Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

dünya hali canım bende 36 yaşındayım yaşlarımız yakın yani.. bu cadılar hep abla diyorlar onlardan büyügüm diye ..hıh .. aysa gencim güzelim fıstık gibiyim ... 3 bebem var 18 senelik veliyım 17 yaşında büyük kzım .. 63 kiloyum canım sürüvenim 78 le başlamıştı . 59 kadar indim . tekarbi 5 kilo alıp veriyorum ama eski kloma asla çıkmadım .. 5 kilom var fakat artık ço diyet yaptıgımdan giştmiyor . zatten genç kısken bile 67 kiloydum .. 3 bebe bu kilo benim için gayat iyi ama insanoglu hep dahasını istiyor işte ...

canım cuma sabahları kilo bildiriyoruz . liste yapıyorum sende yzarsan eklerim .. pek hoş sohbetsin
ayrıca bu linki 2008 açmışım .. ve hala monti yapmadıgım zamanlarda bile olsa burdayım 1 kişi bile benimsayemde mutlu olsa bende onla mutlu oluyurm ..

tekrar niye girdim zilim börekler donmuş bile 2 saatde kestim hatta kızartım . hatta şimdi oglanın sesi geliyor anne 2 tane bitridim 1 tane daha alayımmı diye demekki güzel olmuş ..
canım tavada kızartırsan azyada tabi dilimleri biraz daha ince kes 1 parmak kalınlıgında . gerçekden görüntüsüde güzek oldu ...

bittere gelince dün birden aklıma geldi anıden yaptım bu çıktı ortaya düşünsek daha neler çıkar .
hatta kuru kayısı yerine hurmayı deneyin daha leziz olcaktır .. hurmam bittide ..
ama annemler hacdan geldi kıslar hafta sonu gidiyorum bol bol getiririm ....

hurma demişken bilglilicim canım aşarerken bol hurma ye bebegin çok zeki olurmuş . bak bunu göz ardı etme ... bide bol ayva ye bebegin güzel olur buda peygamber efendimizin (as)hadisidir .. senin bebek hem güzel hem akıllı olcak inşallah ....

Son düzenleme:
evet cnm ben de oradaydım hamileliğimin başından beri tabi şimdi dağıldı gibi bişey topik

bende pek takip edemedim canım birde forum büyük nereye baksam şaşırıyorum fazla vaktimde olmuyor benim kızım mayısta doğdu ama bekleyemedi pek cadı

aeben ablam ben bu hafta kilo bildirmiyim haftaya söylerim ben 98 gibi başladım ya geçen cuma 95.5 ti nerdeyse ama bugün çıktım reglinde etkisi ile 97 ye yakındı daha olmadım gerçi artmaz inşallah

benimkide geç doğdu aksine sd34 cnm.

ya soruyorum soruyorum cevap yok nedir bu gözleme poçaca ve bitterin tarifi kızlar

kıslar aebenim yukarıda vermiş bitterin tarifini...bir önceki sayfadan okuyabilirsiniz...
monti usulü gözlemeyide ilk başta pek tavsiye etmem.ama kaydedin bi tarada iyi kilo verdiğiniz bi hafta yapar yersiniz bir tanecik...
tum buğday unu(bimde var) az su ve tuzla bi hamur elde ediyorsunuz .isteyen mayalıda yapabilir.
yine tam buğday unu serptiğiniz tezgahta incecik açın(ince olmasının sebebi az hamur yemeniz için)
içine ıspanaklı peynirli harç koyup kapatın teflonda önlü arkalı yağsız olarak pişiriiin.yanınada çay domates zeytin falan işte ne allah verdyse ..ooooh walla biz bu gece aşmı eriyoruz nedir.ha babam de babam yemek muhabetti yapar olduk.eşimde aradı geliyormuş.canım börek çekti varmı evde dedi attım fırındalar şu an.hatta valla telimle resmini çektim tam anlamıyla açıklayıcı olsun diye.ama nasıl atarım laptoba ve buraya nasıl yüklerim hiç bi fikrim yok.laptoba atabiliyorumda buraya ekleme işi biraz zor gibi geliyor...deniycem ama...ışıkta yetersiz geldi mutfakta avizeden dolayı ışık biraz kör...

NOT:gözleme yapacaksanız tavsiyem içine ıspanağı çiğden koyun.az tuzla ovun yumuşasın,suyunu atın.ben içine yeşil soğanın yapraklarınıda katıyorum.birde aknaz peynir yada yağsız lor ekledinizmii(ben yağlı peynir yada lor ekliyorumama siz yağlı peynir koymayın) walla yemelere doyamassınız.ama bunu yaptığınız sabah ekmek yok tabisii..ve o gün baklagil falanda yemeyin.sebze falan yersiniz dengeler...

