birde konumuzla alakası yok kıslar ama içinizde bu lorealin köpük boyalarıyla saçını boyayan varmı?kk'da gördüm okudum bazı yorumlar ama koyu yapıyor falan diye yazanlar olmuş kararsız kaldım.içinizde tecrübe eden varmı?
evet canım kaynanamla beraber oturuyorum . görümcem evli ama çok kıskanç ve fesat bir tip . geçen aylarda eşime mesaj çekmiş tesadüfen telefon benim elimdeydi bende okudum eşime sen benim kardeşimsin seni çok seviyorum ama benimde görüpte görmemezlikten geldiğim şeyler var diye ... bende biraz zaman geçtikten sonra sordum neymi görüpte görmemezlikten geldiğin şeyler söylede bende bileyim dedim . konuşmak istemiyorum bu konuları dedi tabi söyleyecek bişeyi yok ondan sonra yüzüme bakacak suratı kalmadı .
günaydın kıslar...
banum iyi walla 2 çocukla dışarı çıkabiliyorsun cnm..artık seninkiler laftan anlıyorlardır ama değilmi...
kaymağın acılaşmışına denk gelmedim hiç cnm.zaten aldığımızın gerçek kaymak olup olmadığıda tartışılır.hazır ürün sonuçta..çokta dayanmıyor haftasına kalmadan sağı solu küf oluyor dolabın altında tutunca..evden uzak bir yere falan gidersen dondurucuda muhafaza ediyorum ben.küflenirse de atıyorum ama tadı acılaşmışına hiç denk gelmedim cnm..
cevizde dayanır buldursan al kaçırma bence..nemsiz yerde muhafaza edersin.ben çocukkken annanemlerde getirirdi bize.koca bi teneke kutuyla.annemin kiler odası vardı orda dururdu.gelir geçer alır kırar yerdik..
aebenim zaman zamanda hep yazmışımdır ,sabrından dolayı seni anneme benzetiyorum aplam..ve çoook seviyorum walla billa..
dünyahali ben de istanbuldayım.eşim ankara ben izmir karşıyakalıyım cnm.ama aebenimin ve banumun dediği gibi fazla yumuşak yüzlülüğümden dolayı habersiz çok gelenim oluyor.küçük çocuğum yokken sorun olmuyordu akşam yatmadan evi düzenleyip bıraktığım için ama artık evi 24 saat toplu tutamadığımda oluyor çocuk faktöründen dolayı.evimde biraz fazla büyük malesef 3 kişi için.15 güne kadar tekrar çalışmaya başlıycam asıl o zaman ne yappacağım diye düşünüyorum kara kara...bakalım allah verir inşallah kolayınıda üstesinden gelebilirim...
ama bende isterdim hayatı biraz hesapsız yaşamayı.sürekli planlı ve düzenli yaşamaya çalışmak yoruyor zaman zaman insanı.her daim düzenli olmak,sürekli dolabımda misafir için ikramlı hazır bulundurmak falan gibi....
aebenim unuttum dün yazacaktım aplam...
eğer kızının saçı için o sinamekili kürü kullacaksan bemix ampul yerine bepanten al..bemixin kokusu çok feci bişey.on kere yıkasanda çıkmıyor.kuruturken bile ekşi ekşi kokuyor..kuaförüm bile saçına bişeymi sürüyorsun demiştisarmısak bile bemix kadar kötü kokmuyor yani..bemix'te bepanten ampul'de b vitamini sonuçta.banada eşim demişti.gece arkasına dönüp yatmaya başlamıştı kafamın kokusundan dolayı cnm ben sana yarın bepanten alayım o bu kadar kokmaz aynı vitamin zaten demişti.bi dahada bemixi kullanmamıştım.
ama çok faydasını gördüm o kürün.benim o açık sarı saçlarımdan açık kumrala dönerken tutam tutam koptu saçlarım.işlemlerden dolayı.ve kısaltmak zorunda kalmıştım.hiçte alışık değilim kısa saça.hemen kk'dan bişeyler bulurum ümidiyle araştırırken buldum o kürü çok besledi ve hemen uzattı saçlarımı.tavsiye ederim..hatta o topiğede yazmıştım...
birde konumuzla alakası yok kıslar ama içinizde bu lorealin köpük boyalarıyla saçını boyayan varmı?kk'da gördüm okudum bazı yorumlar ama koyu yapıyor falan diye yazanlar olmuş kararsız kaldım.içinizde tecrübe eden varmı?
