Montignac Diyeti Deneyimlerimiz

bugün kahvaltıda ekmek yerine 2 haşlanmış yumurta yedim eskisi gibi ve hala acıkmadım maşallah

ocdim takip et bakalım kuzum seni karbonhidramı açıktırıyor ..
Eger öyleyse dr. Git canım kanşekerin çok dengesiz demekki ...

ayyyyyyy şimdi bayılazayımmmmmmmnet ikide bir gidip geliyorrrrr
ugraşcam diye tarhanayı taşırdım

aben abla sen neden artı çıktın acaba yaaa nedn bu kadar adeletsiz bünyeler yahu
kimi yiyr yiyor almıyor,bizde accık yesek bi ton iş açılıyor başımızaa

bende hazırlandımmm eşimi bekliyorum gelip götürcek anneme
k.i.b şimdiiden hoşçakalın diiymde unutyoum sonra
c.tesi akşamı buradayım

eşimde c.tesi kahvaltıya gidelim dediii çocukları anneme bırakıcazz:18::18::18::18::18:
dışarda montiye nasıl uydurcam bilmiyorum

herkese günaydınlar efenim..
ben saçlarımda bi ton zeytinyapı,bal ıvır zıvırla kaldım gülerim ağlanacak halime sular kesildi.plates yaptım yağladım kafamı bir saat bekleyip duşa girecektim.sular kesildi o sırada.dahada gelmesse damacana su ile yıkanacağımcildimin ph'ı düzelir barim biraz.kireçli sulardan pul pul olduk...

geçmişi okuyamadım daha ,okuycam.kilo durumları pek iyi değil gibi anladım ama ..son yazılanlardan..?banuşum çok durma çabuk gel...az izin veriyorum sana...

reglim yaklaştı krizlerdeyim 1 tane kurabiye ttı ağzıma yinebunun acısın spor yaparak çıkarmam lazım hadi ben kalkayım 1 saat plates yarım saat bisiklet

ocdim takip et bakalım kuzum seni karbonhidramı açıktırıyor ..
Eger öyleyse dr. Git canım kanşekerin çok dengesiz demekki ...

sağol canım bakayım da takip edeyimde monti nolcek

aynen bende saçlar yağlanmış streçlenmiş kaşlar sarımsaklanmış ütü yapıyorum ama sular şimdilik var umarım bi aksilik olmaz ütüden sonra biraz bisiklet yapayım bari oğluş uyanmazsa

cnmm yarın akşam gelicem direksyon dersinden sonra
facede plate sile ilgili yazılar var sanırım tv8 ebruyu kabul edicekmiş tekradannn
istda olanlarda birleşip tv 8 gitme kararı almışlarrr

abla dün kızartmadan önce arkadaşlara sordum nasıl yapılıyo dıye ama gören olmadı. bende internetten bakdım videoda adam yagı çok koymuşdu bende öyle yapdım :) tahmını 7yemek kaşıgı yagda kızardı ama afiyetle hüplettik çooooookk sevdim. zaten sende buraya yazdın balık yıyecegız dıye canımı iyice çektirdin ayıklamayı bilmediim halde kalkışdım ama başarıyla tamamladım bundan sonra sık sık yapcam

kujum hamsiyi dene cnm daha kolay
hatta temzileyen yerler var ankarada sen istersen kılçını çıkart eve gelince kılçını almıyorlar çünkü

mesela ben şöyle yapıyorum 1kaşık salça,1kş sıvı yag,biraz sarımsak
bunları karıştırıp balıkların içine döküyorum karıştırıp biraz bekliyorum

sonra çocuklar ve eşimin yiyecegi kısmı
mısır ununa bulayıp yaglı kagıt serdiigm tepsiye dizip pişiriyorum
kendimede unsuz pişiriyorum aynı tepsiye diziyorum onuda tabi
çok güsel oluyor

aben abla çouklarınkinede un koymuyormuş

sağol canım, işte ben de yesem varya nerede 25 kilo 125 kilo alırım :)

üfffff nefret eidyorum beklemekten derside kaçırdım zaten
akşama girerimm artık

bu arada yemek te yemek istemedi cnm
bugünkii menümü yazayım barii çogunu yidim çünkü

sabah
1 elma

kahvaltı
3dlm ekmek
5 zytin
peynir
acı süs biber turşusu
( sabah sabah turşumu yenir demeyin napayım cnm çekiyordu kah. dışında ekmek yemeidigmiz için yidim valla
ama sirkeis ve tuzu çok azdı )
bol yeşillkik 1 tabak

ara
1 türk kahvesi
minik bi çiko dlimi

öglen
yarım avuç kıtr leblebi
3 ceviz 5 dadem
1 kase yogurt

akşam
sebze yemegi yogurt yerim

abla çikoyu yidim 1 kilo vermeidm ama cnm kaçgündür bana bakıyordu dolabı açtıkça çiko
accık yiidm bugün, sonra tabi acıktım öglenide yiyim bari didimm
onuda kaçırdım biraz sanırımm nise bugün cuma haftaya kadar erirler inşşş

hepiciniz öpt görüşmek züere kaçtım ben bye

allahtan kayıplarınıza rahmet geride kalanlara sabır diliyorum .

