimdeydi bende okudum eşime sen benim kardeşimsin seni çok seviyorum ama benimde görüpte görmemezlikten geldiğim şeyler var diye ... bende biraz zaman geçtikten sonra sordum neymi görüpte görmemezlikten geldiğin şeyler söylede bende bileyim dedim . konuşmak istemiyorum bu konuları dedi tabi söyleyecek bişeyi yok ondan sonra yüzüme bakacak suratı kalmadı .

günaydın kıslar...
banum iyi walla 2 çocukla dışarı çıkabiliyorsun cnm..artık seninkiler laftan anlıyorlardır ama değilmi...
kaymağın acılaşmışına denk gelmedim hiç cnm.zaten aldığımızın gerçek kaymak olup olmadığıda tartışılır.hazır ürün sonuçta..çokta dayanmıyor haftasına kalmadan sağı solu küf oluyor dolabın altında tutunca..evden uzak bir yere falan gidersen dondurucuda muhafaza ediyorum ben.küflenirse de atıyorum ama tadı acılaşmışına hiç denk gelmedim cnm..
cevizde dayanır buldursan al kaçırma bence..nemsiz yerde muhafaza edersin.ben çocukkken annanemlerde getirirdi bize.koca bi teneke kutuyla.annemin kiler odası vardı orda dururdu.gelir geçer alır kırar yerdik..

aebenim zaman zamanda hep yazmışımdır ,sabrından dolayı seni anneme benzetiyorum aplam..ve çoook seviyorum walla billa..

dünyahali ben de istanbuldayım.eşim ankara ben izmir karşıyakalıyım cnm.ama aebenimin ve banumun dediği gibi fazla yumuşak yüzlülüğümden dolayı habersiz çok gelenim oluyor.küçük çocuğum yokken sorun olmuyordu akşam yatmadan evi düzenleyip bıraktığım için ama artık evi 24 saat toplu tutamadığımda oluyor çocuk faktöründen dolayı.evimde biraz fazla büyük malesef 3 kişi için.15 güne kadar tekrar çalışmaya başlıycam asıl o zaman ne yappacağım diye düşünüyorum kara kara...bakalım allah verir inşallah kolayınıda üstesinden gelebilirim...

ama bende isterdim hayatı biraz hesapsız yaşamayı.sürekli planlı ve düzenli yaşamaya çalışmak yoruyor zaman zaman insanı.her daim düzenli olmak,sürekli dolabımda misafir için ikramlı hazır bulundurmak falan gibi....

aebenim unuttum dün yazacaktım aplam...
eğer kızının saçı için o sinamekili kürü kullacaksan bemix ampul yerine bepanten al..bemixin kokusu çok feci bişey.on kere yıkasanda çıkmıyor.kuruturken bile ekşi ekşi kokuyor..kuaförüm bile saçına bişeymi sürüyorsun demişti sarmısak bile bemix kadar kötü kokmuyor yani..bemix'te bepanten ampul'de b vitamini sonuçta.banada eşim demişti.gece arkasına dönüp yatmaya başlamıştı kafamın kokusundan dolayı cnm ben sana yarın bepanten alayım o bu kadar kokmaz aynı vitamin zaten demişti.bi dahada bemixi kullanmamıştım.

ama çok faydasını gördüm o kürün.benim o açık sarı saçlarımdan açık kumrala dönerken tutam tutam koptu saçlarım.işlemlerden dolayı.ve kısaltmak zorunda kalmıştım.hiçte alışık değilim kısa saça.hemen kk'dan bişeyler bulurum ümidiyle araştırırken buldum o kürü çok besledi ve hemen uzattı saçlarımı.tavsiye ederim..hatta o topiğede yazmıştım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…