valla bende kendimee bir ödül vermek istiyorum bu hafta kilo verirsemm incir uyutmaıs yapayım
ama nasıl uyutulurr bu incirrr

abla bend eçok umutlu degilim bu hafta regli haftam çünkü pazar günü
artı bile çıkmayı göze aldım,valla bende 57-58 görene kadar montideyim bu kez zaten ne zman bıraktım montiyi zarar ettim ozman

sağol canım kızım beni çok zorluyor bu ara ondan iflas ettim sınavım var 10 gün sonra aslında diyorum hepsi bahane toplan kendine gel sibel

hakkında hayırlısı olsun cnm ne sınavın var ehliyet sınavına mı gircen sende yoksa

wuuuuu denemek lazım bunuda en kısa zamandaaaa kayısı birazda çok olabilir dimi abla fındık miktarı çok geldi bana:26::26::26::26::26::26::26:

Cevizden nolcek bacım al dolapda kalsın.kırılmış 5 kg kadarda bende var.

yaf pek yiyemiyorum sofraya oturduğum zaman Doğuhan fırsat vermiyor.Bu sabahda 1 dilim ekmek cay anca yiyebildim.canım istemiyor.fekat bi 500 gr kadar gitmiş.

benimkide geç doğdu aksine sd34 cnm.

ya soruyorum soruyorum cevap yok nedir bu gözleme poçaca ve bitterin tarifi kızlar

bende istiyorum aeben ablam ziligurti canımcım yazın krize girdik biz ayse ile

yafu yazdığınız sayfalarda var bacılar gözünüzden kaçmış sanırsam

oo kıslar siz bi zayıflayın ne tarifler var daha ...
uydur uydur yap....ben her şeyi uyduruk yapıyorum gündelik hayattada walla.aplam derya baykal diyor bana...en basitinden geçen eşim çiğköfte almış bayağı bi...yedik içtik neyse..lavaşları kaldı hiç ellenmedik...atmayada kıyamadım günah diye.ertesi gün hafta sonuydu.bi kpta yumurta azıcık süt rende kaşar sucuk domates biber vs..bi çırptım lavaşları teflona bi kat harç bi kat lavaş dizdim.kapağınıd bi kapadım.valla enfesss bir pizza çıktı ortaya..oğlunla eşim yerken kendinden geçtieşim bu akşamda mı çiğköfte alsakki diye takıldı hatta.ben hiç bişeyi atmıyorum valla..
bu yaz patlıcan kuruttum,çıkan içleri az z.yağıyla bi kavurdum attıım dondurucuya .arada çıkarıp çözdürüp bi sarmısaklı yoğurtla ohh misss...hem de kurtarıcı oluyor

Aeben bilgilerin ve güzel sözlerin için teşekkürler.

Bu kadar çok yemek yiyip gerçekten zayıflayacakmıyım merak ediyorum:))) Öğlen diye bir menü varmış mesela,yeni farkettim hayatımda:)).Ara öğüne ihtiyaç duymuyorum sadece atıştırma duygusu ve tatlı ihtiyacı beni arayışa itiyor.Kahve ağzımı oyalıyor:)Akşam yemeği sonrası incir hurma da yedim mi,sesim çıkmaz artık.Uslu uslu yaparım diyetimi:)

Kendime göre birşeyler hazırlamak ta çok keyfili."Bunu oğlum yemez,böyle pişirmeyi eşim sevmez"demeden kendi istediğim gibi pişirmek harika:)).Örneğin bu akşamki seze sote bizim evde öğün olamaz ama ben bayılarak yedim.

Daha çok yeniyim ve büyük konuşmayayım ama eğer gerçekten kilo verip form tutuluyorsa bu beslenme şeklini insan sürekli yapabilir.Bana zor gelmiyor hiç.Ha tabi manasız bir şekilde kafamı yaşpastaya göemebilirim am atamamen psikolojik sırf yasak diye yani:)

Şu an en çok canımın çektiği ne biliyormusunuz cheesecake.Oysa normalde yemek aklıma gelmez.Ama oğlumun kitabında gördüm(Dişlere zararlı diye koymuşlar resmini) ve sanırım 2 dk.baktım.Dalmışım:))Yesem mutlu olmayacağım ama öyle canım çekti işte.

tarifler müthişmiş gerçekten bayıldım.gözleme tam montilik ya bayıldım ama bimde hiç görmedim ben t.b.unu gidince sorayım bir çalışanlara
ellerinize sağlık kızlar

yaz yaz sonu yok walla..altın gününe döndük:))
oğlumda uyumadı galiba evi kararttım ama yattığı yerden fırının içinde yana ışığı görüyor mıkır mıkır konuşuyor kendi kendine..yazayım hemen yatıcam yanına 5 dk..

banum incirleri küçük küçük doğra,(5-6 incir)istersen 12 hurmada koy doğrayıp.2 bardak kadar sütü ekle kaynat,kaynayınca altını kıs 5 dk.daha kaynat.
altını söndürünce içine biraz tarçın(istediğin kadar,ben bir tatlı kaşığı koydum)1 tatlı kaşığı kakao ekledim.blendırı daldırıp çırptım biraz.küçük kaselere böldüm.tezgahım üstünde bir kapaklı borcama sıcakken kaseleri yerleştirdim.üstüne kağıt havlu kapadım,borcamın kapağınıda kapadım.sofra bezini çulladım üstüne kendi sıcaklığıyla 3 saat falan kaldılar.aynen yoğurt gibi.sonra açtım.2-3 saatte öyle kalsın.sonra dolaba.ordada istediğin kadar kalabilir.dolaba girene kadar cımbır cımbır oluyor.dolapta ne kadar kalsa daha iyi katılaşıyor ama ben bekleyemedim yedim tam kıvam almadan..üstünede fındık yada ceviz ...

muhabbetinize doyun olmaz ben oğluma bi bakayım birde börekleri yanmadan fırından alayım.bu saaten sonra börek yiyecek eşim ve kilo almayacak...ooff offf ...ne biçm metoları var bu erkeklerin yaw...bende ciğarci kedisi gibi bakıcam.sabah yiycem artık hakkımı napalım...bu saatte hayatta yememm...

