banummmmm
kızım kaşar şart demedimki ben..evde kalmış peynirlerde olabilir yazmıştım.hatta benim şu an pişirdiğimin içinde şu krema gibi lorlar varya onlardan var.bir lokma tattım,yeminle kaşardan daha hoşuma gitti benim.birde lor boldu neredeyse 300 gr atmışımdır içine.eiridi gitti zaten patates sıcak diye.walla kaşarı aratmadı tadı.lorda olmasa olurdu.yani evde ne peynir varsa katıyorum ben.bazen biraz kaşar,biraz beyaz peynir,kalmış labne ne bulursam işte...
hasretim yazın ablamla annemin evindeki halimizi görmen lazım cnm.ben uydurup uydurup yaparken aplam gitti malzeme yazık ettin.ben onu hayattaa yemem dediği ne varsa en çok o yer
o kadar çok uyuduruyorumkii yani anlatsam yerlere yatarsınız gülmekten..akla hayale gelmeyen şeyler yapıyorum bazen.biriside tarifini isteyince apışıp kalıyorum nasıl vereceğim diye.ben geveledikçede içinden vermek istemyormu acaba diye düşünenler olurmu kaygısı çekiyorum durduk yere...
geçen arkadaşlarıma truf yaptım hatta burdada yazdım.45 tane cevviz büyüklüğünde truften eser kalmadı.tarif istediler karnım ağrıdı valla verirken.çünki evde elime ne geçriyse attım içine.oğlumun nesquiğinden bile koydum yani. iş tarif vermeye gelince biraz apıştım tabisii
tabiki fazla olabilir banuşum bunu hepsinibir kerde yemiyoruzki gıı niye çok olsun fndık ..valla bende kendimee bir ödül vermek istiyorum bu hafta kilo verirsemm incir uyutmaıs yapayım
ama nasıl uyutulurr bu incirrr
abla bend eçok umutlu degilim bu hafta regli haftam çünkü pazar günü
artı bile çıkmayı göze aldım,valla bende 57-58 görene kadar montideyim bu kez zaten ne zman bıraktım montiyi zarar ettim ozman
hakkında hayırlısı olsun cnm ne sınavın var ehliyet sınavına mı gircen sende yoksa
wuuuuu denemek lazım bunuda en kısa zamandaaaa kayısı birazda çok olabilir dimi abla fındık miktarı çok geldi bana:26::26::26::26::26::26::26:
zilim senin ugur derin dondurucunmu var ?oo kıslar siz bi zayıflayın ne tarifler var daha ...
uydur uydur yap....ben her şeyi uyduruk yapıyorum gündelik hayattada walla.aplam derya baykal diyor bana...en basitinden geçen eşim çiğköfte almış bayağı bi...yedik içtik neyse..lavaşları kaldı hiç ellenmedik...atmayada kıyamadım günah diye.ertesi gün hafta sonuydu.bi kpta yumurta azıcık süt rende kaşar sucuk domates biber vs..bi çırptım lavaşları teflona bi kat harç bi kat lavaş dizdim.kapağınıd bi kapadım.valla enfesss bir pizza çıktı ortaya..oğlunla eşim yerken kendinden geçtieşim bu akşamda mı çiğköfte alsakki diye takıldı hatta.ben hiç bişeyi atmıyorum valla..
bu yaz patlıcan kuruttum,çıkan içleri az z.yağıyla bi kavurdum attıım dondurucuya .arada çıkarıp çözdürüp bi sarmısaklı yoğurtla ohh misss...hem de kurtarıcı oluyor
dünya hali canım öyle yemegi yemeemn kötü bir alışkanlıkmış inan şimsi yediginde güzel kilo verdigini göreceksin ..Aeben bilgilerin ve güzel sözlerin için teşekkürler.
Bu kadar çok yemek yiyip gerçekten zayıflayacakmıyım merak ediyorum:))) Öğlen diye bir menü varmış mesela,yeni farkettim hayatımda:)).Ara öğüne ihtiyaç duymuyorum sadece atıştırma duygusu ve tatlı ihtiyacı beni arayışa itiyor.Kahve ağzımı oyalıyor:)Akşam yemeği sonrası incir hurma da yedim mi,sesim çıkmaz artık.Uslu uslu yaparım diyetimi:)
Kendime göre birşeyler hazırlamak ta çok keyfili."Bunu oğlum yemez,böyle pişirmeyi eşim sevmez"demeden kendi istediğim gibi pişirmek harika:)).Örneğin bu akşamki seze sote bizim evde öğün olamaz ama ben bayılarak yedim.
