Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

birde konumuzla alakası yok kıslar ama içinizde bu lorealin köpük boyalarıyla saçını boyayan varmı?kk'da gördüm okudum bazı yorumlar ama koyu yapıyor falan diye yazanlar olmuş kararsız kaldım.içinizde tecrübe eden varmı?

canım ben yapmıştım, uygulaması çok rahat kesinlikle hiçbiryere dökülmesi söz konusu değil, kenid başına boyayabiliyorsun çok rahat ve çok kalıcı akmıyor ama gerçekten koyu yapıyor, istenilen rengin 1 ton açığını almakta veya boyayı tavsiye edilen süreden biraz daha kısa süre saçta tutmakta yarar var.

hey allahım ya ne isterelr bu kaynana -görümce ikilisi sgelinlerden anlamıyorum
benimde bir erkek kardeşim var ve 5 gün sonra askerden gelicek nişan yapıcaz inşşş
ve nişanlısını bile kardeşim gibi görüyorum ciddeenn a
farkı yok yanii kardeşimdennn hatta daha sık görüşüyorum desem yalan olmaz yaniii

zilim benimkilerin dışarı çıkınca huysuzluk problerleri yo allahtan yok olsa ne yaparım 2 tane yaa
birdee anlıyorlar tabi artık herşeyi 4 yaşın içindilerrr yni
mesela ben markete gidince 1 tane bişey alma hakkınız var derim ve başka bişiy almazlarr
tabiii huysuzuklarıda yokd egil başka konulardaaa

ayyyy bende sarımsak yaptım bir kaç kezz valla eşim isyan etti yan birdaha yapmadım ama bu sinameki ampül ikilisi iyi fikirmiş

amanınnnnn demekki sabah ekmegi hakikaten az yemişimmm
valla dilimleirni keisp koycam buay yani görün diye
2 yesemacıkıyorum 3 yesem korkuyorummm yanii yaman çelişki en iyisi 2.5

ögle yemegine zor attım kendmiii masaya
2 tavuk köfte,1 haşlama yumurta,bol roka,1 subardagı yogurt,8 bademm
ancak kesti vallahiiii

ben hic sevmiyorum ikisiyle alisverise gitmeyi ,bisey alma konusunda bi problemimiz yok bende ayni senin gibi yapiyorum ama hic durmuyolar ya saga sola kosturuyolar kavga ediyolar su mutsuz ev kadinlarinin ilk fragmani vardiya ona benziyolar ayni hahha ALllahtan bugüne kadar bi yeri kirip dökmediler ama :) büyügü 5.5 ufaklik da 3 yasinda

ALLAH bağışlasın çocuklarını hasretim ...

bende 2 gündür başladım kızlar.
bugün
sabah3 dilim kızarmış ekmek
peynir
yeşil zeytin ezmesi
salatalık

öğlen

1 kaşık kıyma ve 1 yumurtadan kıymalı yumurta
ypğurt
salata

akşama ne yesem bilemyorum

ay çok güldüm yasom bu mesajına benim de okurken aklıma o fragman geldi.

bilgili'cim teşekkürler cvp yazdığın için cnm..
birde diğer boyalara oranla daha fazla olduğu yazıyordu bir yerde yalnış hatırlamıyorsam.benim saçlarım kürek kemiklerime kadar.yada (afedersiniz)iç çamaşırımın kopça hizasına kadar diyebiliriz...bu uzunlukta ve katlı kesim bir saça bir kutu köpük boya yetermi?birde saçımda şu an boya var ama aktı tabii.altta sarılarım güneşte dore pırıltılar şeklinde belli.dibine öncedenmi sürsem yoksa komple aynı andamı? kendim ilk kez boya yapacağım evde..oğlum kuaförde durmayacak, boya işide uzun bi iş..eşim eve geldiğinde geç oluyor.kendim yapsammı diye düşündüm.sadece kesim için kuaföre giderim diye düşündüm.15-20 dakikada kestirip çıkarım diye boya işini kendim yapmayı planlarım.umarım başarılı olurum.

kıslr birde perçem kestirmeyi düşünüyorum çok moda oldu yine...okulum başlamadan bakımdan geçeyim dedim...perçemi kullanmak zor mudur sizce?benim şu andada perçemim var ama yanda öyle olunca bi zorluğu yokta önde kahkül her gün nasıl olur bilemdim?:26:

köpük boya denemedim ama saç boyama konusunda çok tecrübeliyim denemediğim renk kalmadı ve marka kalmadı çünkü.sana syoss u öneririm mükemmel şekilde eşit renk dağılımı oluyor çok memnun kalırsın hangi renk düşünüyorsun zilim

zilimm bende kısa perçem kestirmek istiyorum ama yakışırmı diye düşünüyorummm

aeben ablam bisey sorucam sana

simdi ben bugün ögle yemeginde evde malzemem olmadigndan bir kase kuruyemis ve bir bardak süt ictim.yarinda ögle yemegi saatinde disarda olucam sabahtan meyve yemyip ögle yerine 3 porsiyon meyve yesem nasil oliur yada ne yiyim ,sabahda evde kahvalti yapam sansim yok evde yumurtali kahvalti yapip öglene sandivic yapsam kahvalti yapmadan cikicam sandivic yapip yolda yiycem ne etcem ben simdi :)

Allah razi olsun canim cümlesinide ins

ya dimi uzaktan bakinca cok komik gözüküyo :)) ama o anda sinirden tam bir bomba oluyorum haha

Gerçekten uzaktan öyle gözüküyor, ben de dün akşam rüyamda gördüm bebiş doğmuş hiçbir kıyafet üzerine olmuoyr hepsini büyük büyük almışız anneme niye böyle yaptırdın bana diye kızıyorum bir de yeni doğmuş ama fırt dırt emekleyip duruyordu anneme soruyorum bunun böyle doğduğu gibi emeklemesi normal mi böyle mi oluyor hiç bilmiyordum ben falan diyorum
ama rüyamda ben de en az senin kadar bomba durumundaydım

ALLAH bebeğini hayırlısıyla bir çırpıda kucağına almayı nasip etsin canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…