[ı]amanın benimde iştahım açıldıııııııııı
hatta avazım çıktıgı kadar bagırdım biraz önce eşimeee
dahda bi acıktım bu erkekler ne tahammülsüz insanlar ya sanki akşama kadar bakan ben insan evladı degilim
neymiş çocuk dmeişki oyuncagımı göremiyorum bu aralar buhran geçiriyor benimkide hayırlısı allahtan
daha dün konuştum çocuklara kötü davranıyorsun diyee
neymiş ben erken yatırıyormuşum 9:30 daa
yahu bir çocugun düzenli olmasndan ii bir şey varmı ben anlamıyorum

yatarken hangi çocuk huysuzluk yapmazki
bende gittim kaldırdım ikisnide otursunlar 12-1 kadar dedimm
ne ugraşıyorumki ya hiç degill gündüz uyusunlar 3-4 sat ben dinleniyim madem öle[/ı]

bugün bende zilimin börekleirnden yapıcaktım abla bime gittim ama kaşr almayı unutmuşumm
neyse kendi tarifleirmden yapayım dedimmm zilimde birşeyler yazmıştı
amaa önemli bir ayrıntı yı unuttumm börekleri sardıktan sonra suda bekletmem lazımdııı
bend irek fırına atıncaaa kagıt gibi olmuştu heç güsel degil

işu sınavı atlatayımm zilimin tarifni yapcemmm

oğlumu uyuttum eşimi doyurdum,geldim oturayım size bakayım hemde hürremi izliim biraz diye ama her kes kaçmış:))
birde tv'nin reciver'ı gitmiş.ses var ,kanal değiştiriyor ama görüntü yok..eşim yapabilirse izliycem bakalım..sizinle konuşmaya daldım börekler bayağı bir nar duruma gelmişbenim sevdiğim gibi çok kızarmışlar...çektim fotocuklarını..

neyse artık yarın görüşürüz..haydin iyi geceler hepiciğinize kuzucuklarım...(adile teyze vardı biz küçükken hatırlayanınız vardır mutlaka masal anlatırdı,sonra haydi uykuya kuzucuklarım derdi:)hatta gece tv kapanırdı ve istiklal marşı okunurdu..nerden aklıma geldi şimdi durduk yere bilmem:) biz de kardeşimle istiklal marşı okunana kadar tv'nin karşısında ordaki iki asker gibi asker selamı vererek istiklal marşını okurduk,sonrada ben kardeşime hadi yatalım asker derdim..ayy akşam akşam güldüm kendi eski halime

anneme sordumda kuşburnu marmelatında her kavanozda 2 yemek kaşıgı şeker varmış. kavanozlar bbuyuk bir de çok az yıyorum en fazla 3 çay kaşıgı ama zararlı olursa yemem tabi

banum sen bizim börekten yapmamışsın cnm.anladığım kadarıyle banyolu börek yapmışsın.suda bekletmem lazımdı dediğine göre.bizim soslu böreği suda bekletmiyorsun çünki..benim tarifini verdiğim börek fırından çıkınca puf puf kabarmış oluyor ve yumuşacık oluyor cnm..hiç kabarmadığı olmadı yani.yumurta kabartıyor..pofidik bişey oluyorlar...

iyi aksamlar kizlar.

zilim masallahin var valla ben hic beceremem uydurup yemek yapmayi illa tarif olucak elimin altinda tabi miktarlariyla birlikte göz kararimda yoktur hic tabi sürekli yaptigimiz bildik yemekelr haric :) sen böyle aklina geldikce yaz :)

aeben abal turp güzeli demissin bana :) ya aksam yemegini 17 de yiyiorum isten gelince migdem kaziniyo meyve yemek sitemiyorum o satte süt iciyim diyorum ama fazla sütte icmek istemiyorum gaz yapiyo bana yogurduda tarcinli denemistim bi ara pek sevmedim ben ama hurma marmelati yaptim onunla denerim bi ara evde bitti yogurt almam lazim

ayyyy ilahi zilimmm hadi yatalım askerrrrrrrrrrr
şu zıvanadan çıktıgımmm sinir küpü oldugum halde bile beni güldürdün ya helal olsun
hatırlıyorum bu arada istiklal marşı ve adile teyzeyii

kız yok dedimm ya kaşar yokru evde diye sneinkinide deniycem en kısa zmanda balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…