bugün kahvaltıda ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta yedim eskisi gibi ve hala acıkmadım maşallah
ocdim takip et bakalım kuzum seni karbonhidramı açıktırıyor ..
Eger öyleyse dr. Git canım kanşekerin çok dengesiz demekki ...
herkese günaydınlar efenim..
ben saçlarımda bi ton zeytinyapı,bal ıvır zıvırla kaldımgülerim ağlanacak halime sular kesildi.plates yaptım yağladım kafamı bir saat bekleyip duşa girecektim.sular kesildi o sırada.dahada gelmesse damacana su ile yıkanacağım cildimin ph'ı düzelir barim biraz.kireçli sulardan pul pul olduk...
geçmişi okuyamadım daha ,okuycam.kilo durumları pek iyi değil gibi anladım ama ..son yazılanlardan..?banuşum çok durma çabuk gel...az izin veriyorum sana...
herkese günaydınlar efenim..
ben saçlarımda bi ton zeytinyapı,bal ıvır zıvırla kaldımgülerim ağlanacak halime sular kesildi.plates yaptım yağladım kafamı bir saat bekleyip duşa girecektim.sular kesildi o sırada.dahada gelmesse damacana su ile yıkanacağım cildimin ph'ı düzelir barim biraz.kireçli sulardan pul pul olduk...
geçmişi okuyamadım daha ,okuycam.kilo durumları pek iyi değil gibi anladım ama ..son yazılanlardan..?banuşum çok durma çabuk gel...az izin veriyorum sana...
afiyet olsun kajumum çok yagda kızermışsın haifde gevretmişisn eşin kılçıklarıyla yedigine göre ...
afiyet olsun ama montide kızarmalara dikkat canım .... bak öyle yaprak bile klo vermişsin .motiye tam dikkat etsen 63 zincirin neyin omıycak .
abla dün kızartmadan önce arkadaşlara sordum nasıl yapılıyo dıye ama gören olmadı. bende internetten bakdım videoda adam yagı çok koymuşdu bende öyle yapdım :) tahmını 7yemek kaşıgı yagda kızardıama afiyetle hüplettik çooooookk sevdim. zaten sende buraya yazdın balık yıyecegız dıye canımı iyice çektirdin ayıklamayı bilmediim halde kalkışdım ama başarıyla tamamladım bundan sonra sık sık yapcam
ay ne alakası var kuzum.bebek öyle bi besleniyorki sen kendine bakmalısın asıl.sen istesende istemesen de bebiş sendeki rezervleri tüketecek en olmadı.bu arada yakın arkadaşlarımdan biri hamileyken diyet yaptı dr zoruyla ve kilo verdi.onu geçiyorum benim doktorum zayıflamam için (hamileyken) diyet verdi çok kilo aldım diye.ben 25 kg aldımda hamileyken
allahtan kayıplarınıza rahmet geride kalanlara sabır diliyorum .
hoşgeldin dağcım...yaşadığın sıkıntılar içinde geçmiş olsun cnm.hem sana hem de bunları yaşayan yakınlarına cnm...kilo durumun nedir?
dagcı hoşgeldin cnmmmm
allah rahmet eyeisn kayıplarınıza ,
ayyyyyyy şimdi bayılazayımmmmmmmnet ikide bir gidip geliyorrrrr
ugraşcam diye tarhanayı taşırdım
canım tarhana yenilebiliyor mu ki acaba yoksa sen evdekilere mi yapıyorsun?
çok sağolun kızlar.
Allah hepimize sağlık,sıhhatli,huzurlu günler nasip etsin.
Kilom bir ara eylül-ekim gibi artmıştı ama şimdi iyi.
Biliyorsunuz callenetics yapıyordum.hala toparlanmak için zaman zaman yapıyorum.
Great bady de göbek için ihtiyacım olduğunda güzel sonuç veriyor.
Baskülümün pili bitti,kilomu bilemiyorum 2 haftadır ama inceldiğimin farkındayım.
66 gibiyim ama emin değilim tabi ki.
Stres,yorgunluk,koşuşturma derken bir süre kendi haline bıraktım herşeyi.
şimdi daha motiveliyim.
Sialer nasılsınız?
kujum hamsiyi dene cnm daha kolay
hatta temzileyen yerler var ankarada sen istersen kılçını çıkart eve gelince kılçını almıyorlar çünkü
mesela ben şöyle yapıyorum 1kaşık salça,1kş sıvı yag,biraz sarımsak
bunları karıştırıp balıkların içine döküyorum karıştırıp biraz bekliyorum
sonra çocuklar ve eşimin yiyecegi kısmı
mısır ununa bulayıp yaglı kagıt serdiigm tepsiye dizip pişiriyorum
kendimede unsuz pişiriyorum aynı tepsiye diziyorum onuda tabi
çok güsel oluyor
aben abla çouklarınkinede un koymuyormuş
peki o zman balıgın kokusundan fırın ve içerisi tüm kokmuyor mu? ben balıgı küçük tüpte balkonda pişiriyorum dediğin sosu bıde ben deneyeyım ama bende eşimde sarımsak yemıyoruz sıvıyag ve salça dökeyim teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?