Daha çok yeniyim ve büyük konuşmayayım ama eğer gerçekten kilo verip form tutuluyorsa bu beslenme şeklini insan sürekli yapabilir.Bana zor gelmiyor hiç.Ha tabi manasız bir şekilde kafamı yaşpastaya göemebilirim am atamamen psikolojik sırf yasak diye yani:)
Şu an en çok canımın çektiği ne biliyormusunuz cheesecake.Oysa normalde yemek aklıma gelmez.Ama oğlumun kitabında gördüm(Dişlere zararlı diye koymuşlar resmini) ve sanırım 2 dk.baktım.Dalmışım:))Yesem mutlu olmayacağım ama öyle canım çekti işte.
günaydınnn
öylesine bi tartılayımd edim ve geen haftaya 200 gr artıdayım
gülsem mi aglasam mı:26::26::26::26::26::26::26:
banuşum ne gül nede agla kuzum reglde sen 1 kilo şişiyorsun yanlışmı biliyorum ..
bugün pro agırlıklı beslen meyvede yeme yarına inmiş olursun en azından moral olur ... unutma böyle haftalarımız olcak yılmak yok .
ablam günaydın tatlıyı yemedim tabiki . ama kızlar bana kızdı yapıyorsun kendin yemiyorsun bize yediriyorsun sen zayıfla biz kilo alalım dimi dediler . bende dedim ben yemeyi değil yedirmeyi seviyorum diye evde kalan tatlıyıda bir yerlere göndermem lazım .iyi akşamlar kıslar....
mönün güzel nazlım ...amanıınn tatlıdan uzakdur güzel mönünü harap etme ...
zilim o dediginiz yerine evde şundan var eklesem olurmu ?? buda şaç dökülmeleri için .organik . bitki özleri .http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...hOTwAQ&usg=AFQjCNEETMDwtXUiUFLE8Q-dBdROUQXjnQ
olmassa ondanda alayım ...
merhaba canım bende 30 yaşındayım . en son tartıldığımda 63 kiloydumAeben,bu menülerin oluşmasında sizin katkınız çok çok fazla.Siz olmasaydınız muhtemelen başlayamazdım.Bu günlük yediklerinizi yazıyorsunuz ya,yeni başlayanlar için müthiş bir anahtar.Çok teşekkürler.2 gün boyunca okudum sizi.Bazı sitelerden mantığını anlamaya çalıştım ama ne yemem gerektiği konusunda hiçbir fikrim yoktu.O da sizin sayenizde oldu.
Arkadaşım da gayet iyi biliyor ama 1998 de yapmış bazı şeyleri hatırlayamayabiliyor ama yine de gayet iyi bilgisi ve ayrıca da kitabı var.Sizin sayenizde bazı şeyleri benim bile ona hatırlattığım oluyor:)) Hepberaber yapınca da pek bir güzel oluyor.
Herkes yaşını kilosunu yazsa aslında güzel olur.Ben yeniyim merak ediyorum.
38 yaşındayım 28 Kasım 2011 de 61,5 kilo ile başladım.Hadi siz de yazın:)
hayırlı sabahlar olsun inşallah .....
akşam gitim mecburen aklım surda kaldı çokmu sohbet ettiniz ..
kıslar bugün perşembe pro agırlıklımı gidiyorsunuz nazlım, banuş, ocdim ...
tabiki fazla olabilir banuşum bunu hepsinibir kerde yemiyoruzki gıı niye çok olsun fndık ..
aa fındık demişken ocd canım cevizi kabuklu muhafaza adin kırılmış vevziler tez elbizlenir. buz dolabında yada soguk bir yer muhafaza et bari kırılmış 5 kilo ceviz bozulmasın ..
zilim senin ugur derin dondurucunmu var ?
dünya hali canım öyle yemegi yemeemn kötü bir alışkanlıkmış inan şimsi yediginde güzel kilo verdigini göreceksin ..
tatlı istegide oluyor bazan genlde regl öncesi . tarçını kat hayatına bak bunu çok faydasını göreceksin ...montinin tek zor tarafı bu iste yasak kelimesi insanı cezbediyor ..yasak yerine ''yenmiyor bir süre'' desek belki alt beynizmiz böyele algılamaz.
zilim börekginde kaşarmı vardı gııııı be tarifi tam almamıştım . evde lor vardı banuşum geçen gün senin dedigin mokrodan aldıgım lor ben onu kattım ... kendimce yaptım uyduruk . bende hiç tarif alamam yada veremem çünki ölçü kulanmıyorum hep göz kararı .bugün bende zilimin börekleirnden yapıcaktım abla bime gittim ama kaşr almayı unutmuşumm
neyse kendi tarifleirmden yapayım dedimmm zilimde birşeyler yazmıştı
amaa önemli bir ayrıntı yı unuttumm börekleri sardıktan sonra suda bekletmem lazımdııı
bend irek fırına atıncaaa kagıt gibi olmuştu heç güsel degil
işu sınavı atlatayımm zilimin tarifni yapcemmm
oğlumu uyuttum eşimi doyurdum,geldim oturayım size bakayım hemde hürremi izliim biraz diye ama her kes kaçmış:))
birde tv'nin reciver'ı gitmiş.ses var ,kanal değiştiriyor ama görüntü yok..eşim yapabilirse izliycem bakalım..sizinle konuşmaya daldım börekler bayağı bir nar duruma gelmişbenim sevdiğim gibi çok kızarmışlar...çektim fotocuklarını..
