[ı]aben ablamm köftem hazır degil
bimdeki hazırlara baktım almadım demey unuttum mu acaba
eve gelip kendim bizzat elleirmleeeeeeeeeeeYaptım tavuk köftemi
çünkü hazırlar hem ii dgeil hemde içinde
nişastapatates unu vs dolu[/ı]
iyi etmişsin afiyet olsun ....
dünya hali canım mönülerin çok başarılı . arkadaşın kimse sevgiler güzel anlatmış sana montyi...Hurma yiyebilmek beni heyecanlanırdı.Eşim gelirken alabilirse alacak.Yaşasııınnn:)))
Bugün kü menüm
1 portakal
2 dilim doygun entegral ekmek
1 biber
1 domates
1 salatalık
5 zeytin
az yağlı peynir (k.k)
şekersiz karışık bitki çayı
Et sote(domates,biber,soğan)
yoğurt
6 tane fındık
1 sade kahve
Çin usulü sebze sote(Soyalı 1 y.kaşığı.Arkadaşım yasak değil dedi))
kereviz salatası(dünden kalmıştı)
iyi edios edios daa bakalımmm cuma günü tartı ne diycek bizeee
Merhabalar kızlar aeben ablacım ya ben tekrar montiye döncem yanlız ben hani böyle bıraktım etkisi dahamı az olur birde regl olcam 1-2 kaç güne morelim çok bozuk toplanmaya çalışıyorum her diyete girdiğimde sinirimi bozcak şey mutlak oluyor mahkemeye 1 aydan az kaldıkca bende sinirden delirmeye başladım ofof bana birşey diyin kızlar ya çok güzel kilo veriyodum
sibelcim senin bünye diyete alışkın deyil o yüzden korkma tekrar montiye dön .
canım ALLAH kolaylık versin hakında hayırlısı neyse o olsun inşallah ...
aebenim böreği hiç kızartarak yapmadım aplam.o yüzden bişey diyemiycem ama olur sanırım.ama yağda kızartmaktan daha kolay değilmi hepssini aynda fırına verip çıkartmak.tek tek çevirmek,ortalık yağ kokuyor havalandır,ocağı sil vs..ben herşeyin fazla pratiğinemi kaçıyorum ne
birde şu bitter olayını açalım mı aplammmm...bizde yapalım.ben bayılırım bittere..
bende oğlumla ikimize incir uyutması yaptım.içine hurmada doğradım miniminnacık..hatta abartıp kendi kaselerime kakaoda ekledim.walla bayağı bildiğin bi sütlü tatlı olmuş..2 kase yedim az önce..ımmmm nefisti...öğleden sonra yapmıştım.akşam 6 gibide dolaba attım tam yenecek kıvama gelmişti.oğlumda bayıldı.üstünede ceviz kırıkladım serptim...walla yapın yiyin anacımm...
Merhabalar kızlar aeben ablacım ya ben tekrar montiye döncem yanlız ben hani böyle bıraktım etkisi dahamı az olur birde regl olcam 1-2 kaç güne morelim çok bozuk toplanmaya çalışıyorum her diyete girdiğimde sinirimi bozcak şey mutlak oluyor mahkemeye 1 aydan az kaldıkca bende sinirden delirmeye başladım ofof bana birşey diyin kızlar ya çok güzel kilo veriyodum
nasıl oluyor monti usulu bitter ve gözleme çok merak ettim ya ağzım sulandı bak
cnm bu gün aklıma bile geldin yazmayı unutmuşum.neden bıraktınki montiyi..ne güzel tıkıt tıkıt aşağı inmeye başlamıştı tartıdaki rakamlar..yedikçe dahada mutsuz olmaktansa yemeyerek mutlu olmaya programlamaya çalış beynini..zor tabiki ama imkansız değil.bak burda bu kadar insan yapıyor bu diyeti.emin ol herkesin ayrı bir sıkıntısı üzüntüsü vardır.hayatta herşey geliyor insan başına.seninkide dünyada bir çok insanın yaşadığı bir olay.yani sana ve yakın çevrene ne kadar üzüntü ve sıkıntı verdiğini tahmin edebiliyorum.ama güzel günler ileride diye düşün.eşinle istemedenmi ,isteyerekmi ayrılıyorsun bilmiyoruz tabii.nasıl olursa olsun iki türlüde son derece yıpratıcı bir şey mutlaka.ama vereceğin kilolarla ve açacağın bembeyaz bir sayfayla kendine yeni bir başlangıç yap.kendi kendine çelme takma yemeğe vurarak..bu güne kadar yediklerine say.yiyeceğin çikolata ,kek,börek ,çörek yada artık ne ise...sadece yerken 5 dk'lık bir haz verecek ama sonrası hüsran....
