Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bir dahaki sefere kicini iyi ört hahah hazira koncan dimi dogar dogmaz emekleyen bebek :)

sabah 1 avuç kaysı çiri

kahvaltı 10:00
1 bardak şekersiz ıhlamur
2 zeytın
1 kibrit kutusunun yarısı kadar peynır
1 domates
1 çay kaşıgı cevizli marmelat
2 çay kaşıgı kuşburnu marmelatı
2 dilim ekmek
4 yeşil biber

1 saat ayrobıç
25+25 50dk yürüyüş

öğlen 13.30
kabak yemegı
3 yemek kaşıgı yogurt
5 badem 2 avuç çekırdek

17.30
1mandalına
3 tarçınlı hurma

19.30
tavuk kanat ızgara
yogurt
domates (kıvırcık da sular gelirse yıkıyım sofraya koyacagım)

iyi aksamlar kizlar bugünkü menüm,

08:00 3 kuru kayisi

09:
2 dilim ekmek
ev yapimi acuka
ev yapimi marmelat
zeytin
bir bardak süt

12:00

bir elma

13:00
bir kase kuruyemis,bir bardak süt

17:00

2 haslanmis yumurtadan yesil salata yaptim ama ancak bir yumurta yemisimdir,cocuklar ayikladi saltadaki yumurtlaari :)

21:00

bir turp yerim

suyum henüz 1 litre heralde 1.5 olur anca
bir kupa yesil cay ictim bir kupada form icecegim ins

Son düzenleme:
afiyet olsun canim marmelatlari kendinmi yaptin?

kujum sonra kilo veremiyorum kilom sabit deme 2 avuç çekirdekkkkkk
kuşburnu da şeker varmıydı?

bu arada ben aşkam kıyma kavurmadım sadece kırmızı biber,ve mantar közleyip yedim yogurt ve salatayla aralarda da 3-5 badem atıştırdım bugün
saat 8-9 gibi de meyvemi yerim

iyi akşamlar kıslar....

mönün güzel nazlım ...amanıınn tatlıdan uzakdur güzel mönünü harap etme ...

zilim o dediginiz yerine evde şundan var eklesem olurmu ?? buda şaç dökülmeleri için .organik . bitki özleri .http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...hOTwAQ&usg=AFQjCNEETMDwtXUiUFLE8Q-dBdROUQXjnQ
olmassa ondanda alayım ...

Son düzenleme:
menümü yazayım hemen aben abla kaçmadann

sabah(7:30)
minik 1 elma,1 mandalin

kahvaltı(09:00)
2 dlm ekmek
bol limonlu maydonoz
peynir-zytn

ögle(12:00
1bardak yogurt
2 tavuk köfte
1 yumurta
8 badem
roka salatası

ara17:1 portakal

akşam(18:00)
1 tabak patlıcann yemegi
yogurt
tere-roka
2.5 lt su
bitki çayları 5 fincan

banum burdayım ama kaçtım bukadar mesaj yorum bekliyi .ama oglanı tekvandoya götürme zamanı gelmiş .....
zilim şu pattisli böregi yaptım dopalda ama aklında tam tarifin kalmamış biraz kafadan yaptımö her katına sürdüm inşallah fazla gelmiz 4 yufkaya kaç pattis hş yordun ???
söz bu mesajları yürünliycam ...

teşekkürler canım kırmızı biber közleyeceğim yanında da biraz kıyma kavurması tabiki yoğurt ve salatayla birlikte

acaba trabzon hurması yenilebiliyor mu arkadaşlar?

bu arada ben aşkam kıyma kavurmadım sadece kırmızı biber,ve mantar közleyip yedim yogurt ve salatayla aralarda da 3-5 badem atıştırdım bugün
saat 8-9 gibi de meyvemi yerim

aebenim olur tabi bu ampullerde.saç için olduğuna göre içinde zaten b vitamini mevcuttur kuvvetli muhtemel..hatta bence daha iyi bile olur.b vitamini tek tip vitamin bunun için de komplex vitaminler mevcuttur.koy gitsin...ben kafama ne bulursam sürüyorum valla.

içinde dal kekik ve tane karanfil ,ezilmiş sarmısak bekletilmiş yağ yapmıştım geçen yıl.kokusu facia tabisiii nerdeyse kafaya ekmek banıp ye yani o derece salata sosu modunda dolaşıyordum evde..(ne iğrencim iğğğğkk)o zaman oğlum küçük tabi emerken saçlarımla oynuyordu,çocuk saçları yüzünde gezdirirken birden bire yapmaz oldu.saçım yüzüne düşse kafasını geri itiyordu yawrum...
sarıdan sonra saçlarım bayağı bir sertleşmişti.yağlarla ballarla yola getirdim saçımı...

