MENÜMÜ YAZAYIM UNUTMADAN
sabah7:30
:2 armut minikti
yeşil çay
kahvaltı(9:30)
2dlm ekmek
peynir-zyt
bol maydanoz limonlu
öglen(13:30)
tavuk haşlama
(gögüs haşladım suyunaa baharat atıp çorba gibin yidim)
yogurt
1 turp
akşam(18:00)
kapuska ve yogurt( tarçınlı)
ara(21)
1 porsiyo meyve yerim
3lt su
2 form çay
4 yeşil çay
abla sana hayranım yaa hepimize nasıl yetişiyosun. hepimize tek tek menülere yorum yapıyosun en baştan okuyosun.
kızlar be çok takıp edemıyorum yorumlarınızı okudugumda oluyo çogu zmanda yediklerimi yazıp çıkmak zorunda kalıyorum.
aeben abla ben sana özenip hurma aldım onu öğünlerdemı yıyeyım aralardamı
gününüz aydın yüzünüz güler olsun . monti arkidislerim .bugün degişik açayım didim .
işe koyulamdan bakıp yorumlayıp kaçayım hemencik ..
olur hasret. acanım ekek makarna ve baklagil yulaf olmayan ögünlerde etin sevzenin salatanın yanında butür peynriler yenmesinde sakınca yok . ama tutupda % 45 yaglı peynirde yemeyin tabe ..bir çok normal peynir % 20 yaglı civarlarda onlar bu bahsetigin yenir drumdalar .
evet nazlım afiyet olsun .
teşekküler ocdim
kajum canım gördügüm kadarıyla yaptıgım yorumları fazla okumuyorsun ... mönülerinde hep uyardıgım noktalar hala devam ediyor unutma diger arkadaşların mönülerine yaptıgım yorumlar hepiniz için geçerli.1 armut
kahvaltı 10:00
hastanedeydık o nedenle 1 simit şekersiz çay
öğlen14.15
kanat ızgara
yogurt
domates
tarçınlı hurma 4 tane yedim :)(
1 saat plates
40dk yürüyüş ve koşu
2litre su
ara: 2 erik
akşam 19.00
kabak yemegı z.yaglı
yogurt
ara: abla arada çekirdek çitlemek istıyorum kavrulmamış bol suyla ohhhh çok seviyorum çekirdek
spor nerde benı platese özendirdin şimdi sen yapmıyorsun
masum sen 5 günde 5 kilo dıyetını yapmış mıydın? diyet başarı öykülerinde sevgi isimli bı bayan hep o dıyetle vermiş kıloyu. bende takılırsam 64te o dıyetı uygulasammı acaba
günaydın aeben ablacığım
günaydın nazlım ..
fıstıgım nasılsın . hala eski işyerindemisin hiç yazmıyorsun yahu ..
taşınma işi ne oldu ??
oh iyiymis :)))gününüz aydın yüzünüz güler olsun . monti arkidislerim .bugün degişik açayım didim .
işe koyulamdan bakıp yorumlayıp kaçayım hemencik ..
olur hasret. acanım ekek makarna ve baklagil yulaf olmayan ögünlerde etin sevzenin salatanın yanında butür peynriler yenmesinde sakınca yok . ama tutupda % 45 yaglı peynirde yemeyin tabe ..bir çok normal peynir % 20 yaglı civarlarda onlar bu bahsetigin yenir drumdalar .
evet nazlım afiyet olsun .
teşekküler ocdim
dünya hali canım mönülerin çok başarılıBugünkü menüm
sabah 1 dilim doygun entegral ekmek
1 biber
yarım domates
1 salatalık
5 zeytin
az yağlı peynir (k.k)
3 kıvırcık
öğlen tavuk göğsü ızgara
peynirli salata
1 sade kahve((Yasaksa içmicem tabi artık,Ben yasak değil diye biliyordum çünkü,kitapta net birşey yoktu çünkü)
Akşam Kabak yemeği(mantarlı,yumurtalı)
Kereviz salatası
Yarın alışveriş yapmalıyım.Sebze almam lazım.