ve bu kısır bir döngüye dönüşmeden dur demelisin tatlım..yedikçe mutsuz-mutsuz oldukça yiyen biri olma..kendine bunu yapma...
bunu yaşamış ve ne kadar kötü bir duygu olduğunu bilen biri olarak sana tavsiyem beynin seni yemeye ittikçe git spor yap,duşa gir,birini ara uzun uzun konuş..o krizi atlattınmı geçecek emin ol...
kızınla ,ailenle güzel bir hayat seni bekliyor.bu yeni hayata incecik bir kadın ve anne olarak girmek istediğine eminim...bunun içinde sık biraz dişini....hadi lütfen toparlan ve montine yarın sabah 4 elle sarıl...anlaştıkmı?
bunu bende merak ettim çok
cnm bu gün aklıma bile geldin yazmayı unutmuşum.neden bıraktınki montiyi..ne güzel tıkıt tıkıt aşağı inmeye başlamıştı tartıdaki rakamlar..yedikçe dahada mutsuz olmaktansa yemeyerek mutlu olmaya programlamaya çalış beynini..zor tabiki ama imkansız değil.bak burda bu kadar insan yapıyor bu diyeti.emin ol herkesin ayrı bir sıkıntısı üzüntüsü vardır.hayatta herşey geliyor insan başına.seninkide dünyada bir çok insanın yaşadığı bir olay.yani sana ve yakın çevrene ne kadar üzüntü ve sıkıntı verdiğini tahmin edebiliyorum.ama güzel günler ileride diye düşün.eşinle istemedenmi ,isteyerekmi ayrılıyorsun bilmiyoruz tabii.nasıl olursa olsun iki türlüde son derece yıpratıcı bir şey mutlaka.ama vereceğin kilolarla ve açacağın bembeyaz bir sayfayla kendine yeni bir başlangıç yap.kendi kendine çelme takma yemeğe vurarak..bu güne kadar yediklerine say.yiyeceğin çikolata ,kek,börek ,çörek yada artık ne ise...sadece yerken 5 dk'lık bir haz verecek ama sonrası hüsran....
ve bu kısır bir döngüye dönüşmeden dur demelisin tatlım..yedikçe mutsuz-mutsuz oldukça yiyen biri olma..kendine bunu yapma...
bunu yaşamış ve ne kadar kötü bir duygu olduğunu bilen biri olarak sana tavsiyem beynin seni yemeye ittikçe git spor yap,duşa gir,birini ara uzun uzun konuş..o krizi atlattınmı geçecek emin ol...
kızınla ,ailenle güzel bir hayat seni bekliyor.bu yeni hayata incecik bir kadın ve anne olarak girmek istediğine eminim...bunun içinde sık biraz dişini....hadi lütfen toparlan ve montine yarın sabah 4 elle sarıl...anlaştıkmı?
Aeben,bu menülerin oluşmasında sizin katkınız çok çok fazla.Siz olmasaydınız muhtemelen başlayamazdım.Bu günlük yediklerinizi yazıyorsunuz ya,yeni başlayanlar için müthiş bir anahtar.Çok teşekkürler.2 gün boyunca okudum sizi.Bazı sitelerden mantığını anlamaya çalıştım ama ne yemem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yoktu.O da sizin sayenizde oldu.
Arkadaşım da gayet iyi biliyor ama 1998 de yapmış bazı şeyleri hatırlayamayabiliyor ama yine de gayet iyi bilgisi ve ayrıca da kitabı var.Sizin sayenizde bazı şeyleri benim bile ona hatırlattığım oluyor:)) Hepberaber yapınca da pek bir güzel oluyor.
Herkes yaşını kilosunu yazsa aslında güzel olur.Ben yeniyim merak ediyorum.
38 yaşındayım 28 Kasım 2011 de 61,5 kilo ile başladım.Hadi siz de yazın:)
cnm ben seni haziran annelerinden mi hatırlıyorum bir dönem yazıyordun oraya sanırım
canım bahsettiğin 2009 haziran anneleri ise evet ilk zamanlarda özellikle yazıodum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?