aplam börek içinde 4 yufkanın aralarının her katına sürülüyor aten.bayağı bildiğin baton şeklinde rulo pasta modunda bişey oluyor.sıkıca sarınca basıkta olmuyor.dolapta biraz donunca çıkarıp kes dilim dilim.doldur poşetlere.pişireceğin zamanda çıkart üşnmezsen her birine tek tek yumurta sarısı süür ama bence gerek yok.zaten kenarı bir parmak bişey be hiç sürmüyorum valla..200'derecede pembeleşene kadar pişir...yemeğe doyamaz çocuklar eminim...yiyipte beğenmeyen tek kişiye rastlamadım.ne zaman yapsam diyetteyim diyenler bile 2 dilim yer

banum kahkülü çok seviyorum.sürekli alışveriş yaptığım bi dükkandaki bayanda kahkül kestirmiş saçlarıda pırasa gibi dümdüz ve uzun.çok yakışmıştı.benimde alnım kısa değil.uzunca bir kahkül iyi olur.çok önceden kestirmiştim ama unuttum o halimi..bayana sordum ama alnım yağlı bir yapıya sahip hemen yağlanıyor ve yıkıyorum dedi.kışın zor olıuyordur öyleyse dedim.yok o kadar değil çünki sadece kahkülü yıkıyorum bir gün diğer gün duş alıyorum dedi...bende her sabah okula gidicem nasıl yaparım bilmiyorum.birde rüzgarda falan ne düzlüğü kalıyor ne fön dedi kız..naapsam acep receeep:26:

zilim bu böregi tavada kızartsakda olur gibi geldi bana bi deneyim .. ben bebeler çin yapıyorm okula götürüyorlar malum 3 veled elimden geldigince çantalarna koyyorum ..
patatesleri 2 kilo haşladım .ama yarısını çoçulara kümpir yaptım 4.5 pattetes vardır gözüme çok geldi harç yufkanın her yanına sürdüm . yanlız pattesleri yumşatmak için baya süt gitti 2.3 br. kadar .. hatta birazı kaldı dündende ıspanak içi kaldı. onla ikisinide yarın yapar dolaba koyarım ..
mutfakda ne çok zaman geçiriyıoruz yaa. yapıpı yapıp yememkde koyuyor ya neyse.....

ha bu arada yalancı bitter yaptım kendime .hemde biterden daha tatlı ..

şincik nasıl yorumlayım alıntıda olmuyor .. bu mesajlara .. bakıp tekrar özet yazayım söz virdik demi.

Son düzenleme:
afiyet olsun canim marmelatlari kendinmi yaptin?

kuşburnu marmelatını kaynanam yaptı
cevizli marelatıda marketten aldım içeriginide yazdım uygunmuş tadı sanki bıraz çigköfteyi anımsatıyo birazda çemenı ama yıyınce koku yapmıyo

Hurma yiyebilmek beni heyecanlanırdı.Eşim gelirken alabilirse alacak.Yaşasııınnn:)))

Bugün kü menüm
1 portakal

2 dilim doygun entegral ekmek
1 biber
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
az yağlı peynir (k.k)
şekersiz karışık bitki çayı

Et sote(domates,biber,soğan)
yoğurt
6 tane fındık

1 sade kahve

Çin usulü sebze sote(Soyalı 1 y.kaşığı.Arkadaşım yasak değil dedi))
kereviz salatası(dünden kalmıştı)

1.mesaj ..
banuşum ekmegini sabah 3 dl yap küçüklerse ondan daymamışsındır ..

..

hasretim allah bagışlasın arka arkaya sende yapmışın bebeleri..:))

.ayşecim mönün güzel canım afiyet olsun ....

. zilim şaçın düzsee (düz diye hatırlıyorum )olur canım perçem ....

..hasretim yarın öylen için 3 porsiyom meyve olur ama arkasında yagsız bir süt iç derim ... gün boyuda başka meyve yemessin ama

..... .ayşem akşamında güzel canım .... tekrar hoşgeldin montiye ....

..... bilgilicim canım ne güzel şimdiden rüyalarına girmiş ... pek aceleci senin bebek bak dogup emeklemiş .:))
,,,,

.....bilgilicim sen 2.aşama yapıyorsun hamile sin oyüzden her meyyi yiyebilirsin .( muzda dahil

..) kajum canım öncelikle sporun harika olmuş.
mönün güzel canım afiyet olsun . yanlız 2 küçük hatırlatma enecin yapmış kuşburnunu şeker yoktur umarım içinde .
çekirdek içinde fazla üzülme sonuçda hergün yemiyorsun dimi.. miktarını abartma yeter .
bakarız bu hafta kilo vermen güzelse böyle devam edersin .

hasretim mönüğn güzel canım afiyet olsun .....turp güzeli..

he banum mönüne geldik .....
benum herzamanki gibi .
küçük bir hatırlatma köften hazır sanırım bimdekilerdenmi içerigi iyce oku ... çok fazla yemeyin hazır gıdlar ..

bitit dimi . farkındamısınız 3. gündür mönü yazamıyorum ne çok mesajınız var beyaaa. oku yaz bitmedi....

.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…