ben hic sevmiyorum ikisiyle alisverise gitmeyi ,bisey alma konusunda bi problemimiz yok bende ayni senin gibi yapiyorum ama hic durmuyolar ya saga sola kosturuyolar kavga ediyolar su mutsuz ev kadinlarinin ilk fragmani vardiya ona benziyolar ayni hahha ALllahtan bugüne kadar bi yeri kirip dökmediler ama :) büyügü 5.5 ufaklik da 3 yasindahey allahım ya ne isterelr bu kaynana -görümce ikilisi sgelinlerden anlamıyorum
benimde bir erkek kardeşim var ve 5 gün sonra askerden gelicek nişan yapıcaz inşşş
ve nişanlısını bile kardeşim gibi görüyorum ciddeenn a
farkı yok yanii kardeşimdennn hatta daha sık görüşüyorum desem yalan olmaz yaniii
zilim benimkilerin dışarı çıkınca huysuzluk problerleri yo allahtan yok olsa ne yaparım 2 tane yaa
birdee anlıyorlar tabi artık herşeyi 4 yaşın içindilerrr yni
mesela ben markete gidince 1 tane bişey alma hakkınız var derim ve başka bişiy almazlarr
tabiii huysuzuklarıda yokd egil başka konulardaaa
ayyyy bende sarımsak yaptım bir kaç kezz valla eşim isyan etti yan birdaha yapmadım ama bu sinameki ampül ikilisi iyi fikirmiş
ben hic sevmiyorum ikisiyle alisverise gitmeyi ,bisey alma konusunda bi problemimiz yok bende ayni senin gibi yapiyorum ama hic durmuyolar ya saga sola kosturuyolar kavga ediyolar su mutsuz ev kadinlarinin ilk fragmani vardiya ona benziyolar ayni hahha ALllahtan bugüne kadar bi yeri kirip dökmediler ama :) büyügü 5.5 ufaklik da 3 yasinda
ben hic sevmiyorum ikisiyle alisverise gitmeyi ,bisey alma konusunda bi problemimiz yok bende ayni senin gibi yapiyorum ama hic durmuyolar ya saga sola kosturuyolar kavga ediyolar su mutsuz ev kadinlarinin ilk fragmani vardiya ona benziyolar ayni hahha ALllahtan bugüne kadar bi yeri kirip dökmediler ama :) büyügü 5.5 ufaklik da 3 yasinda
bilgili'cim teşekkürler cvp yazdığın için cnm..
birde diğer boyalara oranla daha fazla olduğu yazıyordu bir yerde yalnış hatırlamıyorsam.benim saçlarım kürek kemiklerime kadar.yada (afedersiniz)iç çamaşırımın kopça hizasına kadar diyebiliriz...bu uzunlukta ve katlı kesim bir saça bir kutu köpük boya yetermi?birde saçımda şu an boya var ama aktı tabii.altta sarılarım güneşte dore pırıltılar şeklinde belli.dibine öncedenmi sürsem yoksa komple aynı andamı? kendim ilk kez boya yapacağım evde..oğlum kuaförde durmayacak, boya işide uzun bi iş..eşim eve geldiğinde geç oluyor.kendim yapsammı diye düşündüm.sadece kesim için kuaföre giderim diye düşündüm.15-20 dakikada kestirip çıkarım diye boya işini kendim yapmayı planlarım.umarım başarılı olurum.
kıslr birde perçem kestirmeyi düşünüyorum çok moda oldu yine...okulum başlamadan bakımdan geçeyim dedim...perçemi kullanmak zor mudur sizce?benim şu andada perçemim var ama yanda öyle olunca bi zorluğu yokta önde kahkül her gün nasıl olur bilemdim?:26:
Allah razi olsun canim cümlesinide insALLAH bağışlasın çocuklarını hasretim ...
ay çok güldüm yasom bu mesajına benim de okurken aklıma o fragman geldi.
afiyet olsun ayse aksama sebze türü bisey yiyebilirisnbende 2 gündür başladım kızlar.
bugün
sabah3 dilim kızarmış ekmek
peynir
yeşil zeytin ezmesi
salatalık
öğlen
1 kaşık kıyma ve 1 yumurtadan kıymalı yumurta
ypğurt
salata
akşama ne yesem bilemyorum
afiyet olsun ayse aksama sebze türü bisey yiyebilirisn
teşekkürler canım kırmızı biber közleyeceğim yanında da biraz kıyma kavurması tabiki yoğurt ve salatayla birlikte
Allah razi olsun canim cümlesinide ins
ya dimi uzaktan bakinca cok komik gözüküyo :)) ama o anda sinirden tam bir bomba oluyorum haha
Gerçekten uzaktan öyle gözüküyor, ben de dün akşam rüyamda gördüm bebiş doğmuş hiçbir kıyafet üzerine olmuoyr hepsini büyük büyük almışız anneme niye böyle yaptırdın bana diye kızıyorum bir de yeni doğmuş ama fırt dırt emekleyip duruyordu anneme soruyorum bunun böyle doğduğu gibi emeklemesi normal mi böyle mi oluyor hiç bilmiyordum ben falan diyorum
ama rüyamda ben de en az senin kadar bomba durumundaydım
ALLAH bebeğini hayırlısıyla bir çırpıda kucağına almayı nasip etsin canım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?