Fındık,ceviz,incir i ne zaman ve ne kadar yemek gerekiyor arkadaşlar
iyi aksamlar kizlar bugünkü menüm
8:45
3 kuru kayisi
09.00
2 dilim ekmek
beyaz pynir
biraz lor
zytin (saiyiyi unuttum)
domates
bir bardak süt(yagsız olmalı )
13:00
bir tabak taze fasülye kavurmasi
2 firin köfte( ekmeksiz)
yogurt
bir avuc findik
16:45
1 elma
17:00
biraz mantarli et sote
yesil salata
bir bardaga yakin ayran
2 litre su
1 yesil 1 form cay
bugün isyerinde süpürge günüydü
2 saat hic durmadan süpürgeee :)
afiyet olsun .unutmusum
21:00
bir büyük beyaz turp
açıkmadıkça gece ar yapmıyoruz .. 1 porsiyon meyve .yada 1 br yagsız süt .yada ayran .olabilir .Turp ha,bayılırım,iyi fikir,yiyebiliyoruz yani.Hem de 21:00 de.Akşam yemeğinden sonra meyve dışında yenecek ne vardır ve de saat kaça kadar yenebilir.Evet kitabım yok:)))
zilimim yüzü yumşak canım o gitmedigi halde evi hep böyle ... allah kolaylık versin . şahsen bende dayanamazdım dur deme noktası bulurdum mutlaka ..Nerede yaşıyorsun?İstanbul da pek olmaz ya da benim tanıdığım nerdeyse bütün ailelerde bu ani gelmeler yoktur:)Ciddiyim.Haberli gelinir.Ennnn samimi arkadaşlar en az 1 gün önceden haber verir diğer arkadaşlarımızla 1 hafta önceden planlarız yapacaklarımızı.Sana katılıyorum ben de habersiz gelmelerden hoşlanmam.Nasıl bilmiyorum ama insanlar da bunu biliyor,beni zor duruma sokmuyorlar.
hasretim sen montiyi hiç unutmuyorsun maşallah ..okadar ara versende ..aksam yemeginden 3 saat sonra ara yapabilirsin canim ama sart degil bu bir bardak süt olur veya yogurt olur hemde tarcinli olursa daha iyi olur tatli istegini keser bende turpu meyve yemektense sebze yiyim diye yedim aksam yemgimi erken yedigim icin cok aciktim o satte meyve yemekten iyidir dedim :)
günaydınlar efemmmm geçmişi okuyamadım bişiyler sorcam size aben abla ve zilimmm
1) dün eşim kaymak almış ama acı bir tat geliyor yiyince
bozulmuşmudur acep?
2) bu sene ceviz bulamadım kabuklu zar zor kv eski komşularındna ayarladık
ama eşim 5 kilo istemiş abartmış sın dedimmm ama bişiy olurmuki alsak 5 kilo
çok iyiyim ablacığım hamdolsun sen nasılsın ..evet ablacığım hala eski işyerindeyim . taşınma işi 2 aya kadar olacak ablam ALLAH kısmet ederse . eski ev sahibi bu haftasonuna doğru çıkıyor İNŞALLAH ondan sonra boya badana ufak tefek tadilatlardan sonra eşyaları alıp geçeceğiz kısmetse .
GÜNAYDINLAR MONTİNİN ÇITIRLARI DÜNKİ MENÜMÜ YAZAYIM HEMEN
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
salatalık + domates
5 adet yeşil zeytin
öğlen
2 adet haşlanmış yumurta
salata
yoğurt
ara
1 portakal
akşam
2 adet tavuk but
salata
1 bardak ayran
çok iyiyim ablacığım hamdolsun sen nasılsın ..evet ablacığım hala eski işyerindeyim . taşınma işi 2 aya kadar olacak ablam ALLAH kısmet ederse . eski ev sahibi bu haftasonuna doğru çıkıyor İNŞALLAH ondan sonra boya badana ufak tefek tadilatlardan sonra eşyaları alıp geçeceğiz kısmetse .
allah yeni evinde agiz tadiyla oturmayi nasip etsin canim
ay ne çok yazmışsınzı yav oku oku yorumla bitmedi...
kendi mönülerimide yazamadım .. ev öylede duryor biri çıkıp gelmese bari...
nazlısım su ve çaylar yokmu ???*
bak çok pro almışsın bu proları tamzilemek için bol su lazım ...
inşallah nazlım ... kyv. uzakmı bari..
ben kaçtı sonra gelirim .....