hoşgeldin dağcım...yaşadığın sıkıntılar içinde geçmiş olsun cnm.hem sana hem de bunları yaşayan yakınlarına cnm...kilo durumun nedir?

dagcı hoşgeldin cnmmmm
allah rahmet eyeisn kayıplarınıza ,

çok sağolun kızlar.
Allah hepimize sağlık,sıhhatli,huzurlu günler nasip etsin.

kilom bir ara eylül-ekim gibi artmıştı ama şimdi iyi.
biliyorsunuz callenetics yapıyordum.hala toparlanmak için zaman zaman yapıyorum.
great bady de göbek için ihtiyacım olduğunda güzel sonuç veriyor.

baskülümün pili bitti,kilomu bilemiyorum 2 haftadır ama inceldiğimin farkındayım.
66 gibiyim ama emin değilim tabi ki.

stres,yorgunluk,koşuşturma derken bir süre kendi haline bıraktım herşeyi.

şimdi daha motiveliyim.

sialer nasılsınız?

amin canım inşallah bende gread body hareketleri var ama hiç yapamadım . Inşallah yeni evimde rahat rahat yaparım

Bugünkü menüm

yarım elma

2 dilim doygun entegral ekmek
1 domates
1 salatalık
8 zeytin
yağsız kaşar peyniri

Yumurtalı ıspanak
Yoğurt

1 sade nescafe
2 hurma

2 baget tavuk(haşlanmış,baharatlı)
Çoban salatası(bol maydanoz ve nar ekşili)
1 kase yoğurt

sanırım birazdan 2 adet kuru incir ve biraz fındık yiyeceğim.

peki o zman balıgın kokusundan fırın ve içerisi tüm kokmuyor mu? ben balıgı küçük tüpte balkonda pişiriyorum dediğin sosu bıde ben deneyeyım ama bende eşimde sarımsak yemıyoruz sıvıyag ve salça dökeyim teşekkür ederim

sarimsak hamsi ile iyi oluyor mu ben de cok merak ettim simdi.

yegenım bademcik amelıyatı oldu kaynanasının yanına batıkente gelmiş geçmiş olsuna gittim orada zorunlu olarak orada kaçamak yapdım o yüzden bugunkü menümü yazmak istemıyorum yüz kızartıcıydı menüm kötü örnek olmayayım

Günaydın,
herzamanki yumurta ile kahvaltımı yaptım.öğlene mercimek çorbası yada taze fasulye yemeği olur mu ki ?

herkese günaydınlar ve iyi haftasonları efenim...

fırında balık konusunda şunu söylemek istiyorum.ben balığı yıllardır fırında yapıyorum.fırın o an için kokuyor tabii ama sonrasında kalmıyor koku.birde ben balık kokusu kalmaması için salata yaparken sıktığım limonların kabuklarını 1 bardak kadar suyun içine ıslıyorum,1-2 kaşık kadarda sirke sıkıyorum bu suya, fırının içine atıyorum.ya ısıya dayanıklı bir kap içerisinde yada metal saplı bir cezve yada kap içinde..fırından balığı çıkarıp bu limonlu suyu (sirke yoksa koymasanızda olur) koyup kapatıyorum kapağını .fırının kendi sıcaklığıyla soğuyana kadar o şekilde kalıyor içinde.fırın tamamen soğuyunca falan çıkarıyorum hiç koku olmuyor.portakal kabuğuda olur..ablam öyle yapıyormuş.soyulmuş pportakal kabuklarını fırının telinin üstüne gelişigüzel atıyormuş.benim yöntemimden daha pratik.

sarmısak olayını bilmiyorum bende denemedim.kokarmı kokmazmı bişey diyemem.banu gelince kendisi yazar ama kokmaz sanırım.çünki fırında karnıyarık falan yapınca bende karnıyarıkların üstüne birer diş batırıyorum sarmısağı .hiç kokmadığı gibi pişince felekat lezzetli bi hal alıyor.hatta kendi yiyecek olduğum karnıyarığa avuçla koyuyorum valla ben.üstü görünmüyor nerdeyse..karnıyarığı sırf o sarmısaklar için yiyyorum valla.taze fasülye yemeğinede bir baş kadar koyarım.(8-10 diş yani) ne koku kalır ne bişey.tadınıda çok lezzetli yapıyor.bende bir arkadaşımda yemiştim yıllar önce .ne koydun bu yemeğe çok lezzetli demiştim o demişti sarmısak bunun sırrı diye.o gün bu gün çok sık kullanırım.hemde çok faydalı...doğal antibiotik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…