neyse artık yarın görüşürüz..haydin iyi geceler hepiciğinize kuzucuklarım...(adile teyze vardı biz küçükken hatırlayanınız vardır mutlaka masal anlatırdı,sonra haydi uykuya kuzucuklarım derdi:)hatta gece tv kapanırdı ve istiklal marşı okunurdu..nerden aklıma geldi şimdi durduk yere bilmem:) biz de kardeşimle istiklal marşı okunana kadar tv'nin karşısında ordaki iki asker gibi asker selamı vererek istiklal marşını okurduk,sonrada ben kardeşime hadi yatalım asker derdim..ayy akşam akşam güldüm kendi eski halime
böyleyse sorun yok kajum afiyet olsun ...anneme sordumda kuşburnu marmelatında her kavanozda 2 yemek kaşıgı şeker varmış. kavanozlar bbuyuk bir de çok az yıyorum en fazla 3 çay kaşıgı ama zararlı olursa yemem tabi
iç harcına katıyorsun sanırım zilim yumurtayı .. ben katmamıştım ..banum sen bizim börekten yapmamışsın cnm.anladığım kadarıyle banyolu börek yapmışsın.suda bekletmem lazımdı dediğine göre.bizim soslu böreği suda bekletmiyorsun çünki..benim tarifini verdiğim börek fırından çıkınca puf puf kabarmış oluyor ve yumuşacık oluyor cnm..hiç kabarmadığı olmadı yani.yumurta kabartıyor..pofidik bişey oluyorlar...
hasretim bi mahsuru yok canım turpun afiyet olsun ... yogurda marmelad katınca tarcınla inan çok güzel oluyor tatlı yemiş gibi.iyi aksamlar kizlar.
zilim masallahin var valla ben hic beceremem uydurup yemek yapmayi illa tarif olucak elimin altinda tabi miktarlariyla birlikte göz kararimda yoktur hic tabi sürekli yaptigimiz bildik yemekelr haric :) sen böyle aklina geldikce yaz :)
aeben abal turp güzeli demissin bana :) ya aksam yemegini 17 de yiyiorum isten gelince migdem kaziniyo meyve yemek sitemiyorum o satte süt iciyim diyorum ama fazla sütte icmek istemiyorum gaz yapiyo bana yogurduda tarcinli denemistim bi ara pek sevmedim ben ama hurma marmelati yaptim onunla denerim bi ara evde bitti yogurt almam lazim
şişiyorum evettt amaa bezen 500 gr bezen 1.5 kilo degişiyor
dedigin gibi yılmak yok bu kezzzz
pazar günü regi olmam lazımm haftaya iner tartı sanırım
meyve yemeidm sabahhh
afiyet olsun kajum .... canım takılmalar hepimizde olcak . unutmayın haftalık deyil hedefiniz aylık ,yılık olsun ...yarın kilo sonuçlarımızı yazıyoruz :18: hep takılıyorum bu kıloda sporuda artıtdım bakalım kırılacak mı
bugun spor yapamıycam resım kursum var kahvaltı yapıp oraya gidecegım.
1 avuç kaysı çiri yedim
kahvaltı09.40
zeytin,peynir,kıvırcık,marmelat,şekersiz çay,tb ekmegi
öğlen:
badem,ceviz süt
ara:meyva
akşam
akşama ne yapacagımı bılemıyorum yeşil salata ve yogurt yerımheralde
nazlım bu mönün bu gününmü? kahvaltını yaptınmı ?????????????ablam günaydın tatlıyı yemedim tabiki . ama kızlar bana kızdı yapıyorsun kendin yemiyorsun bize yediriyorsun sen zayıfla biz kilo alalım dimi dediler . bende dedim ben yemeyi değil yedirmeyi seviyorum diye evde kalan tatlıyıda bir yerlere göndermem lazım .
merhaba canım bende 30 yaşındayım . en son tartıldığımda 63 kiloydum
günaydın ablam bugün menümü şu şekilde belirledim uygunmudur ablam
sabah
3 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
kk kadar beyaz peynir
domates + salatalık
8 adet yeşil zeytin
öğlen
dünden kalan çok az tavul sote
salata
yoğurt
ara
1 portakal
akşam
et sote
salata
yoğurt
afiyet olsun kajum .... canım takılmalar hepimizde olcak . unutmayın haftalık deyil hedefiniz aylık ,yılık olsun ...