yok ablam ev isi degildi aksam isne gidiyorum ben 2 saatlik orda yaptim süpürgeyi :)dünya hali canım mönülerin çok başarılı
eger kahve tiryakisi isen ilk haftalrda günde 1 fincan içebilirsin baktın kilonu kötü etkiliyor ozaman kesersin .
kuruyemiş ögünlerde yenebiliyor 1 avuç yiyoruz genelde..
incirse meyve niyetine ama kuru meyvelerin şeker oranları tazelarina göre baya yüksek bnuda göz önüne alın derim .. yada taze meyveyle kuru meyveleri aynı anda yemeye çalışın ..nasıl portakal suyunu gl endeksi yüksek diye ,gl endeksi düşük greyfurd limon suyula beraber içiyoruz onu gibi.
mönün güzel hesretim afiyet olsun ...
ev işi baya enerji yaktırıyor dimi ,hele süpürge yaparken karın kaslarını hiseden varmı ??
afiyet olsun .
açıkmadıkça gece ar yapmıyoruz .. 1 porsiyon meyve .yada 1 br yagsız süt .yada ayran .olabilir .
geceki arayı genlde akşam ögününden 3.4. saat sonra yapıyoruz ...
kitabının olması sorun deyil ama olsa faydali bir kitap sadece montignac yapmaş için deyil bilgiler ...
kitap bulabilrsin sanırım (kadına özel montignac . ergenlikden menopoza.'')
zilimim yüzü yumşak canım o gitmedigi halde evi hep böyle ... allah kolaylık versin . şahsen bende dayanamazdım dur deme noktası bulurdum mutlaka ..
hasretim sen montiyi hiç unutmuyorsun maşallah ..okadar ara versende ..
sabah arabanın arkasından eve tam bir torba yani nerden baksan 30 kilo verdir banum ceviz indirdik . 1.2. ay öncede 15 kilo kadar getirmiştik . 5 kiloyamı dert ettin .... kabuklu cevize bişi olmaz yeterki fazla nemli yere koyma yok mu müsaid bolkonun .
ben bebelere çok yediriyorum kendimde severim . eşim ısmaryor yurdun dörtbir yanından . 1 torbasınıda eşe dosta dagıtmış ..
kaynaga gelince çabuk bozulur . eşim afyon taraflarına getirince alır bol bol hemen buzluga koyarım bişi olmaz . ama tadı degiştiyse yapacak tek şey kaymaklı yumurtadır ..
ABLAM GÜNDE 2 LİTRE SU VE 2 FİNCAN KAYISILI YEŞİL ÇAY İÇİYORUM .
kayınvalideme uzak ev ablam arabayla yarım saatte gidiyor
yok ablam ev isi degildi aksam isne gidiyorum ben 2 saatlik orda yaptim süpürgeyi :)
nasil unutayim benim bi gözüm hep burdaydi :)
çok sevindim ,niyeyse ..
selammmmm
ben geldimmm dışarı çıktım bebelerle accıkkkk,bime gittim hazır köfte çeşitleir gelmiş
aldım sonra bıraktım valla içime sinmedi yufka aldım geçen kalan patatesleri börek yapayım die
dün eşim ekmek aldı dilimlli 4 dilimi 600 gr gelmiş bende kestimm sabah 2 dlm yedim halde acıktım demekki
az yemişim 3 dlm yemeyede korktum vallaaa dilimler kalındı çünkü :26::26::26::26::26::26::26:
aben abla gı kaymagı yen aldık daha,son tarihi 13 aralık diyor yiyince biraz acımsı geliyor
ben kek yapıyorum bozulmaya yüz tutan kaymaktannn
cevizid alıyıkkkk heme 5 kilo ozmannnn bende zilim gibi kırıp balın içine katıyorum yediriyorum sabahlarııı
bende yiyorum kaşık kaşıkkk
nazcımm
valla bencede gayet ii aranızın uzak olması,birlkte oturyordun degilmi görümcen bekarmı?
bende artık insanlara eskisi gibi dgelim vallahi ya benimkilerd eçok fenalar yaniii
insanın ogluna güveni olmazmı bizimkilerin yokev aldıkk yanlış yaptınız diyen bir aileee
zilimmm
benimde hiç holanmadııgm şeyudir çat kapı olayı
valla herzmanda temiz düzeli olamıyorsunnn yaaaa
seninde yüzün yumuşak tabikiiiii insanların avantajıda bu zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?