nazlım bu mönün bu gününmü? kahvaltını yaptınmı ?????????????
hani perşembeleri pro takılacaktın ?
pro agırlıklı ddigimiz mönün kahvaltısıda yuurtalı canım ekmek yok ogün ..
aben ablam loru aldın mı begendin mi peki tadını?
ben yarın alıcam anneme geçince makro bana yakın degildi
anneme gdince alayımm
birde sen geçen bi tarfi vermiştin monti çorbasıydı sanırım dimii
bulamadım bidaha verirmisinnnnnn
bilgilicim ilk günler su kaybı çok olur kilo aldık sanıyoruz ama şişyoruz canım . ama eksilme basküldede olsa moral oluyor . devamını dilerim canım bu aylarda fazla kiloalmadan atlatırsan hamileligi ilerde kolay olur ..günyadın arkadaşlar dün ilk defa montiye göre beslenmeye çalıştım tam uyamamış olsam da 500 gr. eksideydim bugün yani siz düşünün ne kadar hızlı kilo alıp verdiğimi
bilgilcim canım akşamki ekmegin olablir canım sonuçde akşam mönünde et yok halilesin sonuçda kilo vermek amacın deyil almamalısın bir süre ..dünkü menüm de şöyleydi tamıtamına;
sabah bebeğin kalp atışlarını dinlemek için hastaneye gidecektik ve dr. aç gitmemi söylemişti. oradan çıkana kadar saat 10:30 oldu o zaman başladım güne;
ilk olarak 2 mandalina
20 dk. sonra kahvaltı: beyaz beynir domates kepek ekmekli tost.- kepek ekmek yasak ama maalesef dışarıda bunu bulabildim ve midem de çok bulnamıştı fazla arayıp oyalanamadım.
öğle: 1 bardak yoğurt, badem+ceviz- kahvaltıyı geç yaptığım için acıkmadım öğün atlamamak için bunları yedim.
ara: 1 armut
akşam yemeğimden 20 dk. önce:1 trabzon hurması
akşam: yoğurt
pazı kavurması
karışık salata
ve maalesef 1 dilim kızarmış tam ekmek.
entegral ekmeği nereden alıyorsunuz?
2,5 lt. su.
yeşil çay içmiyorum bebişe zararlıymış
banum çorbanın malzemesi çarşamba mönümde var canım ...
2. kş kıyma sogan nane şalça iyce kavur . benim kıymam orata yaglı tekrar yagda eklemiyorum . bol soganlı .eger istersen içine sebzede katabilrisn . çorbalar aslında ço tok tutyor bolsulu oldugu için . mesela 1 kş sote doyurmaz ama içinde bir kaşık sote bulunan 1 tas çorba doyurur .
lora gelince ta ögün aldım canım ama tadı pek hoşuma gitmedi bim ' in loru daha lezetli bu biraz ekşimsive hafif tuzlu . çok fazla sürülebilir deyil yagsız oldugundan tabi..
..aslında bim'in lorunu robottan geçirsek 1 kş z.yagla oda sürülebilir olur diye düşünüyorum. bim'in loru gereçekden lezetli ve taze oluyor süt süt kokuyor ..% 1 yaglı olmasıda çabası . yakında bimden reklam parası alırsam şaşmıycam ..
bilgilicim ilk günler su kaybı çok olur kilo aldık sanıyoruz ama şişyoruz canım . ama eksilme basküldede olsa moral oluyor . devamını dilerim canım bu aylarda fazla kiloalmadan atlatırsan hamileligi ilerde kolay olur ..
bilgilcim canım akşamki ekmegin olablir canım sonuçde akşam mönünde et yok helde halilesin . böyle sadece sebze ögünlerinde 1 dl ekmekkatabşilirsin .(hamile oldugundan izinlisin )
entegreyi çok bulamıyoruz canım tam bugday işimzi görüyor sen tam çavdarda yiyebilirsin ..
mönün güzel canım afiyet olsun
bu verdigniz tarfileri dosya yaptım pc ye sonra unutuyoum senin çorbayıda ekleyim hatta bizim diger topkten bir arkadaş 2 tane diyet yemegi olabilecek çok güsel tarifler verdi onlarıd akopyalayım burayaa
loru almayım mı ozman ben? fiyatıda 6 lira biminki 2 küsürlerde
dediign gibi blendır yapsak daha ii sürülebilir özelligi az mı diyorsunnn :26::26::26::26::26: yagsız oldugundan muhtemelenn
tahsildaroglununki güseldi amaa oda yaglı yani 17 filan yagı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?